Art Nouveau sisustuksessa (21 kuvaa): parhaat asunnot ja talot

Moderni tai Art Nouveau on yksi taidekaupoista, jonka suosio oli huippua 1800-luvun toisella puoliskolla. Tämän tyylien tunnusomaiset piirteet tai klassikot: oikeiden kulmien ja linjojen hylkääminen luonnollisten, luonnollisten motiivien hyväksi ja uuden teknologian käyttöönotto.

Valoisa sisustus käytävällä jugend-tyyliin

Kun moderni tyyli sopii

On syytä pitää mielessä, että tyyli Art Nouveau sisätilojen vaatii suuren reservin alue, koska täällä ei erilaisia ​​kohteita (lamput, kuvia, maljakoita, takat, tapetit, jne), samoin kuin koriste-elementtejä. Klassisen taidetyylin kiistaton etu on hanke, jossa käytetään vaaleita värejä ja rationaalisesti järjestettyjä huonekaluja, jotka visuaalisesti laajentavat talon tilaa. Kaikki tämä onnistuneesti kompensoi tilan puutetta.

Olohuone jugendtyylisessä talossa

Mutta talon, jolla on epäsovinnainen muotoilu, tämä muotoilu on optimaalinen projekti. Hän piilottaa kaikki tilojen "miinukset": puutteet seinissä, ovissa, lattioissa, katossa tai huonokuntoisessa huoneessa.

Ruokasali jugendtyylisillä

tarvikkeet

Sisustuksen modernistinen tyyli on ennen kaikkea luonnollisten ja keinotekoisten klassisten materiaalien yhdistelmä.

Kylpyhuone jugendtyylisellä tyylillä

seinät

Huoneen seinän yläosa voidaan maalata tai silkkipäällystää (erilaisia ​​taustakuvia on myös mahdollista), ja alaosa on usein koristeltu keraamisella tai tammialustalla. Se on pakollista käyttää vihannes-, puinen ornamentti - tyypillinen muotoilu modernistiseen tyyliin. Talon seinät näyttävät "kiirehtivät" ylöspäin - oven oven yläosasta kattoon. Mutta samaan aikaan on tarpeen tarkkailla toimenpidettä, muutoin projekti, jossa on runsaasti koristeita, erilaisia ​​valaisimia ja huonekaluja, joissa on paljon kuviota, tekee huoneiston näyttävän metsään.

Beige-seinät ja veistetyt portaat sisustuksessa jugendtyylisessä tyylissä

Nykyaikainen jugend-tyyli mahdollistaa huoneen suunnittelun käyttämällä ovet, kuten tapetit, metalli-, puu-suunnittelu, kivi, lasia tai alkuperäistä maalausta.

Art Nouveau'n kevyen version luomiseksi käytetään usein taustakuvia, pehmeitä neutraaleja värejä, tulisijoja, kattokruunut ja muita esineitä, joiden kuvio ei ole liian kirkas.

Kaunis kaksikerroksinen talo Art Nouveau -tyyliin

katto

Tässäkin eri versioita ja muotoilu ovat mahdollisia useilla vivahteilla. Tämä on maalattu ja sileä ja venytys katto talon pienin stukki muodossa kukkia tai terälehtiä tai läsnä hieno kattokruunu. Suunniteltu huone, jossa on tumman puun palkkeja tai ovien muotoilemalla hienoja viivoja, näyttää myös hyvältä.

Beige katto jugendtyylisessä talossa

Myös usein käytetään art-modernin lasimaalausten tai kattokruunujen tyyliin, jossa on alkuperäisiä kuvioita. Moderni lasimaalaus on lasi eri muotoja, sävyjä ja kuvioita, jotka ovat toisiinsa yhteen tai toisiinsa.

Kattotuotteen pitäisi tässä tapauksessa herättää huomiota, olla kirkas ja epätavallinen.

Mustavalkoinen olohuone jugend-tyyliin

Mustavalkoinen olohuone jugend-tyyliin

Paavali

Varten tyyli Art Nouveau on tunnettu klassisena koristelu huoneen lattian (moderni parketti, noudattaen "Kalanruoto" tai neliöt) ja kuvioidun päällysteen (taiteellinen parketti), joka simuloi piirustus meren aalto tai punomalla värejä.

Lisäksi lattian muotoilu voi olla keraamista graniittia tai kiveä, jossa on "eläviä" kuvioita jugend-tyyliin.

1
Suuri olohuone jugend-tyyliin
Matto puutalohuoneessa jugendtyylisessä olohuoneessa

huonekalut

Nämä ovat mukavia ja pehmeitä nojatuoleja, sohvia, hienoja pöytiä, lipastoja, kaappeja, maalauksia ja buffetaterioita. Tärkeintä on, että huonekaluilla on oltava nykyaikainen taideteos: norsunluutuotteet, tarvikkeet jne.

Brown-beige-huonekalu art nouveau -tyylisessä huoneistossa

Talon sisätilojen tyyliin modernia tyyliä varten on parasta valita huonekaluja, joissa on kaarevat ääriviivat, sileät viivat ja kirkas luonnonmateriaali.

Huomautus: pieni vuosien määrä (Art Nouveau -tyylin ilmeestä), tänään voit ostaa jopa ainutlaatuisia esineitä, kuten tämän aikakauden maalauksia.

