Uudenvuoden 2018 sisustuksen sisustus (56 kuvaa): luoda upea ilmapiiri

Uusi vuosi ei ole vain juhlainen pöytä ja kirkas kuva televisioruudulla. Se on lämmin kotiympäristö, puun alla olevat lahjat ja ihme odotukset. Luo omat kätesi juhlava tunnelma helposti - koristele vain ikkunoita, jotka välittömästi kääntyvät talosi satu-linnaan. Olemme keränneet useita tapoja koristella ikkunoita, valita paras ja päästä alas liiketoimintaa!

Upea ikkuna koristelu uusi vuosi

Uuden vuoden puun ikkunoiden koristelu

Uuden vuoden puukuvioiden ikkunoiden koristelu

Eteisen tyyliin suunnitellut ikkunat uudelle vuodelle

Ikkunoiden koristelu kuusella uuden vuoden ajan

Ikkunoiden koristelu uudelle vuodelle 2018

Uuden vuoden ikkunoiden koristelu

Uudenvuoden kuvat lasiin

Monet muistavat kuinka lapsuudessa uudenvuoden lumiukko maalattu lasi käyttämällä hammastahnaa tai guassi maalit. Kuvioiden koristelu ikkunoiden sileällä pinnalla on hyvin yksinkertainen, on tärkeää valita oikea työkalu ja "maalata". Puhumme useista piirustusvaihtoehdoista.

Sieni ja hammasharja

Tämä menetelmä ei ole uusi, emme vielä muista. Tarvitset hammastahna, laimennetaan vedellä, siveltimellä tai sienellä tiskaus ja sapluuna joulua aihe. Mallit voidaan valmistaa omalla kädelläsi - löytää sopivia kuvia verkosta, tulostaa ne ja leikata ne veitsellä tai terävällä saksilla. Stencils on sovellettava valittu paikka ja jakaa tahna niiden lähtö. Hammastahnojen sijaan voit käyttää hammasjauhetta, joka laimennetaan vedellä nestemäisen hapan kermaan.

Uudenvuoden koristekuvio hammastahnalla

Julkisten ikkunoiden koristelu uusi vuosi

1

Ikkunoiden koristelu sinisellä pallolla uuden vuoden ajan

Ikkunoiden koristelu uuden vuoden leluilla

Ikkunan koristelu maan tyyliin uudelle vuodelle

Koostumus uuden vuoden ikkunassa

Keittiön ikkunan sisustus uudelle vuodelle

Levitä tahna kätevästi kostutetulla vaahtokumisienellä. Jos ruiskutetaan maalausmassa harjalla, saat mattapinnan. Uudenvuoden stensiilejä voidaan sijoittaa lasin keskelle sekä alhaalta, yläpuolelta ja reunoilta. Ne, jotka voivat piirtää malleja, ei tarvitse käyttää - voit luoda kuvan suoraan käsin. Tämä koristelu on helppo pestä, riittää pyyhkiä ikkunat muutaman kerran kostealla liinalla ja pyyhi kuivaksi.

Uudenvuoden koristekuvio hammastahnalla

Ikkunan koristelu nauhoilla uuden vuoden ajan

Sisustus ikkunat parvi uuden vuoden

Uusien vuosien ikkunoiden koristelu tarroilla

Ikkunoiden koristelu hirvieläinten kanssa uudella vuodella

Uuden vuoden ikkunoiden koristelu postikortilla

Höyhenen ikkunoiden koristelu uudelle vuodelle

Paperi-aiheet ja tahna

Voit koristella ikkunat voit liittää lasi leikattu pois paperi tracery kuvioita. Voit esimerkiksi tehdä lumihiutaleita itse. Ja jos haaveile vähän, lumihiutaleiden sijaan voit leikata joulupuita, lumiukkoja, joulukelloja ja hauskoja eläimiä. Koostumuksen tekeminen on vaikeampaa leikata talvimaisema talon, lumiset puut ja joulupukki reessä. Monimutkaisia ​​kuvioita varten tarvitaan malleja ja terävä taustakuvio.

Kauniit lumihiutaleet ikkunasta

Kaikki tämä loisto on liimattava suoraan lasille tahnan avulla. Pasta valmistetaan tärkkelyksestä, joka on valmistettu vedestä. Se levitetään paperikuvioon harjalla, liimataan lasille ja ylimääräinen liima poistetaan imukykyisellä liinalla.

