Sisusta pinnasänky omilla kädillä (53 kuvaa)

Vauvan pitäisi olla kaikki hyvin, erittäin paras - kaunis, mukava ja turvallinen. Vauvan sänky, mukavuus ja käytännöllisyys ovat tärkeitä, koska tämä on tärkein osa vastasyntyneen elämästä, jossa hän viettää elämänsä ensimmäiset kuukaudet. Valmisvuoteet, joissa on kaikki lisävarusteet (katos, huopa, patja, sivut ja tyyny), näyttävät esteettisesti miellyttäviltä, ​​mutta eivät ainutlaatuisilta. Ja kun olet suorittanut näiden ominaisuuksien sisustuksen omiin käsiisi, et vain saa eksklusiivisia asioita, vaan täyttäkää vastasyntyneen vauvan asema positiivisella energialla.

Vauvansänky koristeltu perhosia

Vauvan sänky koristeltu katos

Sisustamalla vauvansänkyjä jousilla

Pinnasänky valkoinen

Vauvansänky koristeltu paperilla

Mitä ja miten

Ulkopuolinen sisustus voi tuntua tarpeettomalta, mutta sillä on käytännön tarkoitus.

helma

Kyllä, se kerää paljon pölyä ja tarvitsee säännöllistä pesua. Mutta sen puuttuessa tämä pöly pudotetaan pikkulapsen pehmeisiin esineisiin, ja vauva hengittää sen. Baldahin lapsille on toivottavaa tehdä luonnollinen kangas:

 • musliini;
 • silkkihuopaa;
 • puuvilla huntu;
 • silkki organza;
 • sifonki.

Katoksen runko voidaan sijoittaa sängyn kehän tai pään puolelle. Suunnittelu voi olla lattia, joka lepää sängyn takana tai kiinnitetty kattoon tai seinään. Tällaisia ​​malleja myydään erikseen, mutta ne voidaan tehdä omilla käsillään käyttäen kiskoja, metallikehyksiä, profiilikuvioita jne.

Ulkopuolella voit tehdä iloisen sisustuksen, jossa on perhosia erottuva painoton kangas, ruoskat, pitsi tai lämpösovellukset.

Pinnasänky koristeet kukista

1

Lastensänky koristeltu paperikukkailla

Lastensängyt koristeet

Musical mobile

Nämä ovat kehrääviä leluja, joissa on musiikillinen säestys kiinnitettynä pinnasängyn päähän. Omien käsien avulla tällainen kokoonpano on monimutkainen - tarvitset moottorin. Mutta ostaa valmiiksi kaupasta ja tehdä luova muotoilu - se on helppoa. Sisustuksessa voi olla hauskoja pikkueläimiä, tähtiä, lumihiutaleita tai muita käsin ommeltuja leluja. Se on alkuperäinen, mielenkiintoinen ja turvallinen (käytä laadukasta kangasta):

 • C / B:
  • fleece;
  • satiini;
  • karkea kalotti;
  • puuvilla;
  • flanelli.
 • Tuntui.
 • Terrykangas.

Kolmiulotteisten lelujen täyttäminen:

 • Sintepuh.
 • Sintepon.
 • Tavallinen tai kirurginen puuvilla.
 • Kangaspalat.

Sisustus pinnasänkyyn puuhun

Sisustus pinnasta puusta

Tyttöjen sisustusteksti

Vaneri-koristeet

Pyyhkeen sisustettu huopa

vuodevaatteet

Peitto ja patjan kansi

Patchwork peitot näyttävät alkuperäisiltä, ​​ja kirkkaat piirustukset houkuttelevat vauvaa. Geometristen muotojen kappaleet (nauhat, neliöt, kolmiot) ommellaan yhteen samassa kerroksessa. Valittaessa materiaalia lasten pitäisi ohjata luonnon kankaita:

 • puuvilla;
 • karkea kalotti;
 • pellava;
 • fleece;
 • flanelli (se on paras: pehmeä ja hygroskooppinen, vaatimaton hoito).

Pinnasänkyyn tulee usein vesitiivis patja, mutta voit myös tehdä sen itse. Liimaa pohja herkällä flanellilla, kynsillä tai neulotuilla, lisää kulmaisiin elastisiin nauhoihin ja pukeudu patjaan.

Vauvan sänky koristeet lippuja

Vauvan sänky sisustettu fleece

Vauvan sänky koristeet ja taskulamput

Vauvansänky koristeltu garhalla

Volumetrinen ja tasainen

Voit turvautua tasainen tilkkutekniikkaan, ja voit suunnitella volyymisegmentit. Käytä täyteaineena samoja materiaaleja kuin leluissa (lukuun ottamatta kangasläppäjä). Täytä neliön sisäpuoli sintepon tai sintepuhomilla - ja alkuperäinen peitto tai patjatyyny on taimitarhan valmis!