Harmaa ja beige huonekalut pieni huoneistossa Art Nouveau tyyliin

koristelu

Kaikki yksityiskohdat huoneen sisätilojen on vastattava luonnollista teemaa. Ja ei ole väliä, mitä se on: lamput, sohva tyynyt, takka, tapetit, elävät kasvit, kattokruunut, verhot, kaikenlaisia ​​hahmoja tai figurines.

Sisustus mustavalkoisena jugendtyylisessä olohuoneessa

Ei ole yhtä tärkeää asunnon art-modernin tyyliin on mosaiikki, jota usein esiintyy erilaisissa koristeelementeissä.

Elegantti sisustus jugendtyylisessä huoneistossa

väri

Monien suunnittelijoiden mukaan huoneen väri riippuu väristä. Talon sisätilaan taiteen ja tyylin tyyliin voit käyttää tapettia, sävyjä ja värejä. Tärkein edellytys on, että huoneen suunnittelu on pehmeää ja valkaistua (esimerkiksi "tuhkatut kalusteet").

Ruskea-beige-salia jugendtyylisessä talossa

Värin valinta on jaettu kolmeen luokkaan:

  1. Asunnon korostuvan värin määrittäminen.
  2. Suunnittelu, jota korostavat aktiiviset elementit (lamput, koristeet, epätavalliset ovet, kuvat jne.).
  3. Huoneen koristelu ja tyylin kiinnittäminen värikerrosten lisäämiseen.
Ruskea-valkoinen sisustus olohuoneessa Art Nouveau tyyliin

valaistus

Tämä on yksi tärkeimmistä hetkeistä asunnon sisustuksen luomisessa. Art-modern tarjoaa seuraavat valaistustyypit - koristeelliset ja toiminnalliset. Ensimmäisessä tapauksessa valaisimet (kattokruunut, lampetit, valaisimet, jne) käytetään korostamaan sisustus asunnon, sekä antaa keskittyä ja edesauttaa huomion kiinnittämiseksi uudelleen objektista (esimerkiksi kuva) välillä. Toiminnallisen valaistuksen osalta tässä hankkeessa on omat alatyypit, jotka määrittelevät tarkoituksen ja erityisvaatimukset. Riippuen siitä, mikä on itse suunnittelu ja mikä on sen toiminnallinen tarkoitus, valaistus on jaettu tiettyihin tyyppeihin. Tarkastellaan yksityiskohtaisesti kunkin niistä:

  1. Target. Kattokruunut ja kalusteet asennetaan valaisemaan yksi työalue käyttäen kapeita palkkeja.
  2. Main. Kaikki kalusteet ja sohvat suorittavat korkealaatuisen valaistuksen tehtävän huoneen tasojen valon heijastumisen vuoksi.
  3. Tausta. Tämän valon päätehtävä on poistaa kaikki sähkökatkot huoneen kulmissa, jotka ovat ulkonevan helpotuskohteiden takana.
Seinälamput jugendtyylisessä olohuoneessa
Valkoinen ja sininen makuuhuone art nouveau -tyylillä

Ammattilaisten neuvoja

  • Taide-moderni tyyli eroaa olennaisesti sellaisista "nykyaikaisista piirteistä" samoin kuin kaikkien tunnettujen termien "modernismin" semantisesta merkityksestä. Art Nouveau -mallin ominaispiirteitä ovat koristekyky, ihmisen muotoilun vertailu luonnollisiin motiiveihin. Kaikki koriste-esineiden (tapetit, koriste-esineet, tulisijat, huonekalut, kattokruunut jne.), Jotka sisältävät projektia, sisältävät symbolisen ja henkisen ja emotionaalisen merkityksen.
  • Huoneen moderniin tyyliin - on itse asiassa "yksi ruumis", jossa mitään esineitä - oli se sohvapöytä, kattokruunut, lamput, vaatekaappi, maalauksia, koukku pyyhkeet kylpyhuoneessa tai muut huonekalut ovat yhtä tärkeitä. Mutta, kuten aiemmin mainittiin, nykyään se on hyvin helppo löytää erilaisia ​​kohteita, jotka matkivat yleinen tyyli Art Nouveau esimerkiksi saman kattokruunu sävyjä muodossa kukkivat liljat, takat ja ovet.
  • Modernia talon sisätiloissa leimaavat heikot, heikot sävyt, mutta parasta niistä - vielä semitoni. Erityisen suosittu on vaaleanvihreä ja kaikki purppuran sävyt. Ihanteellisesti täydentävät sisustus on myös kultainen tai helmenharmaa huonekalu.
Beige ruskea moderni huone jugend-tyyliin

Jos takat on asennettu, sinun on poistuttava suorista. Ne, kuten maalaukset tai ovet, eivät saisi olla saman tyyppisiä - projekti on pakollinen kaikenlaisilla lisäosilla sekä kivi- tai metallipintojen tulipesillä. Joskus tulisijoja talon jugendtyyliseen tyyliin ja miehittävät suurimman osan huoneesta: ovesta toiseen.

Suuri klassinen ruokailuhuone jugendtyylisellä tyylillä
Keittiö saarella jugend-tyyliin
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

49 − 48 =