Valitse kellonaika keittiössä: tylsä ​​sisustus (27 kuvaa)

Kaikki rakastavat herkulliset kokevat hyödyllisiä ja kotiruokaa, tietenkin, keittiö tulee kätevästi. Loppujen lopuksi ota puhelimesi kädessäsi ja katsele kuinka monta minuuttia on kulunut, joskus se on vain mahdotonta - silloin kädet ovat kiireisiä, sitten leikkaa sipuli, jota seuraa kovakuoriaisia ​​matkalla. Yksi ulkoasu, älkää häiritse, käyttäkää arvokkaita minuutteja, riittää ostamaan kellon keittiössä.

Keittiö kello
Keittiö kello
Keittiö kello

Mitkä ovat tuntia keittiössä?

Harkitse keittiön suunniteltuja kellotyyppejä ja huomioi mielenkiintoisimmat hetket.

Seinäkello

Ne ovat kiinni koukkuun kiinnitetyn seinän päällä, joka on suunniteltu pitämään ne. Tällaiset kellot ovat useimmiten keittiössä ostettuja - ne ovat käteviä, koska ne ovat helposti irrotettavissa, paristot vaihdettavissa, pyyhi pöly tai nuolet vain ajan tarkkuudella. Yli 9 500 seinäkelloa myyvät valmistajat ympäri maailmaa.

Keittiö kello

Alkuperäiset kellot

Taiteelliset suunnittelijat, jotka luovat omilla käsillään paitsi design-huonekaluja mutta myös ominaisuuksia, luovat tänään fantastisesti epätavallisia kelloja. Jokainen malli toteutetaan melkein yksilön selkeästi ilmaistun kirjoittajan käsityksen kanssa. Suurten valmistajien patentoitavat mallit, jotka ovat voittaneet ostajien myötätuntoa ja sallivat laajamittaisen myynnin.

Keittiö kello

Epätavalliset kellot

Ne on usein tehty yhdellä kopiolla, yksilöllisesti valitulla tyylillä, materiaalilla. Tämä on kello, jota kukaan ei ole, luotu tilauksesta.

Ne voivat olla koruja, suunnittelija, sisäänrakennettu seinä, salainen kello.

Keittiö kello

Pyöreät kellot seinälle

Täydellinen klassikko kaikkina aikoina. Soikea muotoa pidetään pyöreiden kellojen alalajina, mutta puolikierteisiä kuvioita kutsutaan alkuperäiseksi kellona.

Keittiö kello

Square kellot

Käytännöllisiä, tällaisia ​​tunteja valitaan realistit ja materialistit. Jos aika ei ole tyhjää ääntä, olet uskomattoman täsmällinen, lasket koko päivän, minuutti ja sitten neliön tai suorakaiteen kello keittiön sisustuksessa sopii täydellisesti.

Keittiö kello

Katso kuvan muodossa

Kivaa, varsinkin jos keittiössä on eläviä kulmia tai muotoilu maiseman, maalauksen muodossa. Tietenkin klassisen tyylin keittiö täydentää täydellisesti kellon kuvan muodossa. Tässä on pohja, todellinen kuva, mutta kuvan kuva voi olla täysin erilainen.

Keittiö kello

Elektroniset kellot

Melko vaatimaton markkinoilla, moderni ja monikäyttöinen, sopii täydellisesti kaikkiin sisustuksiin. Erityisen hyviä ovat sellaiset kellot, että ne voivat näyttää tietyn ajan. Kun hälytys kuuluu, se muistuttaa, että esimerkiksi on aika sammuttaa pilaf.

Keittiö kello
Keittiö kello

Suuret kellot

Valtava valikoima malleja suurimmasta keskikokoiseen. Tällaiset kellot sopivat vierashuoneeseen, eteiseen, ruokailuhuoneeseen tai kesäkeittiöön. Tyypillisessä keittiössä voit tehdä suuren kellon, ja ne näyttävät erityisen mielenkiintoisilta, jos rakennat ne seinään.

1
Keittiö kello

Valkoinen, musta, mustavalkoinen kello

Ne ovat luovuttamattomia klassikkoja, jotka ovat aina tärkeitä ja suuressa kysynnässä. Tällaiset mallit ovat käytännöllisiä, aina muotia ja kestävät hyvin kauan.

Keittiö kello

Provence-tyyliset kellot

Maalaus, maalaus, kuluneet tai kudotut, lakatut kellot täydentävät täydellisesti keittiökalusteita, tämä malli näyttää kalliilta ja erittäin viihtyisiltä.

Usein näissä kelloissa on soittorata muodossa Roman numeroita.

Keittiö kello

Modulaariset maalaukset kellolla

Rakennettu seinään tai suuren tiimikuvan muodossa seinään. Siellä on kellot, yhdistettynä kuvaan itsessään. Tyylikäs muotoilu tänään luodaan 3D-kuvien avulla.

Keittiö kello

Pöytäkello

Pienet, keskisuuret, suuret, mitä he olivat, heidät kaikki erotetaan kätevyydestä, edullisesta hinnasta ja valtavasta valinnasta.

Keittiö kello

Missä ripustaa kellon keittiössä?

Keittiön kellonaikaan liittyvä vyöhyke on merkittävä rooli, sillä sinun on aina ilmoitettava etukäteen, mihin haluat sijoittaa.

Keittiö kello
Keittiö kello

Ensinnäkin, sinun täytyy valita kulma, koska se on helpompi tarkastella aikaa. Tietenkin, asettamalla kello takana ei ole mitään järkeä, et voi ripustaa niitä ikkunaan, siksi kello on yleensä sijoitettu sivulle. Voimme neuvoa sinua asentamaan ne levyn eteen, mutta ne on ripustettava paikkaan, jossa se sopii sinulle.

Keittiö kello
Keittiö kello

Alkuperäiset ideat

Decoupage - keskiajan tyyli, esineiden koristelu tekniikka, jossa esineiden ornamentti muistuttaa maalauksia, maalausta. Useimmiten käytetään valmiita kuvia, niitä käytetään tuotteeseen ja lakatut. Pehmeä, täysin tasainen pinta upeilla kauniilla piirustuksilla on aivan mahtavaa.

Yhdistämällä useita tyylejä keittiössä voit kuvitella yksityiskohdat, esimerkiksi tehdä decoupage tuntia keittiössä tyyliin Provence tai tilata ainutlaatuinen asioita.

Keittiö kello
Keittiö kello

Nykyään kukaan ei edustaa elämäänsä ilman kelloa, vaalia aikaa, jokainen pyrkii käyttämään sitä voitolla. Jopa kaukaisessa menneisyydessä, kun nykyaikaisten kellojen sijaan hiekkaa, ihmiset koristelivat heitä kotinsa kanssa.

Keittiö kello
Keittiö kello

Venäjän kuuluisimmat ja kalliimmat kellot ovat Kremlin kellot. Kirkkaat, majesteettiset, ainutlaatuiset kellot ovat ainoita ilman analogeja, ja ne sisältyvät maailman ensimmäisiin 13 legendaariseen tunnelmaan. Heidän kuvansa luoneet kellon massamyynnille. Niillä on suurin suosio Venäjällä ja ulkomailla.

Keittiö kello
Keittiö kello
Keittiö kello

Sisustuksen yksityiskohdat rakastavat hienostuneiden, rehellisten ihmisten luonnetta, jotka pitävät järjestystä paitsi kotona myös elämässä. Katso tämä vahvistus!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

52 − 47 =