Lasi sisätiloissa: läpinäkyvät mahdollisuudet (22 kuvaa)

Lasi on ainoa rakennusmateriaali, joka lähettää täysin valoa. Kaupunkirakennusten olosuhteissa tämä lasin laatu tekee siitä korvaamatonta ja sitä käytetään laajasti sisustussuunnittelussa. Lasista tehdään väliseinät, ovet, huonekalut. Lasin käyttö antaa tilaa, täyttää ilman ja eleganssia ja eleganssia.

Taulukko rikki lasi sisätiloissa
Lasilohkot sisätiloissa

Kovettumisteknologian kehittymisen myötä lasia käytettiin myös silloin, kun se oli aiemmin käsittämätön: lattia monitasoisissa huoneistoissa, täysin tai osittain läpinäkyvät väliseinät seinien, erilaisten huonekalujen ja koristeiden sijaan. Samanaikaisesti lasin taiteelliseen käsittelyyn kehitetyt teknologiat. Tavallisen sijasta oli mahdollista käyttää matta, värillinen, veistetty, lasimaalaus. Tämä mahdollisuus on laajentanut soveltamisalan laajentamista.

Lasi sisustus sisustuksessa

Lasiovi sisätiloissa

Värillinen lasi sisätiloissa

Värillistä lasia saadaan lisäämällä kuumalle lasimassalle metallioksidit sekä kadmium, lyijy tai kupari. Riippuen halutusta elementistä ja sen määrästä saadaan lasin väri ja sen kyllästys.

Lasi-esineiden väri valitaan tavallisesti huoneen pääasteikkoon tai sitä käytetään kontrastina yksivärisen sisäosan vakavuuden laimentamiseksi.

Lämmin sävyt - keltainen, ruskea - lisää pehmeyttä ja herkkyyttä, joka liittyy auringon säteeseen. Kylmä vihreä antaa tiukkuutta ja puhtautta, lämmin - pehmentää näitä tunteita. Iloinen ja juhlava punainen piristää ja piristää, joten sitä käytetään yleisesti keittiössä. Sininen ja sininen, koska veden värit ovat edullisimpia kylpyhuoneissa. Aina suosion huippuessa mustavalkoinen on nykyajan ja minimalismin värejä.

Takka lasilla
Lasiovet sisätiloissa

Musta lasi sisätiloissa

Mustavalko on eleganssia ja hienostuneisuutta, se sopii hyvin muihin sävyihin, mikä tekee niistä välttämätöntä sisustuksessa. Tästä lasista valmistetaan erilaisia ​​koristeelementtejä. Näyttää kauniita kultaa tai hopeaa kaivertaa mustalla tai valkoisella pinnalla.

Mustan lasin kauneus mainittiin myös huonekalujen valmistajien keskuudessa. Se tekee huonekaluista kokonaan tai vain pintoja. Sävyn kyllästyminen voidaan helposti vaihdella erityisten lisäaineiden avulla. Viime aikoina viimeistelyn muodikkain väri on musta ja sileä siirtyminen harmaan tai valkoisen maitomaiseen.

Värillisen lasin kattokruunu sisätiloissa
Hämmentynyt lasi makuuhuoneessa

Lasimaalaus sisätiloissa

Lasimaalaus sisustuksessa kiehtoi aina silmää ja houkutteli valoa. Useimmiten sitä käytetään ikkunoissa, jolloin alkuperäinen vaihtoehto verhoille. Valon määrä tässä tapauksessa ei vähene, auringon säteet hajoavat, muuttamalla kaikki esineet ympärillä. Kauniisti katsella lasimaalauksia huonekaluovilla, sohvapöydillä, kun koristelet nicheja ja vääriä ikkunoita. Mielenkiintoinen vaikutus on lasimaalaus maalaus, jos sen takana vahvistaa valonlähde. Erikoismaalien avulla lasimaalauksia voidaan tehdä itse, valita värejä ja piirtää tilanteeseen.

Lasi kalusteet sisustuksessa
Ruokapöytä lasista

Lasi keittiön sisätiloissa

Lasi on erinomaiset hygieeniset ominaisuudet: se on helppo puhdistaa millään tavalla, kemiallisesti inertti, ympäristöystävällinen. Nämä ominaisuudet mahdollistavat laajan valikoiman keittiön lasitavaroita. Lasista tehdään huppuja, keittotasoja, uunin ovia, kaappeja, baarielementtejä. Läpinäkyvä pöytätaso näyttää kallis ja kaunis.

Pienet keittiön lasiset huonekalujen visuaalisesti kasvavat. Erilaiset lasitavarat ja lisävarusteet tekevät keittiöstä modernia ja tyylikästä. Keittiössä on toivottavaa käyttää lasia, jossa on kuva tai taiteellisesti käsitelty: matta, kaiverrus tai kaiverrus, veistetty. Tämä hoito antaa sisäpinnan hienostuneisuuden.

