Rouge sohva sisustuksessa: koristelu vapaalla tilalla 22 (kuva)

Julkisivun ikkunanpuoleisen huoneen osa, jota kutsutaan "erkkeri-ikkunaksi", ei aina edusta alkuperäistä avaruusratkaisua, joskus se on todellinen päänsärky, koska tällainen kulma on äärimmäisen vaikea koristaa.

Yleensä on ruokailutila, opiskelu tai paikka lukemiselle, mutta tunnettuja ihmisiä mieluummin koristavat tämän huoneen palan viestintä- ja virkistyspaikalla - erkkeri-ikkunalla.

Beige erkkeri-sohva

Valkoinen lahti-ikkuna

Tietenkin voit säästää ja sijoittaa yksinkertaisen kulmasohvan, mutta tilaustyönä tehty pystytetty ulkoasu näyttää paljon paremmalta. Ergonominen sohva valmistetaan tavallisesti niskan kokoisena, minkä ansiosta se täyttää täydellisesti vapaan tilan ja tekee loput alueet täydellisiksi.

Vuodesohva talossa

Ranskalaistyylinen vuodesohva

Lahden ikkunan ominaisuudet

Riippuen siitä huoneesta, jossa sama karkaistu kapea sijaitsee, sohvan ominaisuudet ja sen suunnittelun vaatimukset muuttuvat. Ennen kuin aloitamme keskustelun eräistä vaihtoehdoista erkkerien sohvien sijoittamiseen taloon, puhutaan sen ominaisuuksista:

  • Erilaisia ​​lomakkeita. Koska julkisivu ja katseluikkuna voivat olla minkä tahansa muotoisia, myös ikkuna voi olla muotoiltu. Se voi olla pyöreä, soikea tai polyhedronin muodossa.
  • Yksilöllisyyttä. Kun sadeasujen ikkunoiden koostumukset tehdään tiettyihin koihin ja tilataan, niin kaksi samanlaista sohvaa ei ole tarkka.
  • Tiiviyttä. Sohva ilmestyy selkeästi lahden ikkunan rajalliseen tilaan, mikä mahdollistaa käyttökelpoisen alueen rationaalisen käytön.
  • Monipuolisuus. Tämä huonekalu ei ole erityinen kiinnitystapa, se löytyy sekä klassisesta että ultramodernista sisätiloista. Jotta voidaan korostaa tiettyä suuntaa, sinun tarvitsee vain päättää verhoilumateriaalin ja selkänojan muodon kanssa.

Kaikki nämä ominaisuudet tuovat lahden ikkunan erityiselle tasolle, koska muutamat kalusteet voivat ylpeillä niin laajaa ominaisuuksien yhdistelmää.

Vuodesohva sisätiloissa

1

Maa Sohva Sohva

Keittiökaapit

Hyvin usein modernissa talossa sijaitseva ikkuna sijaitsee keittiössä. Yleensä he muodostavat suuret huoneet, joissa voit helposti tunnistaa työskentelyalueen ja ruokapaikan. Tällöin keittiön lahti-sohva ostetaan erillisen teen tai ruokailualueen luomiseksi.

Jos tarkoituksena on luoda mukava alue juomavedelle, erillään pääruokasali, sitten sohva erkkeri-ikkunaa täydentää pieni sohvapöytä. Se voi olla puusta tai metallista, siinä on yksi tai neljä jalkaa, se voi liikkua pyörillä. On tärkeää, että se täydentää lahden ikkunan sisäosaa ja kannustaa miellyttäviä kokoontumisia yli kupin teetä.

Jos erkkeri on osa yhteistä ruokailualuetta, niin ennen kuin se asennetaan suuriin ruokapöytään, joka on suunniteltu kaikille perheenjäsenille. Tässä tapauksessa on erittäin tärkeää valita sohvan oikea korkeus suhteessa työtason korkeuteen, jotta mikään ei häiritse mukavaa ateriaa.

