Neulottu matto – lämpöä jalkojesi alla (31 kuvaa)

Kaunis sisustus ei välttämättä ole kallista. Suurin osa elementeistä voidaan tehdä yksin, samalla kun ne käyttävät mahdollisimman vähän rahoitusta. Alkuperäiset neulotut matot tuovat mukanaan huoneen ilmapiiriin. Kodikasta kodikasta, luovaa ja epätavallista, ne tulevat kodin tunnukseksi.

Neulottu matto
Neulottu matto
Neulottu matto

Lankojen, köysien ja köysien jäämistä

Ne, jotka ovat kiinnostuneita neuloksista, on aina lankoja jäljellä. Ne eivät riitä täydelliseen tuotteeseen (neuleet, neuletakit tai puserot), mutta valoisa neulottu matto on juuri oikea. Yhdessä tuotteessa on mahdollista yhdistää eri värejä ja jopa tekstiilejä sisältävä lanka. Mitä enemmän kokeilua on uskallusta, sitä alkuperäistä on tuloksellinen.

Eri väreistä valmistetuista langoista löytyy kauniita neulottu vauvamatto, iloisia esineitä käytävälle ja kylpyhuoneelle. Yksinkertaisin versio on värin kaleidoskooppi. Voit yhdistää kirkkaan langan ja kierrä useita lankoja yhdeksi.

Erittäin alkuperäiset matot saadaan lanka-romuista. Jokaisessa talossa on todennäköisesti pari vanhaa arkkia, out-of-fashion-neulottuja asioita tai kangaskäpälöitä. Leikkaa kangas nauhoihin ja aloita neulominen. Bändien leveys voi olla mikä tahansa, kaikki mielikuvituksesi käsissä. Mitä leveämpi lanka, sitä enemmän teksturoitua se näyttää matosta.

Neulottu matto
Neulottu matto
Neulottu matto

Sinulla on kotona vaippa tai köysi - hyvä! Sieltä saat erinomaiset neulotut matot lattialla käytävällä. Vahvat ja karkeat langat takaavat tuotteen kestävyyden.

Neulottu matto
Neulottu matto

Neulottu matto

Neulat tai koukku?

Neulostavat matot näyttävät kauniilta kukin omalla tavallaan. Kaikilla tekniikoilla on omat erityispiirteensä ja salaisuutensa, joten valinta riippuu täysin masterin taidoista ja mieltymyksistä.

Neulottu matto
Neulottu matto

Käyttämällä koukkua voit luoda sekä tiheän että painottoman työkappaleen minkä tahansa muodon. Neulomalla neulottuihin mattoihin on parempi ottaa mieluummin yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja ja kuvioita ilman avoimia elementtejä. Tämä tekniikka antaa tuotteelle suuremman tiheyden ja kestävyyden.

Neulottu matto
Neulottu matto

Matto makuuhuoneeseen

Sängyn neuloksesta valmistettu matto tarjoaa aamupäivällisyyttä ja ilta-aterian. Hänellä on pehmeä ja hieman karkea rakenne, joka on niin miellyttävä tuntea paljain jaloin.

Neulottu matto
Neulottu matto

Neulottu matot sopivat täydellisesti klassisiin sisustuksiin, erityisesti kodikkaan Provencen. Koristeellisia röyhelöitä, röyhelöitä ja kaikenlaisia ​​koristeita, he korostavat ylellisyyttä ja tuovat tunnelman romaania ilmakehään.

Neulottu matto
Neulottu matto

Tuotteen muoto ja koko voivat olla mitä tahansa. Perinteiset matot on tehty soikea tai suorakulmion muotoinen. Tuotteen keskipiste on koristeltu neuloksilla ja reunat ovat herkkiä. Värivaihtoehdossa on hyvä käyttää enintään kolme väriä, jotta liiallinen kirkkaus vältettäisiin.

Moderni sisustus, neulottu matto tulee tyylikäs aksentti ja tuo kodikasta tilaa.

Tiukka modernismi, tekninen huipputekniikka ja rajoitettu parvi voidaan haluttaessa yhdistää onnistuneesti neulottomiin tuotteisiin. Esimerkiksi tiukka geometrinen muoto (ei välttämättä oikein), joka on tehty yhdestä tai kahdesta väristä. Se voi olla mustavalkoinen polyhedra, punainen neliö tai musta ympyrä. Ideana käytä värin ja kuvioita taustakuvassa tai huonekaluissa.

1
Neulottu matto
Neulottu matto

Matot lapsille

Neulottu vauvamatto on rajattomasti tilaa mielikuvitukselle ja kokeilulle. Yksinkertaisin versio on pyöreä matto, joka on valmistettu monivärisestä langasta. Hän virkasi ja materiaalina sopivan langan jäänteitä, rättejä, jotka oli leikattu neulotuista vaatteista ja tavaroista. Pienellä matolla työskenteleminen ammattitaitoisella käsityöläisellä kestää useita tunteja ja aloittelijalle neuloja - pari päivää.

Neulottu matto
Neulottu matto

Vauvan lyijykynät

Jos haluat jotain alkuperäistä, kokeile sitten monimutkaisempia vaihtoehtoja. Esimerkiksi matto "lyijykynät". Mallissa on monivärisiä lyijykynät (sininen, punainen, vihreä, keltainen, oranssi jne.). Kaikki elementit eristetään erikseen ja ne liitetään toisiinsa. Maton pituus riippuu kynän yksityiskohdista. Erittäin mukava katsella kapeita mattoja, ja jos huone on suunniteltu kahdelle lapselle - yhdistä yksi jokaiseen sänkyyn.