Vauvansänky koristeltu ruoskeineen

Sisustus pinnasänky vihreää väriä

Japanilainen tyyli vauvan sänky sisustus

Sisustus pinnasänkyyn tähdillä

On mielenkiintoista tarkastella asioiden tikkausta. Kaksi kangasrainaa taitetaan, niiden väliin - täyteaine. Ne on ommeltu reunojen ympärille, sitten koristeellinen ommelmerkki tehdään ja ommeltu kirjoituskoneeseen. Se ei ole vaikea ja alkuperäinen, lisäksi on tilaisuus tehdä tavaroita, jotka eivät ole vakiokokoisia itse.

Pinnasängyn koristeet kyyhkyineen

Lastensängyn koristelu lelut

Vauvansänky koristella kuvia

Sisustus pinnasänkyyn Hallo Kitty

Sisustus pinnasänky tyyliin sarjakuva

tyyny

Vastasyntyneen ja vauvan tupsut eivät saa olla suuret, mikä estää kohdunkaulan alueen muodostumisen. On olemassa erityisiä perhosen tyynyjä: suuret reunojen ympärillä ja keskellä oleva syvennys, ne tarjoavat pehmeän kiinnittymisen vastasyntyneen pään muuttamatta kaulan luonnollista käyrää. Tällainen tyyny voidaan helposti tehdä omalla kädelläsi käyttäen erityistä lateksia, puuvillanvillaa, sintepon- tai tattaripeuraa. Tattari julkaisee melko miellyttävän tylsähuisku, mutta vauva ei ehkä pidä siitä.

Sisustus pinnasänky taottu

Sisustus pinnasänkyyn

Sisustettu vauvansänky led-nauha

Vauvan sänkyn koristeet nauhoilla

sivuuttamaan

Pehmeät reunat voit valita kankaan puuvillaa tai huopaa. Tärkeintä ei ole käyttää pieniä yksityiskohtia ja ommella tiukasti kaikki pienet asiat: varmista, että vauva yrittää katkaista sovelluksen, kun hän pääsee siihen.

Vauvansänky koristeltu pojalle

Pinnasänkyjen sisustus

Koristeellinen pinnasänky, jossa on leluja

Vauvan sänky Sisustus Mobile

Sisustus moderni

Telineen runko

maali

Pinnasänkyjen koristelu edustaa laajaa aluetta luovuuteen. Voit koristella sitä alkuperäisellä ornamentilla, kasviskuvioilla, tyylitellyillä art decoilla tai sarjakuvahahmoilla. Maalaus on yksinkertainen tapa lisätä jotain mielenkiintoista tavallisiin lasten huonekaluihin. Akryyli- tai silikonimaalien sisustus on vaaratonta: ne kuivuvat nopeasti ja käytännössä eivät tuhoa.

Cocktail-sisustus merihenkiseen tyyliin

Pinnasänky koristeltu pehmoleluilla

Pinnasängyn koristelu peitolla

Vauvan sänky sisustettu oranssina

sovellukset

Alkuperäinen sisustus näyttää valmiita applikaatioita itsekiinnittyvästi - ne ovat hyvin helppokäyttöisiä ja kestävät pitkään kannessa. Erilaisia ​​erilaisia ​​tulostusvaihtoehtoja eri malleista kotimaisten ja ulkomaisten sarjakuvien rakastetuille sankareille. Ei ole tarpeen käyttää rhinestones ja kiviä: ne voidaan helposti irrottaa, irrottaa ja niellä. Lapset ovat uteliaita, he yrittävät kokeilla kaikkea, olivatpa ne iristavat strassit tai helmiäiset helmeilevät kivet.

Sisustuksen pinnasänky pastelliväreissä

Sisustus pikkulamppeliin

Vauvan sänky koristeltu paju

Pinnasängyn sisustus tyynyillä

Vauvansänky koristeltu roikkuu kukkia

vuodevaatteet

Hänelle on varsinainen kirjonta. Älä koristele tekstiileillä: ne lopulta irrota ja lentävät. Kirjonta tyynyliinoja, lakanoita ja pussilakanoja, jotka on valmistettu omilla käsillä, on pitkään käytetty lapsille tarkoitetuina amuletteina. Se voi olla yksinkertainen etninen malli tai täysi monimutkainen kirjonta. Tärkeintä on, että vauva ei pääse mukaan. Helmillä kirjonta näyttää vaikuttavalta, mutta se voi vahingoittaa vauvaa.

Pinnasängyn sisustus huopa

Vauvan sänky koristeet Provence

Lastensänky koristeltu

Vauvan sänky sisustus piirustus

Sisustuselementtien tulisi olla käytännöllisiä, vaarattomia ja helposti kulutettavia. Pienistä yksityiskohdista neljä ensimmäistä vuotta on pidettävä kiinni: liimattu silmät kotitekoisista leluista, pienet yksityiskohdat, napit ja helmet. Vastasyntyneen vauvan tarvitsevat luonnollisia materiaaleja, jotka ovat hypoallergeenisia ja hygieenisiä ja sisältävät vähiten kemiaa ja joilla ei ole myrkyllisyyttä.

Vauvansänky koristelu vaaleanpunainen

Pinnasänky pukeutuminen harmaa

Pinnasänky koristeltu palloilla

Lastensänky koristeltu

Vauvan sänky koristeltu kankaalla

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

2 + 7 =