Frameless sofa – stilfuld, komfortabel og funktionel (27 billeder)

Rammeløse sofaer vil smag til alle elskere af behagelig hvile. De første rammeløse møbler var en stolepose. Dens popularitet gav producenterne anledning til at tro, at denne teknologi kan bruges til sofaer. Brug af lyse nuancer, usædvanlige kombinationer og kvalitetsmaterialer gør rammeløse møbler til et godt alternativ til almindelige sofaer.

Rammeløs sofa på altanen

Blok Sofa

Funktioner af rammeløse sofaer

Frameless sofa dukkede på møbelmarkedet relativt nylig og udfordrede rutinemæssige og standarddesign. Sådanne sofaer bruges til at dekorere børns værelser, kontorer og stuer, hvilket skaber en hyggelig og afslappet atmosfære. Hovedtræk ved sådanne konstruktioner er fraværet af en ramme. Produktet består af et indvendigt dæksel, som er fyldt med granulært udvidet polystyren. Designet er blødt og let, men det holder formen godt. Yderposen er lavet af et stof med snavsafvisende og vandtæt egenskaber.

Sort rammeløs sofa

Børns rammeløse sofa

fordele

De vigtigste fordele er:

 • Lethed. På grund af manglen på en ramme, viser sofaen sig at være ekstremt lys, så selv en pige eller et barn kan løfte det. Det er ikke nødvendigt at placere det permanent på et bestemt sted. Den kan flyttes til enhver tid tættere på fjernsynet eller endda flyttet til et andet rum.
 • Sikkerhed. Rammeløse møbler kan bruges til at dekorere børns værelser. Fravær af skarpe hjørner, blødt til berøringstøjet og miljøvenlige materialer sikrer sikkerheden for strukturen for børn og voksne.
 • Funktionalitet. Rammeløse møbler er udstyret med aftagelige dæksler, så omsorg for sådanne produkter er yderst praktisk. Hvis der er vanskelige pletter eller huller på sagen, kan den udskiftes med en ny.
 • Holdbarhed. Omslag syet af et stof, der er præget af øget tæthed. Den har fremragende snavsafvisende egenskaber og tillader heller ikke fugt. Høj kvalitet har et fyldstof, som i lang tid bevarer sine originale egenskaber.
 • Komfort og hygge. En blød sofa tager konturerne af en persons krop, så det er bekvemt at se tv, læse eller bare hvile efter en hård dag.
 • Stilfuld og smuk. Rammeløs sofa lavet af økologisk læder eller tæt stof ser stilfulde og fashionable ud og giver lyse farver til selv det mest kedelige interiør. Du kan bestille modeller af forskellige former, designs, farver og funktionelle funktioner.
 • Overkommelig pris. Modeller af sofaer uden skelet ser smukke og usædvanlige ud, og dermed koster de meget lavere end ved klassiske møbler.
 • Hygiejne. Tilstedeværelsen af ​​et aftageligt dæksel giver dig mulighed for at opdatere møbler til enhver tid, så en lys børns sofa uden en krop vil være en ægte gave.

Design af en rammeløs sofa

Rammeløs sofa i det indre af huset

mangler

Rammeløse sofaer har en række fordele, men når man køber sådanne møbler, skal man også tage højde for deres mangler. Disse omfatter:

1
 • Tab af volumen. Over tid vil rammeløse sofaer miste volumen, så du skal periodisk hælde fyldstofet.
 • Lav landing. Sådanne modeller har som regel lav landing, så ældre mennesker ikke kan komme op med dem.
 • Dårlig ryg støtte. En rammeløs sovesofa er ikke egnet til daglig søvn. Det kan bruges som et ekstra sted for gæster. Lav stivhed giver ikke den nødvendige støtte til rygsøjlen, så smerter i ryggen kan begynde.

Hvil i mennesker er forbundet med bløde puder. En rammeløs sofa er en stor pude, som du kan passe i fuld vækst, så den største fordel ved sådanne møbler er den bekvemmelighed og uovertruffen følelse af komfort og komfort.

Lilla rammeløs sofa

Frameless sofa i futuristisk design

Rammeløs sofa i det indre af stuen

Modeller og brug i indretningen

For en rammeløs sofa at optage et værdigt sted i huset, lever maksimal fornøjelse og passe perfekt ind i interiøret. Vælg modellen for at tage højde for farve, form og design.

Rammeløs modulopbygget sofa vil være et glimrende valg til udsmykningen af ​​stuen. En række forskellige komponenter gør det muligt at samle et sæde til et stort firma. Om ønsket kan blokkene afbrydes og arrangeres rundt i lokalet. Også fra blokke kan du opbygge en behagelig seng til uventede gæster. Rammeløs sofa-transformer giver dig mulighed for at designe værelset i overensstemmelse med alle krav. Du kan bestille blokke af forskellige farver, ændre dem hver dag, eksperimenterer med former og kombinationer.

Frameless sofa i interiøret af high-tech

Frameløs sofa med bomuldsbelægning

Brun rammeløs sofa

Til søvn er det bedre at bruge en seng med en stiv ortopædisk madras. Du kan dog vælge en rammeløs sofa, der opfylder de grundlæggende krav til en god søvn, men den skal være lavet af kvalitetsmaterialer, og basen skal være stiv nok til at understøtte rygsøjlen.

Læderrammeløs sofa

Rød rammeløs sofa

Frameløs sofa med lænestol

En af de mest succesrige løsninger er en rammeløs hjørnesofa. Typisk består disse modeller af to moduler, som ligger i en vinkel med hinanden. Efter at have arrangeret en sådan sofa, skabes et ensartet dobbeltværelse. I nogle tilfælde anvendes der et separat hjørne modul. Sådanne modeller er lange nok, så de kan roligt ligge, selv når de fo
ldes.

Rammeløs sofa i det indre af lejligheden

Frameløs sofa i loftet stil

Frameless sofa-taske

I børnenes værelse anbefales det at vælge modeller af klar farve og usædvanlig form. Se flotte sofaer, puslespil, så du kan eksperimentere med farver og former. Også børn vil lide sofaerne i form af læber, bolde eller foretrukne tegneseriefigurer.

Frameløs modulær sofa

Moduløs sofa med osmannisk

Flerfarvet rammeløs sofa

Når man vælger en sofa model, skal man være opmærksom på sin stil. For eksempel vil en rammeløs sofa i jugendstilen se ud i et moderne interiør, og blide blomstermotiver vil optage et værdigt sted på sofaerne i lyse soveværelser eller andre værelser i fransk stil. For design af børns værelser bør vælges modeller for farven på det indre eller kontrasterende nuancer.

Grå rammeløs sofa

Blå rammeløs sofa

Frameless sofa i stil med techno

For et klassisk interiør er plukning af rammeløse møbler ret vanskeligt. Egnede modeller med strenge linjer af sort, hvid, brun eller beige. Lyse farver og fed formularer i dette tilfælde bør ikke bruges.

Hjørnerammeløs sofa

Grøn rammeløs sofa

Gul rammeløs sofa

Rammeløse sofaer - En moderne, sikker og miljøvenlig type møbel, som er populær til design af ethvert lokaler. En bred vifte af farver, former og modeller vil smukt og smagfuldt dekorere ethvert værelse.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

9 + 1 =