Käsityöt kahvi: tuoksuva lisävaruste (21 kuvaa)

Kahvipavut sopivat ihanteellisesti sisustukseen. Tämän materiaalin käsityöt ovat melko alkuperäisiä ja epätavallisia. Samanaikaisesti itse prosessi ei aiheuta komplikaatioita eikä vaadi hankkimaan paljon lisälaitteita. Taloudellisesti tämä harrastus ei edellytä vakavaa jätettä.

Kuppi kaadettua kahvia
Kahvin sisustus

Kahvipuu omilla käsillä

Kahvipavuista valmistettu koristeellinen puu koristelee täydellisesti sekä asuin- että toimistotiloja. Tällaisten käsityötaitojen valmistamiseen tarvitaan seuraavia materiaaleja:

 • liima-PVA ja muovi-vaahtomuovi;
 • kipsin ja tangon varren pohjaan;
 • kaikki nauhat tai punokset;
 • Kahvipavut itse;
 • pienikokoinen kukkaruukku;
 • vahvat ruskean sävyt.

Kahvipavuista valmistettu puu tehdään yksinkertaisesti. Ensin tulisi muodostaa keskipitkän halkaisijan osa vaahtomuovista, joka kääritään sitten ruskeisiin säikeisiin. Niiden päät on kiinnitetty liimalla. Saadussa pallossa on määritettävä paikka, johon tuleva puun pohja kiinnitetään. Kierteitä tässä paikassa on hieman laajennettava. Sen jälkeen koko pallo liitetään jyvien mukana, jolloin rungon alue on tyhjä. Kun ensimmäistä kahvikerrosta käytetään, voit siirtyä toiseen kerrokseen. Ja tässä on parempi käyttää supergluea ja laittaa jyvät kuperaan osaan alas.

Kahvipuu

Valmis laittaa pallo täydelliseen kuivaukseen. Kun liima kuivuu, sinun on lisättävä tangot rungolle aikaisemmin vapautettuun paikkaan. Lisäksi potissa itse kaadetaan kipsi-seos, joka voidaan sekoittaa kahvinkeittimiin. Ja tässä rakenteessa sijoitetaan tynnyri kahvinpäällä. Voit kastella kipsiä pähkinöillä tai värillisellä kivellä ylhäältä. Lopussa tynnyri kääritään nauhalla.

Kahvipaja
Joulukuusi kahvia

Analogisesti voit luoda erilaiset altistukset erilaisista muodoista ja teemoista langoista ja rakeista.

Ne on tehty kahvi ei vain alkuperäisen ilmeen mihin tahansa huoneeseen, mutta tihkua uskomaton maku, siten täyttäen huoneen tuoksu kahvi.

Hedgehog kahvia
Kahvia kuvaavat luvut

Floating ilmassa kuppi

Toinen taideteos käyttäen kahvipapuja on kuppi, ikään kuin kelluu ilmassa. Tämä ei myöskään ole vaikea tehdä. Materiaalit tarvitsevat:

 • liima vahva kiinnitys;
 • pieni kahvikuppi ja lautanen;
 • kahvipapuja;
 • massa mallinnukseen;
 • lanka.

Ensin täytyy taivuttaa lanka mihin tahansa muotoon, mutta se oli silloin mahdollista ripustaa kuppi ja toinen pää on kiinnitetty liimalla pohjaan lautanen. Sitten lanka peitetään tahmealla massalla. Siitä luo vaikutus kuin jos kaatamalla maitoa, ja kun koostumus kuivuu, ulospäin hän muistuttaa vaahtoa, joka voidaan maalata ruskea. Sitten tämä massa täytyy liittää kahvipapuihin, joiden päälle kuppi on kiinnitetty. Visuaalisesti, pitäisi olla tunne, että kuuma juoma kaataa muki, joka kelluu ilmassa. Ja tällaiset käsityöt kahvista eivät ole häpeä, joka on lahja läheiselle ystävällelle tai sukulaiselle. Ne sopivat täydellisesti keittiön sisätilaan, antaen koko huoneelle vilpittömyyden.

