Alkuperäinen bambu tapetti: edut käyttö (21 kuvaa)

Kuten nimestä ilmenee, bambusta on tehty bambusta. Kuitenkin, kun tuotetaan tällaista tapettia, käytetään vain leikkauksen yläkerrosta. Ensimmäisessä vaiheessa bambua huolellisesti ja perusteellisesti kuivataan - bambukuoret säilytetään erityisessä huoneessa. Tässä huoneessa on kosteutta. Sitten asiantuntijat suorittavat leikkauksen yläkerroksen poiston. Sitten liima levitetään kankaan pohjalle. Näin bambu tapetti tehdään.

Bamboo tapetti parvekkeella
Bambu keittiössä

Seinien bambupaperilla voi olla erilainen väri- ja rakenneominaisuudet. Se riippuu kaiken aikaa materiaalien keräämisestä seinien koristeluun. Värialue voi olla vaaleanvihreästä ruskeaan. Myös bambun varjossa seinälle vaikuttaa suoraan teknologia, jolla materiaalia käsitellään. Täten tummat värit saadaan lämpökäsittelyllä. Kirkas paletti on seurausta materiaalin käyttämisestä luonnollisessa värissä.

Bambu Taustakuva

Seinäkoriste bambu tapetilla

Sanaakaan bambukuvien paletti on erilainen runsaalla valikoimalla valintoja. Voit helposti valita parhaimman vaihtoehdon sisustuksellesi. Tämäntyyppisten tapettien eduista on monia niistä:

 • Bamboo-tapetti ei pelkää ultraviolettivalolta, joten seinät eivät haalistu.
 • Bambu on ympäristöystävällinen ja kestävä materiaali, joka voi kestää pitkään.
 • Bambu huolehtiminen on yksinkertaista eikä vaadi paljon väliaikaisia ​​ja taloudellisia jätteitä. Pöly ja lika voidaan poistaa vedellä ja saippualla tai pölynimurilla pehmeällä suuttimella.
 • Erinomainen ääni- ja lämmöneristysominaisuudet. Se auttaa suojaamaan lisääntyneeltä kuormitukselta seuraavasta huoneesta ja mahdollistaa huoneen hieman lämpenemisen.
 • Antistaattinen. Bambua ei ole sähköistetty.
 • Sopii hyvin erilaisiin sisustussuunnitteluun, klassisesta moderniin tyyliin.
 • Bambu tapetit voidaan soveltaa mihinkään pintaan. Tärkeintä on asianmukaisesti toteuttaa tarvittavat valmistelutoimet.

Tietenkin bambu, kuten mikä tahansa muu materiaali, on sen haittoja. Tämä materiaali on erittäin kallista, joten sen taustakuva on kallis. Tämä on ehkä ainoa haitta.

Bamboo tapetti sisätiloissa talon
Bamboo-tapetti tyylillä eco

Bambu-tapetin soveltamisen ominaisuudet

Jos olet valinnut materiaalin, kuten bambu-taustakuvan, on hyödyllistä tutkia hakemuksen tietoja. Miten liimata bambu taustakuva? Bambupaperin liimaus edellyttää johdonmukaista sitoutumista seuraaviin työvaiheisiin:

 1. Seinäpinnan valmistus. Älä käytä tapettia maalille tai liidun pinnalle. Seinät on puhdistettava vanhasta pinnoitteesta. Jos epäsäännöllisyydet ylittävät yli 3 mm: n, on seinän valmistaminen aloitettava.
 2. Pystysuora merkintä. Tämä on välttämätöntä varmistaaksesi, että taustakuva on liimattu tarkasti ja oikein. Rolls tapetilla rullaa lattialla. Heidän on annettava noin muutaman päivän makuulle huoneen sopeutumiseen.
 3. Tämän tyyppisten pinnoitteiden kiinnittämiseen tarvitaan erikoisliimaa, hengityssuojainta, suojavaatteita ja työkaluja, kuten lastalla, telalla, saksilla ja haavasillä.
 4. Liimataan bambusta tapetit seinälle sisätilojen mukaan.

Tämä prosessi edellyttää huolellista ja huolellista lähestymistapaa. Rullat leikataan vaadittaville parametreille. Voit tehdä tämän käyttämällä jig saw tai haavasaha. Sitten liimaa levitetään telalle. Käytä lovettu lasta, käytä ohutta liimakerrosta seinään. Liimaa levitetään myös harjalla taustapaperin takaosaan. Sovellamme liimaa hieman. Hänen ei pitäisi vahingossa mennä eteen. 10-15 minuutin kuluttua tapetit kiinnitetään seinään, liimataan ja valssataan kumitelalla. Tapetin alla ei pitäisi olla ilmaa.

