Uudenvuoden kortit omilla käsillään – alkuperäinen huomion merkki ja sydän lahja (51 kuvaa)

Uudenvuoden vanha ja lähes unohdettu perinne - onnittelut lomapapereista Uudenvuoden postikortteja, jotka lähetettiin postitse kirjekuorissa tai vastaavasti. Meidän on myönnettävä, että tänään kaikki onnittelevat toisiaan uudenvuoden aikana. Postikortit ovat nyt sähköisiä, ja onnittelut ovat hieman stereotyyppisiä, koska ne lähetetään kaikille.

Joulukortti

Uudenvuoden kortti, jossa on kipinöitä

Joulukortti paperista

Uudenvuoden kortti, jossa on kukka

Joulukortti sisustuksella

Mutta miten haluat kuulla ja sanoa vilpittömät onnittelut tietyille ihmisille. Jos pyynnöt on kirjoitettu uudenvuoden kortteihin, tällaiset toiveet eivät häviä juhla-turhamaisuudesta, ja niitä voidaan lukea uudelleen yhä uudelleen.

Uudenvuoden kortit omilla käsillään melko helposti. Paljon ideoita loma-kortteihin tarjotaan Internetissä ja aikakauslehdissä.

Joulukortti, jolla on kavira

Volumetric New Year -kortit

Laitteen tekniikan käyttö on viime aikoina hyvin suosittu. Tällaisten teknisten tekniikoiden ansiosta kuvat hankkivat lisää syvyyttä tai äänenvoimakkuutta. Vuoden 2018 uudenvuoden kortit osoittautuvat alkuperäisiksi ja värikkäiksi, eikä niiden luominen edellytä erityisiä taitoja tai epätavallisia materiaaleja. Voit työskennellä valmiin kuvan kanssa tai yksinkertaisesti kuvata mielenkiintoista kokoonpanoa uudenvuoden ominaisuuksista.

1

Kuinka tehdä uudenvuoden kortti "Joulukuusi hameessa"

Juhla on olennainen osa talvilomaa. Niin monia luovia ideoita postikorttikuvan joulupuiden ruumiillistumisesta, ettette yksinkertaisesti hämmästykö neullegoiden mielikuvitusta, jotka luovat uudenvuoden postikortteja omilla käsillään.

Joulukortti valkoisella turkis-puulla

Joulukortti, jolla on huovutettu kaviara

Joulukortti, jolla on spiraali geometrinen

Uusi vuosi kortti vuorilla

Uudenvuoden kortti kirjan sivuilta

Tehdäksesi aaltopahvia juhla-joulukuusi tarvitset:

 • arkki paksusta väristä kartonkia A4 kokoa. Tätä paperia käytetään pohjana, joten kirkkaan kontrastin luomiseksi kannattaa ottaa punainen tai sininen / sininen pahvi;
 • aurinkopaperi, jossa on tyydyttynyttä vihreää väriä;
 • sakset;
 • korjata yksityiskohdat on parempi käyttää kaksipuolista Scotch, joten työ näyttää siistimpi ja on helpompaa tehdä kaunis postikortti. Jos ei ole sääriluuta, PVA-liima toimii hyvin;
 • tavallinen lyijykynä.

Uudenvuoden kortti voimapapereista

Joulukortti palasista

Uudenvuoden kortti quillingille

Joulukortti, jossa nauhat

Postikorttien tuotannon vaiheet:

 1. Pohja on valmistettu - tämän vuoksi arkki on taitettu puoliksi ja postikortille on asetettu standardi tyhjä.
 2. Seuraavaksi yksi puolikkaista (värikerroksen puolelta) kynän piirretään piirustuksella tulevasta joulukuusesta. Riittää, että piirrät muutaman rivin pitkänomaisen kolmion muotoon, jossa on samanlaiset sivut.
 3. Tulevaisuuden kalan rengasvalmisteita valmistellaan. Kortilla puussa on tasainen ulkonäkö, joka muodostuu vihreän paperin prisborennyh-raidoista. Leikataan viisi aallotettua paperia, joiden leveys on 3 cm ja pituudet (pituus määräytyy joulukuusen halutulla tuulella).
 4. Työkappaleeseen kiinnitetään liimanauhoja noin 1 cm leveä.
 5. Nyt itse asiassa alamme suunnitella uudenvuoden puun, joka alkaa alemmasta tasosta. Aaltopahvi on hieman kokoonpantu (on parempi muodostaa matalia taittimia) ja tarttua kiinni nauhaan. Siten kaikki viisi tasoa liimataan ja muodostuu joulukuusi kolmionmuotoinen muoto.

Jotta talvikuva saadaan valmiiksi, voit koristella joulukuusen päätä kiiltävällä tähdellä ja liimaa aallotettuihin sateen kerroksiin, jousiin tai jotain kiiltävää.

Joulukortti minimalismi

Joulukortti langoista

Joulukortti langoista

Joulukortti, jossa sukka

Uudenvuoden kortti

Postikortti perinteisten joulukuusien ja lumihiutaleiden kanssa

Vieraiden ja rakkaiden miellyttävän yllätyksenä kannattaa fantasisoida ja soveltaa erilaisia ​​materiaaleja luomaan kotitekoista laskutervehdystä. Yksinkertaisin tapa on tehdä volumetrinen kortti kahden puoleisen Scotchin tai polystyreenipalojen avulla.

Materiaalit: värikäs huopa, valkoinen pahvi, sininen A4-arkki, vaahtomuovia, liimaa, koriste-elementtejä.

Pohjaan käytetään sinistä pahvia, joka taitetaan puoleen. Vihreä joulukuusi leikataan vihreästä huovasta ja liimataan pohjaan. Tilavuuden vaikutus luo kuvioituja lumihiutaleita, jotka leikataan valkoisesta pahvista. Ne on liimattu pieniin styroksipaloihin.

Tällaiset alkuperäiskortit ovat hyvin yksinkertaisia ​​ja nopeita tekemään. Ja antaa vieraille erilaisia ​​juhla-tervehdyksiä, on toivottavaa käyttää muita ominaisuuksia uudenvuoden: joulupallot, saappaat lahjoja, garlands.

Joulukortti hirvieläinten kanssa

Joulukortti origami

Joulukortti kirigamilla

Joulukortti paperin jäljiltä

Postikortit tyyliin minimalismista

Joskus lahjojen valmistelu tai uudenvuoden huomion merkkejä ei riitä, joten korttien todelliset suunnitteluvaihtoehdot, joiden luominen vaatii vähän aikaa.

Miten tehdä uusi vuosi kiitoskortti?

Ei ole käsintehdyt materiaalit käsillä? Sitten voit vetää lomakortin. Älä ole huolissasi taidekasvatuksen puutteesta. Luovan uudenvuoden tervehdyksiä, joskus tarpeeksi mustaa kädensijaa, loistavia kirkkaita painikkeita ja epätavallinen yksinkertainen kuva minimalismissa.

Lahja lahjasta

Uudenvuoden kortin omien käsien antaminen voi kestää jonkin aikaa ja antaa paljon luovaa iloa.

Erilaisista sävyistä paksuisesta paperista leikataan eri kokoisia suorakulmioita. Jokainen elementti on kääritty satiininauhalla lahjamallin muodossa ja ylhäältä muodostuu jousi. Suorakulmion väärälle puolelle on liimattu teipin tai polystyreeniosat. Tällöin suorakulmiot liimataan työkappaleen etupuolelle siten, että lahjapakkausten vaikutus toisiinsa tai lähialueisiin luodaan.

