Sohva ja hyllyt: mukava tilaa säästävä (22 kuvaa)

Järjestämällä ympärillämme olevaa elintilaa pyrimme jatkuvasti minimoimaan mahdollisten toimien ja liikkeiden määrän, jotta mikään ei voisi pysäyttää lepojamme. Toisen ratkaisun löytämiseksi tähän ei-triviaaliseen ongelmaan, suunnittelijat ympäri maailmaa ehdottivat uuden version istuimen suunnittelusta - sohvalla, jossa on sisäänrakennetut hyllyt.

Sohva, jossa on sisäänrakennettu baari

Beige sohva hyllyillä

Huonekaluympäristön tämä elementti on onnistunut yhdistelmä pehmeitä osia ja jäykkiä rakenteita, jotka on suunniteltu säilyttämään miellyttävät pienet asiat, jotka voivat monipuolistaa muuhun kotitalouteen. Sohva puisilla hyllyt voi olla hyvä paikka suosikki kirjoja ja lehtiä, välipaloja, jos haluat järjestää välipaloja katsellen elokuvia ja TV-ohjelmia, sekä taitto tarvittavat yksityiskohdat, kuten television kauko.

Valkoinen sohva hyllyillä

Sohva, jossa on mustat hyllyt

Sellaiset sohvat, jotka riippuvat suunnittelusta, voidaan rakentaa kulmaan tai seinän viereen. Tämän sisätilojen sijainnin määräytyy hyllyjen sijainnin ja omistajien tarpeiden mukaan antaen tarvittavan pääsyn hyllyihin.

Sohva puisilla hyllyillä

Sohva, jossa hyllyt ovat eko-tyyliin

Hyödyllisiä etuja

Tällaisen mukavuuden luominen sohva-alueella on mahdotonta olla äänettämättä etuja, jotka antavat omistajilleen mukavan sisustuksen, jossa on sisäänrakennetut hyllyt:

1
  • tarjoaa jatkuvan vapaan pääsyn tarvittaviin pieniin asioihin: kirjoja, lehtiä, hedelmäkulho jne. Ei enää tarvitse laittaa elokuva tauon, nousta ylös ja mennä pop-maissin tai puhelimen, kaikki tämä voidaan nyt onnistuneesti sijoitettu sivulle hyllylle;
  • Sohvan modulaarinen muoto mahdollistaa hyllyjen sijoittamisen eri paikkoihin: nurkkaan, osuuksien tai sivujen väliin;
  • sohvat, joissa hyllyt eivät tavallisesti ylitä huomattavasti tavanomaisen pehmeän rakenteen kustannuksia, joten tämä ratkaisu ei pysty lyöntämään lompakkoa;
  • tällaisen sohvan monitoiminnallisuudella ei ole analogeja - mukavan istunnon tai nukkumispaikan lisäksi sinulla on kätevä teline. Koko muotoilu säästää täydellisesti vapaata tilaa (voit luopua suurista kaappeista ja saranoitu hyllyistä) säilyttäen samalla mukavan rentoutumispaikan.

Haittapuolena Tällaisten mallien voidaan katsoa ainoastaan, että sohvat hyllyillä kirjoja ja muita mukavia asioita otettu pois teiltä hieman enemmän aikaa puhdistukseen, koska mahdolliset vaakapintojen, hyllyt pölyttyvät, joka ajoittain täytyy puhdistaa. Voidaan myös sanoa, että tällainen muotoilu on vaarallista lapsille. Jotkut hyllyt ovat traumaattisia pienille perheenjäsenille, mutta oikealla suunnittelumallilla on mahdollista välttää kaikki niihin liittyvät ongelmat.

Sohva hyllyillä olohuoneessa

Sohva, jossa hyllyt sisätiloissa

Rakenteelliset ominaisuudet

Riippuen siitä, mihin paikkaan sijoitetut puurakenteet sijaitsevat, on useita suosituimpia vaihtoehtoja:

  • käsinojissa;
  • kulmassa;
  • takana.

