Uudenvuoden paperinkäsitteitä: kuinka koristella taloa lomalle omilla käsilläsi (56 kuvaa)

Uudenvuodenaattona monet alkavat ajatella kotiensa suunnittelua. Puun koristeluun liittyvä perinne ilmestyi kauan sitten, mutta ihmisten mielikuvitus ei ole rajoitettu tähän. Kirkkaat seppeleet, lelut, hopealanka, kiiltävä sade ripustetaan kaikkialla: seinillä, katon alla. Juhla-koristeet, tietenkin, voit ostaa ja ostaa, mutta on paljon mukavampaa tehdä ne itse. Yksinkertainen ja suosittu käsityön materiaali on värillinen paperi.

Uudenvuoden enkelit paperista

Uuden vuoden paperista valmistetut työtuotteet

Käsityöt valkoisesta paperista uudelle vuodelle

Käsityö kiiltävästä paperista uudelle vuodelle

Uusi vuosi ketju

Käsityöt paperisylinteristä uudelle vuodelle

Käsityöt värillisestä paperista uudelle vuodelle

Uuden vuoden paperirauhat

1

Käsityö papereista uuden vuoden portaisiin

Paperi ja pahvi uudenvuoden sisustuksessa

Asuinympäristöjen suunnittelussa paperi ei ole vain taustakuva. Fantasiapuikot ovat niin rajaton, että voit tehdä tästä materiaalista ehdottomasti esineitä: maljakoita, lampunvarjoja ja jopa huonekaluja. Toinen asia - tällaisten käsitöiden toimivuus, lähinnä se riippuu paperin tiheydestä.

Joulukuusi paperin lumihiutaleista uuden vuoden

Lumihiutaleet paperi uudelle vuodelle

Käsityö paperi seinälle uudelle vuodelle

Uuden vuoden paperiartikkeleiden käsityöt

Käsityöt paperista pöydälle uudelle vuodelle

Kuitenkin, onko kestävyyden ja toimivuuden kannalta välttämätöntä mennä sykliin, kun kyseessä on uusi vuosi juhla-ilmiö? Tällöin toinen kriteeri on tärkeämpi: kirkkaus, mielialan luominen ja houkutteleva ulkonäkö.

Uuden vuoden paperista valmistetut kukat

Paperiarkkitehtuuri uudelle vuodelle

Paperille valmistetut talot uudelle vuodelle

Uuden vuoden papereista valmistetut joulukuuset

Älä myöskään unohda värien harmoniaa. Valitse sävyt niin, että ne sopivat hyvin toisiinsa. Suosituin uudenvuoden mittakaava: vihreä, punainen ja valkoinen. Ylellisyys ja viehätys lisää kipinöitä - kultaa ja hopeaa. Itäisten perinteiden mukaan keltainen koira on tulevan vuoden suojelija, joten houkuttelemiseksi on hyvä soveltaa tätä väriä asunnon suunnittelussa.

Paperin tuuletin uudelle vuodelle

Uuden vuoden linnuille paperia

Lehtipaperi uuden vuoden ajan

Käsityöt paperista ja köysistä uudelle vuodelle

Käsityöt valssattua paperia uudelle vuodelle

Käyttämällä materiaalien yhdistelmää muotoiluun, valitse ympäristöystävällinen ja kevyt. Esimerkiksi ne yhdistyvät hyvin paperin kanssa ja lisäävät sisustukseen uudenvuoden tunnelulasinhelmiä, nauhoja, hopealankaa, sateita, puuvillanvillaa, puiden oksia, kuivattuja rowanmarjoja.

