Bamboo Curtains: Exotic and Charm (24 kuvaa)

Toisinaan melko yksinkertainen, varattu ja lakoninen tarvikkeet, ja sisustuksessa voi merkittävästi muuttaa tunnelmaa talossa, korostaa väri design koostumuksen tehokkaasti välittää erityinen viesti sisustusta. Puhumme ensinnäkin alkuperäisistä ja käytännöllisistä bambuverhoista.

Bamboo verhot maalaistalossa

Bamboo verhot ovelle

Kunnianosoitus muotiin tai iankaikkiseen "Todelliseen"

Moderni sisustus, täynnä elottoman muovia, runsaasti tekniikkaa ja erilaisia ​​teknisiä mukautuksia, ovat yhä vähemmän "kotimaisia", he menettävät mukavuus ja lämpö. Ei aina futuristinen tyyli tai julma parvi on sijoitettu rentoutumista ja hengellistä mukavuutta, että jokainen ihminen tarvitsee.

Bamboo-verhot lahden ikkunassa

Puristusongelmien ratkaiseminen auttaa ympäristöystävällisiä materiaaleja valmistettavia tekstiilejä, tarvikkeita ja koriste-esineitä. Yksi tällaisista tärkeistä ekologisista elementeistä on bambu. Antistaattiset, antibakteeriset, aina tyylikkäät ja merkitykselliset maalaukset kulkevat kirjaimellisesti luonnonmukaisuutta, luonnetta ja luonnollista hienostuneisuutta.

Bambuverhot olohuoneessa

Bamboo-verhot sisustuksessa

Bamboo rullakaihtimet - erinomainen ratkaisu, jonka avulla voit tehdä merkinnän lämpöä tai jopa eksoottisia kohteita megacities huoneistoissa. Lisäksi värikkäitä lisävarusteita voidaan käyttää eri muunnelmissa, ratkaisemaan paljon todellista suunnittelua. Monien mallien mekanismin avulla voit parantaa huoneiden tilaa monimutkaisimmalla ulkoasulla.

Bambuverhot siirtomaatyypeittäin

1

edut

Sisustuksessa olevia bambuverbeja edustaa kangasta, joka on kudottu ohuista, mutta kestävistä bambuista luonnollisten vahvan langan avulla. Verhot näyttävät homogeeniselta tekstiililtä, ​​sillä säleet sopivat yhteen.

Bambuverhot keittiössä

Bambuverhot panoraamaikkunassa

Kudonta on yksi tärkeimmistä valintakriteereistä. Joka tapauksessa tällainen verho kykenee suojaamaan kirkkaalta valolta, mikä luo miellyttävän pehmeän ilmapiirin ja suojaa huoneesta vieraita näkymiä. Lisäksi on olemassa sellaisia ​​etuja:

 • Bambuverhot auttavat optimaalista ilmanvaihtoa;
 • Ilmaistut antibakteeriset ominaisuudet;
 • Tekstiilit täyttävät kaikki laatua ja ympäristöä koskevat vaatimukset;
 • Kangas on kestävä ja kestävä;
 • Bambuihin perustuvia tekstiilejä voi ostaa miellyttävän hinnan;
 • Monipuolisuus sijaintipaikassa;
 • Kankaat kestävät tulenkestävyyttä, täysin "ei pelkää" ultraviolettivalon;
 • Yksinkertainen kiinnitys- ja asennusmekanismi;
 • Laaja mahdollisuudet väri-, sävy-, tekstuuri- ja tyylitietoisuuksissa.

Lisäksi feng shuin opetusten mukaan bambuverho voi absorboida negatiivista energiaa. Tällaiset lisävarusteet neutraloivat tummat purot, muuttamalla negatiivisen positiiviseksi.

Bamboo-verhot tyyliin Provence

Bambu läpinäkyvät verhot

Bambu oviin

Bambu-tekstiilejä tarkastellessasi voit nähdä sen universaalisuuden kaikissa suunnissa. Tällaisia ​​lakonisia ja tyylikkäitä tuotteita voidaan sijoittaa paitsi ikkunoiden aukkoihin myös ovelle. Heille on paikka keittiössä, parvekkeella ja jopa kylpyhuoneessa.

Bamboo Roman Blinds

Bamboo rullakaihtimet

Bamboo verhot ovella voi olla kahta tyyppiä:

 • Vaakasuora (asennettu ikkunan aukkoon tai oviin, hyvä pieniä aukkoja varten, lamellit pyörivät eri suuntiin ja muodostavat erilaisia ​​versioita tutkimuksesta);
 • Pystysuora (rakenne koostuu eri pituisista ja paksuisista leikkeistä, helposti liikuteltaessa oikealle ja vasemmalle, antaa sinulle mahdollisuuden säätää valaistuksen määrää selkeästi huoneeseen, visuaalisesti laajentaa tilaa ja tehdä katot yläpuolella).