Kaikki nämä vaihtoehdot ovat käteviä ja ergonomisia, oikea valinta tarvittava muotoilu voi määrittää vain huoneen mitat, jossa sohva asennetaan ja omistajan toiveet.

Sohva kirjahyllyillä

Nahkasohva hyllyillä

Sohva hyllyillä käsinojissa

Kaikki luultavasti huomasivat, että sohvan käsinojan ulkopinta on vahva puukehys, joka yleensä peitetään kankaalla, josta muusta istuimesta tehdään.

Joten, huonekalusuunnittelijat päättivät, että tämä paikka on kiistattomasti tyhmä pysyy ennallaan ja ehdottaa sohvien suunnittelua, jossa käsinojan sillan ulkosivu on varustettu mukavilla ja tilavilla hyllyillä.

Sohva ja hyllyt modernissa tyylissä

Modulaarinen sohva hyllyillä

Täällä voit järjestää suosikkikirjasi tai -lehdet, valokuvasi puitteissa tai hahmoja. Hyllyt tässä muodossa ovat erittäin käteviä käyttää - vain taivuta tai jopa laske kätesi ikkunapylvään läpi tarvittavien kohteiden saamiseksi. Jos hyllyt palvelevat vain sisustuselementteinä, ne sopivat täydellisesti mieleisiin sisustustarpeisiin, jotka on valmistettu samassa tyylissä.

On tärkeää huomata, että sellainen sohvamalli, jossa on hyllyt, soveltuu paremmin perheille, joissa ei ole pieniä lapsia ja lemmikkejä. Hyllyjen alhainen sijainti ja kohteiden saatavuus aiheuttavat vähäisiä ongelmia. Kuitenkin aina on mahdollista sulkea nämä hyllyt huurteisella tai läpinäkyvällä lasilla sekä kuuroilla puisilla ovilla, jotka saattavat jopa tehdä sohvan suunnittelun entistä alkuperäisemmiksi.

Sohva hyllyillä ja ottomaanilla

Sohvat, joissa on hylly nurkassa

Kuten nimestä käy ilmi, tämän tyyppisissä rakenteissa olisi oltava kulma, johon tarvittavat hyllyt rakennettaisiin. Näin ollen vain nurkkaan sohva, jossa on hylly nurkassa, sopii tällaiseen kuvaukseen. Tällaiset mallit asennetaan useimmiten pieniin huoneisiin, säästävät tilaa, samalla kun ne ovat mukava paikka rentoutua ja kätevää säilytystä varten kirjoja, sisustustuotteita ja jopa kukkakokoonpanoja varten.

Sellaisten sohvien hylly sijaitsee pehmeiden osien välissä kulmassa, jakaa ja yhdistää samalla sohvan molemmat puolet. Täällä voit tallentaa kirjoja, lehtiä, laittaa valokuvia, kukkia ruukkuihin ja laittaa kaukosäädin televisiosta.

Monet nykyaikaisten huoneistojen asukkaat haluavat asentaa tällaisen sohvan keittiössä, yleensä ruokailualueella. Vieraat ja kotitaloudet siis istuvat pöydän ympärille, ja samalla hyllyillä voit sijoittaa koriin hedelmiä, lautasliinoja tai lei
pää. Vapaa juhlapyhinä hyllyt voivat sijaita puhelimessa tai televisiossa, jotta emäntä ei pääse pois suosikki TV-ohjelmastaan ​​ruoanlaittoon.

Sohva hyllyillä sivuilla

Sohva hyllyillä käsinojissa

Lisäksi on vaihtoehtoja, kun nurkkihylly vedetään ulos ja muuttuu pieneksi mutta mukavaksi pöydällä, josta voit järjestää mukavan teekutsun. Tällainen kulmikkaat sohva, jossa on pöytä ja hyllyt, takaa kätevästi tapaamisen ja tapaamisen ystävien kanssa, kun ei ole mahdollista järjestää suuria juhlia.

