Fantastic Topiary: koostumusten ja luomissääntöjen vivahteet (25 kuvaa)

Topiaari taiteesta syntyi maisemasuunnittelun suuntaan muinaisessa Roomassa, koska roomalaiset olivat kuuluisia hyvin hoidetuista puutarhoista. Koristelualueita (topia) luotiin pienistä puista, jotka leimasivat geometristen muotojen kruunut tai minkä tahansa kuvion muodossa. Erityinen leikkaus puiden kruunuista teki erityinen työntekijä, topiary.

Helmiä
Helmiä

Nykyään sisustuksessa olevien kukkien keskipako on hieno koostumus puusta, jossa on siisti geometrinen kruunu.

Topiary kuppiin

Kukka-topieri

Lämpölajin tyypit

Koristepuun luominen on luova prosessi. Alkuperäinen topiary on äkillinen valaistumisen hedelmä. Useimmiten on olemassa ideoita tuttujen ja uusien materiaalien yhdistelmästä (makeiset, rahan topiary).

Koristeellinen topiary
Topiaari valmistettu aaltopaperista

Sisätilojen sisäpinta voi tukea huoneen tyyliä tai olla epätavanomaista muotoilun osaa. Sitä voidaan pitää ehdottomana koristekokoostumusten jakamisessa teemoihin:

  • vuodenaikaa: Joulu Topiary käpyjä koristella loma pöytä, ja topiary tuoreita kukkia freshen kesän ruokailutila asunnossa, tyylikäs topiary sisalin kirkastaa syksyllä blues;
  • lomalausekkeet: organza-leipä on lempeä lahja 8. maaliskuuta, ja makeisten meikkipuisto varmasti ilahduttaa makeat hampaat. Raha-alan edustaja valittaa paitsi yritysten edustajille;
  • Tomaattijalat ovat erinomainen lahja Uudenvuoden juhlapäivinä, häämökit koristavat juhla-pöydän ja vastapuolen huoneiston;
  • Tekokuitulaippa näyttää orgaanisesti mistä tahansa sisustuksesta. Voit esimerkiksi tehdä "Sakura", joka korostaa makuuhuoneen mukavuutta. Organza-teriä varjelee Provencen hellyyttä ja liinavaateliima täydellisesti koristelee keittiötä maalaistyyliin;
  • Luonnonmukaiset puut aina nauttivat luonnonmukaisuudesta: simpukankuoren muistomerkit muistuttavat ihastuttavasta lomasta merellä.
Topiary sisustuksessa

Suositukset puiden materiaalien ja koon valinnasta

Kaunis topiary ei ole kopioita puista. Käsintehty tuote on needlewoman mielikuvituksen hedelmä. Ja sokeriruokojäte tai rahapelto on vahvistus. Materiaalien käytöstä ei ole olemassa tiukkoja vaatimuksia.

Kukkien sipuli

Kahviautomaatti

Kruunun tyypit

Perusmateriaalin perustana on usein pyöreä. Riippuen mielentilasta ja määränpäästä voit valita muita muotoja: kartiomainen, sydämen tai hahmon muodossa. Valmiit kruunut myydään käsityökaupoissa. Jos olosuhteet sallivat, on helpompaa tehdä se itse:

  • sopivin materiaali kruunu - polystyreeniä varten pakkauksesta teknologiaan. Sen edut: kevyt, yksinkertainen koristelu;
  • Mielenkiintoinen ratkaisu on asennusvaahto. Se puristetaan tiukkaan muovipussiin. Niiden annetaan suuaa ja antaa haluttu muoto. Menetelmän tärkein plus on helppo tehdä suuri kruunu.

Koristeellinen kerros on valmistettu sekä luonnollisista että keinotekoisista materiaaleista.

Kun valitaan viimeistely, huoneen sisustus ja huoneen tarkoitus otetaan huomioon: makeisten ja hedelmän topiary korostaa keittiö-ruokasalin tunnelmaa, ja nauhojen topiary tukee huoneen rauhallista ilmapiiriä. Meri-topiarium näyttää elegantilta kylpyhuoneessa ja työpöydällä.

Kruunun koristelu määrittelee elementtien kiinnitystekniikan: helmet ja meikkipeltiini satiininauhoista tai paperiosista voidaan kiinnittää tapilla. Topiary of cones, kuoret, foyamiran tai helmet kiinnitetty liimapistoolilla. Makea meikkileikkaus on helppo tehdä käyttämällä hammastikkuja.

Makeisia makeisia
Teippien teippi

Luonnolliset ja keinotekoiset materiaalit rungolle

Luonnollisesti, jos puu, jopa koristeellinen, on puun runko. Käytä näitä tarkoituksia varten tikkuja, oksia. Kuitenkaan kukaan ei ole peruuttanut luovaa, joten vahva lanka on erinomainen idea trunkille. Sisustus voidaan valita: käämitys sizalem, tyylikäs reunus tai nauhat, maalaus akryylimaali. Vielä yksi ylimääräinen lanka on mahdollisuus antaa rungon epätyypillinen muoto.

