Sisustus ilmapalloilla: juhlava suunnittelu tai romantiikan ruumiillistuma (28 kuvaa)

Jos tunnetulla ilmaisulla "teatteri alkaa ripustuksella", sitten juhla alkaa hallin koristelusta. Jokainen juhla-ilme on kirkas ja mieleenpainuva, jos sen ilmapiiriä täydentää alkuperäinen muotoilu. Nykyään ilmapallojen koristelu on suosittu. Valitusta koostumuksesta riippuen ne voivat helposti luoda tunteen keveyttä, harmoniaa ja yleistä positiivisuutta.

Arch ilmapalloja

Valkoinen ilmapallojen koristelu

Missä pallot tulevat kätevästi?

Katutapahtumien suunnittelu

Jokainen näki kadulla koristeltu pallot sisäänkäynnin kauppaan, näyttelyn suunnitteluun tai tapahtuman sijainnin määrittelyyn. Miksi käytät ilmapalloja näissä tapauksissa? Koska se herättää huomiota, intrigaatteja ja lupauksia hyvällä tuulella. Kaduilla olevat pallot ovat aina ihmisiä, lasten naurua ja juhlatunnetta. Tällaisia ​​tarkoituksia varten koristelutekniikat:

  • garlands (yksi, kaksi ja monivärinen);
  • Suuret (inhimillisen kasvun ja korkeammat) tunnettujen merkkien luvut;
  • ilmakumimuotojen kukkia ja puita.

Voit sisustaa tapahtumia ja alkuperäisiä suuria pallokipaleita ikään kuin törmätä ilmassa kaukana uusiin tavoitteisiin. Juhlan päätyttyä tällaiset niput liukenevat usein ja tuulet vähitellen pilkkovat palloja.

Sisustus ilmapalloilla, joissa on kipinöitä

Suurten ilmapallojen koristelu

Sisustus ilmapalloja ja kukkia

Balls sisustukseen

Lasten lomailmaisu on rajoittamaton fantasia ja kattavat mahdollisuudet. Kaikki täällä: seinien ja taulukoiden koristelusta lahjaksi, palloksi pienen eläimen, sydämen, auton tai kukan muotoon.

Erityinen keskustelu on hääseremonia ilmapalloja. Nämä ovat puhallettavat joutsenet, renkaat ja tietysti häät kukat. Erityiset alkuperäiskappaleet voivat koostua koko hallin kokoonpanosta yhdestä tai kahdesta väripallosta, mutta ne eroavat toisistaan. Useimmiten tässä valitaan valkoisia, kultaisia, punaisia ​​tai vaaleanpunaisia ​​sävyjä.

Eräässä toisessa käytännössä kuherruskuukauden vyöhyke on vastakkainen kokonaissuunnittelun kanssa punaisena ja sitä käytetään vain täällä, ikään kuin korostamalla juhlan "syyllisiä". Hääjuhlat ja pallot ovat käsitteitä, jotka ovat jo pitkään erottamattomia.

1

Ilmapallojen sisustus

Ilmapallot koriste-köydessä

Syntymäpäivä ilmapalloja

Epätavanomaiset ja häät suunnittelumallien vaihtoehdot: keula tuulilasin kehällä tai sopivasti matkamuisto katolla.

Ideat ovat mielenkiintoisia, kun suunnitellaan morsiamen huone, pääsee tietä taloon tai poistumispaikan rekisteröinti on suunniteltu. Tällöin osoittimien, värikkäiden merkintöjen ja vieraille tarkoitettujen sävellysten säilyminen on erittäin romanttista.

Lasten ilmapiirin koristelu

Loma ilmapalloja tytöille

Kuinka koristella tanssisali palloilla?

Jokainen elämänvaihe on hyvä omalla tavallaan. Monet meistä muistavat heidän valmistumisensa sekä lastensa tai jopa lapsenlapsensa iltapäivät. Valmistuminen päiväkodeissa, koulussa, instituutissa, vuodet lentävät nopeasti. On hienoa, kun nämä tutkinnon suorittavat kevytmielinen, iloinen luonto, lapset nauravat äänekkäästi ja paljon kevyitä ja värikkäitä ilmapalloja juhlavaistensa ympärillä.

Kuviot ilmapallosta

Hääkoristeet punaisella ja valkoisella ilmapallolla

Sisustus kuisti palloilla

Päivähoidon koristelu toteutetaan tapahtuman tärkeimmille osanottajille - lapsille, joten sen tulee olla kiehtovaa ja kiihkeä. Huoneen ilmapallojen tekeminen on hauskaa. Ja jos se on luotu eri tyyppisistä klovneista, hymiöistä, mehiläisistä tai intialaisista palloista, jotka kohtaavat vieraitaan hymyn lähellä sisäänkäyntiä, tämä on sanatonta. Nykyään tällaiset luvut liitetään onnistuneesti lattialle, ja jos kadulla on kadonnut, he houkutellaan kuin vauhdissa. Saliin ilmapallojen kanssa on suositeltavaa erottaa vyöhykkeet ruokaa, konsertti- ja massapelejä varten. Lastentarha hyötyy tästä vain, ja lapsen mieliala nousee.

