Uudenvuoden paperin koristeet: omia käsityötaitoja (53 kuvaa)

Uusi vuosi lähestyy ja vähitellen jokainen talo saa värikkäät koristeet. Voit tehdä tämän käyttämällä valoja, hopealankaa, joululeluja. Yhä useammin näet uudenvuoden paperista valmistettuja koruja, jotka on tehty omilla käsilläsi. Ne ovat suosittuja, koska niiden tekeminen muuttuu hauskaksi harrastukseksi perheen kanssa. Huone muuttuu värikkäämmäksi, ja paperiarkkitehtuuri miellyttää. Toinen plus on pienet lopputuotteiden kustannukset.

Paperiraakeri

Uudenvuoden enkelit paperista

Joulukoristeet valkoisesta paperista

Joulukoristeet värillisestä paperista

Uudenvuoden paperin sisustus

Voit tehdä erilaisia ​​koristeita paperista. Se voi olla:

 • Valkokangas ja valkoinen paperi.
 • Joulukuusi leluja.
 • Lumihiutaleet ikkunoilla tai leijuu ilmassa katon alla.
 • Eri vynynanki.
 • Isä Frost ja Snow Maiden.
 • Ja jopa joulukuusi.

Ja tämä ei ole koko luettelo paperi koruja, jotka voidaan tehdä uudenvuoden.

Paperipallot

Paperipuutarhat

Uuden vuoden lyhdyt paperista

1

Paperin joululahja

Aaltopaperi seppele uudenvuoden

Joulukoristeet paperista sisustuksessa

Joulukuusi kirjan sivuilta

Paperirakeet

Garland-ketju

Yksinkertaisin ja yleisimpi turkki on "ketju".

Luodaksesi sen, sinun tulee tehdä samankokoisia aihioita värillisestä paperista. Seuraavaksi kokoaa ketjun ketjut, luoden vähitellen linkit. Se osoittautuu kauniille garland, jonka luominen on mahdollista jopa pienille lapsille.

Garland-ketju

Paperipallojen valurauta

Värikkäiden pallojen garland näyttää kauniilta. Sen luomista varten on tarpeen valmistella:

 • Värillinen paperi (et voi olla monofoninen).
 • Sakset.
 • Ompelukone.
Paperiraakeri

Yhden pallon muodostamiseksi on tarpeen leikata 6 samanlaista, eri väristä pientä paperia. Aseta ne yhdelle paalainommelille kirjoituskoneessa. Leikkaamatta lankaa ompele joitain samanlaisia ​​aihioita. Seuraavaksi varovasti varren paikka taivuta jokaisen lehdet niin, että ne muodostavat pallon. Näin saat merkkijonoa paperipalloja.

Paperiraakeri

Lippujen kurpitsa

Koristelu paperista

Lapsuudesta lähtien monet muistavat lippujen koruompeleita. Ne voivat olla ripustettu paitsi joulukuusi, mutta myös sisustaa huoneen seinät heidän kanssaan.

Paperiraakeri

Joulukoristeet paperikypsille

Joulukoristeet paperin kynsiltä

Uudenvuoden 3D-paperi-koristeet

Joulukoristeet paperilla ikkunassa

Joululahjat origami-paperista

Uudenvuoden paperikortit

Valmistusta varten on välttämätöntä valmistaa:

 • Paksu lanka.
 • Värillinen paperi.
 • Sakset.
 • Savea.
 • Sovellus.
 • Iskijän.

Paperista tulisi leikata paljon eri värisiä lippuja, mieluiten yhtä kokoa. Sitten niitä liittää eri sovelluksia. Voit käyttää kirjaimia eri väristä paperia ja laittaa sanat "Hyvää Uutta Vuotta 2018!". Jokainen laatikko ylhäältä lävistetään rei'ityksellä. Tuloksena olevista rei'istä läpäistä lanka ja vedä ne tasaisesti jakamaan lippuja. Paperiraha on valmis. Se voidaan ripustaa katon alle tai seinän viereen.

Paperiraakeri

Joulukuusi leluja

Voit koristella joulukuusi voit tehdä ja alkuperäisiä joulukuusen leluja paperia. Se voi olla pyöreitä, soikeita tai veistettyjä palloja. Alla on esimerkkejä, joissa tuotannon kerrotaan vaiheittain.

