Akryyli taustakuva: vinkkejä levitykseen, lajikkeita (22 kuvaa)

Akryylimaalaus on uutuus viimeistelyn alalla, jolla on monta kiistatonta etua. Tämä on vinyyliseulapohjaisten vaahdotettujen lajien analogi. Akryylille on ominaista korkeatasoiset ominaisuudet. Se kestää hankausta ja palvelee omistajansa pitkäksi ajaksi. Akryylimaalaus on kohtuuhintainen, ja niiden muotoiluominaisuudet ovat hämmästyttäviä.

Akryyli taustakuva abstrakti kuvio
Akryyli taustakuva elävällä painolla

Lisäksi se on ympäristöystävällinen polymeerimateriaali. Se mahdollistaa seinien hengittämisen ja ei aiheuta myrkyllisiä aineita ympäristöön. Tältä osin sitä voidaan käyttää turvallisesti makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Materiaali ei aiheuta ongelmia hoidossa. Hän ei pelkää mekaanisia vaurioita ja on ihanteellinen taloja, joissa on eläimiä tai pieniä lapsia.

Akryyli taustakuva perhosilla
Akryyli taustakuva klassiseen tyyliin

Akryyli kestää kosteutta. Sitä ei kuitenkaan suositella käytettäväksi kylpyhuoneessa tai kylpyhuoneessa. On suositeltavaa välttää suorat kosketukset veden kanssa, jos akryylimaalausta asennetaan näihin huoneisiin. Akryyli on universaali materiaali, se voidaan helposti sovittaa mihin tahansa sisustukseen. Huone, jolla on tällainen sisustus, on täynnä ylellisyyttä ja eleganssia.

Akryylimaalaus linnuilla
Akryyli taustakuva Sakuralla

Nykyään akryylisuspray on suosittu. Niille on ominaista korkea esteettinen valitus. Tällaisen tapetin pinnalla on erilaisia ​​helpotuselementtejä. Tyypillisesti piirustus on samanlainen kuin taiteilijan mahtavia pisteitä tai harjoitusleikkauksia. Monet suunnittelijat haluavat valita alkuperäisen taustakuvan akryylisuihkulla. Ne näyttävät epätavallisilta ja täyttävät huoneen erityisen viehätyksensä.

Akryyli taustakuvio kukka kuvio
Akryylimaalaus sisäpihalla

Lajikkeet akryylimuovista

Kuluttajamarkkinoiden akryylimaalaus ilmestyi äskettäin. Tämän lajikkeen yhteydessä ei ole niin paljon. Värien ja tekstuureiden valikoima on kuitenkin valtava. Akryylimuodossa on kaksi päätyyppiä:

 • Paperipohjaiseen akryylikuvaukseen. Tämäntyyppistä tapettia pidetään ympäristöystävällisimpänä. Hän on pääsääntöisesti valittu lastenhuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Tärkeintä tämäntyyppisten tapettien levittämisessä on soveltaa liimaa haluttuun määrään. Jos liimaa on paljon, tapetit voidaan rikkoa prosessissa. Kiinnitä seinälle suositellaan tuoretta liimapintaisia ​​nauhoja nopeasti ja siististi. Viivat levitetään liimalla vuorotellen. Paperi akryyli taustakuva on halpa.
 • Akryylimuovikuomu ei-kudotulla pohjalla. Tässä tapauksessa ei-kudottu pohja voi suorittaa vahvistusfunktion. Tällaiset ei-kudotut tapetit eivät murtu, vaikka seinämässä olisi epäsäännöllinen halkeama. Näitä tapetteja on helppo levittää, koska niitä ei tarvitse päällystää liimalla. He tarvitsevat vain ottaa ja liittää.
Eko-tyyliin kuuluva akryylimaalaus
Ranskalaiseen tapaan akryylia

Taustakuvion soveltaminen seinään

Jos et tiedä miten liitä akryylimaalausta, voit lukea tämän ongelman ohjeita ja tehdä itsenäisesti materiaalin seinälle. Jokainen omistaja unelmoi edullisten ja laadukkaiden seinien koristeluun. Liimausmenetelmä riippuu siitä, minkälainen taustakuva valittiin sinä. Tärkeintä on harkita akryylimuodossa käytettäessä:

 • Liimakoostumuksen oikea valinta. Yleisliiman käyttöä ei suositella. On tarkoituksenmukaisempaa ottaa akryylimuovia varten erityisesti suunniteltu kynä.
 • Oikea sovellus. Seinien lasitetut tapetit tulee levittää pinnalle asianmukaisen tasoituksen avulla. Älä käytä muovista lastalla tätä tarkoitusta varten. On parempi suorittaa tasoitusprosessi rullalla.
Akryyli taustakuva geometrisella kuvioinnilla
Akryylimaalaus olohuoneessa

Jos akryylimaalaus on seinään oikein, niin he pitäytyvät pitkään ilolla ulkonäöltään. Yleensä akryylipaperin liimaus on samanlainen kuin muiden materiaalien levittämisen tekniikka. Mutta kuitenkin on olemassa tiettyjä vivahteita, jotka ovat tärkeitä tarkkailla. Katsotaanpa tärkeimmät vaiheet akryylipaperin liimaamisesta seinälle:

 1. Seinän pinnan valmistaminen tapetin alla. Tämän vuoksi seinät on puhdistettava laadullisesti vanhasta materiaalista. Jotta vanha materiaali päätyisi nopeammin, se joutuu soveltamaan saippualiuosta materiaaliin. Tapettu tapetti voidaan helposti irrottaa lastalla. Seinistä valmistettu vesipohjainen maali voidaan poistaa metallilastalla. Seinä, joka on poistettu taustapaperista, on tarkistettava ilmankerroksille. Seinämän pinta on pohjustettava. Tämä estää muotin muodostamisen ja materiaalin haitallisen kuorinnan.
 2. Valinnan paras sopiva tapetti liima. On parempi valita valmistajan liima. Harkitse taustakuvan (paperi, ei-kudotut).
 3. Seinän merkitseminen. Tämä on välttämätöntä varmistaaksesi, että taustakuva on levitetty sujuvasti ja oikein.
 4. Avaa tela ja levitä
  liimaa. Leikkausprosessissa sinun on omaksuttava kuvion tai kuvion ominaisuudet sekä paperipedagessä käytettäessä. Tapetit on kyllästetty liimakoostumuksella pienessä ja siistissä kerroksessa. On vältettävä liotusta. Jos taustakuvaksi ei-kudotusta pohjasta, liiman levittämistä ei ehkä vaadita.
 5. Liimaa kangas seinälle. Tässä prosessissa kaikki ikkunat ja ovet on suljettava. Kangas levitetään seinään. Kankaan reunan on vastattava merkintää. Uudet liuskat on liitettävä liimattuihin elementteihin. Taustakuva sileä rullalla. Kaikki korvaukset leikataan paperitavaran veitsellä.
 6. Ikääntyminen ja kuivaus. Nämä ovat työn loppuvaiheita. Seinätila on pidettävä suljettuna 1-2 vuorokauden ajan.
Akryylimaalaus olohuoneen sisustuksessa
Akryylimaalaus keittiössä
Akryylimaalaus asunnossa

Kuinka huolehdit tapetista akryylistä?

Jos olet hankkinut taustakuvan akryylistä, sinun on myös tutustuttava tietoihin, jotka koskevat tämän materiaalin kunnollista hoitamista. Sinun on opittava puhdistamaan taustakuva akryylistä. Tämä prosessi ei ole vaikeaa eikä vie paljon aikaa. Älä käytä hankaavia yhdisteitä pintojen puhdistuksessa, sillä ne voivat vahingoittaa tapettia, mikä heikentää niiden ulkonäköä.

Akryylimaalaus art nouveau -tyylillä
Akryyli Marble Taustakuva

Pinta puhdistetaan lian ja pölyn avulla pehmeällä liinalla ja pesuaineella. Pesuaineiden tulee olla myös lempeitä. Jos sinulla ei ole tietoa siitä, onko pesuaineesi sopiva akryylille, on parempi hylätä se. Suurin osa likaista poistuu helposti akryyliseinästä puhtaalla vedellä.

Sticky akryyli taustakuva
Akryylikuvaus tyyliin Provence

Akryylimaalaus tapaa kotiisi mukavasti ja mukavasti. Tämä materiaali on kestävä ja oikea käyttö kestää pitkään. Akryyli taustakuva - tämä on voittava vaihtoehto seinien ja katon koristeluun. Ne on liimattu helposti, kätevästi ja nopeasti.

Akryylimaalaus kuusikulmainen kuvio
Akryylimaalaus skandinaaviseen tyyliin
Akryylimaalaus makuuhuoneessa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

21 + = 23