Miten koristella joulukuusi (65 kuvaa): epätavallinen ja perinteinen muotoilu

Olet siis miettinyt, kuinka koristella puuta ja etsit tyyliä, jossa se sopii orgaanisesti sisätilaan. Nykyään on olemassa huomattava määrä erilaisia ​​sisustusmalleja, jotka mahdollistavat epätavallisen sisustuksen luomisen. Käytä tätä varten materiaaleja, jotka on valmistettu lapsesi tekemistä paperileluista ja päättyy kallis materiaaleista valmistettuihin ja rihmastoilla koristeltuihin leluihin. Valitse haluamasi tyyli. Tärkeä rooli leikkii ja talon sisustus, koska se suurelta osin määrittelee tämän loman tyylin ja perustuu omistajan makuun.

Puiset ja tavalliset turkis-leluja uudenvuoden puun rekisteröinnissä
Kaunis sisustus uudenvuoden puuhun
Siniset elementit uudenvuoden puun sisustuksessa meriteknisessä tyylissä

Uuden vuoden puun koristelu valkoisena

Paperihelmi

Uudenvuoden puun koristelu helmillä

Uuden vuoden puun koristelu puuleluilla

Klassinen tyyli

Useimmiten ajattelemme, kuinka koristella joulukuusi klassiseen tyyliin. Sisustus, joka näkyy vanhoja postikortteja ja elokuvien sisustamisessa ja antaa loma juhlavuutta. Ideat tästä aiheesta voivat olla hyvin erilaisia. Identtinen lelut, tavallisesti hopean tai kullan, koristeltu punaisia ​​nauhoja, pallot ja tikkuja karamelli, kaareva kuten koukku, leikattu paperi pahvi luvut, mukaan lukien valkoinen hahmo ballerina tai enkeli, ja, tietenkin, oksat, koristeltu seppeleitä. Tree samanaikaisesti voi olla mikä tahansa, klassiseen tyyliin voit koristella kauneuden suuri koko, joka voidaan sijoittaa olohuoneessa, ja pieni joulukuusi, joka on paikka pöydälle tai pukeutuja. Muista käyttää klassista teräväkärkiset kruunu klassinen muotoilu ei ole sijaa Neuvostoliiton punainen tähti.

Uuden vuoden joulukuusen klassinen sisustus

Uusi vuosi puu laudoista

Uudenvuodenaaton koristelu ekologiseen tyyliin

Uuden vuoden puun koristelu figurineilla

Uuden vuoden puun koristelu koriin

1

Joulukuusi koristeltu maalaistyyliin

Uuden vuoden puun koristelu punaisella

Jos haluat ylläpitää klassista tyyliä, mutta et halua, että sisustus on liian tiukka, voit tukea perinteitä ja saada vanhoja leluja. Tässä tapauksessa voit koristella hopealansiä persilalla, samoin kuin sisustus täydentää sateita ja kirkkaita paperi-lyhtyjä. Muuten ne voivat koristella seiniä ja ripustaa ne aukkoon. Jotta puu ei näyttäisi ruuhkaiselta, älä laita leluja liian lähelle, ja aseta tina ja muut koristeet eri tasoilla. Muista koristaa puu seppeleillä. Ja tässä punaisella tähdellä vertex voi olla vain erittäin tärkeä.

Klassinen koriste joulukuusi pallot
Klassinen kultainen joulukuusen sisustus
Uuden vuoden puun klassinen sisustus ja olohuone
Upea sisustus uudenvuoden puuhun
Kaunis joulukuusi koristelu uudenvuoden perinteiseen tyyliin
Valkoisen joulukuusen sisustus uudenvuodenaattona

Uuden vuoden puun koristelu sokerikakkujen kanssa

Uuden vuoden puun koristelu minimalismin tyyliin

Uuden vuoden puun koristelu art nouveau -tyylillä

Uudenvuoden pienen puun koristelu

Sisustaminen joulukuusi retro tyyliin

Moderni joulukuusi

Sisustus määrittelee suurelta osin joulukuusi sisustuksen, joten huipputekniikan perinteisten ratkaisujen tyyli ei todennäköisesti sovi. En tiedä kuinka koristella joulukuusi minimalismin tyyliin? Ensinnäkin valitse puu oikeasta lomakkeesta, käytä sen koristeluun neutraaleja leluja, esimerkiksi samanvärisiä ja erikokoisia palloja. Älä käytä papereista valmistettuja koruja, ne näyttävät nololta. Tinselin koristelu ei myöskään ole paras vaihtoehto. Suunnittelijat tarjoavat vuosittain muodikkaita ideoita siitä, miten tehdä ilman todellista joulukuusi, korvaamalla ne muotoilultaan samanlaisilla teknisillä rakenteilla. Ehkä tämä vaihtoehto myös sisustaa sisustuksesi.