Paperipallo

Joulupallot paperista

Joulukuorinen paperikupit

Paperin tuuletin uudelle vuodelle

Uudenvuoden paperirasia

Uuden vuoden tähdet valmistettu paperista

Vaihtoehto 1

Koristelu paperista

Voit luoda joulukuusi leluja tarvitset:

 • Värillinen paperi.
 • Sakset.
 • 2 helmiä.
 • Kierre ja neula.

Leikkaa 18 paperiliimasta samankokoista nauhaa (noin 10 cm pitkä). Riippuen siitä, millaista lelua haluat saada, valitse paperin väri. Se voi olla monofoninen tai monivärinen. Leikkaa 2 pientä ympyrää. Laita helmi lankaan ja aseta molemmat päät neulan silmään. Piirrä ympyrä, niin että jokainen kaistale. Lopuksi, tee samoin toisen nauhan päästä. Pukeudu toinen ympyrä ja helmi. Kierrä lanka vedä silmukka, johon lelu riippuu. Huolellisesti, tuuletin periaatteen mukaan suorista liuskat, saat paperipallon. Jos se on valmistettu samanvärisestä, voit koristella strassilla tai kukilla.

Paperipallo

Vaihtoehto 2

Koristelu paperista

Joulukuun tekemiseksi sinun on leikattava samat ympyrät värillisestä paperista. Taita kasa, piirrä kynänviiva pitkin halkaisijaa. Seuraavaksi nitoja pitkin linjaa kiinnittää pino ympyröitä. Liima liimaa liimaa mugs, vuorottelevat yläpuolella, sitten alhaalta. Kun lähdet niin ympyrään ja yhdistät kaikki lehdet, saat joulupuuolen - pallon.

Paperipallo

lumihiutaleet

Koristelu paperista

Ikkunan koristelemiseksi voit leikata kauniin lumihiutaleen paperista ja liittää sen lasille. Niitä voidaan tehdä useita kappaleita ja erikokoisia, mikä luo lumipeitteen ulkonäön ikkunan ulkopuolelle.

Joten koristele talon kaikki ikkunat.

Koristelu paperista

Jotta tällaiset lumihiutaleet tarvitsisivat:

 • Tulevan lumihiutaleen järjestelmä.
 • Paperi.
 • Lyijykynä.
 • Sakset.
 • Soapy water.
Koristelu paperista

Internetissä on tänään lukemattomia lumihiutaleita, joten sen valitsemisessa ei pitäisi olla mitään vaikeuksia. Paperiin siirrä kynän kaavio ja leikkaa se tarkasti. Paperin kääntämiseksi saat kauniin lumihiutaleen, joka voidaan liimata lasilla saippuavedellä.

Koristelu paperista

Jos haluaa ripustaa tällaista koristetta katon alle, voit käyttää sateita. Yhdestä päästään kiinnitä lumihiutale ja toinen - kattoon. Kun liikutat katon alla olevassa huoneessa, lumi kääntyy.

Koristelu paperista

Voit tehdä lumihiutaleen tekniikasta tappaa. Internetissä on yksityiskohtaisia ​​askel askeleelta mestarikursseja niiden valmistuksessa, jotta jopa aloittelija voi helposti oppia tekemään herkkiä lumihiutaleita paperista. Heidän herkkä pitsi kiharat ilahduttavat silmää ja antavat juhlaisen tunnelman.

Koristelu paperista

Vytynanki

Petroglyphit ovat kauniita kolmiulotteisia kuvioita, jotka näyttävät hyvältä sisustuksen talolta tai joulukuusesta. Ne voidaan myös esittää uudenvuoden pienenä esityksinä perheilleen ja ystävilleen.

Koristelu paperista

Luoda paljon ei ole välttämätöntä. Se tulee tulosta tulevaisuuden ratkaisusta, paperi veitsi ja liimaa.