Tehdä matkamuistoja kahvia

Kuva kahvia

Kuvia kahvia

Käsitöitä kahvia kädet saattavat näyttää erittäin vaikuttava ja tyylikäs, varsinkin kun se tulee kuvan maalannut tämän herkullisen tuoksuvia raaka-aineista. Tällaisen huonekalun tekemiseksi sinun on noudatettava useita vaiheita:

 1. Tavallisesta kartongista leikataan kooltaan neliö, minkä asteikko haluaa saada kuvan.
 2. Sama koko on tarpeen leikata kangaspala, mutta samalla jättää hieman marginaalia reunojen ympärille.
 3. Pahvi on tarpeen rasva kynä ja liima siihen tiiviisti liimattu kappale on valmistettu materiaalista, kun taas jäljellä olevaan reunaan on kiinnitetty kääntöpuolella.
 4. Kun kangas kuivuu, voit tehdä halutun kuvion alustavan luonnoksen yksinkertaisella lyijykynällä. Se voi olla sydän, erilaiset abstraktiot ja jopa geometriset muodot.
 5. Sitten, käyttäen super-liimaa, kahvipaput asetetaan ja liitetään luonnokseen kuperalla puolella. On parempi aloittaa ääriviivat, täyttämällä asteittain ydin itse.
 6. Viimeinen vaihe on kuvan kehystys, jossa myös näitä jyviä käytetään.

Tuloksena saat mielenkiintoisia sisustustuotteita, jotka voivat koristella keittiön tai olohuoneen seinää.

Kahvista valmistetut kissat
Paneeli kahvinkeittimestä
Kahvipaneeli

Kahviartikkelit vahalla

Hauskimmista tarvikkeet tuotettu, kun kahvipavut on liitetty yhteen kynttilät, jotka johtuvat tällaisen koristeluun hankkia uuden elämän. Ja tällaiset kahvista valmistetut käsityöt ovat erinomaisia ​​esityksiä kaikille tuttavuille. Tällaisten tarvikkeiden tekemiseen tarvitset:

1
 • luita ja vaaditut muodot;
 • kahvin jyvät ja parafiinikynttilät;
 • erilaisia ​​pieniä yksityiskohtia koristeluun.

Kun kaikki tarvittavat materiaalit on valmistettu, voit siirtyä hyvin valmistusprosessiin.

Kuvakehys kahvin
Piirustus kahvin ja viljan

Ensinnäkin kynttilöitä hierotaan, ja sitten sulatetaan vesihauteessa. Sulatetussa parafiinissä lisätään kahvipapuja. Keskellä kynän toisessa päässä sydänlanka on kiinteä, ja kynä on vahvistetut ennalta laaditun muodossa. Vapaan pää on laskettu. Kun lomake on täytetty parafiinillä kahvin aromilla. Kiinnityskerroksena voit sulattaa toisen kynttilän ja täyttää sen massalla. Kun koko seos on kuivunut, kynttilä tulee ulos muotista ja se on sisustettu halutulla tavalla. Ja tällainen artikkeli sopii kaikkiin lomaihin. Tai hän voi tulla sisustuspöydällä sunnuntaisen perhepäivän aikana.

Kahvin sydän

Owl kahvia

Valokuvakehys kahvin pinnoitteella

Valokuvakehys, joka on koristeltu kahvipapuilla, voi olla varsin kevyt ja yksinkertainen. Tätä varten pöydän pinnalle on laitettava sanomalehti tai paperi, johon valokuvakehys asetetaan.

Kahvin kynttilä
Kahviautomaatti

Jos se on valkoista, se voidaan maalata jollakin kultaisella tai hopeavärillä. Ja kun maali kuivuu, valokuvakehys täytyy peittää liimalla ja aloittaa kahvipapujen asettaminen siihen. Tämä voidaan tehdä kaoottisella tavalla, ja niistä voidaan esittää joitain symmetrisiä kuvioita. Ja näiden jyvien päällä voidaan myös peittää maali tölkistä tai kimalluksista. Hyvin usein tämän koristelun avulla käytetään lankaa, jolla voit luoda tehtaan tai talon. Tämä valokuvakehys on kuin kuka tahansa. Mutta tärkein asia on se, että jos se esitetään lahjana, vastaanottaja arvostaa tätä eleä. Loppujen lopuksi tällainen eksklusiivinen asia on vain hänen kanssaan, kun se tapahtuu kalliin henkilön ja sielun käsissä.

Kahvipavut
Apple kahvia
Koristele kuppi kahvipapuja

Käsityöt kahvista - tämä on jotain, mitä voit tehdä omasta kotonasi tekemättä mitään vaivaa ja käyttämättä paljon rahaa siihen. Ainoa huomioon otettava seikka on sisustuksesi sisustamiseen tällaisten kotitekoisten suunnittelijoiden kanssa, että tällaisia ​​tuotteita ei voida pestä ja pöly kertyy myös niihin, joten on suositeltavaa kattaa jokainen kahvituotteet kosteudenkestävällä lakalla. Ja niin ainutlaatuinen käsityötaito voidaan vapaasti antaa ystäville ja tuttaville, jotka voivat myös sisustaa kotinsa epätavallisia ja tuoksuvia lisävarusteita.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

90 − = 86