Paperi – odottamaton armo (56 kuvaa)

Valtava määrä vaihtoehtoja henkilökohtaiselle luovuudelle, aikuisille soveltuville lapsille tarkoitettujen kompleksien kehittäminen, ideoita ja materiaaleja, paperisovellukset pysyvät tärkeinä, vaikka se kehittyy paperin taiteen suuntaan.

Paperipaneeli
Paperipaneeli
Paperipaneeli

Ananasta valmistettu koristepaneeli

Koristeellinen paneeli paperiarkista

Perinteinen paperirauta, jossa perhonen

Koristelistat paperi, jossa ballerinat

Sisustus seinälle

Uskomatonta vaikutusta voidaan saavuttaa yhdistämällä yksinkertaisia ​​muotoja ja kuvioita - värillistä paperia, joka on tehty saksilla ja liimalla.

Paperipaneeli

Paperipaneeli

Koristeellinen paneeli värillisestä paperista

Koristeellinen paneeli, jossa on puusta valmistettua paperia

Koristeellinen paperialusta lastentarhassa

 

1

Valokuvauspaneeli, jossa on valokuva

Jos pidät paperisovelluksia täysimittaisena sisustusteknisenä materiaalina ja laajennat sovelluksen ymmärrystä, vaikutus on huomattavasti odotettua suurempi.

Paperipaneeli

Koristeellinen paneeli, paperia ja pahvia

Paperin ja kahvin koriste-paneeli

Tikkaus koristepaperipaneeli

Paperin koristelevy lastenhuoneessa

Koristeellinen paperi arkista yksivärinen

Uuden vuoden paperiarkki

Paperipyyhkeitä

Värillisen paperin neliöistä lisätään harmonikoita, sitten ne on taivutettava puoleen ja venytettävä - saadaan kolmiulotteinen ympyrä.

Paperipaneeli
Paperipaneeli

Koristeellinen paneeli paperin tilavuudesta

Koristeellinen paneeli paperista peuran muodossa

Koristepaperi origami-paperista

Voit tehdä ne niin paljon kattamaan ne osa seinää, esimerkiksi, jossa taustakuva on vahingoittunut (todellinen laaja paneeli). Piirien osat kiinnitetään liimalla tai nitojalla, liimataan seinään, kaaosmainen tai kuvioitu.

Paperipaneeli
Paperipaneeli

Pääsiäisen paperi-arkki

Koristeellinen paperi Provence-paperista

Koristeellinen paneeli paperia linnun kanssa

Vanhoista kirkkaista lehdistä

Jos vanhoja kiiltäviä lehtiä on kertynyt, niitä voidaan käyttää koristelemaan seinää. Kaikki kirkkaat ja kauniit valokuvat leikataan ja liitetään seinään, voit tehdä sen tasaisina riveinä tai ympyröinä tai luoda kauniin sekaan eri kokoisia tai yhtä suuria elementtejä.

Paperipaneeli
Paperipaneeli

Kehyspaneeli paperille

Kalvopäällysteinen paperi

Koristepaperi sydänpaperi

Vanhentuneesta paperista valmistettu koristeellinen paneeli

Koristeellinen paperi-paneeli makuuhuoneessa

Voit tehdä tällaisen sisustuksen arkkipaperille tai vanerille. Ja sitten ripusta se ja yllättää, että tämä on dynaamisesti tehty kollaasi.

Värikkäitä tulosteita on paljon, varsinkin jos ne ovat kiiltävään paperiin.

Leikkaa raidat (leveys riippuu paneelin koosta). Levitä paperiliuskat sitten yksinkertaisella kutomalla. Tuloksena olevat elementit voidaan sijoittaa pahvia, vaneria, vain seinälle. Jos kyseessä on erillinen abstrakti kuva tai osa seinäkoristeesta, se voidaan peittää lakkakerroksella.

Paperipaneeli
Paperipaneeli

Tiivisteen muotoinen paperiarkki

Koristeellinen paneeli, joka on valmistettu paperista ja kankaasta

Koristeellinen paperi, jossa on kuvio

Yksinkertaisista muodoista

Voit tehdä yllättävän dynaamisen päätöksen tasaisesti maalatulle tylsälle seinälle - paperille valmistetusta koristepaneelista. Tätä varten sinun on ensin varastoitava värillistä paperia, voit käyttää sitä lehdestä, käyttää värillistä paperia tulostimeen, on parempi, jos väri on molemmilla puolilla.

