Ruskea sohva sisustuksessa: väriominaisuudet (24 kuvaa)

Sohva ruskea - luotettavuuden, rauhan ja vakauden symboli kaikessa. Ruskeat sävyt viittaavat luonnolliseen palettiin, joten ne liittyvät luonnonpuiden runkoihin ja maaperään. Samaan aikaan nämä sävyt muistuttavat erilaisia ​​herkkuja: aromaattisia kahvia, suklaapatukkeita, kuumaa kaakaota. Ruskea nahkasohva toimii ylellisen lisäyksenä erilaisille sisustuksille. Se antaa huoneelle kunnon majesteettisen ulkonäön.

Velvet ruskea sohva

Ruskea Chester-sohva

Ruskea sohva olohuoneessa

Ruskea sohva puuvillaverhoilulla

Yhdistelmä muihin väreihin

Ruskea harmonikka sohva harmonikka näyttää harmonisen sisustus, jos se sopivasti sitä muita sävyjä. Tarkastellaan tehokkaimpia yhdistelmiä:

 • Valkoinen. Yhdistelmää pidetään klassisena, joten se sopii mille tahansa tyylimallille. Valko-ruskean sisätilan sävyt voivat olla erilaisia. Paksu suklaavärit sopivat yhteen maitomaisen taustan kanssa ja kevyet kahviäänet kermaalla. Sävyjen kokeilut mahdollistavat rauhoittavan tai vastakkaisen sisustuksen luomisen.
 • Beige. Ruskea tämä väri sopii täydellisesti yhteen, mikä antaa huoneen mukavuuden ja lämmön. Beige seinät tekevät raa'asta ruskea vuodesohva enemmän valoa ja tarjouksen. Yhdistelmässä miesten ja naisten alkut heijastuvat. Parasta se sopii käytettäväksi makuuhuoneessa.
 • Harmaa. Huoneen sytyttämiseksi se riittää sijoittamaan harmaa-ruskea sohva siihen. Muita värejä ei pitäisi lisätä sisätiloihin. Neutraali harmaa korostaa täydellisesti huonekalujen jaloa väritystä, joka luo kontrastin, joka ei häiritse aikaa.
 • Violetti. Ruskean vuodesohva tämän värin taustalla näyttää royally ylelliseltä. Kaikki eivät uskalla luoda niin tyylikäs yhdistelmä. Huoneen sisustuksen yhteydessä on tärkeää noudattaa valitun tyylin ominaisuuksia.
 • Vihreä. Ruskeanvihreä sohva on klassinen vaihtoehto, jota käytetään usein olohuoneessa. Jälkimmäinen voi olla aksentti, tai päinvastoin, tausta. Vihreä sohva yhdessä ruskeiden elementtien kanssa näyttää erityisen ilmeikkäiseltä sävyjen rikkauden ansiosta. Yhdistelmällä on hyödyllinen vaikutus henkilön hyvinvointiin ja mielialaan.
 • Oranssi. Ruskea-oranssi sohva päivittää huoneet ja valaisee tummennetut kulmat.
 • Sininen. Ruskea nahkasohva-kirja sopii klassiseen tyyliin ja meri-teemojen toteutukseen. Tandem sininen, jossa on ruskea väri, luo maapallolle ominaisen rauhallisen vakaan ympäristön ja samanaikaisesti symboloi ilma-elementin liikkuvuutta lisäämällä dynamiikkaa.
 • Turkoosi. Tämän värin käyttö ruskealla sohvalla on pitkään tullut klassikko meri-teemojen ruumiillistumiseen. Turkoosi tuo sisustukseen romantiikkaa ja keveyttä, vaikka siinä ei ole suoria viittauksia meri-tyyliin. Harmony-turkoosi-ruskea sohva käytetään yhä enemmän nykyaikaisissa sisätiloissa. Samaan aikaan tarvikkeet, koriste-elementit ja tekniikat on maalattu turkoosiin, seinään ja lattianpäällysteisiin, huonekaluihin, oviin - ruskeilla. Valmis sisustus näyttää kirkkaalta ja houkuttelevalta. Turkoosi mahdollistaa selvästi sijoittaa aksentteja missä tahansa huoneessa.
 • Vaaleanpunainen. Monien tandemien näistä äänistä voi tuntua sopimattomalta. Itse asiassa yhdistelmä on suunniteltu koristelemaan lastenhuone. Vaaleanruskeat ruskeat sisätilat vaikuttavat myönteisesti lapsen hermostoon.
 • Sininen. Kylmän ja rauhallisen ympäristön luomiseksi sametti sohva sopii täydellisesti siniselle pohjalle. Tällainen muotoilu päivittää huoneen lämpöä, ja talvella voit "lämmittää" sitä kirkkaiden lisävarusteiden avulla.
 • Keltainen. Kulmasohva ruskea harmonian kanssa keltainen. Tandem laajentaa tilaa ja täyttää valolla pienen pimenevän huoneen.
 • Punainen. Tekee tyylikkään ja perinteisen modernin muotoilun. Puna-ruskean sohvan ansiosta huoneessa on vakaa ja vakaa se, koska se yhdistää luotettavan tiilen.