Neuvoja: on parempi käyttää hieman vähemmän tahnaa kuin voitele osat liian paljon.

Kauniit paperi lumihiutaleet ikkunasta

Uuden vuoden ikkunalaudan sisustus

Sisustus ikkunat lintujen uuden vuoden

Ikkunan koristelu hopealla uudelle vuodelle

Uuden vuoden ikkunoiden koristelu palloilla

Uuden vuoden ikkuna koristeltu kartioilla

Uuden vuoden ikkunoiden koristelu skandinaaviseen tyyliin

Liima, elokuva ja pieni kärsivällisyys

Tällä menetelmällä voit tehdä tarroja itse lasilla. Luvun luomiseksi tarvitset liimaa PVA: ta, filmitiedostoa ja paperipohjaa. Piirrä kuva tiedostossa ja piirrä sen ääriviivat liimalla. Liiman tulee kuivua 10-12 tuntia, ja vasta sitten valmiin motiivi voidaan poistaa kalvosta ja liimata lasille. Tällä tavalla luotu tarra kiinnittyy täydellisesti sileään pintaan ja sillä on epätavallinen kupera helpotus. Jos tarra on huonosti kiinnitetty lasille - voitele se vedellä.

Pienet lumihiutaleet ikkunan sisustukseen uudenvuoden
Joulukuusi lumihiutaleista ikkunassa

Valmis tarroja

Toinen tapa on koristella ikkunoita valmiiden piirustusten avulla. Uudenvuoden tarroissa on kauppoja, jotka on helppo kiinnittää sileälle pinnalle. Se voi olla suuri kokoonpano, joka kattaa koko ikkunan alueen. Ja voit poimia muutamia pieniä motiiveja sijoittamalla ne kulmiin. Sitten ne voidaan myös poistaa huolettomasti, että liima jättää jäljet.

Lintu tarroja uudenvuoden ikkunalle

Uuden vuoden ikkunoiden koristelu lumihiutaleilla

Uuden vuoden ikkunoiden koristelu männyn oksilla

Uudet vuodet ja ikkunaluukut

Sisustuksen ikkunat ruokasali uuden vuoden

Uuden vuoden ikkunoiden koristelu kynttilöillä

Ikkunoiden koristelu uudenvuoden seppeleelle

Garlands omilla käsillä

Jos et pidä ajatuksesta tarttua jotain ikkunoihin, voit koristella ikkunat uudenvuoden kanssa seppeleitä. Tämä menetelmä antaa myös juhlava tunnelma. Pääasiassa on valita sellaiset seppeleet ja korjata ne kauniisti ikkunoihin.

Kukkakimppujen koru

Tee mukava kynttilä itsellesi yksinkertaisilla ja halpoilla materiaaleilla. Sinun täytyy ottaa ohut viiva tai vahva valkoinen lanka. Tavallisesta lääketieteellisestä puuvillanväristä rullaa pallo ja kierrä se linjalla. Tee sitten seuraava, laita se uudelleen. Tässä tapauksessa on toivottavaa, että jokainen pallo erotetaan naapurimaista noduleilla. On tarpeen tehdä useita tällaisia ​​koristeita. Pallojen pituus voi olla erilainen - näyttää siltä, ​​että langan pituus on yhtä suuri kuin ikkunan korkeus tai hieman lyhyempi. Kiinnitä sitten seppeleet köysiin, joka on venytetty ikkunan rinteiden tai rungon viereen.

Vuoden uusi puuvillapallot

Jotta tämä hauskempaa seppele, voit lisätä kierre "sade", ja linja voidaan vuorotella pumpulia joulua lelu narussa. Nämä langat ovat hyvin kevyitä, ne liikkuvat jopa kevyestä vedosta. Se on lämmin ikkuna, joka muistuttaa lunta ja pehmeitä lumikelloja.

