Harmaa venytyskatto – hienostuneisuus yksinkertaisuudessa (23 kuvaa)

Jos korjauksen aikana valintasi laski harmaaseen joustavaan kattoon, tässä tapauksessa voi alkaa olla epäilyksiä, koska tällainen sisätilojen väri näyttää epäselväksi. Joku näkee tällaiset sävyt merkkiäänenä ja kasvottomuutena, ja joku tuolloin käyttää taitavasti tämän väriratkaisun ominaisuuksia.

Harmaa-valkoinen venytys katto

Harmaa katto kipsilevystä

Katto on tärkeä alue, huoneen yleinen ulkoasu riippuu värimallista. Harmaa väri edustaa harmoniaa ja hiljaisuutta. Se on hienoa muotoilua korkean teknologian tai klassisen tyylin tyyliin. Tämä on ihanteellinen toimistoille, koska se auttaa löytämään ratkaisuja ja lisää tehokkuutta. Sisustuksessa harmaasävy on myös sopiva, varsinkin huoneissa, joissa on yksinkertainen tyyli.

Venytetty kiiltävä katto harmaalla

Harmaa venytys katto olohuoneessa

Harmaan rasituksen katon ominaisuudet

Harmaa väri on erinomainen tausta taideteoksille, jotka ovat sisätiloissa. Pätevässä yhdistelmässä valkoinen, harmaasävyn katto voi visuaalisesti lisätä huoneen tilaa.

Sisustussuunnittelun asiantuntijat erottavat pinnoitteen seuraavat edut:

 • kyky toimia pohjan varjossa;
 • kyky korostaa yksinkertaisten tekstuurien ja materiaalien etua;
 • käytännöllisyys ja monipuolisuus hillittyyn sävyyn;
 • värin toimivuus yhdistettynä monien sävyjen kanssa;
 • mahdollisuus piilottaa huoneen puutteet;
 • lian ja pölyn peittäminen.

Suurimmat edut ovat harmaa kiiltävä stretch katto, koska se tehokkaasti lisää huoneen tilaa ja tekee siitä kevyemmän. Kanavalla on joitain vähäisiä haittoja:

 • lukutaidottomalla tavalla voit saada tylsää ja synkkiä sisätiloja;
 • rakennuksen pohjoisosassa sijaitsevissa tiloissa voit luoda entistä kylmemmän ja epämiellyttävän ympäristön.

Negatiivisia ominaisuuksia ei välttämättä ilmene, jos valitset huoneen sisustukseen ja ominaisuuksiin sopivan laatukankaan.

1

Harmaa venytys katto sisätiloissa

Harmaasävyt

Ennen katon asennusta sinun on määritettävä, mikä sävy soveltuu suunnittelun suunnitteluun. Yleisimmät harmaasävyt:

 • märkä asfaltti;
 • hopea;
 • johtaa;
 • tuhkainen;
 • savuinen.

Satunnaista harmaa sävyä käytetään harvoin koristella kattoa. Sitä voidaan käyttää varovaisesti makuuhuoneessa yhdessä runsaasti vaaleita värejä, sitten huone ei näytä synkältä.

Tummanharmaa katto sisätiloissa sopii vain, kun se laimennetaan vaaleilla sävyillä. Esimerkiksi keskeinen osa suoritetaan täydellä värillä, ja reunojen ympärillä on kehystetty valkoinen kipsilevy. Jos tätä varjoa käytetään käytävässä, sen on tarjottava suuri määrä valolähteitä.

Harmaa kasettikatto

Harmaa maalattu katto

Keskitason sävyt vaativat myös laimentamista kevyillä elementeillä, jotta huoneeseen saadaan harmonia. Vaaleanharmaat lakanat ovat täydellisiä eivätkä vaadi lisäyksiä.

Edellä mainitut vaihtoehdot näyttävät hyviltä asuinalueilta. Soveltaminen maalauskasvoille, sovelluksille ja painatukselle voi visuaalisesti lisätä tilaa enemmän valoa. Teollisuustiloissa grillaatin hopeakatto sopii.

Harmaa pyöreä katto

Harmaa katto loft-tyyliin

Yhdistelmä muihin väreihin

Harmaa väri katsotaan neutraaliksi, joten se sopii täydellisesti useisiin sävyihin. Yhdistelmissä on kahta tyyppiä:

 • pehmeillä sävyillä;
 • heikkoa sävyjä.

