Sofa med osmannisk (21 billeder): komfort og bekvemmelighed i det indre

Osmannisk er et behageligt møbel og en effektiv tilsætning til det moderne interiør, som kom til os fra øst. Tid har betydeligt påvirket udseendet af denne attribut.

Hvid sofa med osmannisk i stuen

Først blev sofaen med den osmanniske placeret som den overordnede møbel af det østlige format uden ryglæn. Faktisk er dette en stor seng med gobeliner, dekoreret med jacquard og andre klassiske attributter af orientalsk indretning.

Hvis der før en sofa med en osmann blev betragtet som det centrale element i soveværelset, er nu disse møbler givet en sekundær rolle. For at erstatte de rige teksturer af silke, fløjl og fløjl kom lakonisk læder polstring.

Den osmanniske selv er repræsenteret af en kompakt osmannisk, som om nødvendigt tilslutter sig en seng, en sofa eller en lænestol. Det supplerer effektivt hjørnesofaen eller sofaen.

Stilfuld turkisbrun osmannisk

Moderne koncept med orientalske møbler

Den osmanniske var mest almindelig i Tyrkiet. I oldtiden var det en virkelig luksuriøs seng på de klassiske lavben, dekoreret med udsmykkede udskæringer, suppleret med et stort antal puder. Moderne designere foreslår at bruge en pouf i det indre af et soveværelse eller stue som en selvstændig egenskab, og som et supplement til en sofa, hvis dimensioner af en eller anden grund ikke passer til ejerne.

Lille moderne osmannisk

Sofaen selv kan være af absolut ethvert design:

  • direkte;
  • hjørne;
  • Runde.

Dette er en modulær eller inddragelig model, der fylder det meste af rummet i rummet eller er miniatyr i størrelse.

Beige sofa med osmannisk
Orange sofa med osmannisk i stuen

Modulære strukturer

Osmannisk i kombination med modulære sofaer er en rigtig designer. Kun to detaljer, men de kan kombineres på mange forskellige måder, ændre pladsen, ændre kvaliteten af ​​rummet selv og undertiden begrebet soveværelse eller hall interiør.

Hvidgrå modulær sofa med osmannisk

En luksuriøs lædersofa kan supplere de brede armlæn af træ, der simulerer et bord. Den osmanniske kan være placeret både i midten af ​​sofaen og komplementere overfladen af ​​det improviserede bord. Nogle designkoncepter antager tilstedeværelsen af ​​et bord i hjørnesegmentet af modulære møbler.

Beige modulær sofa med osmannisk

En anden interessant sammensætning for et rummeligt soveværelse eller stue er en kombination af en seng (eller en lænestol eller sofa), ottomaner og geder. Denne mulighed giver dig mulighed for at ændre møbler i udseende og funktionelle kvaliteter, tilpasse til en bestemt situation. Modulære kompositioner i lejligheder af små størrelser med ikke-standardplanlægning er særligt egentlige.

Hvid modulær sofa med osmannisk

Størrelse: betyder det noget

Sofaer, senge og lænestole anses for at være store møbler, der kræver meget plads. Derfor skal du først vælge den næste egenskab af hjemmekomfort, nøjagtigt til størrelsen og designfunktionerne. Den osmanniske vil ikke tage meget plads, men påvirker stadig mødets funktionalitet og stilen på selve rummet.

Sort og orange sofa med osmannisk i stuen med pejs

Det menes at puffen allerede skal være en sofa, en stol eller en seng, især hvis møblerne indtager en hjørneposition i rummet. Til sofaer er der også en speciel designregel: Attributten af ​​store dimensioner kan ikke optage mere end 2/3 af hovedvæggenes længde.

1
Sort og hvid sofa med osmannisk i det indre af stuen

Osmannisk som hjørne eller centralt bord

Moderne designkoncepter antager brugen af ​​en traditionel puff som et originalt bord. Oftest møbler af dette format suppleres af modulære "designere".

Et sådant syn på et sofabord vil effektivt supplere stuen, gangen og endda soveværelset. Osmannisk er meget mindre end ethvert sofabord. Designere foreslår at give puf praktiske ved at bruge læder polstring. Ideelt set er puffen placeret i hjørnesektoren eller i midten, hvor der placeres magasiner, legetøj, forskellige husholdningsartiketter og lige bakker med mad.

Grå osmannisk som et bord i stuen

Nogle gange chokerer designer ideer deres ekstravagance. For eksempel suppler puffen med træben og præg med et struktureret stof (fløjl, silke, velour), forsømmelse af praktisk og respektabel læder polstring. Sådanne modeller vil se overdådigt ud i et soveværelse af righoldig klassisk stil, rococo eller barok.

Runde læder osmannisk som et bord i stuen

Osmanniske i form af et bord bliver en uundværlig egenskab for dannelsen af ​​orientalsk farve. For eksempel i en etisk japansk eller tyrkisk stil.

Hvide ottomaner som borde i stuen

Kompakt siddeplads

Den traditionelle måde at bruge pouf på er et sæde til at sidde (i et hjørne, i midten, hvor som helst i rummet). Stolen kan ikke altid flyttes, sofaen passer ikke altid i små værelser, og sengen er designet til at sove og ikke sidde rundt.

Sort osmannisk til at sidde

Ottomanske er det ideelle sted for behageligt møde. Det kan tage et hjørne eller en anden placering i soveværelset, stuen eller endda i køkkenet. Hvis vi taler om en kompakt model, kan den være en inddragelig type. Poof simpelthen "skjuler" i sofaens design, der vises når det er nødvendigt.

Grøn moderne osmannisk til at sidde

Tilsætning til en lænestol eller en sofa

Den osmanniske vil helt sikkert klare sofaens funktion til hvilende ben. Normalt er det en læder osmannisk, lille i størrelse, aflang form. Møbler kan om nødvendigt bruges som et sofabord eller et traditionelt siddeområde. Ofte er der modeller af glidende type.

Moderne lænestol med osmannisk
Brun lædersofa med osmannisk
Sort og brun stol med osmannisk
Creme sofa med osmannisk

Designerens bryst

For dem, der kan lide at bruge arbejdsområdet til et soveværelse eller stue til det maksimale, er en osmannisk med en brystfunktion velegnet. På trods af miniaturestørrelsen kan en stilfuld læderpude være meget rummelig.

Pouffes med opbevaringsbokse

Han er stadig i stand til at supplere en seng, en lænestol eller en stor sofa, der udfører sin hemmelige funktion. Indtrækbar puff i minimalistisk stil passer ind i ethvert interiør.

Det kan lagre husholdnings sengetøj, bøger og magasiner, legetøj, konsoller og opladere, samt andre bagage. Den osmanniske kan ligne en ægte bryst med læderbeklædning, eller suppleres med skuffer. Ingen seng eller stol kan klare en sådan mission uden at miste sin miniature og mobilitet.

Sort puff med opbevaringsplads
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 57 = 58