Pöytäkoristelu lautasliinoilla: uusia ideoita (25 kuvaa)

Pöydän koristelu lautasliinalla ei ole vain hygieeninen arvo vaan myös esteettinen komponentti. Niiden ulkonäkö ja väri valitaan erikseen jokaiselle juhla- tai tavalliselle pöydälle. Paperipyyhkeillä pitäisi olla sopivaa herkkujen joukossa, koska heidän tehtävänsä on saada aterian ilmapiiri mukavaksi ja mukavaksi.

Taulukkoasetusten menetelmät

Ajan säästämiseksi hygieniatuotteet on kätevästi pinottu eri tavoin erityisellä lautasliinalla, joka yleensä asennetaan pöydän keskelle. Tämä menetelmä soveltuu jokapäiväisiin juhliin, teetä juomiseen. Ravintoloissa tavallisia vierailijoita varten lautasliinat asennetaan yksinkertaisesti pöytäliinoihin helppokäyttöisyyden vuoksi.

Perhonen lautasliina pöydällä

Pöytäkoristelu valkoisilla lautasliinoilla

Jos haluat usein tavata vieraita, viettää paljon aikaa teekuppi, keskustella kotitalousongelmista ja rakentaa tulevaisuuden suunnitelmia ystävien ja työtovereiden kanssa, hyvä vaihtoehto on laittaa lautasliina kupin kahvaan. Sinulle tämä menettely ei vie paljon aikaa, ja vieraat ovat mukavat - sinun ei tarvitse tavoittaa lautasliinaa keskelle pöytää.

Pöytäkoristelu, jossa lautasliinat maalaismainen tyyli

Pöytäkoriste ekologiseen tyyliin lautasliinoihin Pöydän koristelu ekologisella tyylillä

Ei juhlallinen taulukko voi tehdä ilman alkuperäisiä taitettuja paperi-lautasliinoja. Lisävaruste voidaan taittaa, taittaa, kiertyä eri kuvioihin, kirjekuoriin, putkiin jne. Lautasliinat, joilla on tietty muoto, näyttävät hyvältä jokaisen levyn läheltä, he voivat asettaa ruokailuvälineet, mennä erikoisrenkaisiin astioihin, asettaa kortin alle tervehdyttäen tai onnittelemalla.

Pöydän koristeleminen lautasliinoilla tiettyyn tyyliin on merkki kodin hyvästä mausta. Paperipyyhkeitä voidaan sijoittaa pöydän keskelle jonkin muotoisen tai kuvion muodossa. Lisäksi jokaisen lautasliinan tulisi olla houkutteleva ja mielenkiintoinen. On syytä huolehtia siitä, että käsintehty muotoilu helpottuu helposti ja ottaa sen alkuperäisen muodon, jos asiakas haluaa käyttää sitä hygieenisiin tarkoituksiin. Pöydän keskipiste on tavallisesti asetettu moniväristen rasteripaperien avulla, jolloin ne ovat mahdollisimman pieniä, jotta niiden enimmäismäärä voi mahtua pöytään.

Kukka lautasliinasta

Lautasliinojen koristelu juhla-pöydällä

1

Taulukkoasetussäännöt lautasliinojen avulla

Juhla- tai juhla-aterian järjestäminen, jokainen kotirouva välittää siitä, kuinka kauniisti taittaa kudos- ja paperi- lautasliinat, valita värivaihtoehdot, valita muodon, arvata kokoon. Hän haluaa yllättää vieraita paitsi herkullisia herkkuja, myös epätavallista pöytätapaa. Kangasta valmistetut lautasliinat voidaan asettaa levyille ja papille - astian alle tai ruokailuvälineen viereen. Taitavien pöydän taitettavat lisävarusteet - koko taidetta ja monia rakastajattaria ei pidä avata videota katsomalla askel askeleelta.

Joulukuusi lautasliinoja pöydälle

Sopivin muoto paperikelojen taittamiseksi - neliö (koko - 40x40 cm). Epäilemättä kiinnität huomiota paperin väriin ja sen koostumukseen, koska nämä indikaattorit korostavat täydellisesti ruokien koostumusta ja vaikuttavat suoraan vieraiden tunnelmaan.

  • Vihreät ja siniset värit päivittävät kaikki sisustuksessa olevat värit, tekevät niistä mehukkaita ja kylläisempää.
  • Harmaa väri suunnittelussa on aina käytännöllistä ja sitä pidetään universaalina tai neutraalina. Se voidaan yhdistää harmonisesti kaikkiin ääniin ja luoda ainutlaatuisen tunnelman.
  • Valkoiset paperi-lautasliinat - klassinen juhla-koriste, ovat ihanteellisia kaikille aiheille ja skenaarioille sekä tavalliselle että juhlalliselle pöydälle. Yhdistelmä muihin väreihin auttaa korostamaan suuntaa, korostavat erikoisuutena ruokia ja herkkuja.
  • Pöydän koristelu punaisissa väreissä edellyttää väkevyyden lisäksi sitä, että tämä väri oli lattialla pöytäliinalla ja astioilla. Muussa tapauksessa punaiset lautasliinat voivat aiheuttaa ärsytystä ja osoittavat juhlan järjestäjien mauttomuutta.

Nauti upeista punaisista kukista valkoisella tai vihreällä lautasliinalla - ruusuja, liljoja, taidokkaasti paperia. Punainen on ainutlaatuinen, mutta tärkeintä ei ole liioitella sitä. Yleensä se yhdistetään tylsillä tai neutraaleilla sävyillä. Yksi asia, jota et voi epäillä: asiakkaidesi ruokahalu pöydällä, jossa on kirkkaat lautasliinat, on erinomainen, ja henkityyppi on iloinen, joka sijaitsee tanssia ja laulua varten.

