Miten valita oikea sohva tytölle

Jos näet, että rakastettu vauva on ahdas hänen ensimmäinen pinnasänky, on aika etsiä uutta sänkyä. Jos lastenhuoneen koko sallii, voit ostaa isomman sängyn. Neliömetsien puutteen vuoksi on parempi tarkastella lasten sohvia. Myynnissä on monia malleja, jotka sopivat helposti sisätilaan ja korostavat lapsen sukupuolta, mutta miten ei eksy tähän erilaisiin mekanismeihin, muotoihin ja väreihin? Lue ja selvitä, mitä etsiä oikean valinnan tekemiseksi.

Sohva tyttö, jolla on perhosia

Sohva tytölle, jossa on katos

Vaatimukset lasten pehmustetuille huonekaluille

Kun valitset sohvan lasten huoneeseen tytölle, sinun on kiinnitettävä huomiota siihen, miten ja mistä se on tehty. Tästä riippuu paitsi tämän huonekalun elämä, myös lapsesi terveydentila.

Vuodesohva tytölle pitäisi olla:

  • korkealaatuisesta materiaalista;
  • kestävä ja luotettava;
  • yksinkertaisella ja turvallisella liukuomekanismilla;
  • kulutusta kestävällä verhoilulla;
  • houkutteleva ulkopuolelta.

Lasten sohvat tytöille on välttämättä oltava ympäristöystävällisiä. Et voi säästää tätä, koska itse asiassa säästät lapsen terveydelle. Huonekalujen tuotantoa varten tulee käyttää luonnonkankaita ja laadukkaat raaka-aineet alustalle, liimalle ja maalille ovat erittäin myrkyttömiä. Täyteaine on edullisesti valmistettu polyuretaanivaahdosta. Hyvä ratkaisu on ortopedinen pohja, se on tarkempi hoitamaan kevätkukkia.

Valkoinen sohva tytöille

Kehyksetön sohva tytön huoneessa

Ennen kuin ostat, tarkista liitäntäpisteet. Jos jotain on jo roikkuu, se vain pahenee ajan myötä. Sohva ei saisi olla epävakaa, muuten se hajoaa, kun lapset hyppäävät siihen (ja he varmasti, eivät epäile).

Kehys on tuotteen tärkein elementti. Hyvä tukirakenne on valmistettu metallista tai erikoisesti käsitellystä luonnollisesta puusta. Jos mallissa pidät kehystä MDF: ltä, on parempi etsiä jotain muuta. Tällaisilla sohvilla on erittäin pieni kestävyys.

Jos valitset liukusohvan, älä pelkää tarkistaa, miten järjestelmä toimii. Muista yrittää taittaa ja taittaa sohva useita kertoja varmistaaksesi, että muunnosjärjestelmä toimii. Jos mekanismi hajoaa tiukasti, kieltäytyvät ostajalta. Jos aikuinen tarvitsee vaivaa, lapsi ei pysty valmistamaan sänkyään itse.

1

Puinen sohva tytöille

Sohva tytölle lastentarhassa

Valitse malli verhoilusta, joka on valmistettu luonnonmateriaaleista allergisten reaktioiden välttämiseksi. Pinnan ei pitäisi olla liian vaikea vahingoittaa tytön herkkää ihoa. Myös materiaali on yksinkertaisesti puhdistettava. Tämä kohta on valinnainen, jos aiot käyttää irrotettavia kansia. Ulkonäkö on lapsen kannalta erittäin tärkeä. Anna hänen valita verhoilukankaan tai suojuksen värin.

Sohva MDF: n tytölle

Sininen sohva tytöille

Liukumekanismien tyypit ja niiden ominaisuudet

Lasten sohvien sijoittelussa on paljon mekanismeja. Minkälaista liukujärjestelmää käytetän, muutoksen helppous riippuu. Alla ovat suosituimmat mekanismit.

nostettavissa

Tämä mekanismi on erittäin kestävä, sillä on pitkä käyttöikä ja hyvä vakaus. Taitettuna, se vie lähes tilaa. Hajottamaan yön, sinun tarvitsee vain vetää istuin itsellesi. On huomattava, että laiturin korkeus on alhaisempi kuin istuimen korkeus taitettuna. Lasten sohva on etu.

Takorauta vuodesohva tytöille

Punainen sohva tytöille

harmonikka

Tämä mekanismi eroaa sen kompaktisuudesta ja yksinkertaisuudesta. Jopa 7-vuotiaan lapsen voi hoitaa itsenäisesti. Sohva koostuu kahdesta osasta. Jos vedät silmukan, joka on takaosan alaosassa, rakenne kääntyy nopeasti vaakasuoraan asentoon. Sänky näyttää nojatuoliineen.

Click-klyak

Tämä liukuva mekanismi keksi ranskalainen. Se näyttää sohva-kirjalta. Hiljammin muuttunut, olettaa 3 asemaa: istuu, valehtelee ja makuuasentoon. Sivutyynyt voivat olla joko käsinojia tai niskatuet. Tämä malli soveltuu paremmin vanhoille tytöille (8-vuotiailta).