Puolikiillinen sohva hyllyillä

Sohva hyllyillä takana

Sohva hyllyllä takana

Käsinojan ulkoavaruuden lisäksi selkänoja on usein täynnä tyhjiä. Miksi et käytä sitä oikein?

Selkänojalla varustettu leveä sohva hyllyillä mahdollistaa lähes koko kotikirjaston, suosikkiastiat, valokuvat ja pienoiskuvat. Tietenkin tämä hyllyjen järjestely on vähiten kätevä käyttää kuitenkin telineenä huoneessa, mutta hän ei tunne haittoja. Aiemmin olisit sijoittanut sohvan lisäksi suurempia vaatekappaleita kirjoihin, ja nyt kätevä säilytys ja pehmeä levähdyspaikka täyttyvät yhdessä suunnittelussa.

Tällaiset sohvat, joissa on hyllyt, löytyvät useimmiten suurista olohuoneista tai studiohuoneistoista. Jälkimmäisessä versiossa sohva voi toimia eräänlaisena erottimena saliin ja keittiön väliin, ja sitten takana olevilla hyllyillä voit laittaa tarvittavat pienet asiat keittiössä.

Sohva, jossa hyllyt ja pöytä

Kulmasohva hyllyillä

Suosittuja muunnelmia

Rakenteen tärkein etu hyllyillä on se, että tätä muutosta varten ei tarvita erityisiä mekanismeja ja kokoonpanoja. Hyllyt voidaan varustaa suoralla sohvalla ja kulma-, taitto- ja irrotettavalla rakenteella.

Hyllyt suoraan sohvilla voidaan sijoittaa käsinojille ja selkänojaan. Mukana on myös malleja, joissa käsinojan itse nousee, kääntyy ja tulee erinomainen jalusta pienelle aterian tai kuumaa teetä. Hyllyt voidaan varustaa ja kätevästi käsinojan istuimessa - useimmiten varustaa kotipalkki.

Sohva kapeilla hyllyillä

Ns. Sohva ja hyllyt, kuten jo mainittiin, voidaan varustaa nurkalla olevalla hyllyllä, mutta se soveltuu myös käsinojien ja takapenkin hyllyihin. Kaikki riippuu huoneen koosta ja mahdollisuuksista, koska tällaisen sohvan sijoitus siinä määrittelee hyllyillä olevien tuotteiden saatavuuden.

Sohva wenge-hyllyillä

Myös kulmasohva "delfiini" hyllyillä nurkassa, kun pehmeä rakenteen osa hajoaa mukavassa sängyssä, ja kulmahylly toimii yöpöytä, joka on kätevä asettaa herätyskellon, puhelin, aurinkolasit tai lasi vettä. Sellainen vuodesohva, jossa on hylly, on erinomainen ratkaisu pienessä huoneessa, koska hän itse kuvittelee toimivaa yhdistelmää vain kolmesta huonekalukappaleesta.

Sohva sisäänrakennetulla hyllyllä

Huolimatta siitä, että pidimme suosituimpia hyllylevyjen vaihtoehtojen lisäksi myös sohvia, joissa on kaikki kolme hyllyä. Tietenkin tämä muotoilu on vähiten sohva, mutta huolimatta läsnäolosta suuri määrä säilytyspintoja, ei lopu ole kätevä paikka virkistäytymiseen. Vain nyt sinun lepojesi tulee olla myös vähintään liikkumatta.

Sisältö hyllyt sohva insertit voidaan tehdä lasista tai metallista tai veistetty kiiltävä kotelot, on variantteja, joilla ovet (liukuva ja heilu) voidaan sijoittaa kiipeilyä kasvi tai koristella valaistus. Kaikki vaihtoehdot näyttävät hyviltä, ​​jos ne sopivat huoneen tyyliin, jossa sijoitat tällaisen sohvan.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 57 = 66