Puu sisustuksessa (53 kuvaa): kauniita kuvioita ja värejä huoneiden suunnittelussa

Asuntojen suunnittelu tarjoaa laajan valikoiman tuotteita sisustukseen. Nykyään ostaja voi päättää koristella talonsa sekä keinotekoisia että luonnonmateriaaleja, kuten puuta, kiveä ja tiiliä. Vaikka edistystä ei edelleenkään pysähdy, ihminen haluaa luoda pienen luonnonvaraisen saaren kotonaan. Siksi sisustukseen, kiveen ja tiilen sisältämät luonnolliset komponentit ovat eräitä sisustuksen tärkeimmistä muotisuunnista.

Kodikas puukehikko

Puu sisätiloissa palkit

Puu sisustuksessa valkoinen

Puuta maalaismainen sisustus

Puu talon sisällä

Useiden rotujen puuta on käytetty pitkään asuntojen koristeluun sekä huonekalujen luomiseen. Nykyään sisätilojen puu muuttuu jälleen trendiksi luomalla ainutlaatuinen tyyli ja design jokaisesta talosta, huoneistosta tai huoneesta johtuen valtavasta palettien väreistä, sävyistä ja tekstuureista.

Modernit puiset tapetit ja leikkaukset näyttävät erittäin hienolta. Sisustusesineiden puusta, eri yksityiskohdat, värit, huonekalut voi täysin yhdistää tuotteisiin muista materiaaleista - kiveä, metallia, lasia - on mahdollista onnistuneesti yhdistää kylpyhuoneessa, lastentarha, makuuhuone, olohuone ja eteinen, luoda korkean teknologian tyyliin.

Puinen työpöytä ja lattia

Oak puu sisustuksessa

Puu ekologisen sisustuksessa

Puuta ranskalaisen sisustuksessa

1

Puu olohuoneen sisustuksessa

Kuinka tarkasti valita materiaali koristeluun?

Puu on täydellisesti yhdistetty muuntyyppisten viimeistelymateriaalien, kuten kiven, tiilen, metallin, lasin kanssa. Kaikki puusta valmistetut elementit voidaan yhdistää täydellisesti talon, huoneiston tai huoneiston sisätilanteessa.

Materiaali viimeistely voi olla joko luonnollisia tai synteettisiä ja luonnon, arvokkaampaa ja kallis, sisältää sellaisia ​​puulajeja, kuten tammea, pähkinä, vaahtera, setri, mahonki. Myös jäljitelmien luettelo on laaja: vaneri, MDF ja lastulevy, laminaatti, paneelit, taustakuvat. Kaikki nämä materiaalit sopivat kaikenlaiseen sisustukseen, seinään, kattoon, lattiaan, oviin, huonekaluihin kylpyhuoneessa, olohuoneessa, lastenhuoneessa ja eteisessä.

Luonnollinen puu makuuhuoneen sisustuksessa
Moderni huoneen muotoilu luonnollisella puulla

Tree sisustuksessa

Puu sisustus takalla

Puu sisämaassa

Puu käytävän sisäpuolella

Puu keittiön sisätiloissa

Kuinka on parasta käyttää puuta ja kiveä?

Huoneen sisustuksessa on useita puun ja kiven käyttöalueita:

  • Seinät. Kylpyhuoneen, keittiön, olohuoneen, lastentarhan seinien sisustuksessa tulisi ottaa huomioon puu, sen rakenne, laatat ja niiden väri. Asunnossa voi käyttää erilaisia ​​vuotoja, joilla on sama pintakuvio seinillä. Korkean teknologian keittiöt ovat täydellisiä pienen ja suuren kiven yhdistelmille, tiiliä muokattavista metallirakenteista. Lastenhuoneen seinämien koristeluun soveltuvat erilaiset taustakuidut ja puiset laatat tammen, lehtikuusen sileä rakenne. Keinotekoisista materiaaleista sopiva taustakuva, jossa on kuva "puun alla". Kylpyhuoneen seinät näyttävät hyvältä puutuotteilta. Keittiön taustakuvana voit käyttää muurausta.
  • Lattiat. Puulattiat ovat genren klassikko. Lattian väri on yhdistettävä seinien väriin. Huoneiston lattia on säädetty erilaisilla materiaaleilla: parkettilevy, laminaatti, puulattiat.
  • Katto. Viimeistelynä on puisia levyjä ja puuta. Useimmiten luonnonmateriaaleja käytetään tammesta, kirsusta ja kuusta. Mekaaniset levyt, laatat, palkit, yhdistettynä seinien rakenteeseen ja väriin. Koristeeksi metallia voidaan käyttää riipusten, kattokruunujen tai peilikappaleiden muodossa.
  • Huonekalut. Huonekalut on luotu arvokkaiden rotujen luonnollisesta puusta: joukosta tammi, mänty, koivu, mahonki, mikä luo erinomaisen tyylin. Lisää budjettimyymälöitä, yleensä, luodaan paneeleista ДСП, МДФ, DVP. Spieliä voidaan käyttää huonekaluina esimerkiksi sohvapöydänä. Olohuoneessa on hienoa leikkauksia.
  • Ovi. Puusta valmistettuja ovia pidetään kaikkein kestävimpinä kuin muissa moderneissa materiaaleissa. Sopii mihinkään makuun ja kukkaroon, ja ne on yhdistetty metalli- ja lasipinnoitteisiin.
  • Sisustus. Puinen sisustus antaa talon tai asunnon tyylin ja maun. Koska yksityiskohdat voidaan käyttää eri figurines, väliseinät, tarvikkeet, splines näyttävät hyvältä sisustus, valaisimet ja muut tuotteet puusta, kiveä.
Kivi ja puu olohuoneen sisustuksessa
Puiset portaat ja etuovi
Minimalistinen huoneen muotoilu, jossa on puinen sisustus