Paperipaneeli
Paperipaneeli

Japanilaisesta paperista valmistettu koristeellinen paperi

Leikkaa sydämesi eri värejä ja kokoja riippuen omaa ideasi. Sydämen leikkaamiseksi sinun on käytettävä eri kokoisia malleja, niin että kaikki elementit ovat samankaltaisia. Dynaamisuuden ja täydellisyyden kannalta on parempi ottaa useita erikokoisia sarjoja.

Paperipaneeli
Paperipaneeli

Ensin sinun täytyy tehdä mahdollisimman suuri joukko sydämiä ja laatia kukkia tai käyttää niitä kaksi tai kolme luoda tilavuus.

Suunnittele suurimmat kukat, aseta sitten pienempiä muotoja, voit tehdä suoraan seinällä tai käyttää vanerilevyä, joka tapauksessa saada poikkeuksellisen upea kuva.

Paperipaneeli

Tällaisten sävellysten luomiseen voit käyttää muita muotoja. Jos kirkkain painettu materiaali käytetään jälkimmäisessä versiossa, se on vieläkin parempi. Voit tehdä alkuperäiset muodot valkoiseksi ja maalata ne sumutteella ennen tai jälkeen seoksen muokkauksen.

Paperipaneeli

Et voi noudattaa edellä kuvattuja vaihtoehtoja, riittää, että ymmärretään periaate aloittaa itsenäinen luominen - paperin sisustus sopii tähän mahdollisimman hyvin.

Paperipaneeli

Aaltopaperi

Hyvä luovuuden mahdollisuus on aallotettu tai aallotettu paperi. Erilaisia ​​värejä, erittäin pehmeää, muovia, voidaan vetää muotoon ja tilavuuteen. Tästä materiaalista voit tehdä fantastisia kauneutta. On syytä yrittää kerran ymmärtää, kuinka helppoa se on.

Paperipaneeli
Paperipaneeli

Kukkien valmistus aaltopahvista

Tällainen ruusu voidaan ottaa todelliseksi, ja se tehdään kirjaimellisesti viidestä seitsemään minuuttiin.

  • Gofre leikataan nauhoihin, joiden pituus on 5 cm, pituus 10. Kulmat pyöristyvät.
  • Kalvosta kukan ydin pyörii alaspäin, kiinnitetään (tarttuu) pohjaan sekä keppi tai lanka varren rooliin.
  • Ensimmäinen aallotettu kappale on venytetty niin, että kalvon pallo on päällystetty melkein kokonaan. Kierretty tiukasti varteen.
  • Seuraava työkappale on venytettävä ja kiinnitettävä vastakkaiselle puolelle. Kiinnitä siis kaikki terälehdet, jokainen lanka kierteellä. Lehtien reunat voidaan muodostaa ruusun luonnonmukaisuuden aikaansaamiseksi.
  • Samalla periaatteella tehdään vihreät lehdet.
Paperipaneeli
Paperipaneeli

Jos paneeli on suunniteltu seinälle, 2-3 vihreää lehtiä riittää, kukka itsessään liimataan pohjaan - pieni pahviympyrä; eri kokoisista ruusuista on mahdollista tehdä paneeli suoraan seinälle ja on parempi sijoittaa se kehykseen. Kuitenkin niiden (kehys) tulee ostaa tai tehdä itse. Niissä voit asettaa taustavalon, sitten paneeli on myös alkuperäinen lamppu.

Paperipaneeli

Samalla periaatteella valmistetaan unikoita, tulppaaneja, perhosia ja muita elementtejä, joista kerätään kerättyjä koristeellisia kirkkaita papereita.

Paperipaneeli

Lisäksi on olemassa tekniikoita, jotka vaativat vähän enemmän aikaa - sanomalehtiputkien applikaatiot, decoupage-tekniikat. Jos kuitenkin ymmärrät, miten seinää voidaan muovata, yksinkertaiset lomakkeet riittää - ne on helppo vaihtaa, koristaa pinta kausiluonteisesti tai mielialallasi.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

82 − 73 =