Lasimaalaus sisätiloissa
Lasipaneeli sisätiloissa
Talon panoraamakuvat

Lasi kylpyhuoneen sisustuksessa

Kylpyhuone - tämä on ehkä sopivin paikka lasille, koska sen kyky ei imemään likaa. Kylpyhuoneesta lasista tehdään lähes kaikki - ovet, seinät, pesualtaat, olohuoneen suihkukaapit. Väliseinien ja seinien kohdalla on kätevää käyttää värillistä tai kuvioitua lasia. On jopa koko lasikylpyhuone. Lasihyllyjä on helppo puhdistaa ja ne näyttävät painottomilta. Seinät, jotka ovat kokonaan tai osittain lasilevyjä, eristävät äänet, mutta antavat valoa.

1
Lasiraide portaissa
Lasi kerroksessa talon sisätiloissa

Lasilohkot suunnittelussa huoneisto

Lasilohkot - tämä on hedelmällinen rakennusmateriaali asunnon suunnitteluun. Se on helppo ottaa vastaan ​​väreillä ja rakenteella, sillä myynnissä on aina laaja valikoima. Se on helppo työskennellä - se on paljon vahvempi kuin lasilevyt. Asennusta ei ole vaikea tehdä omalla tavalla. Sisäpuoliset väliseinät, jotka on tehty lasilevyistä, välittävät pehmeän hajun, mutta älä unohda ääniä.

Seinä voidaan tehdä lasiosista osittain, koska ne on rakennettu mihin tahansa kuvioon: tikkaat, torni, raidat. Lisäämällä pistevalaistusta voit saavuttaa mielenkiintoisia vaikutuksia.

Näistä voit jopa rakentaa huonekaluja: pöytälevyn, baaritiski, pystyseinät työtasot. Lastenhuone voidaan helposti muuttaa sademetsäksi, joka korvaa yhden seinän lasihelmillä sisäpuolella olevilla kuvilla.

Lasihelmet sisätiloissa
Lasimaalaus kattoon

Lasitavarat sisustuksessa

Karkaistun lasin leviämisen myötä alettiin tehdä erilaisia ​​sisustuselementtejä pelkäämättä sirpaleita. Harkitse kaikkein epätavallisia ja upeita vaihtoehtoja:

  • Portaat - läpinäkyvästä tai sävytetystä lasista valmistetaan askelmat tai aidat;
  • parvekkeet - aidan tai teksturoidun aidan;
  • veranta tai huvimaja - pimeästä lasista valmistetut visiirit, jotka suojaavat sateelta ja auringolta;
  • katot Amstrong sävytetyistä ikkunoista;
  • rikki lasi pöydät. Rikkoutunut värillinen kolmio tekee tuotteen visuaalisesti hauraaksi, ja sisustus on ainutlaatuinen.

Rikkoutunut lasi on uusi trendi sisustuksessa. Viime aikoihin asti sitä pidettiin vain hajanaisena roskaa ja se oli ympäristöongelma. Vaikka seuraavat sirut eivät kyllästy ilman uusia ajatuksia suunnittelija silmät. Kokenut katseensa pienet pienikokoiset kappaleet ovat muodostuneet mosaiikiksi - trendikäs tekniikka kodin sisustamiseen.

Lasi-seinä yksityisessä talossa
Lasipöytä sisustuksessa
Värilliset lasilamput

Tällaisesta mosaiikista tehdyt maalaukset tekevät sisustuksesta ainutlaatuisen, eikä työ ole niin monimutkainen, että se ei ota yksinään. Mosaiikkipaneeli voi koristaa pöydän, huoneen seinän, rakennuksen julkisivun ja jopa lattian. Moniväriset iridescent lasiset palaset aina silmällä. Myös mosaiikki voi koristella maljakkoa, arkun, rungon, peilikehyksen ja lampun.

Lasiseinät kylpyhuoneessa
Lasimaljakot sisustuksessa

Koristeita lasista sisätiloissa

Ehkä kaikissa talossa on lasimaljoja. Paikka, jossa luonnon herkkä kauneus kohtaa lasin haurasta kauneutta synnyttäen silmänväristyksiä ja kuolematonta tarinaa taiteilijoille. Lasi-maljojen muotoja ja värejä on hämmästyttävä, ja maljakko sen hienostuneella muodolla on hyvä lahja. Sama kaunis ja käytännöllinen lahja on erilaisia ​​lasiesineitä: lautaset, kannut, lasit, viinilasit, mukit.

Lasimaalaus sisätiloissa
Peili sisätiloissa

Jos aiot korjata muutoksen maisemia, ajattele tulevaa sisävaloa, moderni, täynnä ilmaa. Tämä auttaa sinua lasissa ja tuotteissa siitä, hämmästyttävä sen armo, rikkaus värejä ja tekstuureja.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 4 = 1