Puu sisätiloissa on laminoitu

Puu sisätiloissa tikkaiden kanssa

Kirsikkapuu sisustuksessa

Puu parvekkeen sisäpuolella

Tilojen suunnittelu

Sisustuksen puu on yksinkertaisin ja käytännöllisin tapa luoda alkuperäinen muoto. Tyypillisiä muotoja ovat: klassinen, tyylikäs, moderni, huipputekniikka. Jos klassikko koostuu suuresta määrästä puutuotteita, hi-tech on yleisempää.

Klassinen muotoilu

Klassinen tyyli edellyttää tiukkuutta, vähimmäiskoostumusta, luonnollisia sävyjä. Paljon valkoista on unettoman klassikko. Klassiseen ulkoasuun kuuluu myös mahonki-koriste. Jos valkoinen antaa keveyttä, punainen antaa hienostuneisuuden ja loistaa. Tyyli ei tarkoita paljon koruja ja artsy-tuotteita.

Kun klassinen kylpyhuone on sisustettu, muista, että tämä huone on märkä. Materiaalina seinät, lattiat ja huonekalut sopii parhaiten MDF vettä hylkivä ja yhtenäinen rakenne sekä taustakuvaksi "puun alla." Puusta valmistettu osio näyttää hyvältä. Kivi seinäkoristeena on myös edullinen vaihtoehto.

Kabinetti klassiseen tyyliin, puulastu

Puu ullakolla

Massiivipuuta sisustuksessa

Koristelu seinät klassisen keittiön voidaan suorittaa sileä puinen taustakuva tekstuuri sisustus voidaan leikata, ovat metallituotteet koristeita, esiliinat päässä pieni tai suuri kivi, seinälaatat, jäljittelemällä tiili. Pienemmille keittiöille on parempi käyttää kevyt puuta, kuten tammi, sekä huonekaluja, joissa on lasilevyt. Väri on paras valkoinen.

Olohuoneen, lastenhuoneen, käytävän, makuuhuoneen klassiseen sisätilaan sopivat tuotteet luonnollisesta puusta, parempi kuin tammi. Olohuoneessa, parkettilattiat, katto palkit on hyvin yhdistetty taottu metallikattokruunu, seinät peitetty luonnon puupintaisella tapetilla, tiukat huonekalut - kaikki elementit valmistetaan samanvärisiin sävyihin. Hyvin suunnitellut yksityiskohdat: takka, jossa on luonnonkivi ja tiili, kehykset maalauksille ja ikkunoille. Erittäin hyvin eteinen yhdistyy yksityiskohdat valkoisen värin. Leikkauksen sisustus näyttää kauniilta, kun luodaan sisustus klassiseen tyyliin huoneisiin.

Kaappi, jossa on kirjasto, jossa on puiset seinäkoristeet
Puiset yksityiskohdat olohuoneen kirkkaassa klassisessa sisätilassa

Tyylikäs muotoilu

Suunnittelu edellyttää hienostuneiden tuotteiden läsnäoloa sisustukseen. Erittäin tyylikkäästi vanhentunut valopuu tai tummat sävyt. Viimeistelyssä käytetään vain luonnonmateriaaleja, esimerkiksi tammia.

Kylpyhuoneessa vanha puu lattian, seinien ja huonekalujen koristelussa näyttää ylelliseltä. Sisustus, kullatut kahvat ja nosturit, puusta saadut figuurit, väärennöksestä valmistetut valaisimet.