Bambu-oljen verhot

Bamboo verhot makuuhuoneessa

Ympäristöystävällisestä ja kestävästä bambusta valmistetut verhot mahdollistavat useita käsitteellisesti tärkeitä tehtäviä:

 • Jakaa tila useisiin vyöhykkeisiin (etenkin pystysuuntaisiin malleihin);
 • Tallenna tilaa;
 • Visuaalisesti laajentaa tilaa tilassa;
 • Säädä valaistus vuokralaisten harkintaan;
 • Sisustaa sisustus korostamalla tätä tai tätä ajatusta.

Bambuverhot voidaan ripustaa perinteisellä tavalla oven yläpuolelle. Käytä yksinkertaisia ​​seinäverhoja, jotka kiinnitetään seinän pintaan ruuveilla. Toinen vaihtoehto on rakentaa rakenne suoraan oviaukkoon. Näin voidaan sisustettu huone, jossa on korkeat katot tai jotkut epätavalliset rakenteet.

Bambuverhot ruokasalissa

Verhot ikkunoille

Bambuverhot ikkunoissa - helpoin vaihtoehto talon talon viihtyisäksi. Bambuihin perustuvat tuotteet voidaan ehdollisesti jakaa näihin tyyppeihin:

 • Verhot - tämä on jatkuva kangas, jossa on ohuita bambun varret, jotka on kudottu langoilla. On bambu Roman verhot, rulla mekanismi ja kevät asetukset;
 • Bambuelementteihin perustuvat sokeat verhot ovat erinomainen vaihtoehto "kuolleelle" muoville. Suunnittelu on samanlainen kuin metalli- tai muovituotteet, mutta se näyttää "elävältä" ja kalliimmalta;
 • Monimutkaiset romaaniset kaihtimet, jotka erottuvat erityisellä nostojärjestelmällä ja myös yksinomainen ohjausmekanismi.

Lajien monimuotoisuuden ansiosta voit valita useita malleja kerralla eri sivustojen järjestämiseen. Esimerkiksi keittiön bambuverhot ovat parempia valita kevyiden verhojen muodossa. Kaihtimet sopivat hyvin t
oimiston tai olohuoneen sisätilaan.

Bamboo valoverhot

Bamboo Dark Curtains

Gazebo-verhoja voidaan esittää samanaikaisesti useilla leveillä kankailla. Parvekkeella on parempi sijoittaa erittäin kevyt, läpikuultava rakenne.

Rakenteiden valmistus

Bambu-oljen tai yksinkertaisten verhojen rullaverhot voidaan tehdä eri paksuudesta, kuiturakenteesta ja jopa kudon tyypistä. Värin tai sävyn vaihtamiseksi kangas voidaan maalata, lakata, muita erikoiseoksia, joita täydentävät erilaiset sisustukset.

Lehtien luonnollisen sävyn mukaan voimme ymmärtää, mihin osaan kasveista fragmentti on otettu. Jos ne ovat valko-beige, materiaali otetaan sisäpuolelta. Kultaiset sävyt, vaaleanruskea, kahvi, tummat oliivi-värit viittaavat siihen, että bambuverhot ikkunoissa tehtiin rungon ulkopuolelta.

Bamboo Narrow Curtains

Bamboo verhot kylpyhuoneessa

Stylistiset ohjeet

Bambu-tarvikkeet antavat runsaasti kokeilua. On kuitenkin olemassa klassikko, jota on joka tapauksessa vaikea ylittää.

Bambuverhot verannalla

Bambu pystysuuntaiset kaihtimet

Se koskee itämaista tyyliä. Tässä bambuelementtejä edustavat tekstiilit näyttävät täydellisiltä. Suunnittelijat suosittelevat täydentävät itäiset sisätilat matalilla sohvilla, lattiamattoilla, upeilla lampunvarjostimilla. Huoneen tulee virrata pehmeä lämmin valo, ja koko ympäristön pitäisi olla rento, rauhallinen ja rauhallinen.

Bambuverhot etuovelta

Hi-techin täysin päinvastaista suuntaa voidaan täydentää myös bambukuopuilla. Sisustus korjaa oikean geometrian ja tiivis. On parempi luopua piirustuksista ja sisustuksesta, mieluummin kuin yksinkertainen neutraali kangas. Paras muotoilu on roomalainen verhot.

Bambu japanilaiset verhot

vivahteet

Bamboo raaka-aineena erottaa erityinen rakenne ja kuitujen rakenne. Mistä tekniikasta käytetään bambu-kangasvalmisteen aikana, avoimuus ja tekstuuri riippuvat viime kädessä.

Bamboo kaihtimet

Bambun parvekkeelle tai kansikuvioille sisustustason parantamiseen tarkoitetut verhot arvostetaan ennen kaikkea sen keveyden vuoksi. Lisäksi maalattu laatikko voi joskus erittäin laadullisesti jäljitellä puumainen rakenne: wenge, abachi, karvapeite, pyökki, mahonki. Erityisen tärkeä on, jos tällaiset verhot muovi-ikkunoista ripustetaan tarpeettoman "keinotekoisen" sisustuksen puhdistamiseksi luonnollisilla lisävarusteilla.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

1 + 6 =