Rød sofa: En lysende accent i det moderne interiør (27 billeder)

Rød hjørne sofa, scarlet sofa, udsøgt lilla sæt af polstrede møbler - uanset hvad lejlighedsejere valgte, vil sådanne attributter gøre klosteret spektakulært og attraktivt. En sådan klar farve af de grundlæggende møbler kan blive den mest opsigtsfulde dårlige smag eller personificere upåklagelig stil. Alt afhænger af detaljerne og det generelle koncept om interiøret.

Velvet rød sofa
Bordeaux sofa

Rød polstring og indretningsmuligheder: Kompleksitet af valg

At sige "rød sofa", du kan betyde noget med dette udtryk. Dette og den forskellige struktur af polstring, og tilstedeværelsen af ​​hjælpeindretningselementer og kombinationen af ​​flere farver på basis af skarlagent klud og endog stylisering af det samme fra forskellige vinkler.

Sort og rød sofa

Red Chester Sofa

Rød læder

En rød hjørnesofa med læderbeklædning er et ekstremt komplekst element. Selve materialet er svært at slå korrekt. Uopmærksomheden på detaljer eller ufuldkommenhed i selve design ideen kan føre til, at en luksuriøs lædersofa vil se uhensigtsmæssigt og smagfuldt ud.

Klassisk rød sofa
Rød sofa i børnehaven

De minimalistiske kompositioner ser bedst ud. Foretrukne stilarter, hvor dette møbel passer passende til - provokerende art deco og fastholdt modernitet. Der er en grund til at eksperimentere med etniske og orientalske motiver.

Rød sofa i et landhus
Dobbeltrød sofa

Rød lædersofa passer ikke ind i begrebet stil Provence, country, cheby-chic. Det marine og skandinaviske interiør er heller ikke egnet til sådanne forsøg.

Rød sofa i stuen

Mønstre på et rødt lærred

På den ene side kan absolut mønstre gøre en rød sofa til et ægte problem for designeren. Når alt kommer til alt, skaber en sådan lys, jævn skrigende indretning en masse problemer med hensyn til at kombinere alle attributter. På den anden side kan et ordentligt udvalgt ornament på scarlet sætte en vis tone for hele rummet, gøre møblet mere harmonisk, stilistisk bundet til en bestemt type interiør.

Den skarlagede palette betragtes som personificeringen af ​​det barokke koncept. For at skabe et rigt interiør i stil med rococo, aristokratiske klassikere og samme barok, kan du sikkert vælge en rød hjørnesofa suppleret af et par bløde pouffes eller en elegant sofa. Mønstrene kan være gyldne eller sølv. Det ser interessant sort ornament, safir og creme udskrifter.

Rød sofa i højteknologisk stil
Rød sofa i det indre af et landhus

En anden vigtig nuance: Møblerne skal laves af dyre materialer, som vil understrege selve begrebet "aristokratisk stil". Det kan for eksempel være tekstureret fløjl og et naturligt træ med udskårne ben, elegant indrettede armlæn og en sofa tilbage.

Rød mursten sofa i det indre af lejligheden
Rød sofa i kinesisk stil

Skygger af rødt som et værdigt alternativ

Den røde palette er rig på fristende og dyre nuancer. Her er bare nogle af dem:

  • Marsala;
  • Bordeaux;
  • Hindbær;
  • lilla;
  • Scarlet.

En streng bordeaux passer perfekt ind på kontoret. Pink er en god løsning til et teenagerum. Scarlet tone med elementer af hvid indretning vil perfekt opfriske atmosfæren i huset. En sådan rød sofa i det indre af stuen vil spille en vigtig rolle.

Rød sofa i et bur
Læder rød sofa

Køkken - et springbræt for "crimson" eksperimenter

Den mest "taknemmelige" placering, hvor du kan eksperimentere i din egen fornøjelse er køkkenet. Det vigtigste ved at vælge en praktisk polstring og yndlingsskygge fra paletten "ild". En rød hjørne sofa vil give en særlig positiv til køkkenet.