Bambu taustakuva olohuoneessa
Bambu taustakuva olohuoneen sisustuksessa

Seuraavat kangastyypit on liimattava samalla tavalla, siististi pehmeästi. Annamme tapetin kuivua 1-2 päivää, emme avaa ikkunoita ja ovia. Liimojen kuivaamisen jälkeen suositellaan käsiteltäväksi tiivistysyhdisteellä. Sitten kaikki tämä pinta on lakattava.

Liimaa voidaan tarvittaessa muuttaa nestekynsiin. Nestemäiset kynnet on pistelty tiheämmässä osassa. Kangas on painettu kovaa seinää vasten. Tapetin kaaret on koristeltu listoilla, jotka on kiinnitetty liimalla ja luotettavasti kynsillä. Tämä seinien koristelu näyttää varsin vaikuttavalta.

Bambu taustakuva huoneessa
Bamboo-tapetti käytävässä

Sisustus eri huoneiden bambusta

Bambu taustakuva vihreä, harmaa, ruskea näyttää tehokkaasti missä tahansa huoneessa: käytävä, makuuhuone, keittiö. Tämä johtuu siitä, että tällä luonnollisella materiaalilla on suuri määrä kiistattomia etuja. Tapetit on hyvin siedetty lämpötilan muutoksilla eikä pelkää mekaanisia vaurioita. Erilaisia ​​värejä on hämmästyttävä. Kevyiden värejä sisältävien bambusta valmistettuja kateja käytetään viimeistelyn kattoihin. Tummemmat ovat korvaamattomia, kun seinät koristellaan bambu tapetilla.

Bambu suuri taustakuva
Bambu taustakuva keittiössä

Luonnollinen bambu tapetti olohuoneessa näyttää erittäin vaikuttavalta. Niiden avulla voit antaa huoneelle luonnollisen täydellisyyden. Seinien koristelu olohuoneessa voidaan tehdä erilaisten koristetekniikoiden avulla. Bambu-kangas on sopiva yhdistettynä kasveihin, luonnollisen paletin huonekaluihin.

1
Bambu taustakuva ruokasalissa
Bamboo tapetti kylpyhuoneessa

Bamboo-kangas käytävällä tai käytävällä auttaa luomaan tunnetta vieraanvaraisuudesta.

Jos valitset lämpimän sävyt bambusta - tummanvihreä, pistaasipähkinä, suklaa - tämä tila osoittautuu erityisen kodikkaaksi. Bamboo-tapetti käytävällä, käytävä auttaa täyttämään huoneen villieläinten illuusion. Käytävässä tämä seinien viimeistelyn muunnos on tärkein, koska se on kulutusta kestävä.

Bamboo tapetti sisätilojen huoneiston
Bamboo-tapetti modernin sisustuksessa

Bamboo tapetti sisätilojen käytävällä ei koskaan näytä tylsältä. Ne luovat lopullisen kuvan luonnollisesta läsnäolosta.

Makuuhuoneen bambu-kangas mahdollistaa herkän ja mukavuuden tunteen. Tällainen bambu on sopivin virkistysalueille. Voit täydentää tämäntyyppisiä taustakuvioita puhtaalla geometrisella muodolla varustetulla puisella sängyllä, joka sopii yhteen sävyyn tai yhteen palettiin, kodikkaisiin valaisimiin, hyllyihin. Makuuhuoneen bambu-kangasta käytetään pääasiassa minimalistisen muotoilun luomiseen.

Bamboo tapetti kattoon
Bamboo tapetti makuuhuoneessa
Bambu taustakuva makuuhuoneen seinälle

Bamboo tapetti keittiössä on suosittu ratkaisu tänään. Se tosiasia, että bambu kangas on ominaista lisääntynyt taso vastus likaa ja helppoa huolta. Keittiön sisustuksessa pistaasi, vihreä tai harmaa bambu-alue on täydellinen. Jos haluat antaa keittiön lämpöä, kiinnitä sitten huomiota kultaisiin sävyihin. Myös, kuten käytävällä, keittiössä bambu auttaa luomaan kauniin ja ekologisesti puhtaan alueen, jossa on miellyttävää.

Bambu taustakuva pystysuoralla paikalla

Parvekkeella oleva bambu tapetti luo viihtyisän ja rauhoittavan ilmapiirin. Parveke sisustus on mahdollisimman lähellä luonnollista muotoilua. Luonnonmateriaalin kevyet tai lämpimät raidat auttavat luomaan ainutlaatuisen koristeen suunnittelussa. Lisäksi bambu yhdistyy tehokkaasti puuhun, kasveihin ja pajuhuonekaluihin.

Alueella bambusta
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 1