Luvut paperista uudelle vuodelle

Uuden vuoden paperilavut

Paperirauta uuteen vuoteen

Paperirauta uuteen vuoteen

Joulukuusia aallotettu paperi uuden vuoden

10 ideoita luovuus paperista uudenvuoden

 1. Uudenvuoden koirien pitäisi valita ainakin yksi teemakuvio. Uskotaan, että asunnon suunnittelu itäisen kalenterin mukaan tuo onnea ja vaurautta omistajille. Paperihakemus tai paneeli, jossa on kaunis koiran kuva. Ajattele myös origami uudenvuoden tekemisestä. Tällaisia ​​paperikoiria voidaan käyttää istuinkortteina pöydän palvelemiseen.
 2. Uuden vuoden 2018 paperista valmistetut käsityöt eivät kuitenkaan välttämättä ole koiran muotoisia. Esimerkiksi omilla käsillä tehdyt alkuperäiset paperipuut näyttävät alkuperäisiltä, ​​ne voivat olla sekä laaja että levymäisiä levyjä. Käsityön väri ja koko riippuvat myös yksilöllisistä mieltymyksistä. Mielenkiintoinen vaihtoehto on korvata todellinen elävä puu paperilla koristeluun.
 3. Paperista valmistettuja lumihiutaleita käytetään ikkunoiden koristelemiseen. Tämä sisustus on erityisen kaunis illalla. Kuitenkin avoimet lumihiutaleet soveltuvat paitsi lasille, myös seinille, oville, verhoille, ne voidaan jopa ripustaa katon alle. Ei ole välttämätöntä tehdä tällaisia ​​koristeita valkoisesta paperista, suunnata itse taustalle: tumma valolta ja päinvastoin, valo eri sävyillä pimeässä. Myös lumihiutaleet voivat olla paitsi litteitä myös laajoja, yritä yhdistää useita vaihtoehtoja.
 4. Uusiutuvasta aaltopaperista tehtyjä käsityökohteita ei ole vaikeampaa suorittaa kuin tavanomaisista. Ne näyttävät melko vaikuttavalta, tämä materiaali lisää ylimääräistä äänenvoimakkuutta. Esimerkiksi yritä tehdä puun oksia, samanlaisia ​​kuin todellisia. Tai valitaan aaltopahvia eri värejä, tekevät kirkasta seppeleitä.
 5. Etuovi voidaan koristella kirkkaalla uudenvuoden seinälle, joka on valmistettu värillisestä paperista. Näyttää hyvältä yhdistelmää materiaaleista, joten lisää käsityönä erilaisia ​​nauhoja, helmiä, harvalohjaa, mäntyjä. Koska paperi pelkää kosteutta, ei ole sen arvoista koristella ulkoasua tällaisella seppeleellä, jumittua sitä paremmin sisäovelle tai sisäänkäyntiovelle, mutta sisäpuolelta.
 6. Uuden vuoden joulukuusi voidaan koristella paitsi leluilla. Tee moniväriset volumetriset helmet, paperihelmet. Näyttää siltä, ​​että tämä sisustus on älykäs, luova. Jopa puun kärjen tähti voi olla paperia.
 7. Jos haluat tehdä käsityöpapereita uudelle vuodelle pikkulapsilla, niin erinomainen vaihtoehto on nauhoista valmistettu lelu. Leikkaa värillinen paperi ja anna työkappale tarvittava muoto sormilla, kiinnitä päät liimalla. Se voi olla soikeita, neliöitä, rhomeja, kolmioita - kaikki riippuu mielikuvitustasi. Esimerkiksi 2-3 ympyrästä saat mukavan lumiukko. Lisää hänelle hattu, huivi ja ripusta lelu puuhun. Tai paljon punaisia ​​raitoja muodostavat kaksi palloa ja tekevät mukavan Joulupukin, kiinnittäen hänelle hattun ja valkoisen parran.
 8. Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto luoville lapsille - sovellukset ja lautasliinat. Laivan ydin on repäistä värilliset palat, rullata pallot ja täyttää ne pahvilla liimalla. Kuva voidaan tulostaa kirjoittimelle tai piirtää käsin. Tällaisia ​​yksinkertaisia ​​käsityötapoja käytetään kortteina sukulaisille, päiväkotien opettajille.
 9. Joulukuusen, samppanjan ja mandariinien lisäksi soittimet ovat muuttumaton uudenvuoden ominaisuus. Voit pidentää uudenvuoden tunnelmaa tekemällä kelloa paperista, joka näyttää aina keskiyön.
 10. Mikä uusi vuosi ilman makeisia? Ja jos jostain syystä et voi syödä karkkia, niin miksi ei käytä niitä huoneen sisustuksena. Ei ole totta, tietenkin, mutta paperi. Tällaiset koristeet näyttävät hyviltä sekä puusta että seinässä olevasta garlasta. Tee ne yksinkertaisesti tarpeeksi: sinun tarvitsee vain päällystää kirkkaanvärisiä karkkia kääreitä paperi kappaletta puuvillaa tai kierretty pahvi. Lisäksi veneet voidaan koristella kiiltävillä sateilla.

