Gotikilainen sisustus huoneissa (20 kuvaa)

Verrattuna muihin, sisätiloissa oleva goottilainen tyyli erottaa arvoituksen ja taianomaisuuden ainutlaatuisuus ja houkutteleva aura. Useimmiten tämäntyyppiset huoneet on sisustettu joko salaperäisen keskiajan historialliseen versioon tai viitaten kuningattaratalouden aikakauteen hänen musisoidun mustikoon romantisoimiseen ja korostuneiden synkän viehätyksensä korostamiseen.

Olohuone moderniin goottityyliseen tyyliin

Jos goottilaista muotoilua kehitetään, tärkeimpiä toteutuksen sääntöjä voidaan kutsua omituisiksi muodoiksi, siluettien terävyydeksi, menneiden vuosisatojen luontaisten aksenttien ilmaisuun.

Kaunis portaikko olohuoneessa goottilaisessa tyylissä
Glamouristinen tyyli sisustuksessa

Sisustus "Gothic"

Linnoituksen ja viktoriaanisen kartanon tarkka ruumiillistuma moderniin sisätilaan liittyy riittävästi vaikeuksia, koska "menneisyys" on usein kallis ilo. Useammin goottilaiset pelit toimivat tilavissa korkeissa huoneissa. Mutta luova lähestymistapa viimeistelyyn, värien aksenttien, lisävarusteiden järjestämiseen, huoneiston tai huoneiston goottilainen muotoilu pystyy hämmästyttävän "pelata" pienissä tiloissa.

Ruokasali goottilainen tyyli

Elementit, jotka luovat gotiikan ilmapiirin, jotka ovat välttämättömiä käytettäväksi:

  • taotut osat, kapeat kierreportaat;
  • holvikatot, palkkirakenteet, "raskaat" viktoriaaniset stukkotuotteet;
  • huonekalut ja lattia luonnollisesta puusta tai taitavasta jäljitelmästä;
  • antiikkia - arkkua kuluneiden nahka, musta nahka nojatuolit Queen Victoria, ikääntynyt metalliset elementit huonekaluja koristeet, pronssi kynttilänjalat, tarvikkeet, takorauta kalusteet yksinkertainen, tai päinvastoin, mielikuvituksellisia linjat;
  • veistetyt koriste-esineet, värilliset lasimaalaukset.
Suuri, moderni olohuone goottilainen tyyli
Valoisa olohuone goottilainen tyyli

Ikkunat, ovet ja kaaret

Ikkunoissa, kaarteissa, oviportaaleissa on merkittävä rooli, jos luodat goottilainen tyyli huoneen sisustuksessa. Päätavoitteena ei ole koko asunnon kallis muuntaminen linnaksi, vaan suurin lähestymistapa keskiaikaiseen tai englantilaiseen neogotiikkaan suuntaan. Tämä on mahdollista, jos käytät nykyaikaisia ​​materiaaleja taitavasti.

Keskiajan goottinen vaikutus saadaan kehittämällä ovien ja ikkunoiden aukkoja "elävällä" kivellä.

Kaaret sisustuksessa goottilaiseen tyyliin

Erittäin harmoninen "linnan" tyylikkäissä kaareissa, jotka on koristeltu puiset veistetyt paneelit tai uudestaan ​​- kivi. Suunnittelu mahdollistaa "terävien" kapeiden ikkunoiden läsnäolon värillisellä lasilla ilman verhoja.

Epätavallisen ja kiehtovaa katsoa ikkunoita värillisestä kuperaisesta lasista valmistetusta lasimaisesta ikkunasta, joka on kehystetty lyijynauhalla, kuten aiemmin oli tehty. Valo, joka räjäyttää heidät, luo upean sateenkaaren häikäisyä, joka täyttää tilan iankaikkisella ilotunnelulla, vaikka huoneet on sisustettu mustana, joka on tyypillistä Englannin uusgotiikalle.

Erilainen näyttää sisustus, jos huone on sisustettu näkymä ilmapiiri "dark Victorian romantiikkaa" ja maaginen - loitolla kaari-ikkunat avulla verkkoon, niin sanottu Tudor, asettelu ja pimennysverhot valmistettu kestävästä kalliita kankaita rehevän hieno kankaita, tupsut, hapsut tai punos .

Värilliset ikkunat ja kupolikanava goottilainen tyyli

Olohuone takalla on goottilainen tyyli

Seinät ja katot

Nykyaikainen muotoilu vanhoille päiville mahdollistaa kattojen asentamisen avoimilla kattotuoleilla, jos huoneen korkeus on mahdollinen, tai puusta valmistetut palkit, jotka silmät pitävät myös pienissä huoneissa.

Kattoon sisustettavat seinämaalaukset ovat mahdollisia kummankin version goottilaisessa suunnittelussa. Konvex-stukkotuotanto, valetut yksityiskohdat - tyypillinen sisustus Gothic Revival -version versioon.

