Decor tyynyt: mielenkiintoisia ideoita (30 kuvaa)

Viihtyisä ja mukava ilmapiiri talossa on levätä. Tällainen tunnelma voidaan helposti luoda koristeellisilla tyynyillä. Näiden avulla voit tehdä valoisat ja upeat huoneet tuomalla uudet värit. Erilaisten muotojen ja väreiden ansiosta koristeelliset tyynyt ovat erinomainen ratkaisu mihin tahansa sisustukseen. Decor sohvatyynyt - tämä on loistava tilaisuus muuttaa sisätilat paremmin.

Koristeelliset tyynyt perhosilla
Sisustushyput fringed
Koriste tyynyliina

Tyyppisiä koriste tyynyt

Koristeelliset tyynyt voivat olla erikokoisia. Liian suuret tyynyt voivat toimia erillisenä huonekaluna. Tämän tyyppiset koriste-elementit erotetaan muodossa:

 • Tuote on klassinen neliömäinen muoto.
 • Tyyny-tyyny. Tätä vaihtoehtoa käytetään usein käsinojana.
 • Tuote ympyrän muodossa. Se näyttää laakalta ja täyttää talon erityisen ilmapiirillä.
 • Tyyny minkä tahansa esineen muodossa. Tämä vaihtoehto sopii parhaiten lapsille.
Sisustus tyynyliina
Tyynyt klassiseen tyyliin

Ulkopinta voi olla monenlaisia ​​materiaaleja. Materiaalin valinta ja sen rakenne määräytyvät tyylillisen idean ja yksilöllisten mieltymysten mukaan. Materiaalina käytetään laajalti pellavaa, puuvillaa, sametti-, velour-, turkis-, nahkaa ja silkkiä. Sohvatyynyjen luominen on optimaalista varustaa useita vaihtoehtoja kansiin. Joten voit ajoittain tehdä oman sisustuksen erilaisia. Tyynyjen optimaalinen määrä yhdelle huoneelle on 3-5 kpl. Niitä pitäisi yhdistää yhdellä idealla.

Koriste kukka tyynyllä

Kukkakuviot tyynyissä

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä käytetyn materiaalin laatuun. Sen ei pitäisi aiheuttaa allergioita, mutta se on kulutusta kestävää. Ihannetapauksessa tulisi käyttää irrotettavaa suojusta. Jos se likaantuu, voit milloin tahansa pestä tai korvata sen uudella.

Koristeelliset tyynyt

Ympäristöystävälliset tyynyt

Tyynyn käyttö sisätiloissa

Tyynyt sisätiloissa suorittavat paljon toimintoja. Ne auttavat luomaan oikean ilmapiirin huoneeseen, voidaan tyylikkäästi yhdistää erilaisiin asioihin, antaa mahdollisuuden istua mukavasti sohvalla tai nojatuolilla.

Koriste tyynyt etniseen tyyliin
Sisustustyynyt tuntui

Tyynyt eivät ole vain nojatuolit ja sohvat, vaan sängyt. Tyynyt lisää huoneen kirkkautta ja värikylläisyyttä. Esimerkiksi jos huone on tehty mykistetyillä sävyillä, tyyny auttaa asettua kirkkaita aksentteja huoneeseen. Nämä koristeelliset elementit täyttävät huoneen ainutlaatuisen kodikkuuden, kodikkaan tunnelman.

Kun sisustus sisustetaan, on tarpeen käyttää ja yhdistää värit pätevästi. Tyynyt yhdistetty mukavasti muihin tekstiileihin - matot, verhot, peitot jne. Näiden avulla voit yhdistää toisiinsa sisustuksen eri elementtejä.

Kuva kissasta tyynyllä

Sisustusvaihtoehdot

Jos haluat ommella sohva-tyyny, voit itse. Voit järjestää sen haluamallasi tavalla. On paljon koristeluvaihtoehtoja:

 • Sisustus eri muotoilla. Keula voidaan tehdä samasta materiaalista kuin kansi. Keulan tekemiseksi voit käyttää kangasta tai punosnauhaa. Keula voidaan kiinnittää sivulta tai keskeltä.
 • Koristetyynyt tyynyt pinnalla. Tämän sisustuksen suorittamiseksi sinun on otettava leikattu kangasta. Reunat ovat zigzagged. Toisaalta tehdään viiva (pituus 5 mm). Naulaan langan päähän, teemme liuskoja kiristämällä. Sitten sinun on levitettävä ruoteita.
 • Sisustusvärit. Tämä vaihtoehto on suosion huippu. Kukkarakenteet auttavat luomaan huoneeseen erityisen mukavuuden. Kukat voidaan kierrättää kankaista, kerätä ne suuresta määrästä terälehtiä jne.
 • Koristelu nauhoilla. Nauhoista voi tehdä upeita keittoja tai kukkia. Satinnauhoja voidaan kierrellä tai ommella tietyllä tavalla.
 • Tyynyn kirjonta. Erityisen vaikuttavia ovat tyynyt, jotka on kirjoittanut nauhat. Myös tällainen kirjontamenetelmä kuin sashiko on suosittu.
 • Kotelon applikaatioiden luominen. Sovellukset voivat olla hyvin erilaisia: kukat, geometriset muodot, eläimet, itämainen motiivi. Sovellukset voidaan ommella tai liimata.
 • Neulepussien koristelu. Neuleet eivät yleensä tarvitse sisustusta, koska ne on arvostettu upeista ja kauniista kuvioista. Sisustus voidaan tehdä harjoilla, kukilla jne.
Neulotut koristeelliset tyynyt

Tapoja ihanan zaderkirovir tyyny on monia. Nykyään on muodikasta muunnella peitteitä nappeilla, pomponeilla, huopilla. Jos laitat sielusi luovan prosessin prosessiin, tuote muuttuu alkuperäiseksi.

Nahkaverhoilu
Koristeellinen pyöreä tyyny
Koristeelliset tyynyt pellavasta

Sisustuskuoren ominaisuudet kukilla

Voit koristaa tyynyn väreillä, joita voidaan tehdä erilaisissa tekniikoissa. Se voi olla joko yksi suuri kukka tai kukkakimppu. Tuotteet herkillä ruusuilla, kirkkailla iirisillä, laaksossa kauniilla liljat, ihastuttavat peonit näyttävät tyylikkäältä ja täyttävät huoneen mukavasti.

Koristetyynyt tyynyt nauhoilla
Koriste-tyynyt kanttarellien muodossa lastentarhassa

Kun valitset tällaisen sisustuksen, kiinnitä huomiota käytettyyn materiaaliin. On tärkeää muistaa, että valitulla materiaalilla ei saa olla vain koristeellisia toimintoja vaan myös mukava kosketus.

1

Erillistä huomiota ansaitsee koristelu kukkien tyynyille lastenhuoneisiin. Esimerkiksi kukkien muodossa valmistettu tuote näyttää hienolta ja ylelliseltä.

Koristeelliset tyynyt meren tyyliin
Tyynyt koristekuvioineen
Koristeelliset tyynyt patchwork-tekniikassa
Striped koriste tyynyt

Pitkän ajan tunnetaan tekniikka, kuten kirjekuorien kirjonta. Se voidaan tehdä strassilla, paljetilla, langoilla, helmet, napit jne. Jos haluat kirjata nauhat, voit helposti tehdä sohva- tai nojatuoliin kirkas ja tyylikäs lisävaruste. Koristelu strassilla on suosittu ajatus. Menetelmän ainoa haittapuoli on sen rajallinen toiminta. On miellyttävämpää tarkastella näitä malleja kuin käyttää niitä, koska ne eivät ole miellyttäviä kosketuksiin.

Koristeelliset tyynyt geometrisissa tulosteissa
Kausittainen painatus tyynyihin

Pinta-asennus eri tyyppisten värien muodossa auttaa luomaan kolmiulotteisen kuvan. Tällainen lisävaruste tulee huomion keskipisteeksi. Tekstiilikukat näyttävät hienoilta ja tehokkailta.

Koristepyyhkeet painikkeilla
Ruusut, jotka on valmistettu nauhoista tyynyn päällä

Voit koristella kansiasi kukilla ilman paljon vaivaa. Tällöin riittää käytettäväksi valmiita sovelluksia, jotka on tehty liimalla tai flesilineillä.

Pöllöt koristeellisella tyynyllä
Koriste tyynyt rhinestones

Tänään voit tehdä ja koristella kansiasi itse. On monia muotoiluvaihtoehtoja. Ottaen huomioon maasi ja mieltymyksesi voit helposti löytää oikean ratkaisun.

Kirjonta koristepyyhkeellä
Tyyny, jossa on sohva makuuhuoneen sisätiloissa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

32 − = 23