Puun sisustus – esteettinen ilo (27 kuvaa)

Puu on kiitollinen materiaali, jota voidaan helposti käsitellä. Erilaisia ​​puiset sisustuselementit koristelevat talojen ja puutarhatilojen sisätiloihin. Kaunis ja alkuperäinen muotoilu, joka on tehty käsin tai tilattu ammattilaisilta, saa aina esteettisen ilon ja kiinnostuksen. Se voi olla seinäpaneeleja, veistettyjä parvekkeita, sisustus huonekaluihin, puutarha veistos tai kodikas huvimaja sivustolla.

Koristeellinen mylly puusta puutarhassa
Puu olohuoneen sisustuksessa

Paikan päällä sisustettu

Koristelemalla maata on mukana yksinkertaisia ​​kesän asukkaita ja varakkaita kansalaisia, jokainen omien kykyjen ja kykyjen mukaan. Puutarhan sisustus on yksi ensimmäisistä paikoista.

Puutalot Dacha-sisustuksessa

Polku puupinnoilta

Miten voit monipuolistaa suosikki kasvipuutarhaasi, joka maksaa sinulle vähän? Tämä on helppoa, koska materiaali makaa melkein jalkojen alla, hyvin tai kasvaa läheisessä metsässä. Ideoita sisustusmassalle. Yksinkertaisin ja alkeellinen vaihtoehto on huonekalu, joka on valmistettu sivuston vapauttamisen jälkeisistä kannoista.

Eco talo sisustus
Puiset figuurit puutarhassa

Puutarhan sisustus on monipuolista ja joskus vie odottamattomia muotoja. Kurssilla on kaikki improvisoidut materiaalit: maali, lakka, munankuoret, muovipullojen korkit, rikki lasi, synteettinen johto yleensä, kaikki.

Puinen kanto sisustuksessa
Kukkahuput puusta

Maisemasuunnittelijat käyttävät erikokoisia roiskeita puita puutarhan poluille, kaatamalla ne jokivarsiin, kuoriin tai sahanpuruun.

Suuri, pitkittäinen, poikittainen ja lävistäjä, ne sopivat myös jakkaroihin, tuoleihin ja penkkeihin. Erilaisia ​​erikokoisia soluja ja oksia muinaisista ajoista pyyhkeisiin ja vaatteisiin sopiviksi: ihmiset naulivat ne kiinni seinään koukkujen sijasta, ja heillä on myös melko alkuperäiset ovenkahvat. Puutarhan koristelemiseen käytetään myös mätäreunoja ja kantoja. Niistä kukkapenkkeitä valmistetaan ja niitä käytetään märehtijöiden ja alppihiukkasten koostumuksessa.

Lamppu puupohjaan

Raskaita tykkitarvikkeita puusta voidaan pitää pieninä arkkitehtonisina muotoina ja puutarhaviljelynä. Näihin kuuluvat koristeelliset tuulimyllyt, ulkotilojen puutarhatäyttelyt, veistetyt aidat, wicket ja veistokset veistetty hirret. Jo muitakin asteikkoja ja valmistusmenetelmiä on jo olemassa. Riippumatta yksinkertaiselle kesän asukkaalle (harvinainen poikkeus) sellainen, ettei hän hallitse. Tässä tapauksessa ammattilaiset ovat mukana, jotka tekevät puun sisustusta, veistettyjä ja veistettyjä mestariteoksia asiakkaan pyynnöstä. Ne ovat kauniita, kuten kaikki puutuotteet, mutta valitettavasti eivät ole niin alkuperäisiä, koska niiden tuotanto on otettu käyttöön.

Penkki puusta puutarhassa

Suunnittelussa oli myös puutarhakalusteet, jotka on "kasvatettu sängyllä". Brittiläiset suunnittelijat päättivät luoda taulukoita, rintareitä ja tuoleja joustavien pajupuiden joukosta ja muodostaa ne kasvuvaiheessa. "Ensimmäinen sadonkorjuu" on jo kerätty. Nämä mukavat ja ergonomiset, ja mikä tärkeintä, ainutlaatuiset sisustustarvikkeet löysivät fanit ja asiakkaat, jotka joutuvat lykkäämään tilaustaan ​​pari vuotta odottamalla heidän tilansa kasvavan.

Puutarhakalusteet kannoista

Puu eri sisustustyyleissä

Puun luonnolliset ja lämpimät värit sopivat erinomaisesti erilaisiin tyylisuuntaisiin ratkaisuihin sisätiloissa:

  • Classic;
  • moderni;
  • eklektinen;
  • etno;
  • maassa;
  • Skandinaavinen tyyli;
  • Hi-tech (riippumatta siitä, kuinka paradoksaalinen se saattaa kuulostaa).
Kesämökit puusta
Puuteollisuus puutarhassa

Tässä tapauksessa kaikki riippuu ideasta, muodosta ja käsittelystä. Joustava rakenne mahdollistaa pehmeiden viivojen, taivutusten tai tiukkojen ja avant-gardisten sisustuselementtien luomisen.

