Seinäkoristeet sisustuksessa: universaali sisustus (21 kuvaa)

Sisustuksella on valtava rooli jokaisen ihmisen elämässä, koska huoneistossa tai talossa, jossa vietämme suurimman osan ajastamme, pitäisi miellyttää silmää ja luoda mieliala. Koristeellinen seinäkoriste on ainutlaatuinen tilaisuus tehdä huoneesta mukavampaa, ja se voidaan toteuttaa erilaisten suunnitteluratkaisujen ansiosta. Luovuutta ja alkuperäisiä ideoita on runsaasti tilaa, ja kukin niistä kykenee hengittämään pienen elämän ja raikkauden tuttuun sisätilaan.

Kukkien koristepaneelit

Mitkä ovat seinistä tehdyt koristeet

Sisustus seinälle

Seinäkoristeiden kauneus ei riipu pelkästään niiden lajista vaan myös kyvystä käyttää improvisoituja materiaaleja. Se voi olla kirkkaita kankaita, joista hämmästyttäviä abstrakteja ja värikkäitä paneeleja, kuvitteellisia kuvioita ja epätavallisia kuvia luodaan.

Kankaat ovat myös hyviä, koska ne voidaan maalata eri väreillä, tehdä piirustuksia ja sovelluksia niihin.

Paper Garland seinään

Nahasta, turkista ja metallista on erilaisia ​​muunnelmia, jotka voidaan yhdistää ja luoda ainutlaatuisia yhdistelmiä omiin käsiinsä. Ei liikaa paperia: sekä väri että tavanomainen. Erittäin usein materiaali on vanhoja pahvilaatikoita ja kirkkaita karkkia kääreitä. Myös muut kohteet ovat mahdollisia, jotka voivat myös tulla sisustuksen elementteiksi: painikkeet, kivi, puu, lasi, kiteet.

Sisustus seinälle
paneeli

Yhdessä luonnon kanssa

Jopa kaikkein mielenkiintoisimmat taustakuvat ikääntyvät joskus ja ajattelevat joitain muutoksia, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun täytyy kiirehtiä muokata seiniä tai ripata vanhoja taustakuvia virkistääkseen huoneen harmaa ulkonäköä. On paljon miellyttävää yksinkertaisesti lisätä kierre, joka auttaa tekemään tilannetta houkuttelevammaksi sekä vieraille että kotitalouden jäsenille.

Perhoset seinälle
Sisustus seinälle

Yksi näistä sisustusvaihtoehdoista voi olla paneeli luonnon teemassa. Esimerkiksi leppoisat perhoset. Kirkas ja värikäs, monivärisestä kankaasta, ne voivat tuoda huoneeseen paitsi positiivisen myös moninaisuuden. Voit ostaa ne kaupasta ja sitten nämä seinäkoristeet hehkuvat pimeässä, koska niillä on loistepohjainen pohja, mutta voit tehdä ne itse. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti leikata silhouettes siivekäs kaunottaret värikäs kangas tai värillinen paperi, ja sitten varovasti kasvien seinään liimalla nauha tai kumia velcro, joka on valmiiksi kiinnitetty perhonen. Huoneesta tulee heti kevyt ja mukava.

Koristeellinen paneeli muodossa perhosia

Sisustus seinälle
Sisustus seinälle

Voit monipuolistaa sisustusta kasvitieteellisiin motiiveihin kamomillakentän tai ruusutarhan tyyliin. Sinun ei tarvitse edes ostaa niitä kauppaan, mutta voit tehdä sen itse.

Erityisesti kamomillen valmistamiseksi käärejä cupcakes, jonka keskipiste voi olla värjätty keltainen, muistuttaa tämän kukan ydin. Ruusuja saadaan tavallisesti nauhan tai aallotetun paperin avulla, josta puu kerätään. Käyttämällä liimaa, saksia ja lyijykynä on mahdollista saada tämä koristelu vain muutamassa minuutissa.

Sisustus seinälle
Sisustus seinälle
Sisustus seinälle

Onko sinulla kokoelma painikkeita? Voit myös tehdä paljon mielenkiintoisia asioita siitä. Erityisesti se voi olla kukkakimppuja, kuvia saalistavien eläinten tai melko söpöjä lemmikkejä.

