Koristepylväät sisustuksessa (59 kuvaa)

Monumentalisuus ja loisto, ylellisyys ja kosketus karisma, antiikin sävelet tuo jokaiseen huoneeseen koristepylväät. Ne ovat nykyään - se on vain koriste, anna ylellinen ja rikkaat, he olivat eilen - puhtaasti käyttötavarat, jonka avulla voidaan rakentaa majesteettinen temppeli komplekseja egyptiläisten intiaanit - luoda vertaansa vailla voimaa ja kauneutta toteemiset pylväät, pilarit, ja ... kymmeniä esimerkkejä. Nyt sarakkeet sisätilojen asunnon / asunnon ilmentävät valtaa, taipumus historiallisia tyylejä, kuten Royal, barokki, rokokoo, gootti.

Valkoinen pilari erottaa ruokasali muista alueista

Sarakkeet kaaressa

Sisätilojen betonipylväs

Suuri sarake sisätiloissa

Sarake kirjautuu sisätilaan

Kiven louhoskivi sisätiloissa

Classic-sarakkeet sisätiloissa

Sarakkeet auttavat korostamaan huoneen merkitystä, osoittamaan sisustuksen ja koristeiden suunnan ja yllättäen epätavallisia muotoja ja sisustusta. Vain valita!

Koristepylväiden materiaali: jokaiseen makuun

Kauniit ja hienot koristepylväät ovat monenlaisia ​​materiaaleja, joista kukin sarake on kolme pääkomponenttia: pääoma, pohja, runko. Se on sarakkeen materiaali, joka auttaa pienimpiä yksityiskohtia luomaan tietyn sisustuksen, tekemään sen tietyllä esijännitteellä, rikastamaan huoneen kirkkaalla ja mielikuvituksellisella energialla ja mielialalla.

Kuparin pylväs sisustuksessa

Puiset sarakkeet sisustuksessa

Sarakkeet sisätiloissa talon

1

Toiminnallinen sarake sisätiloissa

Kipsipylväs sisustuksessa

Nämä ovat sarakkeita:

  • luonnonkivi: marmori, graniitti, malakiitti, basaltti. Tällaiset koristeelliset yksiköt ovat teattereiden ja museoiden koristelu, näyttelyhalleja ja gallerioita sekä muita vastaavia laitoksia. Pystysuora arkkitehtoninen yksiköissä suulla ja aulassa, pieni - pää- ja apu- huonetta, on suuruus ja loisto entisaikojen, se toimi moitteetta, asiantuntevasti, huolellisesti. Koristella oman talon kuten sarakkeet on erittäin kallista, koska kustannukset materiaalista ja monimutkaisuus sen käsittely esteettistä kannalta - mahtaileva ja jonnekin jopa absurdi;
  • puu. Etnisten ja luonnollinen tyylejä - maan ja maalaismainen, Eco ja Provence - ei voi tehdä ilman hienostunut, koristeltu veistämällä pylväät, orgaanisesti kaiverrettu yhteisen alueen huoneeseen. Ne tulevat koko sisustuksen lähtökohdaksi, jolloin ne voivat noutaa huonekaluja ja koristeosia, lisävarusteita ja päällysteitä, tekstiilejä ja sisustusosia. Viettelevä luonnon kosketus sisäpilarit antavat toteutetaan väri petsattu, Wenge, tuhka, poppeli ja vaahtera, eli luonnon sävyt, jossa on luonnollinen kuvio-kuvia, "dyshuschim" luonnollista energiaa ja luontoa;
  • metallia. Ne on valmistettu eri muotoja, koristella sisätilat tyyliin minimalismia, hi-tech, toiminnallinen, sanalla, moderni tyyli, jossa ensimmäinen paikka käytännöllisyys, luotettavuus ja toimivuus, ja vasta toinen - esteettinen komponentti. Muoto on tässä tärkeä - vain kirkkaat sileät viivat ja väri. Klassikot ovat hopeisia, viileä valkoinen, metalli ja kaikki mustaa sävyä;
  • kipsilevyä. Tämä sarake on helppo tehdä itse huoneen suunnitteluprojektin mukaan. Kaarevat linjat, rungon epätasainen koko - ja koristeltu pikkupuutarhalla ja kirjastolla, olohuone ja oleskelutila. Yksi rajoitus on vain suorakulmainen muoto ja vähimmäiset koristeelliset koristeet;
  • polyuretaani. Tätä materiaalia käytetään koriste-elementtien ja pylväiden valmistukseen yhä enemmän, koska se on edullinen, helppo asentaa, kestävä ja luotettava, joka kestää ultraviolettia, lämpötilaa ja kosteutta. Ainutlaatuinen polyuretaanipäällysteinen pylväs mahdollistaa minkä tahansa tyylin, alkuperäisen ja kirkkaan pääoman luomisen ioni-, dori- ja korinttilaisessa tyylissä. Runsas valikoima polyuretaanista valmistettuja koristepilarit antaa hänelle mahdollisuuden johtaa kaikkia sisätiloja.
Sarake, jossa on TV olohuoneessa
Koristeellinen pylväskivi ja veistetty puu
Classic-sarakkeet sisätiloissa