Bed for a girl

Bed-kone tytöille

delfiini

Tällaista muunnosjärjestelmää käytetään kulmasohviin. Jotta saat laiturin, sinun on vedettävä hihna, joka sijaitsee tuotteen pohjassa. Saranan avulla lohko, joka peitetään istuimen alla, ponnahtaa ulos. Tämä vaihtoehto soveltuu teini-ikäiselle tytölle, joka asuu tilavassa huoneessa.

Sohvan malli riippuen huoneen koosta

Ennen ostamista sohvalle tytölle, päätä paikka, jossa hän seisoo. On hyvä, jos lapsellasi on oma iso huone. Sitten voit tehdä valinnan ulkoisten ominaisuuksien perusteella. Suosittelemme, että tarkastelet tarkemmin kulmamallia. Tällainen kaunis ja tyylikäs sohva on ihana sänky.

Jos sinulla on tilava lastentarha, mutta ei yksi lapsi, osta vuodesohva, jossa on harmoninen järjestelmä. Joten molemmilla lapsilla on hyvä sänky, taitettava, jolla on paikka pelejä varten. Epätasa-arvoisille lapsille voit valita eri malleja. Esimerkiksi vanhimmalle tyttärelle, vie sohva, napsahtaa, ja nuorimmalle - ulosvedettäväksi tai nojatuoliin, jossa on puskurit.

Pienen huoneen omistajat voivat olla vaikeampia. Älä rajoita itseäsi nojatuoliin, se on tärkeää, kun lapsi on hyvin pieni tai hänellä ei ole omaa tilaa. Valitse pieni ulosvetämalli tai harmonikka. Jos sinulla on yksi lapsi, napsautuksesta ja napsautuksesta on tarpeeksi tilaa. Myös kaksitasoisia sohva-muuntajia. He esittävät yöllä, iltapäivällä muotoilu on piilotettu kapealla.

Kun ostat, kiinnitä huomiota malleihin, joissa on laatikoita. Pienessä huoneessa he ovat erittäin tervetulleita. Päivän aikana voidaan lisätä vuodevaatteita ja vuodevaatteita.

Vuodesohva MDF: n tytölle

Sohva tytön huoneelle meren tyyliin

Sohva ikkunan puolelle tytölle

Sohvan valinta iän mukaan

Tytöille tarkoitettujen lasten sohva-sängyt on valittava, eivätkä unohda, että vauvat kasvavat nopeasti. Joten ikä-tekijä on erittäin tärkeä. Tuotteen pituus ja leveys tulisi ottaa marginaalilla, kun otetaan huomioon lapsen kasvun ja kehityksen dynamiikka. Joten voitte ymmärtää, onko tarpeeksi pehmeää levätä ja pelejä.

Yleensä ensimmäiset lasten sohvat, jotka vanhemmat ostavat lapsille kolmesta vuodesta, koska tytöt ovat tänä iässä kasvaneet keikoistaan, mutta vaikka olet jo ostanut mini-sohvan, älä kiirehdi heittää tai antaa jollekin pinnasänkyä. Lapsen pitäisi vähitellen tottua nukkumapaikkaan. Vain kun hän täysin hallitsee uuden sängynsä, voit päästä eroon vanhasta. Mini-sohvan käyttöikä on 3-4 vuotta, minkä jälkeen se on korvattava tilavammalla mallilla.

Varmista myös turvallisuus. Huonekaluissa ei saa olla ulkonevia osia ja teräviä kulmia, joita voi lyödä. Jos lapsen ikä on enintään 5 vuotta, kiskojen läsnäolo on pakollista. Ne antavat sinulle mahdollisuuden nauttia ääneen uneen ja suojata vauvaa putoamasta. Pehmytkudoksen nauhat suojaavat jopa yhden vuoden ikäiseltä lapselta vammoja. Muuten sivuilla ei ole vain sohvia, vaan myös erityisiä taitettavaa nojatuolia. Tätä vaihtoehtoa kannattaa harkita, jos vauvan sänky on välttämätön, mutta asumisolosuhteet eivät salli suurta tonttia huoneeseen.

Sohva tytölle Provence-tyyliin

Veistetty sohva tytölle

Vaalea sohva tytöille

Yli 5-vuotiaille tytöille, osta alhaiset kalusteet "kasvulle". 10 vuoden ikäisille lapsille on taitettava sohva. Jos perheessä on kaksi sukupuolta olevia lapsia, voit säästää tilaa ostamalla sohva-muuntajia. Ne kääritään seinästä juuri ennen nukkumaanmenoa, muina aikoina ne on pinottu eikä haittaa pelaamista. On parempi, että tässä tapauksessa poikien ja tytön sängyt eroavat toisistaan ​​värillä.

