Valitse keittiön nahat: vaihtoehdot ja ominaisuudet (25 kuvaa)

Perinteisesti suunnitteluavaruuden suunnittelema keittiö, luotu lähinnä huonekalut, astiat, yhteisiä seiniä, ja viime vuosikymmeninä on mahdollisuus valita oikea suunnittelu päätöksiä ja kodinkoneet, mutta edullisin luodessaan omaperäinen ja tyylikäs sisustus teräksen skinali varten keittiö.

Skinali keittiölle
Skinali keittiölle

Nämä lasipaneelit, jotka on luotu triplexin periaatteella, käytetään menestyksekkäästi asuinrakennuksissa eri tarkoituksiin, mutta keittiöt, jotka on poistettu lasista, ovat erityisen toimivia ja tärkeitä koristeellisia elementtejä.

Skinali on kiinteä sileä lasipaneeli, joka on koristeltu piilotetulla kuvion ulomman kerroksen alla. Joskus elokuva on yksivärinen, mutta ajatus erilaisten kuvien käytöstä, mukaan lukien valokuvauskuvat, oli paljon houkuttelevampi.

Skinali keittiölle

Skinali keittiölle

Hyödyt ja haitat

Kotitalouksille erityisen arvokas on keittiön esiliinan hoito, joka on tehty nylkemisen tekniikasta. Lasipinta sopii melkein parempaan pesuun kuin parasta laatukeramiikkaa. Lasi on täysin neutraali kemiallisesti, mikä mahdollistaa sekä happamien että emäksisten pesuaineiden käytön. Ei ole huokosia, tyhjyyttä, jossa kosteus voi tunkeutua. Kiinteällä paneelilla ei ole liitoksia, halkeamia, karheutta ja muita esteitä nopean ja tehokkaan puhdistuksen kannalta.

Niistä puutteet voidaan todeta, että jos vahingossa vielä vaurioittaa paneelia, esimerkiksi vahvan isku jotain raskasta, korvaaminen tehdään koko pinnan, kun taas esimerkiksi laatoitusta, jossa voit poimia ja korvata yhden tai kaksi laatat.

Kuitenkin, tavallisella hoidolla, nahat pystyvät toimimaan niin kauan kuin laatta määritelty oikein, ja myös säilyttää houkutteleva ulkonäkö. Tuotannossa käytettävät väriaineet ovat hyvin stabiileja ja lasikerros tarjoaa luotettavan suojan mahdollisilta kielteisiltä vaikutuksilta. Kyllä, ja vahingossa naarmuttaa pintaa veitsellä tai haarukalla ei todennäköisesti toimi. Kaikki keittiön keittiötarvikkeet ja lasiastiat sisältävät tavallisesti kestävyyden ja hygienian.

Skinali keittiölle
Skinali keittiölle

Skinali keittiölle
Skinali keittiölle

Mitä minun pitäisi harkita, kun rakennan lasikuvun keittiöksiini?

Paneelilla nahka voidaan istuttaa erityisellä liimalla, mutta tämän vuoksi seinämän tulee olla hyvin tasainen tiukan istuvuuden takaamiseksi. Jos täydellistä saneerista, jossa seinäkohdistus ei ole suunniteltu, on mahdollista asentaa itsekierteittävät ruuvit seinässä oleviin pidikkeisiin.

Molemmilla vaihtoehdoilla on omat vaikeutensa. Seinämän liimaamisen tulee olla kohdakkain, ja purkamisen yhteydessä sen pinta vahingoittuu. Kiinnitys pidikkeisiin ja ruuveihin vaatii porausreikiä lasissa ja ruuvin päät on peitettävä pistokkeilla. Tämän asennusmenetelmän avulla on tärkeää olla varovainen, jotta ruuvit eivät repeä, kun ruuvit ruuvataan. Osittain tämä yksinkertaistaa metallipäällysteiden ja lasin välistä muovia. Mutta paneeli on helppo poistaa, korvata tai liikkua.

Skinali keittiölle
Skinali keittiölle
Skinali keittiölle

Jos asennusalueella on pistorasia, on tarpeen mitata ja leikata reikä etukäteen.

Huolimatta lasilevyjen lämmönkestävyydestä huolimatta älä unohda tavanomaisia ​​varotoimia: on toivottavaa pitää pieni etäisyys keittolevystä seinään (jos levy ei ole työtason kahden osan väliin).

Kuva? kaikki

Keittiön väritekniikka on hyvin rikas, itse asiassa se on loputon, koska se on mahdollista levittää lähes kaikkiin elokuvaan ja käyttää sitä luomaan koristeellinen paneeli, jota ohjataan yksinkertaisesti omalla makusi ja yhteensopivuus muuhun sisustukseen. Tämä tekee ratkaisun kysymykseen "miten valita nahka" vaikeaa, mutta kiehtovaa.