Ruskea nahka tai tekstiilipehmeä huonekalu yhdistyvät lähes kaikkiin väripaletteihin. Tämä ominaisuus avaa laajan mahdollisuuden sävyjen kokeiluihin, mikä mahdollistaa sisustuksen rohkeimmat designideat.

Ruskea Chesterfield sohva

Ruskea sohva, joka on tehty ekologisesta nahasta

Ruskea ikäinen sohva

Ruskea kevyt sohva

1

Ruskea muuntajan sohva

Sopivat tyylejä

Mikä parasta, vuodesohva tai ruskea harmonikka näyttävät klassiseen suuntaan. Nykyaikaisissa tyyleissä on samanlaisia ​​huonekaluja. Jälkimmäisessä tapauksessa tarvitset oikean muotoilun lisävarusteina, jotka vastaavat sohvan värejä: tyynyjä, tekstiilejä, koriste-elementtejä. Ruskean mallin optimaaliset tyylejä ovat:

 • Barokki. Kallis ja hienostunut suunta, johon sopivat kalliit tekstiiliverhoilutuotteet tai ruskeat nahkasohvat. Ei ole hyväksyttävää käyttää runsaasti sisustusta, vain orgaanisia, mutta jalokivikoristeet sopivat.
 • Empire. Palotyyli vaatii asianmukaisen täytön. Ruskea huijari on kullattu massiivinen selkä, sametti istuimet, jalat ja käsinojat, koristeltu valu.
 • Gothic. Tumma, mutta hienostunut tyyli luo erityisen mysteerin tunnelman. Sopivilla sohvilla pitäisi olla tummanruskea verhoilu, terävät muodot. Suunta vaatii tilaa, koska aristokraattisuus ja tyylin viehätys menetetään pienessä huoneessa.
 • Ethnics. Tumman ruskea velour-verhoilu sopii erinomaisesti alkuperäisen sisustuksen toteutukseen. Sen täydentämiseksi se seuraa erikokoisia tyynyjä ja tulosteita afrikkalaisten kuvioiden, leopardimaton, oranssin maton muodossa.
 • Englantilaiset klassikot. Tarkka soikea sohva, jossa on suorat muodot. Riittää, että heittää se ruudullinen ruudullinen, ja osa Englanti ilmestyy olohuoneen suunnitteluun.
 • Minimalismia. Vaaleanruskea nahkasohva on hyvä korostus sisustuksessa. Monipuolinen huone auttaa kirkkaita tyynyjä, maljakoita, valokuvakehyksiä ja muita tarvikkeita.

Ruskean sohvan olohuoneen, makuuhuoneen tai lastenhuoneen sisätiloissa on pitkään pidetty vain klassisen tyylin ominaisuuksina. Yhä useammat modernit trendit pyrkivät valitsemaan samanlaisen huonekalun. Mukava ruskeanvihreä sohva elvyttää huoneen ja täyttää sen positiivisella.

Ruskea sohva sisätiloissa

Ruskea sohva maalaistyyliin

Ruskea yhdistelmä sohva

Soveltaminen sisätiloihin

Ruskeilla sävyillä varustettu sohva-kirja on menestyksellinen lisä halliin, makuuhuoneeseen, lastenhuoneeseen ja keittiöön.

Olohuone

Yleensä tämä huone on talon suurin, joten sävyt voivat olla hyvin erilaisia. Valitse olohuoneen oikea sävy omasta makusi ja tyylinsä mukaan. Ruskea harmonikka sohva näyttää houkuttelevalta, jos seinät on maalattu samankaltaisella sävyllä. Olohuoneessa ruskea nahkasohva tulee koko perheen kokoontumispaikaksi.

Ruskea nahkasohva

Ruskea sohva loft-tyyliin

Ruskea sohva jugend-tyyliin

Makuuhuone

Vuodesohva on ruskea rauhoittava, se auttaa rentoutumaan ja virittämiseen levossa. Uskomattoman houkutteleva näyttää huoneen, joka on sisustettu eri värisävyn sävyihin. Häivyttää kuva voi olla valkoisella viimeistely kattoon.

Ruskea kokoontaitettava sohva

Ruskea sohva retro-tyylillä

Ruskea sohva, jossa on kuva

keittiö

Kiinteä sisustus auttaa luomaan ruskeaa nahkaa. Se saa aikaan vakauden tunteen ja perheperinteiden seuraamisen. Herkullinen väri antaa sinulle mahdollisuuden nauttia suurimmasta mahdollisuudesta syödä.

Ruskea modulaarinen sohva

Ruskea sohva tyynyillä

Ruskea sohva

lastentarha

Ruskeanvihreä sohva auttaa lapsia kehittymään kunnolla. Velourin peittämät kalusteet rauhoittavat liian aktiivisen lapsen, mutta eivät anna hänen kyllästyä.

Kätevät sohvat, ruskeat värit - yleismaailmalliset huonekalut, jotka näyttävät sopusointuisesti melkein millä tahansa tyylillä. Värien suhdetta koskevien sääntöjen noudattaminen auttaa luomaan alkuperäisen mielenkiintoisen sisustuksen.

Ruskea kulmasohva

Ruskea sametti sohva

Ruskea Vintage Sohva

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

74 + = 76