Sådan drænes vand fra et strækloft?

Stretch lofter - den moderne trend, en fad, men bortset fra den skønhed de besidder også den egenskab at kunne modstå oversvømmelse, og det vil allerede har stor praktisk betydning, hvis naboerne ovenstående opstår, såsom problemer med VVS eller under kraftig regn pludselig begynder utæt tag dit hjem.

Uventet vand i lejligheden, selv koden, hælder den ikke ned fra strømmen, men falder kun i separate dråber, kan fuldstændig ødelægge både resultaterne af nye reparationer og for nylig købte dyre møbler. Men i tilfælde, hvor du har monteret et strækloft, er alt muligvis ikke så katastrofalt.

Aftapning af vand fra et blankt strækloft

Vil eventuelle stræklofter blive reddet, hvis naboerne oversvømmes?

Nogle virksomheder har specialiseret sig i installation af nedhængte lofter og spændingen typen, kapret sidste, tilskrive dem evnen til at holde vand, men det er sandt kun delvis - det hele afhænger af et net af materiale, der anvendes til fremstilling af stræk loft. Hvis det er et stof med en speciel vandtæt imprægnering, er vandtætheden af ​​en sådan klud et meget relativt koncept. Tekstilloftet er i stand til at modstå oversvømmelser i nogen tid, men efter en time eller to vil væsken uundgåeligt sive gennem overfladen.

Tøm vand fra et blankt strækloft i stuen

Hvis du pludselig hældte strækloftet fra stoffet, skal det stadig ændres helt. Reparation det er umuligt: ​​selvom det er muligt helt at dræne vandet fra strækning loftet af denne type, bemærkelsesværdige grimme pletter og farvede pletter forblive på overfladen, skyl det er usandsynligt.

Derfor bør du ikke installere et stofstrækloft i de lokaler, hvor der er høj sandsynlighed for, at det vil blive oversvømmet med naboer fra øverste etage, hvis de har uheld med vandforsyning i køkkenet eller i badeværelset. Det er bedre at udstyre sådanne rum med et loft lavet af PVC-film, da en PVC-film kan modstå vægten af ​​hundrede liter vand uden at savne en enkelt dråbe.

Aftapning af vand fra et matt spændingsloft

Pumpingvand ud af loftet

Selvfølgelig kan vinylloftet strække sig meget ud og danne en stor boble, men filmen bryder stadig ikke, den er så stærk. Faren for brud bliver stærkt forøget, hvis du oversvømmes med varmt vand - varmefilmen kan strække sig så meget, at den rører noget skarp, for eksempel til et hjørne af møblerne. Tilstedeværelsen af ​​varmt vand på dit loft er dog en usandsynlig begivenhed, da det går ned til din lejlighed, er det sandsynligt, at det køler ned betydeligt.

Pumpevand gennem åbninger til belysningsarmaturer

1

Pumpevand fra filmloftet

Vinyl loft har en bemærkelsesværdig egenskab: hvis du dræner vand fra det, kan det genskabe sin form.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg finder vand på strækloftet?

Først og fremmest skal du slukke for el i lejligheden, fjerne stikkene eller installere alle afbrydere på afskæringsmaskinerne i "OFF" position på tavlen.

Den næste obligatoriske foranstaltning er at fastslå årsagen til oversvømmelsen og at stoppe udviklingen af ​​oversvømmelsen. Sandsynligvis er det for dette formål nødvendigt at henvende sig til hjælpen ikke kun til naboer, men også i kommunale tjenester eller endda til medarbejdere i nødministeriet.

Hvad skal man gøre næste?

 1. Luk møblerne med enhver vandtæt film, for eksempel polyethylen.
 2. Tag værdifulde ting og dyrt udstyr ud af et rum, der er oversvømmet.
 3. Ring til firmaet for at udføre installationen af ​​stræk loft: sine specialister installeret i loftet, og så de har det bedste kendskab til dens design features og detaljerne i dit værelse (rum størrelse, placeres elektrisk ledning arrangement, metoder til fastgørelse af lysarmaturer).

Pumpevand fra loftet

Reparation af loftet efter oversvømmelse

Hvordan kan du dræne eller dræne vand fra strækloftet selv?

