Sofa “tick-tak”: fordele og egenskaber ved transformationsmekanismen (21 billeder)

Sofa teak-så har en behagelig og behagelig foldemekanisme. Sofaen udfoldes ved at forlænge sædet og folde ryglænet. Et træk ved denne mekanisme er den mekaniske løft af sædet over gulvet under omdannelsesprocessen. Dette skelner det fra sofaen-eurobogen, fordi sofaen ikke vil ødelægge gulvbelægningen under udfoldningsprocessen. Derudover kan du lægge et tykt tæppe på gulvet, og dette forstyrrer ikke den normale drift af mekanismen.

Beige teak sofa så

Sofa så uden armlæn

Funktioner af mekanismen for tick-tak

Mekanismen for Tick-Tak bruges på de fleste moderne sofaer. Dette skyldes det faktum, at en sådan sofa er lagt ud ekstremt simpelt, og omkostningerne ved mekanismen overstiger ikke andre transformationsmetoder. Tick-For at få sit navn på grund af den lyd, der opstår under transformationsprocessen.

Sofa så i retro stil

For at adskille sovesofaen skal du fjerne de store og små puder, ruller og andre dekorative elementer, og derefter hæve og trække sædet på dig selv. Det er kun at sætte sædet på gulvet og sænke ryggen. Sofaen er lagt ud meget simpelt og kræver ikke indsats. Det er nok kun en gang at prøve, og processen med transformation vil ske hurtigt og uden problemer.

Sort sofa tick så

Sofa så lige

Sofa så foldende

Mekanismen adskiller sig fra eurobogen ved sædet, som ikke rejser på gulvet, men stiger under omdannelsesprocessen. Sovestedet viser sig helt glat, uden ændringer og bøjninger. På benene er der gummiforing, der beskytter gulvbelægningen mod skader.

Fordele og ulemper

Transformers Tik-Tak sofaer er komfortable og praktiske til daglig brug. Brugen af ​​en foldemekanisme af denne type har en række væsentlige fordele:

1
 • Brugervenlighed. Denne sofa model kan bruges hver dag i lang tid. Denne mekanisme slides ikke ud på grund af manglen på ruller.
 • Pålidelighed. Ofte er sådan en sofa lavet Tik-Tak på en metalramme eller ramme lavet af naturligt træ. Derefter er rammen fyldt med skumgummi med en tykkelse på mindst 5 cm.
 • Rummelig linnedkasse. Funktionerne i mekanismen giver dig mulighed for at forlade nok plads til opbevaring af sengelinned, puder, tæpper og andet strøelse i vaskerummet.
 • Indkvartering i ethvert sted på værelset. En sofa med en sådan mekanisme kan placeres i midten af ​​rummet, på enhver væg eller i et hjørne.
 • Oprindelige udseende. Hvis det ønskes, kan du vælge sofaernes farve, udseende, designfunktioner, stof og design. Som regel omfatter kittet puder i forskellige størrelser, ruller og andre dekorative elementer.
 • Rummeligt soveværelse. Glidende sovesofaer giver dig mulighed for at få et rummeligt og komfortabelt sted at sove. Hvis du vælger en højkvalitets og stiv fjeder enhed, vil en sådan sofa ikke give til en standard seng med en god madras.
 • Sikkerhed. På trods af at alle linjer i sådanne sofaer er lige, afrundes hjørnerne mellem dem. Dette giver dig mulighed for at undgå skader og stød, og bevarer også sofaens pæne udseende i lang tid.
 • Styrke. Sofaer med Tik-Tak-mekanismen kan modstå belastninger på op til 240 kg, så de deformeres ikke i lang tid, når du bruger en sofa til at sove og hvile.

Træ sofa teak så

Sofa teak så fra økologisk læder

Sofa teak så violet

På trods af at clamshell Tik-Tak har betydelige fordele, bør man også tage hensyn til manglerne ved valg af en sådan sofa. Disse omfatter:

 • Høj reparationsomkostninger. Hvis Tick-Tak-mekanismen fejler, vil reparationen koste en betydelig mængde. Derudover kræves der oftest en komplet udskiftning af transformationsmekanismen.
 • Bredt sæde. Disse sofaer har typisk for bredt et sæde, så mens du hviler eller ser fjernsynsprogrammer, er det ikke meget praktisk at sidde på det. Store puder kan reducere problemet, hvilket vil reducere sædets bredde.
 • Høj nok omkostninger. De direkte omkostninger ved en sofa afhænger af mange karakteristika, hvis vigtigste er kvaliteten af ​​stoffet og fjederenheden. Imidlertid påvirker transformationsmekanismen også omkostningerne ved opførelsen. Sofa Teak-So vil koste mere end prisen på et lignende produkt med eurobook mekanismen.

Ulemper ved sådanne sofaer kan i de fleste tilfælde ignoreres, fordi en behagelig og rummelig sovende, brugervenlighed og sikkerhed mere end overvinder mindre fejl.

Sofa så i stuen

Sofa teak så med bomuldsbelægning

Teak så brun

Typer af sofaer ujævn

Teak-Tak-mekanismen er universel og kan bruges til lige og kantede modeller af sofaer.

Vinkel sofa med teak-så mekanismen er en innovation på møbelmarkedet. Vinkel sofaer, en sådan mekanisme garanterer let udfoldning, pålidelighed og sikkerhed af strukturen. Hertil kommer, at den overkommelige pris på hjørnesofaer med en sådan transformationsmekanisme gjorde disse modeller mest populære.

Hjørnesofaer Tik-Tak uden armlæn eller med dem giver ikke ulemper i drift, og det raffinerede udseende gør det muligt for dem at blive den centrale detalje af enhver forudsætning. Brugen af ​​Tik-Tak-mekanismen gør det muligt at lave en sofa, hvor tre personer nemt kan passe i den udfoldede form.

Teak så fra læder

Sofa så rød

Sofa så videre metalramme

Popularitet er også nydt af den direkte sofa mekanisme Tik-Tak. Det anbefales til små værelser, hvor det er umuligt at placere en hjørnesofa. Rette sofaer Tik-Tak kan være dobbelt eller tredobbelt. Sådanne strukturer indtager et lille rum, og en soves størrelse er ikke ringere end størrelsen i en hjørnesofa eller en fuld seng.

Sofa teak så i jugendstil

Sofa så med en osmannisk

Sofa så med armlæn

På grund af de kompakte dimensioner kan en direkte sofa placeres i værelser af enhver størrelse, og der vil være plads til andre møbler. Derudover forenkler en lille størrelse processen med at transportere møbler eller omlægning i tilfælde af reparation eller ændring af interiør.

Sofa teak så grå

Sofa teak så blå

Sofa teak så med jacquard polstring

Sofaen med tick-to-tak-mekanismen er et glimrende valg for dem, der ikke ønsker at gøre en indsats for at nedbryde designet. Også denne mekanisme bevarer udseendet af gulvbelægningen, fordi hjulene kan ridse laminatet, linoleum eller parket, og tæppefibre vil eller vil blande sig i transformationsprocessen. Udformningen af ​​disse sofaer er lavet af metal- og træplader, så det har øget styrke og holdbarhed. Sådanne produkter passer perfekt ind i det indre af ethvert rum og bliver hans visitkort.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 46 = 55