Sofa i loft stil: Industriel komfort (26 billeder)

Loftet anses for at være den mest ejendommelige af de indvendige stilarter. Han er ung, men han har mange beundrere.

Hvordan kom loftet til?

For at forstå, hvilke sofaer der kan hævdes at være en del af stilen, lad os se, hvad essensen af ​​stilen er.

Hvid lædersofa i loft stil

Hvid sofa i loft stil

Loft optrådte i midten af ​​forrige århundrede som et svar på de vanvittige høje omkostninger ved at leje lejligheder i megacities. Underholdende amerikanere begyndte at tage under boligen tomme lofts og loftsrum. Snart kom turnen til de forladte værksteder og hele fabrikker. Om nogen reparation af tale gik ikke, så gebyret var ubetydeligt. Lokalerne blev valgt af kunstnere, digter, andre boheme, ligeglade med manglen på komfort.

Frameløs sofa i loftet stil

Turkis sofa i loft stil

Disse omstændigheder fastslog stilens klassiske træk. Selvom i dag er der respektable sorter: Rige mennesker har også store arealer uden indre skillevægge.

Loft, faktisk en stor lejlighed fra et rum, men har fans blandt ejere af standard multi-værelses boliger.

Sofa Chester i det indre af loftet

1

Sofa på en træramme i loftet stil

På hvilke grunde anerkendes det?

En klassisk hems er et rummeligt værelse uden skillevægge og høje strømme. For rationelt at bruge sådanne muligheder skaber ejerne ofte et andet niveau, som er ledet af en stige lavet af metal eller træ.

Møbler er tilladt som minimum: ingen skabe, ottomaner eller toiletborde. Kun vitale ting som et spisebord, sofa, seng. De kan være den mest ubehagelige: antikvariske, gamle, indtil 80'erne i det sidste århundrede. Lurvet lak, flossede kanter, hældning af polstring eller mangel på enkelte dele betragtes som et stort plus.

Design sofa i loft stil

Sofa fra krydsfiner i loft stil

Imidlertid skal møbler, herunder sofaer i loft stil, opfylde de obligatoriske krav:

 • strengt vandrette og vertikale fly;
 • klar form uden runde;
 • massiv, imponerende.

Ethvert objekt kan udstilles overalt: beliggenheden er udelukkende nær væggene, langs omkredsen er ikke velkommen.

Lilla sofa i loft stil

Sofa på hjul i loft stil

retninger

Et moderne loft findes i flere sorter. Valget afhænger af størrelse og placering af lokalet, smager, ejerens økonomiske status. Der er i alt fire arter:

 • boheme: en sofa eller seng er hentet fra bedstemorens bryst eller antikvitetsbutikker, fra lofts eller loppemarkeder, de kan have en slibet polstring eller flaky ramme;
 • industriel: en minimalistisk modifikation - en solid lædersofa, en rektangulær seng;
 • glamourøse: nye luksuriøse møbler fra klassikere eller barok, farveskemaet i pastelfarver, men ikke traditionelle gråhvide, men for eksempel lilla-grå;
 • Skandinavisk: Hvid eller anden indstilling i ascetisk præstation med elementer af højteknologi.

Fans af den stil, der ikke tager møbler brugte, kan roligt hente nye loft-sofaer eller andre ting, der passer til hans ånd.

Brun sofa i loft stil

Læder sofa i loft stil

farver

Den traditionelle loft er grundlæggende hvid, grå, sort og også brun og beige. Dette var gammen af ​​produktionsfaciliteter. Som accenter af et monokromt interiør er blå, rød eller deres derivater (for eksempel lilla, bordeaux) antaget.

Variegation er utvetydigt forbudt, farvefargen er begrænset samtidig med to eller tre harmonisering med hinanden eller kontrasterende farver.

Sofa i loft stil

Obligatorisk møbel, på trods af alle begrænsninger på antallet af varer i interiøret. På loftet er der ingen vægge, og sofaen, som det mest dimensionelle objekt, er hovedelementet i zoning af et stort rum.

Sofa i en lejlighed i loftet stil

Sofa af kortfattet design i loft stil

Hvad skal det være?

Sofaer i loft stil har flere karakteristiske træk:

 • altid stor, solid;
 • er lige, vinklet, halvcirkelformet, modulært;
 • har polstring af læder eller læder, tekstiler, ruskind;
 • nødvendigvis monofonisk.

Armlæn, krop og polstring kan være falmet eller alderen, og lædersofaen er slidt, det betragtes som endnu mere stilfuldt. Indretning i form af krøller, udskæringer, skinnende tilbehør er udelukket.

Sofa maskine i loft stil

Sofa på metalramme i loft stil

polstring

Hvis der findes en egnet prøve med en flerfarvet polstring, så det matcher, kræves en talje af et nyt stof. Vil passe hvid, grå, beige. Hvis du ønsker at fortynde det monokrome interiør, kan du tilføje en lys polstring, suppleret med det samme tilbehør i farve. Det kan for eksempel være puder (alt i en farve), lagt ud på sofaen.