Topiary merivoimien tyyliin
Uuden vuoden kärkikarhu

Potty Options

Pohjaan käytetään minkä tahansa materiaalin (muovi, lasi, puu, metalli) säiliöt, koot ja muodot. Erinomainen vaihtoehto - kupit, kattilat. Sisustusvaihtoehdot ovat loputon: helmet, helmet, kuoret, reunat, nauhat, lelut.

1

Tuotteen koosta riippuen se sijoitetaan lattialle, pöydälle tai kirjahyllyyn. Minkä tahansa kokoisen puun pitäisi näyttää tasapainolta.

Pähkinöiden kärkiväli
Keinotekoinen topiraali tyyliin Provence

Kuinka valita elementtien parametrit oikein

Ompelemisen optimaaliset mittasuhteet - kun kunkin elementin (ruukut, rungon ja kruunun) korkeus on kolmasosa kokonaiskorkeudesta. On toivottavaa, että kruunu on hieman leveämpi kuin potin.

On hyväksyttävää, jos runko ylittää hieman kolmanneksen puun kokonaiskorkeudesta. Poikkeus on, kun sisal-kuoren sormella on pitkänomainen kartiomainen kruunu ja runko on lyhyt. Harmonisen ulkonäön vuoksi rungon paksuus on tärkeä, ohuet eivät kestä kruunun painoa, ja paksu antaa tuotteelle karkean ulkonäön.

Keinotekoinen mehiläispesä linnulla

Jos niin tapahtui, että mittasuhteet loukkaantuivat, voit tehdä yksinkertaisia ​​muutoksia veneeseen yksinkertaisissa tekniikoissa:

  • pieniä kruunua sisältävä kukka-topiary voidaan lisäksi kodifioida, ja suuri osa - asentaa kokoonpano massiiviseen kukkaruukkuun;
  • Runko-osan pohjalla oleva koristeellinen keula tekee pitkän rungon visuaalisesti lyhyemmäksi;
  • Kruunu useissa tasoissa häiritsee huomiota lyhyestä runko-osasta.
Kuorintavarat

Kahvinkeitin omilla käsillä: valmistusvaiheet

Koostumuksen luomiseen tarvitaan pohja, kangas, pistooli nestemäisellä liimalla, kahvipavut, nestemäinen liima.

Valmistamme perusta kruunulle: kangasbändi varoittaa huolellisesti ilmapalloa. Materiaalin päälle kierteet kierretään satunnaisesti, kiinnitämme kankaan. Nämä alustavat teokset auttavat tekemään viljaa tasaisesti ja tiheästi. Kruunun sakset tekevät reiästä (syvyys 2-3 cm) rungolle.

Ruusut ovat ruisuja
Lautasliinatäytteet

Pallon sivustolla laita liimaa ja kaada kaadaa tarkasti. Siemenet puristetaan alas ja jaetaan niin, että saadaan yksi kerros sovitusta. Se kestää muutaman minuutin kuivua kahvinkeittimiin.

Myös pohjan koko pinta muodostuu.

Puun runko on maalattu ruskealla akryylimaalilla (jos lanka on kääritty sisaliin).

Kartioiden kärki
Sisal-suola

Kuivauksen jälkeen kruunu asetetaan runkoon (rungon pää on peitetty liimalla kuumalla pistoolilla).

Astian alabasterin pinta on voideltu PVA-liimalla ja peitetty kahvipavuilla. Kruunu peitetään pronssiveden akryylimaalilla ja kahvipapujen kerros tulee kylläiseksi.

Nailon nauhasta muodostuu nauha ja se tarttuu kruunun pohjaan.

Kangasmateriaali
Huopa

Kuinka luoda kukkapuu?

Aaltopaperin valmistukseen tarvitset omat kädet: pohja, eri sävyjä olevat paperikukat, vihreä aallotettu paperi, ase nestemäisellä liimalla, satiininauha, helmet.

Runko on kunnolla kääritty satiininauhalle. Alustalle tehdään sopiva reikä. Runkonreuna peitetään liimalla ja työnnetään palloon.

Kukat ovat jumissa kuumalla aseella. Sen pitäisi alkaa tynnyrin kiinnityspaikasta. Häät topiary voidaan koristella kukkia organza, satiini nauhat.

Kukkien väliset raot peitetään vihreillä aaltopapereilla.

Topiary neulottujen sydämien kanssa

Erityinen viimeistely kruunu antaa helmihelmet, kaaos liitetty lähellä lehtiä. Häät topiary maagisesti koristele valkoisia helmiä.

Pohja-astia täytetään nestemäisellä alabasterilla. Aseta puu ja kiinnitä se kädet, kunnes seos jäähtyy. Alabasterin pinta on koristeltu sisalpaperilla.

Samalla teknologialla voit tehdä omia käsiinsä lautasliinoja.

Vihreä topiary

Uskotaan, että topiary houkuttelee hyvinvointia taloon, onnea. Jotkut ihmiset pitävät tätä tietyssä määrin epäilevästi, mutta ei voi kieltää, että kauniit käsityöt ovat erinomainen vaihtoehto sisäkukkaille. Lisäksi, jos teet oman omien käsityöläistesi - tämä on mahdollisuus lahjojen esittämiseen ja epätavallisten materiaalien ja tekniikoiden kehittämiseen.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

78 − 68 =