Suunnittelijoiden innovatiivinen lähestymistapa perinteiseen materiaaliin avaa tämän kiitollisen raaka-aineen uudet ja yllättävät puolet. Mikä on läpinäkyvän hartsin ja puunrunkojen sirpaleiden yhdistelmä, jotka on liitetty avantgardeihin työtasoihin ja joilla on todella kiven lujuus ja kulumiskestävyys. Tämän puun ansiosta alkoi koristella huonetta, joissa on kosteutta: keittiö ja kylpyhuone. Ja jos lisäät valoa kerääntyviä pigmenttejä polymeerihartsiin, nämä esineet hohtavat puoliksi pimeässä kaikki värit, mikä tekee sisustuksesta fantastisen.

1
Puinen silta maassa

Tarkoituksellinen ikääntyminen ja kiihotus ovat avautuneet uusia mahdollisuuksia. Vintage- ja antiikkitarvikkei
ta tuli muotiin, mutta niiden kustannukset rajoittavat kuluttajien mahdollisuuksia. Samanaikaisesti se alkoi kehittää samanlainen sisustus.

Jotta kaikki tarpeet, jotka haluavat ostaa "vanhoja" asioita, tyydyttää, materiaali on muutettu keinotekoisesti, mikä tekee siitä pinnan paremmaksi ja teksturoiduksi. Tämä käsittelymenetelmä mahdollistaa minkä tahansa mittasuhteen sisustuksen, sis. Kalusteet, koristepalkit ja söpöt kauneudenhoitotuotteet, jotka näyttävät orgaanisesti maaseudulla (etno, provance, maalaismainen, skandinaavinen tyyli).

Vanhan kantin sisustus
Puinen veistetty jalusta

Klassikot ja Art Nouveau ovat houkutelleet perinteisiin käsittelymenetelmiin ja puun koristeluun. Useimmiten nämä ovat pimeitä värejä jaloja ja sileä tai tiukka huonekalujen, näytöt ja väliseinät kasvi motiiveja, yläpuolella sisustus. Usein portaikko, etenkin korokkeet, toimii sisustuksen alueena. Missä pääset mestariin? Koko veistokset ovat sallittuja, esimerkiksi leijojen muodossa olevia merkkejä tai yksinkertaisesti jalostettuja lattioita varten.

Seistä kukkia puusta

Näille tyyleille on ominaista kohtalainen veistos tai vain vihjeet kohokuviointiin. Mutta joka tapauksessa on lakka päällyste, useimmiten kiiltävä ja hillitty väriyhdistelmiä. Eklektisyys puolestaan ​​rakastaa veistettyjen elementtien ylellisyyttä ja rikkautta.

Haara, juuret ja hamppu sisustuksessa

Tuotettaessa arkkitehtonisia esineitä ja koriste-elementtejä käytetään raaka-aineita. Laadukkaat ja säännölliset laatat, levyt ja lokit. Toinen asia - suunnitteluideoita ja itse tuotettuja teoksia omassa puutarhassaan. Tässä tapauksessa luovat luovia luovia taideteoksia, kaikki kasvin osat tulevat osaksi: juuret, hamppu, oksat, kuoppa, juuret, kaalit, kuoret, vanhat pöydät;

Koristeellinen lanka puupaneelissa
Puutarha ruukut kukkia puusta

Riippuen kohteen sijainnista ja määränpäästä käytetään erilaisia ​​puun palasia. Erityisen arvokkaita suunnittelijoille ovat vanhat trunks, jotka viettivät paljon aikaa suolaa ja makeaa vettä tai vanhoja veneitä. Tämä johtuu nesteen vaikutuksesta puuhun, joten se saa ikääntyvän ilmeen ja harmaan sävyisen sävyn. Kiinteät kuidut tulevat läpi ja pehmeät huuhtoutuvat. Tällaista materiaalia käytetään alkuperäisessä muodossaan, ei tarvitse sisustusta tai sitä täydennetään metallilla, polymeerihartseilla ja muovilla.

Spilas olohuoneen sisustuksessa
Puusepermit

Seinäpaneelit, veistetty puun sisustus, päinvastoin, vaativat raikkaita ja pehmeitä aihioita, jotka ovat alttiita leikkaustyökalujen vaikutukselle. Ehkä ainoa asia, joka yhdistää kaikki käsittelymenetelmät, on materiaalin kuivausaste. Tämä on välttämätöntä tuotteen pitkäaikaiselle huolelliselle ja turvalliselle toiminnalle. Jopa nostetut ulosteet, jotka on muodostettu ohuista runkoista ja puiden oksista, kuivataan huolellisesti ennen käyttöä ja osittain jalostetaan, jotta ne saataisivat kuvan täydellisyyden ja eheyden.

Puiset seinät
Puinen pöytä sisustuksessa

Erilaiset koriste-aiheiset aiheet puusta ovat suuria, ja modernit materiaalit ja luovat ideat edistävät uusien syntymistä. Sohvapöydät valtavia kantoja lasi työtasot tai jäljitelmä woodpile tasainen spili koko seinään huoneessa on merkki todellinen muodikas sisustus. Käytännöllisesti katsoen minkä tyyliä tahansa, voit valita oman puun sisustuksen, sinun pitäisi vain toivoa. Tärkeintä on käyttää oikein materiaalin mahdollisuuksia ja muotoilla toiveesi, ja puu on aina valmis vastaamaan.

Puinen vaunu
Toimialat maalaistalon sisustuksessa
Veistetty puinen buffet
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 1 = 1