Olohuoneen sarakkeet

Kivi sarakkeet sisätiloissa

Koristepylväät maalaistyyliin

Koristeellinen ruskea sarake

Koristeelliset punaiset sarakkeet

Koristeellinen sarake keittiössä

Neliön sarake sisustuksessa

< h2>Suoritettavia tehtäviä, vai ei niin vähän sarakkeille

Sisustuksessa valitut sarakkeet ovat useita tehtäviä, joista voit päättää, mitä epäilet. Niinpä historiallisen, luonnollisen ja modernin sisustuksen huoneissa olevat sarakkeet ovat:

  • käytännöllisyys. Tiilipylvään tai sarakkeen rakentaminen nykyaikaiseen sisätilaan on innovatiivinen tukirakenne, joka tukee täydellisesti päällekkäisyyttä. Tällöin sinun ei tarvitse erityislupia ja muita asiakirjoja tämäntyyppiseen huoltoon. Toinen ajatus on "sovittaa" sarakkeet ulko- tai sisätiloihin suunniteltaessa taloa tai asuntoa. Tämä auttaa arvioimaan suunnittelua ja välittömästi poimia materiaaleja viimeistelyyn, huonekalujen "istuvuus";
  • mahdollisuus kaavoittaa tilaa. Yksi suuri huone, jossa on paljon tilaa, selkeät huonekalut ja valtavat ikkunat, voidaan jakaa eri alueille sarakkeiden avulla. Tämä siirto tulee olemaan kiehtova ajatus, jos rakastat arkkitehtonisia herkkuja ja ei-triviaaleja ratkaisuja. Ja tämä on - alue työtä ja luovuutta varten, lasten pelien alue tai valoisa "spot" -hotelli. Tällöin pystysuorat arkkitehtoniset yksiköt lisäävät visuaalisesti lattian ja katon välistä etäisyyttä, jolloin huone on tilava ja valoisa. Useiden sarakkeiden sarja, joka on riviin rivissä, auttaa korostamaan sisustuksen tiukkojen linjojen selkeyttä moderniin tyyliin;
  • konejärjestelmien, kaapeleiden ja muun viestinnän piilottaminen. Tämä on erinomainen vaihtoehto, jos suunnittelet uudistusta ja luodessasi uuden vierashuoneen ylä- tai ullakkokerroksessa. Jotta soitat valoa huiluilla, kukaan ei arvata, että tässä sarakkeessa on jotain piilotettua;
  • esteettinen komponentti. Arkkitehtoniset elementit tuovat huomion hienostuneisuuteen ja charmin huoneeseen, herättävät huomiota, voivat tulla huoneen pääkoristeeksi, jos sarake on koristeltu mielenkiintoisilla tekniikoilla. Luova idea on tehdä sarake kirkkaaksi ja huoneen pääväri taustalla valita rauhallinen pastelliväri. Tämä koskee innovaatioita, jotka eivät pelkää innovaatiota. Konservatiivisella on käytännöllisempi käsitys pilarin maalaamisesta "huomaamattomalla" värillä ja korostaen sen toiminnallista tarkoitusta.
Pienet sarakkeet sisustukseen
Puiset ja betonipylväät modernissa sisätilassa
Sisustuksessa olevat betonipylväät
Kivi sarakkeet kylpyhuoneessa

Laminaattipylväs sisätiloissa

Pylväs, jossa stukki sisustuksessa

Portaat sarakkeen sisällä

Sarake sisätilojen parvella

Sarakkeet sarjasta sisustuksessa

Metallipylväät sisätiloissa

Sisustusten ja sarakkeiden tyylit: kuinka valita oikein

Tätä tai sitä tyyliä varten koristepylväät olisi valittava paitsi lisäelementtien, materiaalin ja värin hienostuneisuudesta. Huomio - tämän tai kyseisen tyylin ominaispiirteet.