Kuten näette, niin vähäpätöiset yksityiskohdat, kuten lautasliinat, taidokkaasti valitut ja yhdistetyt, voivat tehdä tiettyä tyyliä juhla-tapahtuman rytmillä juhlaan.

Sisustus voi olla yksinkertainen, tyylikäs tai tyylikäs, ja jos tunnet etiketin perussäännöt, muista koristella pöytää niin, että asiakkaat tyydyttävät ja hieman yllättyvät.

Lautasliinat polka-pisteillä pöydän sisustuksessa

Koristelasit renkaille

Kuinka käyttää lautasliinoja oikein ja mitä pidättyä?

Ennen jokaisen asiakkaan ruokailuvälineiden tulisi olla lautasliina, sekä lautasliinojen pitäisi olla toisessa päästävissä paikassa.

Lautasliina voi alkaa avata, kun tarjoillaan ruokia pöydällä. Älä käytä lautasliinaa, jos pudotat sen lattialle. Meidän on otettava toinen.

Älä missään tapauksessa yritä taittaa alustaa alkuperäisen asennon jälkeen. On epämiellyttävää pyyhkiä huulipuna nauhalla, käyttää sitä nenäliinana ja muuhun tarkoitukseen.

Kolmio lautasliinasta taulukkoasetuksessa

Lautasliina, jossa on kuvio taulukon asetuksessa

Tämä palveleva elementti on suunniteltu pyyhkimään huulet syömisen ja pyyhkimisen jälkeen. Sen jälkeen lautasliina on hävitettävä tai laitettava levyn oikealle puolelle.

Pöydän koristelu eri maissa on tavanomaista käyttää erilaisia ​​menetelmiä, jotka noudattavat kansallisia perinteitä.

Pöydän lautasliinojen kirjekuoret

Pöydän koristelu lautasliinalla ja nauhalla

Menetelmät pöydän koristelemiseksi eri lomille

Tuleva juhla on muistettava ja miellyttävä lomien ja vieraiden aloitteentekijöitä, joten on välttämätöntä huolehtia siitä, miten juhla-ateria on tyylikäs ja houkutteleva.

Harakkaa lautasesta

Taulukkoasetus vihreällä värillä

Tähti lautasliina pöydällä

Syntymäpäivä, vuosipäivä, 8. maaliskuuta

Jotta taulukko näyttäisi enemmän herkulliselta ja houkuttelevalta herkullisten ruokien taustalla, voit levittää kukkia eri väreistä levyjen välillä. Tee se yksinkertaiseksi. Ota paperipyykki 33 x 33 cm, avautuu ja oikea alakulma taittuu lautasen keskelle. Sama tapahtuu vuorostaan ​​jokaisen kulman kohdalta. Sitten samaan kaavion mukaisesti taivuta kaikki neliön kulmat ja käännä rakenne taaksepäin. Taivutamme kulmat keskustaan ​​samalla tavalla. Sitten kaikki työkappaleen kulmat käännetään etupuolelle - kukka on osoittautunut. Jos haluat lisätä terälehtien määrää kahdeksaan, sinun on tehtävä kaikki uudelleen.

Joulupöydän koristelu lautasliinalla

Lautasliinojen pyramidi

Uusi vuosi, joulu

Joulupöydän kauniiseen koristeluun lautasliinoilla voit käyttää helpointa tapaa ripustaa lautasliinaa - tuulettimen ja tehdä kaarirenkaaseen. On suositeltavaa ottaa vihreitä tai turkoosia lautasliinoja. Taitettavaa lautasliinaa tulee kääntää ja nauhaa lyhyt nauha. Työkappaleen reunojen oikaiseminen, saat joulukuusi. Voit koristella lautasliinaa joidenkin pahvinkoristeiden kanssa.

Pöytäpöytä koristavat Provencen tyynyjä

Ruusu lautasliinat juhla-pöydällä

Pöydän koristelu vaaleanpunaisella lautasliinalla

Lasten loma

Lapset rakastavat kaikkea kirkasta ja kaunista. Tässä suunnittelijat voivat hyötyä kyvystä tehdä erilaisia ​​lukuja paperista. Monet samanlaiset käsityöt voidaan valmistaa lautasliinoista. Voit tehdä kalan, sinetin, siilon, härän, junan jne.

Paita istuimelta pöydällä

Lautasliinat taulukon asetuksissa

Häät, Ystävänpäivä

Ihannetapauksessa voit koristella juhla-pöydän kaksi tai runsas juhla lautasliina sydämen, ruusujen, joutsenten muodossa. Ei paha näyttää värikkäitä lautasliinoja, joissa on aukot reunat lasissa. Ne voidaan taittaa jousella tai tuulettimella.

Häät taulukko asetetaan lautasliinat

Pöydän lautasliinan hahmo

Pöydän koristelu on yksinkertainen ammatti, ja jokainen henkilö, joka tuntee käytännön ohjeet ja katselee kuvia, kykenee taittelemaan haluamansa kuvan. Tärkeintä on edetä ja hallita uusia tapoja. Tämän tuloksena sinä itse olet tyytyväinen taitojasi, opettaa ystäviäsi ja tuttavasi, ja vieraasi eivät kyllästy siitä, että olet hämmästynyt keittiön ja suunnittelun kyvystänne.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

51 − = 46