Sivuraide tiiliin pohjakerroksen suunnittelussa (24 kuvaa)

Oman talon tai dachan omistaminen, ihmiset haluavat sen näyttävän kauniilta ja tyylikkäisiltä, ​​niin monet ihmiset haluavat tehdä talon ainutlaatuisen vuorauksen. Tällä hetkellä markkinat tarjoavat mahdollisuuden valita materiaalia tähän. Yksi tällainen materiaali on tiilen kellari. Se löytää sovelluksen muodostamalla standardi tiili ulkona.

piirteet

Tiilien paneelit olivat käytössä vain silloin, kun pohja suljettiin kielletyn hinnan vuoksi. Nyt tällainen materiaali on lähes kaikkien saatavilla. Näiden paneelien valmistajat kehittävät kaikki uudet teknologiat, joiden avulla voit saada lukuisia erilaisia ​​teksturoimisia elementtejä talon nylkemiseksi.

Valkoinen tiiliseinä

Sementtipuikot tiilille

Tiilen sivuraiteella on eräitä erottavia piirteitä:

 • Käytetään kellarin tai koko talon viimeistelyyn;
 • Elementtien paksuus on suunniteltu kestämään mekaanisia vaurioita;
 • Ehkä osittainen sovellus yhdessä tavanomaisen sivuraiteen kanssa kattaa koko talon pinnan;
 • Puhtaat asennusoperaatiot;
 • Erilaiset värit ovat mahdollisia (ruskea, punainen, keltainen, valkoinen tiili).

Nämä paneelit soveltuvat kaikkien eri seinämateriaalien valmistukseen. Voit luoda tiilitalon tai kiven palatsin.

Kellarikerros tiiliä varten

Liitäntä tiilien jalustaan

laji

Liukupinta on jaettu eri luokkiin paneelien värin mukaan, mutta valmistusprosessissa on myös erilaisia ​​tiilenpuoleisia siivekkeitä:

 • Tiilen metalliseuraa käytetään materiaalin, teräksen tai alumiinin valmistuksessa. Se tunnetaan myös raudasta. Se on ominaisuus palamattomuus, iskunkestävyys, kestävyys, inertti veteen, matalat lämpötilat, ultraviolettisäteet. Levyjen yläkerros muodostuu sinkin kerroksesta, joka suojaa ruostetta vastaan. Kun hammastus tapahtuu, paneeli palautuu harvoin. Tällaista käytetään pääasiassa teollisuusrakennusten verhoiluun tai tuotepakkauksiin. Kun paneelilla tarvitaan vahva runko, niin paneeleilla on painava paino.
 • Käytetään vinyylipidettä tiilille - käytetään polyvinyylikloridia, mikä mahdollistaa samanlaisen rakenteen luomisen kuin todellinen tiili. Materiaali säilyttää ilmamassat, mikä vaikuttaa lämmöneristysominaisuuksiin. Paneeleilla on luontaiset ominaisuudet kestävyydestä vedessä, jäätymisolosuhteissa, ultraviolettisäteilyssä, tulipalossa. Tämän tyyppinen pääominaisuus on paneeleiden pieni paino, joka vaikuttaa pinnoitteen nopeaan prosessiin. Myös paneelit voidaan helposti leikata ja säilyttää jäljellä olevilla osilla.
 • Sementti- ja selluloosakuituja tuottava fibrocementi. Tuloksena on kiinteä monoliittinen päällyste. Tätä lajia erottaa korkeampi hinta verrattuna muihin lajeihin. Tällaisella materiaalilla on suuri massa, joka vaatii muiden ihmisten apua viimeistelyyn. Kun edessä on, on tehtävä alustava työ seinien ja säätöosan vahvistamiseksi. Paneelit ovat pakkasenkestäviä eivätkä altistu UV-säteille.

Paneelin valmistajat yrittävät laajentaa tuotevalikoimaa keksimällä uusia materiaaleja.

1

Joten on olemassa eräänlainen vinyyli-liitin, jolle on tunnusomaista lämmitin. Paneelit ovat samanlaisia ​​kuin sandwich-rakenne, jolla on suuri paksuus. Tässä tapauksessa et voi suorittaa kodin eristämistä.

Koristeellinen tiili sivuraide

Liitosta tiilistä kotiin

Edut ja haitat

Viimeistelyllä tiilen seinälle on useita etuja:

 • Materiaali kestää auringonvalon, alhaisen lämpötilan ja sateen kielteisiä vaikutuksia, mikä edistää seinien ja eristämisen häirinnästä.
 • Tuotantomenetelmä on suunniteltu sellaisten tiilijärjestelyjen monoliittirakenteiden tuottamiseen, jotka ovat samankaltaisia ​​kuin tiilistä tehdyt todelliset muuraukset. Epäpuhtauttavat paneelit eivät salli tilojen puhdistusta.
 • Talon ulkopuolelle päin, jossa tiilen alla oleva sivuraide on luonteenomaista vaikean työskentelyn puutteesta.
 • Paneelien viat tapahtuvat harvoin vain silloin, kun ne altistuvat mekaaniselle toiminnalle, jossa on riittävä paine.
 • Soveltamisen käytännöllisyys on perusteltua vähimmäisjätemäärien saavuttamisella julkisivujen viimeistelyn aikana.
 • Pitkä käyttöikä.
 • Ympäristöystävälliset paneelit.
 • Pienet työvoimakustannukset verrattuna tiilen tai kiven viimeistelyyn.