Neulottu matto

Suosikki sankareita

Jokainen lapsi unelmoi nähdä huoneessaan suosikki sadun sankari, söpö karhu tai hyväntahtoinen kirahvi. Ei ole mitään helpompaa! Kiinnitä matto taimitarhaan eläimen muodossa.

Neulottu matto

Pariskunnille on parempi valita yksinkertainen malli. Esimerkiksi partakarva. Valitse sopivan värinen lanka (ei välttämättä ruskea). Voit yhdistää useita erilaisia ​​säikeitä.

Neulottu matto

Hiiri "Mishka" koostuu seuraavista yksityiskohdista:

  • pään -1 kpl;
  • korvat - 2 kpl;
  • trunk - 1 kpl;
  • ylempi tassut - 2 kpl;
  • Alahaavat - 2 kpl;
  • nenä - 1 kpl;
  • korvalehtiä - 2 kpl.

Tuote virkkaa. Kukin elementti neulotaan erikseen ja yhdistetään sitten yhteen tuotteeseen. Karhun vartalo voi olla pehmeää lankaa.

Kun olet oppinut yksinkertaisia ​​elementtejä, kokeile monimutkaisempia: anna lapselle tapaaminen kirkkaan kirahvi, iloinen Mickey Mouse tai toinen suosikki sarjakuva.

Neulottu matto

Romance tytöille

Kaikki tytöt haaveilevat kauniita ruhtinaita ja satu-linnoja. Nyt nuori nainen voi aina antaa vähän taikuutta. Pieni unelmoija on varmasti arvostaa mattoa, joka on yksi tai useampi sydän, tähti tai vaunu tämän Cinderellan muodossa.

Pojalle-teini-ikäiselle

Moderni teini on vaikea yllätä ja miellyttää karhuja ja elefantteja. Mutta matto, joka harrastaa harrastuksiaan, hän arvostaa. Jalkapalloilua voi yhdistää matolla palloon, musikaaliseen tuulettimeen - kitaran muodossa jne.

Kylpyhuoneen mukavuudet

Kylpyhuoneessa, kuten missään muualla, tarvitset lämpimän maton lattialla. Se ei ainoastaan ​​anna lämpöä omistajille, vaan tulee myös sisätilojen tärkein ominaisuus.

Neulottu matto

Jos huoneessa ei ole tarpeeksi tilaa, sopiva pyöreä tai neliömäinen matto sopii. Se täydentää huoneen yleistä tyyliä, eikä se näytä ylimääräiseltä yksityiskohdalta. Jos tilaa on mahdollista, poista sitten neulottu soikea matto. Hän lisää mukavuutta huoneeseen ja kattaa riittävän alueen.

Neulottu matto

Optimaalinen valinta kylpyhuoneelle ja wc: lle ovat neulottuja täydellisiä sarjoja. Samaan tyyliin tehdyt tuotteet lisäävät organisaatiota sisustukseen. Tällainen pakkaus voi sisältää:

  • peittää WC: n kansi;
  • matto lähellä wc;
  • matto lähellä pesuallasta.
Neulottu matto

Tuotteiden suunnittelu voi olla mikä tahansa huoneen yksityiskohtiin liittyvistä aiheista, alkuperäisistä ja odottamattomista ideoista. Esimerkiksi kukaan olisi yllättynyt ja hämmästynyt tällaisesta asetelmasta uudenvuoden tyyliin: pääosa on valkoista, siinä näkyy ruskea savupiippu, josta iloinen joulupukki näyttää punaisesta puku. Koko koostumus on kehystetty punaisilla röyhelöillä. Erinomainen vaihtoehto juhlien sisustukseen. Kaikki emännät eivät voi ylpeillä tällaisessa epätavallisessa kylpyhuoneen sisustuksessa.

Klassiset neulotut matot, joissa on kuvioita simpukankuoria, meritähtiä, kalaa, merilevää, mutta usein löytyy kukka-elementtejä.

Värit: sininen, vihreä, sininen, keltainen. Voit aina tehdä useita tällaisten sarjojen vaihtoja kerralla ja vaihtaa niitä riippuen tunnelmasta, vuoden ajasta tai vieraiden saapumisesta.

Neulottu matto

Olohuoneessa

Talon suosituin osa on olohuone. Talon keskusta, mukavuus ja mukavuus. Tässä perhe kokoontuu, he saavat vieraita ja käyvät kiireettömiä keskusteluja. Erityinen ilmapiiri tähän huoneeseen luo neulottu matto. Tämä yksinkertainen ja kodikas se on ja voit rentoutua, jättää kaikki ongelmat ja vaikeudet päivän ylittää kynnys.

Neulottu matto

Tuotteen koko riippuu suoraan huoneen itse tilasta. Tietyistä paksuista langoista valmistetut suuret matot näyttävät silti upealta. Mutta vaikka neliömetri alijäämälläkin, voit tehdä arvokasta asiaa.

Neulottu matto

Aseta neulottu matto olohuoneeseen missä tahansa. Perinteinen paikka sohvalla tai nojatuoleilla, ruokailun tai sohvapöydän alla, takalla (vaikka se jäljittelisi), parvekkeen sisäänkäynnin kohdalla. Tuotteen värin ja muodon on vastattava huoneen tyyliä, joka täydentää sitä harmonisesti.

Talon matot monipuolistavat ja sisustaa sisustusta. He luovat houkuttelev
uutta ja lämpöä, varsinkin jos talon rakastajan huolehtivat ja taitavat kädet luovat. Fantasia, älä pelkää kokeilla materiaaleja, tyylejä ja tekstuureiden yhdistelmää. Se on tällainen sisustus tulee käyntikortti ja ainutlaatuinen kohokohta talosi.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

32 + = 34