1
Rød sofa i loft stil
Marsala sofa

Såd
an en lys egenskab til at supplere tilbehør og indretning er en fornøjelse. Derudover kan du spille med gastronomiske elementer. For eksempel kan et blødt hjørne af jordbærfarve effektivt supplere bjørneindretningen på køkkengardiner, et arbejdende forklæde eller dekorative tekstiler.

Rød sofa i jugendstil

Rød baggrund og massive detaljer

Aggressionen af ​​den skarlagne palette kan altid udjævnes ved hjælp af traditionelle hvide og sorte farver. Den samme køkken sofa er rød, men med sorte træ armlæn opfattes helt anderledes. Sort farve kan bruges til at skabe udsmykkede mønstre, demokratiske celler, eklektiske strimler.

Art deco - den ideelle stil, hvor du kun kan forbinde tre grundlæggende farver. Grundlaget er en hvid sofa. Sort ornament og røde elementer, der danner en kompleks surrealistisk sammensætning, vil give en særlig stilistisk farve til dette møbel.

Rød modulær sofa

minimalisme

Det er allerede blevet nævnt, at den minimalistiske design giver dig mulighed for at arbejde mere frit med et så komplekst element i det moderne interiør. Minimalisme som basis kan generøst smagsprøves med forsøg med form, størrelse, generel sammensætning.

Polstret møbler i rød farve

En rød hjørnesofa og flere lænestole i en designløsning passer i moderne stil, moderne klassikere, avantgarde og imperium. Samtidig er ejeren af ​​lejlighederne frit at vælge både enkle modulære møbler (glansen vil blive givet nøjagtigt farven), og absolut vanvittige genstande, der kan klassificeres som ekstravagante samtidskunst.

Rød sofa i skandinavisk stil

Corduroy og fløjl

Måske er det et af de mest upraktiske materialer til polstring af en sofa, men det mest luksuriøse, stilistisk rige og hyggelige i alle henseender. Sand luksus er godt suppleret af sort, sølv, fløde indretning.

Rød sofa i soveværelset

Stue med en rød sofa, betrukket med dyre brocade eller fløjl, vil være stedet for modtagelse af de dyreste gæster. Sådanne møbler kan være et værdigt grundlag for at skabe et trendy orientalsk interiør. Rød hjørne sofa med fløjl lærred skaber et ægte eksklusivt interiør, der udgør den elegante viktorianske æra.

Rød sofa i spisestuen

Til kontoret

Ofte i et arbejdskabinet foretrækker de at lægge lædermøbler. Den ser solid og respektabel ud. Sort farve sommetider mørkere situationen i arbejdsstuen, men en lys rød hjørnesofa kan gøre en slags psykologisk dissonans i hele kompositionen.

Hjørnesofa i rød farve

Ideel mulighed - rig marsala eller rige bordeaux på et læder lærred af høj kvalitet. Stil - klassisk eller fastholdt modernisme. Sådanne møbler vil se mere relevante og friske, hvilket giver en udsøgt glans til hele rummet.

Rød hjørnesofa

Fred i boudoir

Mange designere, bevæbnet med støtte fra en psykolog, anbefaler at afstå fra at dekorere soveværelset i røde toner. Især brug en sovesofa, rød, skarlagen, hvis rosa farve vil snarere irritere end justere for hvile og afslapning.

Rød sofa med velour polstring

Dette er dog kun en side af mønten. Trods alt anses rød farve som et symbol på kærlighed, sensuel erotik og lidenskab. Den røde boks med selv de lyseste nuancer kan slå rod i soveværelset, hvis du omhyggeligt tænker gennem stilen, henter accenter, udjævner overdreven aggression af farve (fx et sort tæppe med blødt lur).

Rød sofa i et landhus

Vær ikke bange for dristige eksperimenter og lyse designs. Følelse af stil og evne til at arbejde med mindre tilbehør vil gøre din bolig den mest hyggelige og smukke.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 73 = 82