Moderni sateenkaari joulukuusi

Joulukoristeita maalaismainen tyyli

Jos haluat käyttää epätavallisia materiaaleja, niin se näyttää mielenkiintoiselta paperipuu-, ja parhaimmalta, pahvilta. Tyylikkäät muovista valmistetut joulukuuset, yhdistetyt materiaalit - muotiuutiset eivät rajoita sinua valinnassa. Ehkä perheellä on omat perinteensä epätavallista siitä, mitä pitäisi olla puuta, eivät poikkea niistä. Anna sävy asettaa talon sisätilat ja mielialanne uudenvuodenaattona. Tänään suunnittelijat tarjoavat erilaisia ​​kaikkein epätavallinen joulukuusia, myös valmistettu kierrätysmateriaaleista, muovipullot, alumiinitölkit ja muita materiaaleja, jotka ovat ilmeisesti ei sovellu loma koristeet. Älä pelkää näyttää yksilöllisyyttäsi ja luo ainutlaatuisen joulukuusi, joka voi kuvastaa tyylisi.

Valko-violetti joulukuusi
Turkoosi-valkoinen joulukuusi
Violet-kultainen joulukuusen sisustus uudenvuodenaattona
Punainen ja keltainen joulukuusi koristelu
Uuden vuoden puun rekisteröinti tähdellä
Joulukuusi

Kuinka koristella keinotekoista joulukuusi

Keinotekoisen vihreän joulukuusen sisustus ei ole paljon erilainen kuin elävä joulukuusi. Kuitenkin keinotekoinen joulukuusi koristelu helpompaa, koska sillä on enemmän haaroittunut oksat, ne voidaan antaa halutun muodon, ja jopa puu näyttää enemmän rehevä, hän näyttää hyvältä mitään leluja. Merkittävästi muotoilu vaihtelee, jos valitset valkoisen joulukuusi. Kaikkien sen yksityiskohdista on oltava kontrasti, ei hopeisia ja kevyitä leluja. Alkuperäinen näyttää valkoisen joulukuusen, jossa on värillisiä leluja, jotka sijoittuvat sateenkaaren värein. Mutta käyttö Garland joulukuusi on erittäin vaikeaa, ne ovat lähes näkymättömiä oksat, vaikka pimeässä se on varsin mielenkiintoinen hohtaa loisteessa valkoinen.

Keinotekoisen joulukuusen koristelu

Uuden vuoden puun koristelu palloilla

Uuden vuoden puun rekisteröinti lumella

Uuden vuoden puun rekisteröinti lumihiutaleilla

Uuden vuoden puun koristelu pöllillä

Uuden vuoden puun koristelu kynttilöillä

Uudenvuoden puun rekisteröinti merkillä

Kuitenkaan ei ole tarpeen noudattaa perinteitä lainkaan. Joulukuun väri voi olla mikä tahansa, myös monivärinen puu, jota sinun ei tarvitse koristella melkein. Se on niin kirkas, että se voi toimia huoneen itsenäisenä sisustuksena, ja uudenvuoden sisustusta voidaan käyttää sisustuksessa huoneeseen. Ideoita, kuten musta joulukuusi, voidaan myös harkita, jos haluat järjestää tyylitellyn juhlat. Värillinen joulukuusi voi tehdä itse, yksinkertaisesti maalaten tavallista keinotekoista joulukuusi haluttuun väreihin. Valkoinen joulukuusi on helpoin tapa tulla tällaisten kokeiden perustaksi, koska se voidaan maalata nopeasti ja pienellä maali- maalilla. Kuitenkin, ennen kuin kokeilet kykyjäsi suurilla joulukuusilla, muista kokeilla pieni kauneus, jotta vältetään peruuttamattomat virheet.