Joulukortti rei'itetty

Joulukortti muovailulla

Uudenvuoden kortti on yksinkertainen

Joulukortti yksinkertaisella muotoilulla

Joulukortti linnulla

Postikorttien leikkaaminen

Tällaisen tekniikan soveltaminen postikortin valmistukseen edellyttää työkalun, kuvioidun tai kiiltävän värillisen paperin, saksin, merkkiaineiden ja liiman valmistamista valkoisesta raskaasta paperista.

Aihion etupuolella huopakynän avulla kirjoitat onnittelut lomasta ja piirrät uudenvuoden eri kokoisia palloja. Leikkaa ympyrän sisäosa huolellisesti. Värillinen kuvioitu paperi on liimattu postikortin sisällä niin, että se voidaan nähdä korttipaikassa.

Postikortit, joissa on alkuperäinen sisustus

Ennen kuin teet uudenvuoden kortin omilla kädillä, kannattaa tutustua kotiin "varastot". Koristeena voit käyttää mitä tahansa materiaalia ja sisustusta: vanhoja helmiä, värikkäitä nauhoja, kaunista designpaperia, lehtiä, vanhoja valokuvia ja jopa mausteita.

Koristelemme kortin joulupallot

Joulupuu lelu muodossa pallo - yksi perinteisistä symboleista loma. Loistavat ja mattaiset, suuret ja pienet, ne ovat aina läsnä puussa.

Tyylikkäästi voit myös koristaa palloja ja uudenvuoden kortteja käsityönä.

Joulukortti painikkeilla

Joulukortti, jossa kuvio

Joulukortti, jossa on koiran kuva

Joulukortti makeista

materiaalit:

 • tyhjä valkoinen postikortille (pahvi tai kuvioitu paksu paperi);
 • kappaletta sinisiä ja valkoisia organza-nauhoja;
 • pienet, siniset ja valkoiset kiiltävät pallot;
 • hopeapintainen paperi;
 • kuvitellut sakset;
 • tavalliset sakset ja liima.

Postikortin luominen:

 1. Pieni neliö leikataan hopeapaperiarkista. Neliön reuna leikataan kuvioiduilla saksilla. Jos saksia ei ole, niin vain pieni jerkki luo rihmainen reuna neliön lähellä. Yksityiskohta on juuttunut kauniin postikortin aihion keskelle uudenvuoden kanssa.
 2. Oikeassa yläkulmassa ja vasemmassa alakulmassa on kiinnitetty kuvioitu hopeapaperi.
 3. Neliön yläpuolella on sininen kynä, jossa on koristeellinen merkintä "Hyvää uutta vuotta".
 4. Joulupallot on sidottu nauhalla, siisti keula muodostuu. Pallot liimataan hopeisen neliön keskelle.

Tällaiselle postikortille tulevana uudenvuodenpäivänä voit valita erilaisia ​​väriyhdistelmiä: puna-vihreä, kulta sinisellä, hopealla punaisella, hopealla vihreällä.

Joulukortti palloilla

Joulukortti sininen

Uudenvuoden kortti koristekuvasta

Joulukortti lumiukko

Joulukortti lumihiutaleilla

Joulukuusi helmillä

Yksinkertaisten ja jopa muutamien teknisten materiaalien avulla syntyy muutamia tiukkoja mutta kauniita uudenvuoden kortteja.

Materiaalit: valkoiset aihiot, valkoinen ja aaltopahvi, valkoiset paksut langat, sakset, 5 pienet kultaiset helmet ja suuri hopeinen, viivoitin, liima-kynä.

Työn vaiheet

 1. Aaltopahvista leikataan joulukuusi tavallisen kolmion ja pienen suorakulmion muotoiseksi merkinnän koristelemiseksi.
 2. Valkoisesta pahvista leikataan suorakulmio, sama muoto kuin aallotettu, vain hieman pienempi. Paperi on kirjoitettu "Hyvää uutta vuotta!".
 3. Jono on kierretty helmillä (ensimmäinen pieni ja sitten suuri) ja sen pää liimataan puun väärälle puolelle.
 4. Lanka kääritään joulukuusi ympärille, ja jokaisella etupuolella olevalla kierroksella jää. Ja lanka ei ole samassa paikassa vaan diagonaalisesti koko puun kuvassa.
 5. Kun helmet ovat valmiit, lanka leikataan ja kiinnitetään liimalla joulukuusi väärälle puolelle.
 6. Joulukuusi on valkoisella taustalla liimattu korttiin, ja alapuolella on suorakulmio - ensin aallotettu ja päällekkäin - valkoinen, jossa on merkintä.

