Sofaer fra paller (palle) med egne hænder (21 billeder)

Holdbare sofa paller af harmonisk passer ind i det indre rummelige værelse og bliver en funktionel genstand på terrassen, et åbent område eller på den grønne plæne. Der er flere varianter af konstruktionsløsninger - det kan være en simpel lige model, vinklet eller lavet i form af en stige. Hvis du laver møbler fra paller til orden, at så alt det arbejde de professionelle tage, lige fra design sy bløde puder. Når du samler dig selv, skal du følge instruktionerne, hvor hele processen er beskrevet i etaper.

Sofa fra paller til altan

Hvid sofa fra pallen

Egenskaber og fordele ved møbler fra pallen

Billig og praktisk møbler appelleret til mange forbrugere. Varer baseret på træpaller har mange fordele og forskellige:

 • Enkelt design.
 • Korte ledetider.
 • Pålidelighed og holdbarhed.
 • Æstetik og originalitet.
 • Et bredt anvendelsesområde.
 • Evnen til at transformere ethvert interiør, tilføjer det individuelle karakteristika.

Til at begynde med er materialet erhvervet, og derefter er fremtidige møbler dannet af det. Det kan være sofaer og lænestole, der kommer komplet og supplerer hinanden, samt en seng og et bord. Og hvis basen består af træ, skal toppen være blød, for eksempel en solid madras eller individuelle tekstilpuder. At lave møbler attributter fra træpaller kan gøres på egen hånd, og for dette har du stort set et ønske. Men for ikke at ødelægge materialet, bør man følge anbefalingerne.

Sofa fra palle i landet

Når du køber en palle bør foretage en grundig visuel inspektion og kontrollere deres integritet, styrke, ingen rysten, ingen chips i bestyrelser eller bundter, hvorfra du kan få en splint. Derudover kan der være klæbende søm, som også kan traumatiseres.

Træ sofa fra pallen

Sofa fra paller i huset

Processen med fremstilling af møbler fra paller

På et eksempel er det nok at overveje, hvordan man laver en sofa fra paller med egne hænder, trin for trin beskrives alle faser. Fastgørelse af elementer indbyrdes udføres ved hjælp af snedkerværktøjer, og også negle, skruer eller skruer er nødvendige.

1

Før du begynder at arbejde, skal du forberede værktøjer og enheder:

 • nedstryger;
 • bore og skruetrækker;
 • slibemaskine eller sandpapir;
 • en hammer;
 • roulette;
 • hjørner;
 • børste og rulle
 • blyant og linjal.

Først og fremmest oprettes et fundament, der udfører de samme funktioner som i en sofa, i en seng, lænestol eller bord. Til fremstilling af denne del er færdige paller taget. Du kan bruge sandpapir for at forbedre den æstetiske performance og fjernelse af defekter, men det er bedre til at klare dette job kværn, der vil udføre arbejdet hurtigt og effektivt.

Lilla sofa fra pallen

Sofa fra paller i stuen

Når pallens overflade er behandlet, kan du begynde at forberede delene i overensstemmelse med de ønskede mål. Dette vil kræve en skarpe hacksav, som ikke skaber en revet kant, forværrer udseendet af produktet. Ellers skal du udføre yderligere behandling.

Alle de opnåede dele skal være belagt med maling eller lak forud for montage, hvilket vil hjælpe med at beskytte alle områder og dem, der vil være utilgængelige for børsten eller rullen. Valget af LMC afhænger helt af, hvor sofaen fra pallerne bliver brugt. Hvis i rummet, så er malingen velegnet til indendørs arbejde. Emner af møbler, der skal placeres på gaden eller terrassen, skal være dækket af vandbestandig maling til ekstern brug.

Sofa fra pallerne i interiøret

Sofa fra pall på hjul

Når malingen er tørret grundigt, kan du gå videre til næste trin - forsamlingen. Først sættes bunden sammen. Fra sofaens størrelse afhænger antallet af paller - fra 2 til 4 i længden. For at fastgøre pallerne anvendes fastgørelsesdele som skruer, skruer eller søm. Men den første mulighed er mere pålidelig og praktisk, da du kan tage en øvelse for at hjælpe. Varianten med negle giver ikke holdbarhed og med tiden kan de fremføres af hatte udad og møblerne begynder at knuse og løsne. For at undgå spaltning af brættet er det nødvendigt at forborre et hul med en borer med mindre diameter end den anvendte skrue.