Koristelu paperista

Internetissä on monia malleja vesileiman luomiseksi. Sinun tarvitsee vain tulostaa se kahtena kappaleena, ja voit aloittaa sen tekemisen. Mallin alapuolella laita levy ja leikkaa kaikki merkityt reiät varovasti veitsellä. Vain alapuolelta on välttämätöntä jättää vähän tilaa kiinnittimelle.

Koristelu paperista

Tuloksena olevat kaksi kuviota liimataan yhteen. Yläpuolelta - toisilleen ja alhaalta kiinnikkeiden kiinnittämiseksi ja kiinnittämiseksi liiman avulla. Hanki kaunis ja avoin kuva.

Joulupukki ja Snow Maiden

Koristelu paperista

Uusi vuosi on lumi, valot, kuusipuu ja tietenkin Joulupukki ja Snow Maiden. He pitävät vuosittain uransa ylpeinä uudenvuoden kauneuden alla. Jos ei ole arvokkaita suosikkihahmoja, voit tehdä niistä itsellesi papereita. Alla on askel askeleelta valmistusprosessi. Tätä varten tarvitset:

 • Valkoinen kirja.
 • Kartonki on punainen ja sininen.
 • Kompassit.
 • Lyijykynä.
 • Rod kahvaan.
 • Maalit.
 • Huopatyynyt.
 • Savea.

Snow Maiden

Kartongista sininen väri leikkaa ympyrän ja leikkaa sen yhdeltä puolelta keskelle. Kierrä kartio siitä ja liitä se yhteen.

Koristelu paperista

Leikkaa pahvikuvaksi kupolin muoto ja leikkaa viilto keskeltä pohjasta. Taivuta hieman reunaa. Koneen asettamiseksi osoittautui kokoshnik ja kiinnitettiin siihen taivutetut reunat.

Snow Maidenin kasvot voidaan vetää kartion päähän, tai voit leikata ympyrän ja liittää sen kartioon. Vedä taakse pitkä ja paksu punos.

Koristelu paperista

Leikkaa valkoisia papereita valkoisia papereita, jotka puolestaan ​​leikkaavat leikkauksena. Kierrä kädensijatangon avulla.

Fringe koristella Snow Maidenin takki pitkin helmassa, hihoissa, kiinnikkeen paikassa. Voit myös tehdä silkyjä. Paint piirrä käsineet, osoita napit ja koristele takki. Snow Maiden on valmis.

Isä Frost

Sekä Snow Maiden, tehdä kartio Santa Claus punaista pahvia. Tee siitä hieman isompi. Maalaa kasvot, hattu ja lapaset.

Fringe tehdä parta, kulmakarvat ja turkis takki isoisä Frost. Takkiin voit piirtää pieniä lumihiutaleita koristelemaan sitä. Isoisä Frost on valmis.

Koristelu paperista

joulukuuset

Paperipuu-paperi voidaan luoda monella tapaa. Alla on yleisimpiä.

Koristelu paperista

Vaihtoehto 1

Tuottaa se tarvitset vihreä pahvi, liima, strassit, nauha ja sakset. Pahvilla pitäisi piirtää joulukuusen yleisin siluetti, leikata se. Tee toinen täsmälleen sama.

Koristelu paperista

Pystysuoraan, tarkalleen keskelle, taivuta molemmat puoliksi. Liimaa ne taitokseen. Koristele joulukuusi strassilla. Kiinnitä nauha yläosaan. Se osoittautui hauska joulukuusi, jonka voit koristella todellinen puu tai laittaa pöydälle.

Koristelu paperista

Vaihtoehto 2

Todennäköisesti helpoin tapa tehdä aallotettu paperi. Tee tästä kartio kartongista. Hänelle, alusta pohjasta, kiinnitä nipinnauhat aallotettu paperi. Jokainen nauha vähitellen kattaa edellisen kiinnityspisteen. On parempi, jos aallotettu paperi on vihreä, mutta useita sävyjä. Tuloksena saatava kavira voidaan koristaa strassilla tai helmillä.

Koristelu paperista

Tee joululelut paperista eivät ole kovin vaikeita. Päinvastoin, tämä prosessi valittaa kaikille perheenjäsenille. Hyvää harrastusta sekä itse tekemät kauniit koristeet piristävät kaikkien juhla-aikoina.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

82 − = 73