Provencen puinen keittiö

Puu sisustuksessa ja kalusteissa

Tree sisustuksessa Art Nouveau

Puiset hyllyt sisätiloissa

Puu Provencen sisätiloissa

Tree retro-sisustus

Kaunis sisätilakalusto tuottaa palkit - katot kattoon, kevyt puusta. Parkettilattia kauniilla tekstuurilla. Vuonna lastenhuone ja makuuhuone näyttää tyylikäs lipasto ja kaappien, antiikki tai tehty vanhan puun veistetty kädet ja jalat, mukaan lukien metallin. On parempi käyttää vaaleaa puuta lastentarhassa. Olohuone ja eteinen voidaan tehdä tammi-tumman puun tai mahonkin sisustuksessa. Olohuoneessa on parempi käyttää "Empire" -tyyppisiä peilejä, kynttilänjalkoja, pienoisartikoita. Kaapitut katot täydentävät sisustusta. Huoneissa olevia seiniä ei tarvitse peittää puulla. Elegantti tyyli, kaaret ovat tyypillisiä oviaukkojen, ikkunoiden kehyksiä.

Tyylikäs tyyli sopii myös maalaistaloon. Valkoisessa värissä toteutettu muotoilu antaa huoneiden sisustuksen helpoksi ja laajentaa tilaa. Ihanteellinen asetus on takka, jossa yhdistetään muuraus luonnollisesta tai keinotekoisesta kivestä tai tiilestä.

Puu kylpyhuoneen sisustuksessa
Puu makuuhuoneen sisustuksessachalet tyyliin

Art Nouveau tyyliin

Moderniin tyyliin on ominaista sileät siirtymät, epäsymmetriset viivat ja pehmeä sisustus. Sisustuksessa on eniten tyyliä 1900-luvun alkupuolella. Valmistusaineita tulee käyttää havupuusta. On edullisempaa näyttää pastellivärejä tai vain valkoisia värejä.

Art Nouveau -tyylinen olohuone, jossa puiset seinäkoristeet

Puuta sisustuksessa maalaismainen

Tree sisäpihalla

Mäntymetsä sisustuksessa

Tree modernissa sisätilassa

Puu makuuhuoneen sisäpuolella

Puu studiossa

Olohuoneen, makuuhuoneen, lastentarhan, keittiön ja kylpyhuoneen parkettilattiat eivät saa olla selkeitä geometrisia malleja. "Vanha" kerros keittiössä, olohuoneessa ja käytävällä näyttää hyvältä. Lasten sisustuksessa jugend-tyyliin on hyödyllistä korostaa katto kukka-asetelmilla. Olohuoneen koristeluun soveltuu hyvin erilaisten puuhuuhteluiden paneeli. Kylpyhuoneen muuraus luo tunnetta vanhan, keskiaikaisen asunnon.

Maan taloon voit valita lisävarusteita ja tuotteita hyvältä ja arvokkaalta puusta, joka on ihanteellinen rakenne. Sohvapöytä veistetty jalat ja yläosa on tehty lasista, takka, koristeltu keinotekoisia tiiliseinää osa tai koko seinän voi näyttää hyvältä kiviseinät sahauksen, maalattu luonnolliset värit - täydellinen yhdistelmä työkseen. Kolmen elementin yhdistelmä - tulipalo, vesi ja kivi - on loistava vaihtoehto kotimaahan.

Art Nouveau -tyylisen olohuoneen alkuperäinen design ja puiset elementit

Art Nouveau -tyylisen olohuoneen alkuperäinen design ja puiset elementit
Kabinetti ja työpöytä, jäljitelmäpuuta

High-tech-tyyli

High-tech - tyyli, jossa ei ole mitään tarpeetonta, kaikki yksityiskohdat, koristeet ja lisävarusteet ajatellaan pienimmälle yksityiskohdalle. Korkean teknologian suunnitteluun kuuluu puun, lasin ja kiven yhdistelmä yhdestä sisustuksesta. Varsinkin jos on paljon lasia ja kiveä, myös tiiliä. Puu on enemmän kuin apuelementti. Väri on kylmä.

Keittiö high-tech-tyyliin, jossa puinen julkisivu

Puu sisustus on kirkas

Sisustuksen puu on tumma

Puu kylpyhuoneen sisustuksessa

Puu maaseudun sisustuksessa

Lattiat laatat kylpyhuoneessa ovat korkean teknologian, yhdistettynä seiniin, säädetty kiviseinät kivi. Käytä lastenhuoneen suunnittelussa puutuotteita heikentää hi-tech-tyylin kylmää. Lattia ja seinät huipputekniikan keittiölle, joilla ei ole selkeää puuta, tapetit on tavallisin tai epäselvä puukuvio. Makuuhuone korkean teknologian tyyliin merkitsee sisustus, jossa käytetään väliseiniä, liukuovia vaatekaapit, joissa on lasiset lisäosat. Olohuoneen ja hi-tech-eteisen koristelu tulee laminaattilattia tai kylmät värit, metalliset lisävarusteet, kivi- tai tiiliseinät.

Keittiö high-tech-tyyliin puusta sisustuksessa
Puun koristelu seinien ja katon keittiössä huipputekniikan tyyliin
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 25 = 31