Esimerkiksi Egyptin tyyliin kuuluvat sarakkeet merkitsevät pakollista maalausta pinnalla. Tällöin pylvään pinta on sileä ja sileä, ilman koostumusta tai tekstuurin tarkennuksia. Kuvioita ja malleja - vihannesten vaihtoehtoja rikas näytön värejä, sitten on paljon vihreää, terrakotta, koralli ja oliivi, keltainen, punainen ja sininen.

Sarake, kaakeloitu sisustukseen jugendtyyliseen tyyliin

Sarakkeet sisäkappaleilla

Sarakkeet yksivärisessä sisätilassa

Mosaiikki sarakkeen sisäosassa

Marmoripylväät sisätiloissa

Mutteri pylväät sisätiloissa

Sarake, jossa valaistus sisätiloissa

Asymmetria, kaarevuus ja sileys linjat, koristeet ja maalaus on modernistinen tyyli. On helppoa kuvitella mielikuvitusta ja luoda alun perin koristeltu sarakkeen suppea muoto. Etnisten tyylien sisäiset sarakkeet ovat ainutlaatuisia, koska niillä on niin monta vaihtoehtoa kuin koristelu ja koristelu kuin etniset ryhmät. Jokaisella on omat ominaisuutensa ja ominaisuutensa, joista paras voit luoda ainutlaatuisen sisustuksen. Kerää yhden hengen harmonia tällaisessa huoneessa auttaa täydellisesti sovittamaan tekstiilejä ja koriste-esineitä.

Antiikki ja sen pretentiousness, ylellisyys, rikkaus, lukuisat sisustuselementit kaikenlaisista luonnonmateriaaleista ovat koristeellisia sarakkeita sisustuksessa barokki tai rokokoo. Pystysuorat arkkitehtoniset elementit tässä tapauksessa toimivat keskipisteenä, jonka avulla kaikki muuhun tilaan tullaan koristelemaan, sisustusmateriaalit ja jopa huonekaluosat valitaan.

Ja niin - opiskelee jokaisen tyylin ja suunnan sisustus tilojen. Pieni askel, kiinnostus yksityiskohtiin, tärkeä trivia - ja sarakkeesta tulee mestariteos!

Harmaa pylväs valossa sisätiloissa
Epätavalliset kupla sarakkeet
Sarakkeet klassisessa sisustuksessa takalla

Sarake avaimessa

Harmaa sarake sisätiloissa

Hopeapylväs sisustuksessa

Stukki pylväässä

Mäntypylväs sisustuksessa

Valkoinen puupylväs sisustuksessa

Tekniikat ja tekniikat sarakkeiden koristelemiseksi

Moderni sisustus on tiili- tai betonipylväitä, harvoin - tekokivestä. Tee ne esillä ja mielenkiintoinen auttaa kipsiä ja myöhempiä värjäyksiä. Kiinnitä ristikko pylvääseen, kipsiin, pohjamaaliin ja sitten maalata valitussa värissä. Vaihtoehtona - tiettyyn väriin ja tekstuuriin sopiva koristeellinen kipsi.

Betoni värilliset pylväät

Teräspylväs sisätiloissa

Sarake lasihelmistä sisätiloissa

Trooppisen tyylin kolumnit

Pylväs kylpyhuoneessa

Sarake Wenge sisustuksessa

Vihreä sarake sisätiloissa

Mielenkiintoinen koristelu sarakkeessa - käyttö laatat mosaiikki, keraamiset laatat, pienet koot, tehty ihon alla, puu, kivi, muut materiaalit. Keräilyn valinnassa kannattaa ottaa paitsi seinälaatat, myös reunukset, kynät ja kehyspaneelit. Tämä auttaa palauttamaan sarakkeen yhtenäisessä tyylissä, suunnittelemaan mielenkiintoista ja luovaa.

Puusta valmistettu puuhelmi, MDF-paneelit, luonnollinen viilu, tämän tai tämän tekniikan veistäminen ovat puisia koristeita ja johdannaisia. Puun koristelu on aina luonnollista, alkuperäistä, aitoa, joten se kiinnittää huomiota alitajuntaan.

Polyuretaanivaahdon koristepylväät koristeet eivät ole pelkästään erilaisia ​​muotoja vaan myös värjäämismahdollisuus tässä tai kyseisessä värissä. Valitse elementti-sisustus, joka sopii omaan sisätilaan ja ylpeile tyyliin!

Sarakkeet elävien ja keittiöalueiden jakamiseen
Betonin pylväs minimalistisessa sisätilassa
Valkoiset neoklassiset pylväät
Suuri sarake ja palkit kattoon moderniin asuntoon
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

13 − = 11