Edullisin yhdistelmä on seuraavilla sävyillä:

 • valkoinen;
 • musta;
 • vihreä;
 • lila;
 • keltainen;
 • punainen;
 • turkoosi;
 • sininen;
 • pastellivärit;
 • beigen sävy.

Menestyneimmät yhdistelmät saavutetaan valkoisella ja mustalla. Jotta voit luoda lämmin huoneen huoneeseen, sinun on yhdistettävä harmaa venytyskatto keltaisilla sävyillä. Kylmä ilmapiiri luo yhdistelmän, johon lisätään violetti ja vihreä.

Harmaa mattainen joustava katto

Harmaa venytys kattoon jugend-tyyliin

Asennus eri huoneisiin

Harmaa joustava katto voidaan asentaa mihin tahansa huoneeseen, mukaan lukien lastentarha. Jokaisella tilalla on omat ominaisuutensa ja muotoilunsa, jotka on otettava huomioon varjossa valittaessa.

Harmaa venytys katto

Harmaa paneelin katto

Olohuoneessa tällainen kankaan muunnos useimmissa tapauksissa näyttää synkältä. Vain muutama kirkas sisustuselementti säästää tilannetta.

Keittiöissä harmaat katto sopii eniten. Optimaalinen on yhdistelmä kangasta keittiökalusteiden metallipinnoitteella. Kun otetaan huomioon huoneen toiminnalliset ominaisuudet, keittiön joustava katto on ihanteellinen vaihtoehto. Se pestään täysin erilaisista epäpuhtauksista. Pinta kiilto voi lisätä katon korkeutta, mikä on suuri etu pienelle huoneelle.

Harmaa kattovalaisin

Makuuhuoneen katto sopii kaikkiin harmaaseen sävyyn. Hän soittaa rentoutumiseen ja lepoon, joka on tyypillinen tälle huoneelle. Harmaan ja sinisen katon yhdistelmä onnistuu.

Toimistossa tällainen enimmäismäärä olisi tarkoituksenmukainen ilman lisäyksiä. Hän luo tiukan ilmapiirin ja asettaa sen liiketoimintaan.

Harmaa katto käytävällä

Harmaa katto makuuhuoneessa

Kylpyhuone ja käytävä ovat pienikokoisia. Jos aiot asentaa kankaan näihin huoneisiin, sinun on valittava huolellisesti valaistuslaitteiden määrä. Niiden pitäisi olla enemmän kuin tavallisella valkoisella pinnalla. Kylpyhuoneessa kannattaa käyttää joustavaa kattoa erinomaisen kosteuden kestävyyden vuoksi. Jos haluat hauskempaa sisätilaa, laita kankaaseen kohdistuva tumma vaikutus vaivattomasti. Käytävällä voit asentaa matta katon vaaleanharmaa sävyjä visuaalisesti lisätä alueen tilaa. Näihin tarkoituksiin ja sopiva harmaa kiiltävä katto.

Harmaa katto ruokasalissa

Vaaleanharmaa katto

Jos haluat valita pihalle pikkulasten, sinun on lähestyttävä vastuullisempaa. Harmaa on liian rauhallinen ja voi tehdä lapsesta surun. Negatiiviset seuraukset voidaan välttää vain vaaleilla sävyillä.

Tummanharmaa katto

Harmaa venytyskankaan katto

Harmaa on universaali, siksi rakastamme sekä ammattilaisia ​​että aloittelijoita sisustuksen alalla. Kokenut suunnittelija tuntee kaikki sävyn mahdollisuudet ja käyttää sitä korostaakseen huoneen hienostuneisuutta ja tiukkuutta. Aloittelija voi hyödyntää harmaita väriominaisuuksia piilottaa virheet ja virheet ja yhdenmukaistaa melkein minkä tahansa värin kanssa.

Harmaa venytys kattoon kylpyhuoneessa

Harmaa venytyskaappi kylpyhuoneen sisustuksessa

Harmaa korkea katto

Katto on erilainen kuin väri, tyyli ja rakenne. Tärkeintä on, että hän pitää huoneen omistajan. Harmaa katto on universaali työkalu, joka muuttaa asunnon viihtyisiksi kulmaksi.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

6 + 1 =