Suuren kaupungin rytmiin

Sisustus seinälle

Ihmisille, joiden luonto ei siedä tylsää ja yksinäisyyttä, dynaamiseen elämäntapaan liittyvä teema sopii parhaiten. Yleensä he haluavat motiiveja, jotka jotenkin ilmaisevat toimintaa. Nämä voivat olla ideoita yörangan elämästä tai abstrakteista liikkeen elementeillä. Tällaiset ihmiset mieluummin elämään tyyliin "high-tech", joten sisustus olisi suunniteltava vastaavasti. Tontteja, jotka voidaan kääntää todellisuudeksi ja koristella ne seinällä, voidaan tehdä omilla käsillä. Erityisesti se voi olla tyttö, jäädytettynä sytyttämättömässä tanssissa. Tätä varten tarvitaan vain muutamia kohteita:

  • kuvion kuvio;
  • paksu paperi;
  • Scotch nauha;
  • kevyt kangas tai tylli;
  • lanka;
  • sakset.

Ensinnäkin tarvitset mallin (joka on helppo löytää Internetistä ja tulostaa kirjoittimessa). Seuraavaksi tarvitset paksua paperia, jota sovelletaan tanssijan siluettiin. Sitten kuva on leikattava ja kiinnitettävä seinään
(lisävarusteena, laita se pahvilaatikkoon ja vahvista se rungossa kuvan muodossa).

Sisustus seinälle

Päätehtävä on toteutettu, mutta mekon valmistusta on edelleen. Tullan tai kevyen kudoksen avulla voit luoda alkuperäisen pukeutumistyyliä tanssijan mielestäsi ja sitten pukea paperi-tyttö ja ihailla sitä.

1

Ihmisille, jotka eivät voi elää ilman aktiivista toimintaa, kaupunkien teemat sopivat. Se voi olla paneeli, josta on näkymät kaupungin kaduille, auringonvalkeille tai sadepisaroille, joissa jokainen tunne itsensä pieneksi yksinäiseksi. Seinäkoristeet teemalla "Kuuma pilvinen aamukahvi", "Iltapalkki" tai vain goottinen kuva todellisuudesta sopivat täydellisesti myös niihin, jotka elävät tämän ajon rytmiin.

Sisustus seinälle

Ihmiset, jotka kuuluvat glitzin ja glamourin maailmaan ja jotka ovat täysin imeytyneitä muotiin, pitävät varmasti paneelista, joka on tyylitelty lehtien kokoelmaksi. Tehdäksesi tämän, riittää, että otat kuusi samankokoista levyä ja jokaisella liimalla suosikki kiillotuslehden kannessa (vaihtoehtoisena voit käyttää valmiita kehyksiä lasipinnalla). Huolimatta rahaa ja aikaa pienistä kustannuksista, tällainen koristeellinen seinäkoriste osoittautuu ikimuistoiseksi ja toistumattomaksi.

Keittiö ja kylpyhuone

Jos olohuoneet ovat enemmän tai vähemmän selviä, niin miten voit elvyttää muiden huoneiden seinät? Tietenkin asia liittyy aina siihen paikkaan, johon se liittyy. Jos se tulee keittiöön, se on paikka kodikkuutta ja lämpöä, joten sisustus siinä pitäisi herättää ruokahalu, antaa miellyttävä tunnelma ja mukavuutta. Erinomainen vaihtoehto tässä tapauksessa on kuva hedelmästä: mehukkaat omenat, kypsät päärynät, tuoksuvat persikat. Ne ovat melko helposti kaupassa ja tekevät kuvan omilla käsillään. Riittää löytää kauniita muovisia analogisia tuoreita hedelmiä ja kiinnittää ne seinään kehyksen mukana. Vaihtoehtoisesti voit laittaa ne koriin tai maljakkoosi, joka on helppo tehdä oksista, savi ja jopa muovailu. Savi, sakset ja pieni mielikuvitus ovat erinomaisia ​​avustajia tässä asiassa.

Sisustus seinälle
Sisustus seinälle
Sisustus seinälle

Jos sinulla on vielä kangaskäämiä, älkää kiirettä heittäkää heitä pois: ne voivat myös tulla sisätilojen seinäpaneelin muunnoksiin. Voit laittaa ne keittiötarvikkeisiin, ja voit laittaa niihin sovelluksia (purkit, hillot, piirakka kirsikoilla tai höyrytetty teekannu).

Ne, jotka rakastavat ja osaavat kirjautua, voi vaikeuttaa tehtävää: laittaa kuvio kankaan päälle ja luoda kirkkaiden säikeiden avulla haluamasi kuva omalla kädelläsi.

Sisustus seinälle

Voit myös laittaa paneelin kylpyhuoneeseen. Tätä tarkoitusta varten soveltuvat meriominaisuudet, kalojen kuvat, trooppisen tyylin maalaukset tai kivistä valmistetut seinäkoristeet.

Sisustus seinälle

Jotta sisustus onnistuu, on tärkeää muistaa, että ei ole kiellettyä luoda. Se tarkoittaa, että on välttämätöntä antaa ilmaa fantasiaan, ja vasta sitten tulos varmasti kiitos!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 60 = 62