Uuden vuoden paperista valmistetut lelut

Ohjeet joulukuun paperi uuden vuoden

Paperille uuden vuoden käsityöohjeet

Käsityöt takapölille paperista uudelle vuodelle

Käsityöt paperista pöydälle uudelle vuodelle

Käsityöt paperi kolmiulotteinen uuden vuoden

Käsityöt käärepaperiin uudelle vuodelle

Käsityö uuden vuoden paperi-ikkunassa

Käsityö origami paperista uuden vuoden

Mitä tarvitaan paperityöhön

Voit luoda käsityöt, sinun on annettava kaikki yksityiskohdat, tarvittavat materiaalit on oltava käsillä. Useimmiten paperi ei ole ainoa asia, jota voit käyttää.

 • Paperiosien kiinnittämiseen tarvitaan liimaa (säännöllinen paperi, PVA) ja harja. Voit vaihtaa sen nitoja, liimanauhalla tai jopa langalla, jossa on neula;
 • Leikkaamalla yksityiskohdat valmistele sakset tai kirjoitusveitsi;
 • Lelun tekemiseksi voit ripustaa puuhun, ajatella silmukan läpi. Tämä vaatii langan tai nauhan;
 • Jos haluat koristella enemmän ihmisen mestariteoksesi, käytä erilaisia ​​koristeita (napit, helmet, paljetit), luonnonmateriaali. Uudenvuoden käsityöhön, joulukuusi ja purppuranpuru ovat erityisen tärkeitä;
 • Älä unohda, että voit myös piirtää paperille. Voit myös laatia sopivat merkinnät "Hyvää uutta vuotta" tai "Hyvää uutta vuotta!" Lyijykynät, huovutetut kynät, maalit ja kiiltävät heliumkynät maksimoivat luovien mahdollisuuksien horisontit.

Uppoutunut paperi uudelle vuodelle

Kullatut kulta-arkisto uudelle vuodelle

Paperin tähdet uudelle vuodelle

Valkoisen paperin tähdet uudelle vuodelle

Kaikki edellä kuvatut materiaalit ovat helposti saatavilla, kuten itse paperissa. Voit ostaa kaiken tarvittavan käsitöitä, yleensä yhdessä paikassa.

Pahvista valmistetut käsityöt uudelle vuodelle

Uuden vuoden Kirigamin paperi käsityöt

Uuden vuoden paperikirjojen käsityöt

Uuden vuoden paperista ja makeisista käsityöt

Käsityöt paperista ja laatikoista uudelle vuodelle

Uuden vuoden Kraft-paperista valmistettu käsityö

Käsityöt punaisesta paperista uudelle vuodelle

Joten, jotta sisustat talosi uudenvuoden, et tarvitse suuria rahoituskuluja. Tällainen yksinkertainen ja helppokäyttöinen materiaali luovuuteen kuin paperi luo ainutlaatuisia juhla-koristeet. Toimiston lisäksi tarvitset vain vähän kärsivällisyyttä ja mielikuvitusta. Menestys ja inspiraatio!

Uusi vuosi paperi

Käsityöt paperimassalle uudelle vuodelle

Käsityö papereista uuden vuoden ikkunalasiin

Kynttilänjalat paperista uudelle vuodelle

Paperiraakas Joulukuusi uudelle vuodelle

Joulupukki paperista uudelle vuodelle

Paperipallot uudelle vuodelle

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

40 − 37 =