Portaiden ja ilmapallojen sisustus

Balettien tekeminen meren tyyliin

Myös koulun rekisteröintiä vaaditaan syyskuun 1. päivästä lähtien ensimmäisen luokan oppilaana, joka päättyy prom-iltaan. Koulun lähellä ilmapallot usein merkitsevät sisäänkäyntiä, hallitsijan paikka tai kokoontumisnäyttelyn kohtaus on koristeltu garlandilla. Erityisen mielenkiintoiset suunnitteluratkaisut valmistumiseen kouluun. Romanttinen suunta, vakavuus tai suru - kaikki voidaan ilmaista tekemällä sali koristelu. Koulun kalusteet ovat aina paljon ideoita. Ilmapallojen koristeet tulevat auttamaan taloudellisesta tilanteesta, hallin koosta ja käsikirjoituksesta riippumatta.

Ilmapallot täytteellä

Kattoon koristeltu ilmapallot

Ennen suunnittelijan on aina kysymys: miten tehdä niin, että se on viihtyisä ja mielenkiintoinen? Vastaus on yksinkertainen: ilmapalloja omilla käsillä. Käyttämällä tätä käytäntöä sijoitamme sielumme, mikä tarkoittaa, että lämmitämme saliin vilpittömästi ja rakkaudella. Tällaisilla palveluilla ja ammattilaisilla on erityinen lähestymistapa.

Viimeisen kellon muotoilu ilmapalloilla on hyvin symbolinen: se on toive onnellisesta tulevaisuudesta ja suunnitelmien toteutumisesta.

Loma koristelu ilmapallolla

Ilmapallojen joulukoristelu

Mitkä ovat pallot?

Ilmapalloilun juhla tänään alkaa valintansa mukaan: lateksi tai folio. Aerodesign voi tarjota molempien vaihtoehtojen yhdistelmän. Tärkeintä on, että sali on tyylikäs.

Sisustus vaaleanpunaisia ​​palloja

Ilmapallo koristeluun loma päiväkodissa

Ballroom-extravaganniassa on:

  • Pyöreät tai hahmotetut lajikkeet;
  • Lincolonit (niillä on kaksi jälkiä);
  • Booli-pallo;
  • Pallot mallinnukseen;
  • Pallot, joissa lahjat on pakattu.

Heidän avullaan voidaan luoda koko tunteiden ja kirkkaiden vaikutelmien lähde. Tilojen alkuperäinen sisustus ilmapalloja käyttäen piirustuksia (hymiöistä koko luonnonmaisemaan). Tänään on muunnelmia, joilla on nimiä, terveisiä ja onnittelut (vuosipäivän tai häät). Lasten vapaapäivien suosikkipallot ovat pieniä ja suuria lukuja sekä puhallettavat sisustuslajit.

Sopivat pallot asteikolla voivat olla soikeita tai pyöreitä kumimallia, folion malleja, joilla on erityisesti suunnitellut logot (koululuku, luokka, oppilaiden nimet ja opettajat). Samaan tyyliin voit tehdä koriste-luokan.

Koristeellinen ilmapallo

Seinä ilmapalloja

Ilmapallo häät koristelu

Toisin kuin valmistumisseremonia, on suositeltavaa viitata häämallin mallintamiseen: niiden luoma luku on nykyään muodikasta käyttää kilpailuihin, tietokilpailuihin ja sarjakuvien välisiin kilpailuihin.

Sisustus valoisa ilmapalloja

Balloon koristelu prom

Tällä hetkellä ilmapalloja voi käyttää ammattilaisia, jotka käyttävät uusia muotoilutaitoja ja kaikkia saatavilla olevia tyylejä. Esimerkiksi huone, jossa pallot syntymäpäivää varten, voi muuttua sadualueeksi tai viehättäväksi metsäkylpylälle, jossa elävät puhallettavat linnut, karhupöllöt ja hevoset. Puutarhasta ilmapallot voivat tehdä merenpohjan ja asettua siihen puhallettavaan kaloon. Kun olet korjannut tällaiset koristeet puihin, pensaikkoihin ja lunta, voit turvallisesti järjestää tarinoita, viihdyttää lapsia teemakohtaisilla skenaarioilla.

Häät sisustettu keltaisella ilmapallolla

Kultaiset ilmapallot lomalla

Ilmapallojen syntyminen etukäteen syntymäpäivä tai muu juhlallinen tapahtuma asettaa vieraille positiivisia tunteita, antaa iloa ja ystävällisyyttä. Anna hänen olla mahdollisimman paljon elämässämme!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

74 + = 79