Koristeellinen keinotekoinen joulukuusi kultaisilla leluilla
Koristelu suuri keinotekoinen joulukuusi
Valkoinen-violetti sisustus keinotekoisen joulukuusi
Keinotekoisten joulukuusien koristelu
Uudenvuoden joulukuun valkoinen sisustus
Kauniit lelut joulua varten

Miten luoda ainutlaatuinen joulukuusuunnittelu

Jos haluat koristella puun epätavallisella tavalla ja et halua noudattaa perinnettä, voit käyttää mitä tahansa koristetta tähän. Voit koristella puun kukilla, hedelmillä tai jopa kynttilöillä, mutta heidän kanssaan on oltava mahdollisimman tarkkoja. Alkuperäinen on joulukuusu koristeltu neulottu leluja. On myös muita tapoja. Lapsille voit koristella joulukuusi pehmeillä leluilla, moderni korkean teknologian joulukuusi voi olla epätavallisen koristeltu vanhoilla gadgeteilla ja tarvikkeilla. Voit näyttää mielikuvitusta ja luoda teemoituja joulukuusi, ideoita voidaan houkutella harrastuksista.

Epätavalliset kangaspallot joulukuusen koristelemiseen

Uuden vuoden puun koristelu on perinteistä

Uudenvuoden puun rekisteröinti kulta

Uuden vuoden puun rekisteröinti tähtien kanssa

Ehkä tyylitelty puu - se on uusi perinne oman perheen, miettiä, mitä sen pitäisi olla, ja varmasti ottaa kuvan tuloksen. Se ei myöskään ole tarpeen koristella joulukuusi kotona, sillä maa mökki sisustus sopii katu puu, ja sisustus voidaan koristeltu seppeleitä, tai vain leluja. Ajattele muutamia joulupuita kuhunkin huoneeseen. Sitten jokainen perheenjäsen pystyy tarjoamaan alkuperäiset vaihtoehdot. Tällöin voit myös yhdistää luonnon ja keinotekoinen joulukuusi, valkoinen kuusen ja klassinen vihreä, puu, koristeltu leluja ja palloja sekä huippumodernin epätavallinen puu.

Maalatut viipaleet puusta joulukuusi
Alkuperäiset joululelut
Uuden vuoden puun kaunis sisustus
Uuden vuoden puun beige ja valkoinen sisustus
Erilaisia ​​leluja uudenvuoden joulukuusen sisustuksessa
Uuden vuoden puun koristelu kankaalla ja leluilla

Miten koristella joulukuusi

Joulukuusi koristellen on tiettyjä vaiheita, jotka ovat tärkeitä tarkkailla, jotta saadaan tyylikäs sisustus.

  • On parasta aloittaa seppelillä, koska koristeena puu, koristelu koruilla tekee siitä erittäin vaikeaksi.
  • On parempi aloittaa suuren joulukuusen koristelu leluilla ylhäältä alas, joten on vähemmän riskiä, ​​että rikkoisit ne. Jos kuitenkin ripustat leluja paperista, voit aloittaa kummastakin päästä.
  • Paperi-koristeet voidaan ripustaa viime hetkellä, koska ne ovat helpoimpia eksyä yleiseen massaan.
  • Sisustus voidaan täydentää hopealla ja keinolumella.
  • Voit luoda pieniä kokoelmia kuvista, jotka sisustavat täydellisesti sisustuksen. Tämä pitkä talon sisustuksen perinne ja sen edessä oleva tila voivat olla tosiasiallisia.
Joulukuun minimalistinen sisustus

Jos kysyt itseltäsi kuinka koristella joulukuusi uudelle vuodelle, se tarkoittaa, että päätät viettää lomaa kotona perheesi kanssa. Joten se ei ole niin tärkeä, mitä elämäsi elämäsi ideoita, mikä on uudenvuoden taulukon sisustus ja valikko. On paljon tärkeämpää, että perinteitä pidetään viettämään lomaa lähimpänä. Ja muotoilu ja mahdollisuudet koristella sinut varmasti herättävät jo olemassa olevia taloja leluja ja koristeita.

Joulukuusi kultaisilla palloilla
Uuden vuoden puun koristelu koriin, jossa seppeleitä ja valokuvia
Uuden vuoden joulukuusi koristelu kukilla ja leluilla
Joulukuusi lelujen ja seppeleiden ovella
Uusi ja uusi joulukuusi punainen ja valkoinen joulukuusi
Kirkkaat lelut joulukuusien koristeluun
Tyylikäs sisustus uudenvuoden puuhun olohuoneessa
Valoisa uudenvuoden leluja
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

46 − 41 =