Til den forberedte base er det nødvendigt at lave en ryg. Denne del er lavet af paller hele eller savet i længderetningen. På paller sofaer kan ryglænet installeres direkte eller skråt. Ved udførelse af den anden variant er det nødvendigt at oprette yderligere fastgørelsesanordninger, som vil have den nødvendige hældningsvinkel på den ene side. Bagsiden skal være godt fast, så den kan modstå belastningen, der sidder på sofaen.

Sofa af malede paller

Pallet stol

Modeller med armlæn bruger også paller skåret i størrelse. Til bekvem flytning af møbler til bunden kan specielle møbler fastgøres. Det kan også udstyres med ben, så det bliver lettere at rengøre rummet, da du ikke behøver at trække tunge nok møbler. Benene skæres bedst fra stængerne, hvilket vil give stabilitet. De er placeret på siderne og i midterdelen ved krydsene mellem pallerne.

Sofa fra lakkerede paller

I sidste etape er der lavet en top, der består af en blød madras eller puder lavet af læder eller holdbare tekstiler. En nuance er, at du begynder at lave en sofa, stol eller seng fra pallerne bedes venligst give størrelsen af ​​den bløde top og længere under disse parametre til at gøre møbler, er det ikke altid muligt at afhente færdige puder eller en madras under den eksisterende attribut. Der er ingen problemer med selvskræddersyede produkter, som kan have en række størrelser.

Massive bløde puder skaber komfort og øget bekvemmelighed. De lægges på sædet og fastgøres på bagsiden med spænder eller reb. Detalje af tekstiler kan dramatisk påvirke udseendet af møbler og attributter til at bidrage til at sikre, at møblerne perfekt passer ind i nogen stil int
eriør. Ved hjælp af kraftige puder kan du spare på antallet af paller, for at skabe en ramme vil det være nok at have et niveau. At hvile på en blød sofa eller stol er en behagelig fornøjelse.

Sofa fra paller i loft stil

Blød sofa fra pallen

Sofa fra paller

Brug af møbler fra paller i indvendig og udvendig

Før du laver en sofa fra paller, skal du bestemme dens form og funktionalitet. Møbelattributten kan være:

 • direkte konstruktion;
 • vinkel;
 • U-formet;
 • sofa;
 • enhver anden original form, så vidt materialet tillader og din egen fantasi.

Hvilken type møbler, der skal vælges, afhænger hovedsageligt af rummet eller fra det åbne rum, hvor det er planlagt at rumme det. For at gøre møbler lavet af palle, passer ind i det omgivende rum, bør der være en harmonisk kombination med andre genstande og væggenes farve. Stemningen skabes ikke kun af trærammens palette, men også af en blød top syet af tekstilmateriale.

Have sofa fra pallen

Grå sofa fra pallen

Sofa fra pallen

Dets lyse udseende vil tiltrække en gadeversion af et sæt møbler, der består af en sofa, lænestole og et bord. Sådanne attributter skaber en hyggelig atmosfære og komfort i rekreativt område, som ligger på en grøn græsplæne eller i nærheden af ​​en mangal / grill indrammet af natursten.

Passer perfekt til hjørnesofa i hallen og stuen, hvor det indre er lavet i loftet stil. I dette tilfælde lægges der særlig vægt på farveopløsningen af ​​slagtekroppen og bløde toppen, da den spiller en vigtig rolle i skabelsen af ​​indretning.

Det er også accepteret at overveje møblerattributter fra paller som en haveindstilling. De er installeret i lysthuset, på terrassen, så de er ideelle til sommerhus af flere årsager:

 • billig;
 • praktisk;
 • komfortable;
 • originale og relevante.

I landets version af modellen har i princippet et simpelt design, som kan laves om få timer. Hvis du bruger en sovesofa, vil det ikke være svært at give et rummeligt sted for et behageligt ophold. For at lave et sådant design skal du gøre flere anstrengelser.

Hjørnesofa fra en palle

Udendørs sofa fra paller

Sofa fra palle i orientalsk stil

For at installere møbler fra pallen på balkonen, skal du så en træstruktur i halvdelen, hvilket vil spare på materialet. I sidste etape skal en træramme af paller toppes med bløde puder eller skummadras.

På grund af det store udvalg af møbler fra paller er det nemt at dekorere og give funktionalitet til ethvert værelse og åbent rum.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

73 + = 82