Työprosessin aikana voi ilmetä muita ideoita postikortin koristelemiseksi tai ei ole sopivia materiaaleja. Sitten fantasia ja kokeilu ovat tervetulleita.

Luovan uudenvuoden kortit

Postikortteja luotaessa ei ole välttämätöntä käyttää perinteisiä symboleja: joulupukki, joulukoristeet, lumihiutaleet. Alkuperäisideoita uudenvuoden kortteista omilla käsillään - kuva uudenvuoden eläinten suojelijoista ja heidän epätavallisesta sisustuksestaan.

Uudenvuoden kortti koiran kanssa

Uudenvuoden kortti tekstiileillä

Joulukortti, jossa kohokuvioitu

Uudenvuoden kortti liinalla

Koiran uudenvuoden 2018 postikortit

Jos haluat luoda kuvia eläimillä, käytetään mitä tahansa tekniikkaa (volumetrinen, applique, leikkaus).

Materiaalit: eri kokoisia ruskeankeltaisia ​​asteikkoja, pahvia, työkappaletta, liimaa, langoja neuloilla, saksilla.

Koiran koiranleikkaus leikataan pahvista. Löydät kuvan Internetistä. Ei ole välttämätöntä kuvata huolellisesti rodun tai hahmon ominaisuuksia. Vain muodon on oltava tunnistettavissa. Kartongilla on ommellut painikkeet (ensin suurempi ja sitten pienempi). Jotta kuva muuttuisi eloon, mustat painikkeet ommellaan silmien sijaintiin. Kortilla on onnitteleva uudenvuoden kirjoitus ja koiran koiran liima. Uudenvuoden kauniita postikortteja voi esittää kollegoille tai työntekijöille.

Joulukortti, jossa kuvio

Joulukortti seppeleellä

Joulukortti, jossa on haara

Joulukortti, jossa on neulottu lumiukko

Uusi vuosi kortti kirjonta

Kuinka tehdä postikortti äidilleni uudenvuodenaattona

Tällaisen mallin postikorttia ei koskaan unohdeta. Se on aina mukava käsi kädessä, koska se tuo mukavuutta ja miellyttäviä muistoja.

Voit luoda sen tarvitset: paksu paperi, kirkkaat valokuvat, liima, värilliset merkinnät, koriste-elementit.

Uuden vuoden valokuvakorttien suunnittelu voi olla hyvin monipuolista. Kuva on parempi valita uudenvuoden teema. Jos niitä ei ole paljon, voit helposti asentaa tietokoneen kokoonpanon. Kuvissa olevat sankarit voivat piirtää viikset, uudenvuoden punaiset korkit.

Uudenvuoden kortti kirkas

Uudenvuoden kortti vihreä

Joulukortti talvi

Uudenvuoden kortin tähti

Jos on paljon kuvia, kannattaa tehdä valokuvakollaasi. Suunnittelussa on paljon vaihtoehtoja: valokuvan vapaa liittäminen, valokuvien päällekkäisyys toisistaan. Tässä tapauksessa saamme mielenkiintoisen volumetrisen vaikutuksen.

Uusi vuosi on loma, kun sitä on helppo kokeilla ja kaikki omaperäisyyden ilmentymät näyttävät ihailtavilta. Kortin avulla voit lahjoittaa uudenvuoden lahjan henkilölle ja sanoa paljon - ilmaista hänelle vilpitön myötätunto ja lämmin asenne.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

73 − = 63