1

Itse asiassa, nimenomaan "keittiö" piirustukset, jotka kuvaavat ruokaa ja mitä siihen liittyy - kauniita ruokia, juomia jne. Tällaiset kuvat antavat huoneelle viihtyisän ja iloisen ulkoasun, joka viittasi ruoanlaittoon ja syömiseen.

Vähemmän suosittu on maisema-teema: selkeät ja elävät kuvat merestä, vuorista, metsistä, kaupungin panoraamasta, kääntävät tavallista nahkaa keittiöstä eräänlaiseksi ikkunaksi, josta avautuu upea näköala. Romanttinen, tyylikäs, hyvin yhdistetty moderniin sisustussuunnitteluun.

Skinali keittiölle
Skinali keittiölle
Skinali keittiölle

Sisustuksen edullinen keskein
en elementti ovat eläinten, lintujen, kukkien kuvat. Useimmiten ne suoritetaan kyllästetyissä, mutta luonnollisissa väreissä ja luovat lämpimän, rauhoittavan ilmapiirin. Näistä luvuista helpoimmin soveltaa tekniikka 3D-tulostus, joka luo vakuuttavan illuusion valtamerien akvaario, trooppinen puutarha orkideat, kesä niittyjä kypsymisen marjoja ja tuulta sudenkorentoja. Kuitenkin kaikki nämä kauniit ja elävät kuvat voivat visuaalisesti ylikuormittaa sisustusta, jos huonekalut ja taustakuva eroavat toisistaan ​​värin voimakkuudella, siksi modernit sisätilat käyttävät usein vähemmän tyydyttyneitä ja tarttuvia kuvia. Ne on harmonisesti yhdistetty rikkaiden värejä ja julistettua sisustusta.

Skinali keittiölle

Jotkut yritykset tarjoavat lasinvalmistuksen esiliina kuvalla asiakasta, mutta pitää muistaa, että tätä tarkoitusta varten on valittava vain laadukkaita kuvia, kuten valokuvia, teki hyvä kamera, tai piirtämistä kasvua haluttuun kokoon on epäselvä.

Skinali keittiölle

Värit ja piirustukset

Muutamia suosituksia siitä, miten valita nahka.

  • Jos kuvien tai taustojen hallitsevat pimeät ja tyydytetyt värit, satunnaiset sormenjäljet ​​ja vastaavat valon epäpuhtaudet ovat näkyvämpiä pinnalle.
  • Valoisten ja kontrastien sävyjen yhdistelmät (esimerkiksi vihreä oranssi tai vaaleanpunainen, punaiset siniset, mustavalkoiset) näyttävät erittäin vaikuttavalta, mutta silmät ja hermosto ovat väsyttäviä.
  • Pehmeät väritulot (esimerkiksi beige, ruskeat, vaaleanvihreät, vihreät, valkoiset ja vaaleanharmaat) näyttävät rauhallisemmilta ja lisäävät tilannetta.
  • Uskotaan, että viileä sävyjä - kuten lila ja violetti sävyjä, vihertävän sininen, kirkas, sininen, muste, valkoinen - älä osaltaan parantaa ruokahalua, joten jos keittiö ei käytetä ainoastaan ​​ruoanlaittoon, mutta myös ruokasali, on toivottavaa, että nämä värit eivät vallitsisi.

Esimerkiksi valkoinen keittiö on hyvä lisä lasipaneeli kuva tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, kukka kuvio lämpimin värein, luonnon vihreys ja tilaa myytävänä ruskean sävyin ja puun rakenne soveltuu hyvin harmaan sävyjä, viileä sävyjä vihreä.

Skinali keittiölle
Skinali keittiölle
Skinali keittiölle

Joka tapauksessa sinun on valittava koot, kuviot ja värit, jotka sopivat huoneeseen ja sisustukseen, niin että valitsema lasinen esiliina yhdistyy harmoniassa muiden tietojen kanssa, eikä koko sisustus riennä näköäsi.

Skinali keittiölle
Skinali keittiölle

Yksinkertaisuus ja saatavuus

Nahkojen hinta on melko edullinen keskivertokuluttajalle. On suhteellisen kalliita vaihtoehtoja, mutta yleisesti hinta on verrattavissa korkealaatuisten laattojen hintaan ja asennus on nopeampaa ja halvempaa.

Skinali keittiölle
Skinali keittiölle
Skinali keittiölle

Voit tilata ihon erikoistuneissa yrityksissä. Ja paras vaihtoehto on, jos mittaukset, valmistus ja asennus annetaan samalle yritykselle. Sitten hän on täysin vastuussa lopputuloksesta.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

+ 10 = 13