Palkit kattoon makuuhuoneessa goottilainen tyyli

Seinien kellarialue, takka-alue on usein koristeltu kivellä, joka jäljittelee karkean kalkkikiven koostumusta, graniittia, jaloa sileyttä tai luonnonvaraisen luonnon kivien luonnetta.

1

Onnistunut vastaanotto on tekstuurien kontrasti, kun osa seinästä avaa vanhan kivimuurin tai koristellaan seinäpeitteellä, jossa on perinteisiä keskiaikaisia ​​kohtauksia. Seinien koristelemiseksi "linnan" version goottilainen muotoilu, yleensä harmaa-ruskea-beige paletti, jossa kaikki sävyt puuta, maata ja hiekkaa, kivi, terrakotta käytetään yleensä.

Suunnittele mustat seinät - erityinen spekuliteetti huoneen goottilainen Revival. Yhdessä helmeilevä valkoinen katto, musta raskaat kalusteet, tämä vaihtoehto tuottaa maaginen vaikutelman.

Seinien koristelu, tekstiilien seinien karsiminen on välttämätön piirre viktoriaanisessa goottilaisessa taiteessa. Levitä kangas, jolla on voimakas rakenne, kirkas kuvio, samettiset pinnat. Musta ja grafiitti tausta vaaleanharmaa kuvio luo todellisen goottisen värin. Mustalla, kirsikan ja viininpunainen, salaperäinen violetti, pullonvihreä, mykistetty sininen ja verenpunainen syvä värisävyt ovat sallittuja.

Lattian laite "muinaisen linnoituksen alla" tarkoittaa massiivipuuta (tai jäljitettä), keraamista graniittia, laatat ja luonnollisesti parkettilevy Victorian sisätiloihin. Kaikissa muunnelmissa (sekä keskiaikainen että viktoriaaninen) mattojen ylellisyys korostaa vain goottisen mallin omaperäisyyttä.

Musta seinät makuuhuoneessa goottilaisessa tyylissä
Makuuhuone, jossa on lasimaalauksia goottilainen tyyli

huonekalut

Ihastuttava ja hyvin havaittavissa oleva yksityiskohdat huoneistosta, joka on sisustettu minkä tahansa aikakauden goottilaiseen tyyliin - takka, joka on koristeltu hyllyillä, johon on sijoitettu kupari- ja pronssiastiat, keittiövälineet. Tai jos he "luovat" suunnittelun viktoriaanisessa tyylissä, he laittavat kierrettyä ylellistä kynttelikköä, mantelikelloa, posliinikuviota.

Harmony ja eheys hallitsevat avaruudessa, jos kiinnität erityistä huomiota huonekalujen valintaan. Gothicissa se on ennen kaikkea sen massiivisuus. Jos asunto "rakentaa lukko", huonekalut ääriviivat voivat olla yksinkertaisia, ja sisustus on töykeä. Tai päinvastoin, kun viktoriaanisen goottilajikkeen mieltymys on suositeltava, muotoilu on tavallisesti oikukas, monimutkainen ja hieno yksityiskohta. Täällä ovat sopivat kaiverretut korkeat kaapit, paneeliset kaksinkertaiset kaapit, ylelliset sängynpääty, korkeat tuoliovet.

Tuoli ja sisustus goottilainen tyyli
Ruokasali, jossa suuri peili goottilainen tyyli
Olohuone elementteillä goottilainen tyyli

lisälaitteet

Moderni goottilainen tyyli muokkaa tilaa, jos huoneiston sisustuksessa on lasimaalauksia, joissa on perinteisiä keskiaikaisia ​​tai neogotiittisia värejä ja kuvioita. Niitä käytetään menestyksekkäästi paitsi ikkunoissa, myös suljetuissa seinissä, sisävalaistuksen avulla, kaapin ja ovien suunnittelussa.

Viktoriaaninen gothic liittyy runsaasti lisävarusteita, koriste-esineitä "entisaikojen" metallista ja puusta, veistetty takka kamiinat, hahmoja muodossa kauhea gargoyleja ja maaginen tarvikkeita muodossa kristallipalloihin, fancy lamput antaa tilaa erityistä charmia.

Orgaaniset ovat pieniä ja valtavia peilejä ylellisissä kehyksissä, kuten maalaukset, kivi tuhkakupit, pronssi- ja hopeakoristeet, ihmeelliset korit, puffit.

Valoisa olohuone, jossa valkoiset seinät goottilainen tyyli
Olohuone, jossa takka ja peili goottilainen tyyli
Kontrasti sisätiloissa goottilainen tyyli
Epätavallinen sisustus, jossa runsaasti puuta goottilainen tyyli
Kaappi goottilainen tyyli
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 3