Sivuraide tiilen eteen

Sivuraide tiilille, kuitusementtiä

Sivuraide tiiliä varten sisätiloissa

Liitekerroksella tiilen lisäksi positiivisia ominaisuuksia, on myös tällaisia ​​haittoja:

 • Jos asennus ei ole oikea, on mahdollista vaihtaa muotoilu alhaisissa tai korkeissa lämpötiloissa, paneelit puristetaan ja laajennetaan, joten verhoilustekniikkaa on noudatettava tarkasti.
 • Väriliuokset verrattuna klinkkeri- tai keinokiviin eivät ole niin erilaiset.
 • Lähellä tarkastelua, voit nähdä ero jäljitelmä ja todellinen muuraus.

Useiden puutteiden läsnäolo ei useinkaan vaikuta tiiliseinän valintaa ulkokoristeluun, koska tällaisen materiaalin hinta on huomattavasti alhaisempi. Lisäksi voit valita paneeleiden ruskean tai keltaisen ulkoasun ja luoda klinkkerin kuten klinkkerin.

Sivuraide kiven alla

Liitäntä klinkkerin tiilille

Ruskea sivuraide tiiliä varten

hakemus

Monimutkaisissa tilanteissa tapahtuva tiilien jäljitelmä on tehty ulkopuolelta, mutta rakennuksen sisällä on mahdollista käyttää tällaisia ​​elementtejä. Sovellusvaihtoehdot:

 • Sivut yleispintaan nähden, kellariosa, verantapylväät rakennettaessa suurta taloa. Edullisimmat värit ovat ruskea ja valkoinen. Ne voidaan yhdistää kipseillä ja maalatuilla seinillä.
 • Lähellä grilli tai takka talossa. Sitten paneelit
  käytetään kuitusementtiä, koska on suoraa tulta.
 • Päällystämiseen asti, paviljongit, kiinteistörakennukset.

Koristeellisiin tarkoituksiin voit käyttää eri väripaneelia. Jalusta toteutetaan tummilla sävyillä ja loput tehdään vaaleilla väreillä.

asennus

Liitännän asentaminen tiilen alle alkaa kotelon asennuksesta. Se on useimmiten valmistettu metalliprofiilista, mikä yksinkertaistaa metallinpuhdistus- tai kuituseementtien käsittelyä.

Sinun täytyy myös laskea materiaalin määrä. Tätä varten sinun on mitattava seinien pituus ja korkeus. On huomattava, että kokoonpano edellyttää kuvan säätämistä, joten on välttämätöntä tarjota 10% varasto.

Punainen liukuva tiiliä varten

Tiiliseinä metalliin

Tiivisteiden asennustapa

Ennen kuin asennat materiaalin talon ulkopuolelle, lue ohjeet, jotka osoittavat tarvittavien aukkojen koon yksittäisten elementtien välillä. Asennusvaiheet:

 1. Ensimmäinen paneeli on sijoitettu aloituspalkkiin siten, että sen kulma ei tarvitse mennä profiilin reunaan. Teokset suoritetaan vasemmalta oikealle.
 2. Kun paneeli on siirretty oikealle, tiivistyskerros levitetään kunnes se pysähtyy.
 3. Kiinnitä paneeli kulmaan.
 4. Kiinnitä paneeli nauloilla tai itsekierteillen ruuvilla.
 5. Toinen paneeli asetetaan profiiliin ja siirtyy ensimmäiseen elementtiin.
 6. Toista menettelytapa paneeleiden sijoittamiseksi kannen päähän.
 7. Kiinnitys sivurakenteisiin kulmissa käyttämällä profiilia tai kulmaa.
 8. Toisen seinän koristelu.

Prosessi päättyy sovitusprofiilin asentamisella, jolloin on ensin tehtävä reikiä suuremmaksi kuin kiinnittimien halkaisija. Samaan aikaan tee kiinnitys säätöön ja täytä paneeleiden reunat. Sen saa käyttää suljettua yhdistettä lisävahvistukseen.

Liitäntä tiiliin ulkotiloihin

Talot edessä ja sivuseinä

Sivuraide tiilien päälle laatikossa

Prosessissa on välttämätöntä tehdä telakasta sujuvasti, ilman liiallista voimaa. Kun kiinnität, ei sinun tarvitse asentaa laitteistoa kiinnitystappeihin, jotka suojaavat mahdollisia muodonmuutoksia.

Sivuraidat tiilen alapuolelle

Sivuraide tiilen alla

Tiililevyt

Hoito-ohjeet

Erilaisen tuotannon paneelien valitseminen on noudatettava tiettyjä materiaalihoitoa koskevia sääntöjä:

 • Asennuksen lopussa irrota ulompi kalvo ja pyyhi pinta kuivalla kankaalla.
 • Pese paremmin kostealla liinalla tai vesivirralla, joka ohjataan ylhäältä alas.
 • Tiiliseinät ovat usein naarmuuntuneita, joten vahingoittumisen havaitsemisen jälkeen on tarpeen puhdistaa, levittää ja maalata pinta.
 • Paneeleja voidaan muuttaa, jos pinta-alan restaurointia ei voida suorittaa.

Ajankohtainen ja laadukas hoito edistää julkisivun pitkäikäisyyttä.

Maasulku on yksi esteettisistä materiaaleista viimeistelytaloille. Eri tyyppiset paneelit tiiliä varten mahdollistavat ainutlaatuisen koristeviilun erilaisista väreistä ja tekstuureista. Tällainen julkisivu materiaali suojaa talon seinät luotettavasti monta vuotta.

Liitäntä tiiliin, jossa on lämmitin

Vinyyli sivuraide tiiliä varten

Liitataan tiilistä maalaistalolle

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 1