Unge stil fans vil mere som en lædersofa med et tryk, en indskrift eller separate tegn.

Moduløs sofa i loft stil

konfiguration

Rummets dimensioner er sådan, at du har råd til møbler af enhver størrelse. Foldende sofaer i loft stil er efterspørgsel ikke af hensyn til økonomien i området, som i enh
ver normal lejlighed. Værterne, som regel, elsker hjemmefester eller venlige sammenkomster. Ingen er overrasket over den pludselige ankomst af gæsterne, så et ekstra plads til at sidde ved bordet er altid velkommen.

Spil med plads giver mulighed for en modulær sofa i loft stil. Det kan forlænges, du kan forbinde segmenterne vilkårligt. For eksempel kan et halvcirkelformet design eller i form af et bogstav "P" med et bord i midten gøre det nemt at passe rundt om det til et stort firma.

I en almindelig lejlighed, med mindre værelser, ser hjørnemodellerne harmonisk ud, ofte folding. Det vigtigste er, at deres konturer og polstring ikke bryder loftets stilistik.

Blødt hjørne i loftet stil

Sofa fra paller i loft stil

Sort og hvid klassikere

Blandt sofaerne i denne stil er et specielt sted i sort eller hvid.

Sort sofa i loftets stil - en anerkendt attribut af elegance, status. Umiddelbart bliver et lyst center for ethvert rum, især på baggrund af hvidkalkede murvægge. Praktisk i pleje og holdbar lædersofa lavet af naturligt eller kunstigt materiale. Nogle fans foretrækker at huden er alderen, lurvet og overvejer det en komplet tilfældighed i stil.

Hvis dette ikke er muligt, er muligheden for at vælge sorte tekstiler. Det er ikke nyt, men det er nødvendigvis kvalitativt.

Mange fans har en hvid sofa. Det er valgt af mindre ekstravagante mennesker, der også værdsætter elegance og hygge. Hvidt læder, naturligt eller kunstigt, ensartet stof ser godt ud i ethvert interiør.

Lige sofa i loft stil

Grå sofa i loft stil

Hvor skal man sætte?

Dislokationen er fri og afhænger af hvilken type rum der er. Hvis det er en klassisk hems uden skillevægge eller en stor stue i lejligheden, opstilles den samme imponerende sofa i midten eller bruges som et element i rumszoneinddeling.

I andre tilfælde kan det være mindre i størrelse og optage plads tæt på væggen.

En sofa i loft stil er ofte udstyret med hjul, hvilket gør det mobilt og gør det nemt at ændre placeringen i rummet.

Supplement kan tjene som et udendørs tæppe af filt, filt, uld eller andre naturlige fibre.

Tekstil sofa i loft stil

Sofa-transformer i loftet stil

Seng i loft stil

Indretningen på loftet, der er nødvendigt for ethvert hjem, adskiller sig fra de sædvanlige.

Hvad skal det være?

Sengen skal have en simpel lakonisk form, en træ- eller metalramme. I en klassisk loft er dette et metal med smedede elementer, et højt hovedgærde og et stangformet hegn.

Glamourøse eller skandinaviske retninger tillader trækørsel med det samme høje hovedgærde.

Indretning i begge versioner - en monokrom mørk coverlet.

Hjørnesofa i loft stil

placering

Installationsstedet for en kaj afhænger af rummets rum, dens højde og værternes smag. Kan være i traditionelle, gulvstående eller mere eksotiske, "luftige". Begge løsninger anvendes i en klassisk hems eller et almindeligt soveværelse.

loftsrum

Velegnet til et lille soveværelse. Det er rationelt at købe et design med et skab, det vil sige, hvor soveværelset er placeret direkte over kabinettet. Loftkravene er imidlertid mere i overensstemmelse med placeringen over den anden seng eller på det øverste niveau. Opad i begge tilfælde klatre den sædvanlige trappe.

Hjørne modulær sofa i loft stil

Sovesofa

Faktisk er det samme foldning eller hjørnesofa, kun med en solid overflade og en pålidelig mekanisme til transformation. På loftet har denne seng en klar, ret kontur. Ofte fra en række træ eller metal med en moderat indretning af smedning. Det er muligt at bruge andre materialer. Beklædningen er lavet af læder eller monofonisk stof i forskellige nuancer. Til nogle retninger af loftet er blækket eller falmet polstring bevidst valgt.

Grøn sofa i loft stil

podiet

En piedestal til en seng er bygget af de mest ekstravagante objekter, for eksempel paller. Den installeres overalt i rummet, oftest i midten.

En hyldest til fremskridt og et ønske om at sove forårsagede tilstedeværelsen af ​​en god madras, ofte ortopædisk. Ud over rent utilitaristiske formål gløder det upræciseabiliteten af ​​den selvfremstillede platform.

I den købte færdige seng er piedestallen ofte udstyret med forklædte skuffer til opbevaring af sengelinned og andre ting.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 4 = 2