Kynttilöitä puuvillapalloja koristelemaan ikkunaa
Paperikaniini ja puuvillavilla

Mini-seppeleitä irtotavarana lumihiutaleista tai joulupallosta

Uudenvuoden kouluissa ja päiväkodeissa lapset opettavat leikkaamaan ja liimaamaan paperimäärät lumihiutaleet. Voit tehdä useita tällaisia ​​lumihiutaleita omiin käsiisi ja ripustaa jokainen ohuella viivalla, mieluiten eri pituuksilla. Näiden koristeiden kiinnittäminen ikkunoiden aukkoihin ei ole vaikeaa - ne voidaan ripustaa köysiin tai voit kiinnittää sen suoraan reunaan. Samalla tavoin voit ripustaa jalkapalloja tai kuoppia pitkillä kierteillä. Nämä riipukset näyttävät erittäin tyylikkäiltä ja eivät vaadi monimutkaista valmistelua.

Mitä kauempana garlands ovat pimeistä lasista, sitä upeammin tämä ornamentti näyttää. Tulee olemaan eräänlainen panoraama vaikutus, joka luo juhlava ja hieman mystinen ilmapiiri.

Juhlat joulupallojen ja lumihiutaleiden ikkunoihin
Neulottu hirviö lumihiutaleista
Paperirunkoinen lumihiutaleet

Hehkulamppuja

Ja jopa uudenvuoden ajan voit korostaa ikkunan värillisiä valoja. Tänään ei ole pelkästään vakiokirhoja, vaan myös tuotteita, joissa on sipuliruutu. Tämä "matto" on helppo venyttää koko ikkunan aukko. Muista kuitenkin, että ikkunoiden valo näkyy selvästi kadulta.

Paperirahtikirja ja sipulit ikkunassa
Valoisa tähti tähti ikkunassa

Uuden vuoden ikkunoiden koristelu oksilla

Ikkunoiden koristelu ulkopuolelta uudelle vuodelle

Ikkunoiden koristelu vihreillä uudella vuodella

Valotut panoraamakuvat

Tämä on uusi tapa koristella ikkunoita, se luo uskomattomia panoraamakuvia omalla kädelläsi suoraan ikkunalaudalla. Tämä menetelmä vaatii kuitenkin aikaa valmistautua. Tarvitset sakset, liiman ja useita arkkia tiheää maisema-paperia, jonka täytyy liimata yhteen. Kaksi nauhaa on yhtä suuri kuin ikkunapisteen pituus. Sitten sinun täytyy poimia stencils kanssa loma piirustus ja laittaa ne paperiin. Sopivia malleja eri korkeuksien joulukuusien metsään, uudenvuoden taloja, joissa on ikkuna-aukkoja tai lumiukkoja. Leikkaa koriste paremmin jatkuvana ornamenttina.

Valotettu panoraama paperiin uudenvuoden ikkunassa

Vaikeinta on korjata valmiit stensiilit ikkuna-ikkunalla niin, että niiden väliin jää pieni etäisyys. Voit käyttää vaahtokumia tai tasaista laatikkoa, jossa on hiekkaa. On tärkeää korjata paperin koristelu pystyasennossa. Sitten kahden leikattujen kuvioiden väliin piilota hehkulamppuja. Kun ilta tulee, mukana oleva seppele korostaa kuvaa ja luo panoraamakuvan. Tällaiset ikkunat ovat kaikkien juhlatilojen kohokohta.

Kaunis ikkuna koristelu uudenvuoden juhlapäivinä

Ikkunoiden tekeminen improvisoituilla materiaaleilla

Älä aina halua tehdä monimutkaisia ​​malleja, leikata stensiilejä. Juhlaa juhlia uutta vuotta ja juhlava tunnelma, ei välttämättä vietä paljon aikaa valmistautua seurue. Joskus tarpeeksi koristelemaan ikkunan aukkoa improvisoituilla materiaaleilla. Voit esimerkiksi laittaa ikkunaluukkuun pienen joulukuusen, joulupukin ja kynttilän. Ja voit rakentaa itseäsi oksia, kynttilöitä ja joulupalloja.

Ikkunan koristelu kynttilöillä ja joulukuusilla

Voit koristella ikkunoita eri tavoin, tärkeintä on tehdä se rakkaudella ja inspiraatiolla. Ja sitten uudenvuoden muistetaan elävästi vaikutelmia, ja valmistautuminen sen asettua sielu tunteen juhla, odotus ihme, joka tulee varmasti!

Ikkunan koristelu ruukkuineen ja kartioineen
Uudenvuoden koristekuvio, jossa seppele ja joulukuusi leluja
Uudenvuoden koristekuvio joulupallolla
Uudenvuoden sisustussuunnittelu, jossa on huopakynttilöitä
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 5 = 3