Nahkasohva

Punainen vuodesohva

Näissä kahdessa tapauksessa meidän ei pidä unohtaa, että olemme vielä keittiötilaa, ja siksi huonekalujen on täytettävä tilojen suuret vaatimukset. Erittäin harvoin keittiössä on massiivisia rakenteita pehmeällä verhoilulla, koska keittiössä on liian monta tuoksua, joka voi juuttua tiheään kangasta. Tältä osin keittiön ikkunaluukkujen sohvat ovat tavallisesti kevyitä puun rakenteita, joissa on pehmeät tyynyt.

Vuodesohva keittiössä

Loft-tyyli sohva

Olohuoneen sohva

Tässä huoneessa olosuhteet ovat lempeämpiä, joten et voi pelätä verhoilua, mutta älä unohda, että sen pitäisi olla houkutteleva ja miellyttävä, koska vieraat ja ystävät kokoavat olohuoneessa. Voit ylläpitää kävijöitä asentamalla lahden ikkunaan mukavan sohvan, jossa on pehmeä selkänoja ja pienet käsinojat. On mukavaa keskustella ja viettää iltoja.

Vuodesohva ruokailutilassa

Aukion ympärillä

Vuodesohva, jossa tyynyt

Olohuoneen erkkeri-ikkunan ominaisuus on, että yleensä koko huone näkyy tästä paikasta ja kaikki tulevat näkyvät, joten varo siitä, että tämä paikka on mahdollisimman varusteltu.

Verhoilu sohva voi olla hyvin monipuolinen, kaikki riippuu huoneen tyylistä. Klassisissa sisätiloissa voidaan käyttää nahkaa ja samettisia materiaaleja, eteläisessä Provencessa sohva, jossa on kukka-tyyny, näyttää hyvältä, huipputeknologia houkuttelee käteviä käsinojia ja tummia värejä.

Pyöreä sohva puolikirkas sohva

Harmaa sohva-sohva

Rakenteiden vaihtelut

On vaikea lisätä jotain erkkeri-ikkunan muotoiluun, koska se on jo luonut yksittäiset luonnokset ja siinä on kaikki omistajan toiveet. Suunnittelijat ovat kuitenkin toimittaneet kaksi rakenteellista ominaisuutta, jotka voidaan varustaa laatoilla varustetuilla huonekaluilla virkistäytymiseen:

  • sängyn läsnäolo;
  • modulaarinen rakenne.

Nämä ominaisuudet eivät heikennä yksinkertaisten mallien etuja, mutta jos ne ovat saatavilla, ikkunan arvo kasvaa monta kertaa.

Istuinpaikka lahden ikkunalle

Penkki lahden ikkunassa

Joten esimerkiksi erkkeri-ikkuna, jossa on nukkumispaikka, on erinomainen vaihtoehto vieraiden majoittamiseen yön yli. Sisäänvedettävä pehmeä pinta mahtuu kahteen ihmiseen vaikuttamatta lepoonsa. Tietenkin tällaista muotoilua ei todennäköisesti aseteta makuuhuoneeseen, mutta olohuoneessa se saattaa hyvinkin käydä.

Kulmasohva

Oriental Style Sohva Sohva

Modulaarinen erkkeri voidaan sijoittaa mihin tahansa huoneeseen: keittiössä, salissa, makuuhuoneessa ja toimistossa. Tällaisen mallin edut ovat se, että se kootaan riippuen omistajien tarpeista. Niinpä erikoismoduulien avulla istuinten määrä voi kasvaa tai laskea, yksi moduuleista voi muuttua sohvapöydiksi ja toinen voi toimia alkoholijuomien myymälänä.

Sisäänrakennettu pikkulamppu

Vuodesohva laatikoilla

Vuodesohva maalaistalossa

Kuten näet, ikkuna ei ole vain kiinteä rakenne, vaan myös tilaisuus muuttaa huoneiden eri tiloja. Riippumatta siitä, mikä vaihtoehto valitset, on syytä muistaa tärkein asia, että erkkeri on vielä sisäänrakennettu huonekalu, ja se olisi sopivasti vastattava tilaa miehitetty. Vain sellaisella yhdistelmällä sisustuksesi näyttää lakoniselta ja täydelliseltä.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 20 = 29