Iästä riippuu tuotteen muoto. Lapset ovat iloisia vuodesohvalla eläinten, kukkien tai purjeveneiden muodossa. Tytöt viisi vuotta, kuten epäsymmetriset muodot ja runsaasti tyynyjä. Teini-ikäiset huonekalut ovat minimalistisempia ja muistuttavat tavanomaisia ​​aikuisten malleja, vain värikkäimpiä.

verhoilu

Kun valitset sohvan tytölle, kiinnitä erityistä huomiota verhoilemateriaaliin. Et haluaisi järkyttää pari päivää hankinnan jälkeen, kun näkyy vaikeasti irrotettavia tahroja vesiväreiltä tai suklaalta?

Kysy myyjältä ja valitse kangas, joka ei pian haalistu ja hankaa. Myös valitun materiaalin tulee olla miellyttävää kosketukseen, jotta lapsi ei haittaa.

Hylkää velour. Lasten sohva, jolla on niin hellä pinta, heikkenee nopeasti. Myös nopeasti pyyhkiä ja parvi.

Verhoiluun on mahdollista, mutta ei ole suositeltavaa käyttää ihoa tai sen korvikkeita. Jos tyttäresi on pieni, hän todennäköisesti vahingoittaisi halventavaa luonnonmateriaalia. Joten ei ole mitään syytä ottaa mahdollisuuksia. Nahka ei ole niin kallis, vaan myös sen restaurointi, jolloin sinun täytyy antaa paljon rahaa. Vaihtoehto iholla lähestyy niille vanhemmille, joiden tytär on jo kypsynyt. Tyttö arvostaa sängyn kauneutta ja hoitaa huolellisesti nahkasohvaa.

Ihanteellinen ratkaisu lasten makuuhuoneeseen on verhoilu, joka on valmistettu kangasta Teflon-kyllästyksellä. Se ei jätä jälkiä juoksevista juomista, ja se on immuuneja tahroihin. Sopiva sopii myös chenille ja kuvakudos. Näiden luonnonmateriaalien avulla kotitalousjätteet voidaan poistaa helposti. Lisäksi nämä kudokset ovat hengittäviä. Jos olet edelleen huolissasi verhoilun turvallisuudesta, ota sitten irrotettava kansi ja huopa, joka voidaan helposti pestä tarpeen mukaan.

Sohva tytöille

Miten valita oikea sohva tytölle

Miten valita oikea sohva tytölle

Sohvien suunnittelu tytöille

Tytön huoneen suunnittelu tehdään perinteisesti pehmeällä vaaleanpunaisella värimallilla. Jotkut huonekalujen valmistajat tukevat tätä suuntausta ja tuottavat sävyjä vaaleanpunaista väriä, joita usein koristaa röyhelöitä, röyhelöitä, kirjonta, strassit ja tyyny-sydämet. Tällaisella sängyllä vauva tuntuu todelliselta prinsessalta. Upea ilmapiiri auttaa luomaan katos. Värikkääseen kattoon lapsi ei vain nuku mukavasti, vaan myös hauskaa.

Älä kuitenkaan keskittele melko vaaleanpunaisiin sohviin, koska suosikkiasi tytölläsi voi olla erilainen väri. Ja jos lapset suhtautuvat varsin rauhallisesti vanhempiensa valintaan, vanhempien lasten on suositeltavaa kuulla ja ottaa huomioon hänen mieltymyksensä. Erityisesti kannattaa tehdä, jos ostat huonekalut teini-ikäiselle huoneelle. Nyt myymälöissä löytyy värinverhoilu, jotta nuori omistaja varmasti tyytyisi.

Myös lapsen sohvan väri voidaan valita, keskittyen lapsen luonteeseen. Aktiivisille huonekaluille ostaa huonekaluja mykistyneitä värejä epäselviä kuvia. Jos tyttäresi on passiivinen, suositaan kirkkaita värejä ja tyydyttyneitä kuvia. Kahdelle tytölle ei ole välttämätöntä valita samaa muotoa ja väriä, anna pienokaisten osoittaa yksilöllisyyttä.

Miten valita oikea sohva tytölle

Miten valita oikea sohva tytölle

Miten valita oikea sohva tytölle

Jos yksiväriset sohvat eivät vetoa sinuun, on olemassa valtava määrä malleja nauhat, kukka, häkki ja herneet myyntiin. Kalusteet houkuttelevat myös lasten huomiota eläinten ja lintujen kuvilla tai sarjakuvahahmoilla. Erityisesti verhoilemateriaali, jossa on kuvia, kuten tyttöjä 3-12 vuotta. Jotkut modernit sohvat tyylitelevät esineiden alla. Niinpä kurpitsa, yksinkertainen tyttö tuntuu Cinderellalta, ja karhun muotoinen lauma kääntää hänet Mashaan.

Kuten olette jo ymmärtäneet, lasten sohvan valinta on erittäin tärkeä tehtävä. Ota huomioon kaikki vivahteet ja tee oikea valinta. Valitse sellainen malli, että tyttö oli mukava nukkumaan yöllä ja pelata päivän aikana.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

5 + 4 =