Gennem hjørnet

Der kan være en situation, hvor du straks skal begynde at dræne vandet fra loftet. Hvis der ikke er lysarmaturer på loftet, kan du forsøge at dræne vandet gennem hjørnet nærmest "boblen". For at gøre dette skal du fjerne soklen, poddev den, for eksempel en skruetrækker og bruge en spatel til at trække et stykke klud fra baguetten. Glem ikke at opbevare et par spande eller store bassiner for at modtage vandet. I dette tilfælde skal vandet forsigtigt "justeres" til afløbsstedet med hænderne eller den brede ende af gylven. Problemet med denne metode er, at det er nødvendigt at balancere på et bord, stol eller trinladder, i lang tid at arbejde med en tung klud.

Aftapning af vand fra loftet selv

Aftapning af vand fra loftet

Gennem de åbninger, hvor belysningsarmaturerne er indsat

Aftapning af vand fra et strakt loft er muligt, selvom der er huller til loftlys i lærredet. For at udføre denne procedure:

 1. fjern lampen tættest på "boble";
 2. indsæt en gummislang af tilstrækkelig længde i hullet og sænk den anden ende i en tidligere forberedt vandtank;
 3. dræne vandet, og fjern derefter de resterende lamper;
 4. Efter at de og loftet er tørre, kan du installere alle lyskilderne på deres tidligere steder.

Dræn vand fra badeværelset loftet

Aftapning af vand fra et vinylloft

Et par tips til dem, der forsøger at selvstændigt reparere stræklofterne efter bugten:

 • Start med strømafbrydelse: Vand, der kommer på ledningerne og i armaturerne, kan forårsage en kortslutning, der kan føre til brand.
 • Du kan ikke forsøge at gennembore vinylloftet, håber at gennem det "lille hul" vandet vil strømme ind i den substituerede spand. Under det kraftige vandtryk kan et lille hul omdannes til et "stort hul", eller et "oppustet" lærred kan bryde som en ballon, når den er gennemboret med en tynd nål. I dette tilfælde kan reparationen af ​​loftet kun udføres ved at erstatte den gamle klud med en ny.
 • Det anbefales i
  kke for en lille bugt at arrangere "bølger" og prøv, uden at dræne vandet, bare fordel det inden for lærredets overflade. Den resterende fugt kan forårsage svampe og skimmelsvamp i rummet under loftet, hvilket igen kan skade borgernes sundhed.
 • Forsøg ikke at tørre loftet med en husholdnings hårtørrer for at genoprette den oprindelige glatte overflade. Det er ubrugeligt. Sådan arbejde kan kun udføres med brug af professionelt udstyr: en konstruktion hårtørrer eller en industriel varme pistol.
 • Det er nødvendigt at korrekt vurdere omfanget af problemet. Med en stor mængde vand kan det være nødvendigt ikke blot at professionelt tørre PVC-linerne, men også selve betonloftet samt behandling af alle elementer og overflader med antiseptika. Måske vil det også være nødvendigt at gendanne gips, så dets smuldrede og beskadigede stykker ikke "skinner" gennem en gennemskinnelig eller gennemsigtig klud, hvis du har det på den måde.
 • Du bør være yderst forsigtig, når du arbejder med kogende vand. Dette er farligt og sundhedsfarligt, især hvis du ikke har termohandsker.
 • Det bør søge hjælp fra eksperter og i tilfælde af, at vandet hober sig op på søm webs eller forårsage dens sådan en stærk afbøjning at internettet er faretruende tæt på de skarpe hjørner af skabe eller hylder.

Således bør du ikke dræne vandet selv fra det oversvømmede loft, da du sandsynligvis ikke har det nødvendige udstyr. I tilfælde af optagelse af alvorlige fejl i loftet kan være en ikke-repareres, og enorme mængder af længere "din" vand havde ført til gulvet, kan forårsage oversvømmelser allerede er på din grund nedenfor naboer, der vil formentlig ikke kun meget ulykkelig, men også, måske, vil gøre deres økonomiske krav.

Oversvømmelse loft

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

4 + 2 =