Seinien koristelu ja sisustus käytävällä omilla käsillä (56 kuvaa)

Kun avaat huoneiston etuluukun lukon, pääset pimeään huoneeseen, jossa on selkeä taustakuva. Tämä on sinun eteesi. Kyllä, tavallinen huone, jossa kaikki jättävät ulkovaatteet ja kengät. Mitkä ovat joitain ideoita sen suunnittelusta? Et yleensä jää siihen. Nopeasti voittaa lyhyt matka etuovesta keittiölle, olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Taustakuva, jossa on painettu käytävällä

Seinän koristelu käytävällä

Levy seinällä eteisessä

Mutta ensimmäinen kotisi kuva voi olla aivan erilainen. Loppujen lopuksi tämä on huone, joka alkaa tutustua vieraisiin talosi kanssa, asettaa sävyn koko asunnon tyyliin. Erilaisia ​​viimeistelymateriaaleja auttaa luomaan tämän pienen, mutta niin tärkeän huoneen moderni muotoilu. Seinien koristelu käytävällä voi olla omistajan kiehtova miehitys. Ja sitten aina tervehti lämpimästi ja mukavasti ensimmäisistä askeleista.

Yhdistelmä eri taustakuvia käytävällä
Sisääntulo, jossa valoisa monofoniset seinät
Harmaa tapetti käytävällä

Valokuvat seinällä eteisessä

Kivimuuri käytävällä

Seinien vaatteiden väri

Silti ainutlaatuinen muotoilu ja sisustus eivät anna huolelliselle rakastajalle unohtaa sisätilojen käytännöllisyyttä. Kun käytät käytävän seinämää, asetamme nurkan nurkkaan kaksi kriteeriä: kauneus ja toimivuus.

Kuinka yhdistää kriteerit, kun valitset seinien värin? Ensimmäisen huoneesi väri vaikuttaa koko huoneiston ja huonekalujen suunnitteluun. Anna etuna käytävien valon värit sisätiloissa. Ne ovat universaaleja, laajenna käytävän pieni tila ja täytä valolla. Erinomainen ratkaisu on luoda sisäänkäynnin oven ja aukkojen värikontrasti tavallisella taustalla tai yhdistää samankaltaisia ​​värejä ja kuvioita. Vaikka moderni muotoilu - se on täysin vastakkainen ja sitten kohtaavat toisinaan täysin yhteensopimattomia värejä ja piirustuksia. Mutta ne näyttävät hyviltä, ​​yhdistettynä suunnittelijan kokemukseen. Sinä voit päinvastoin valita käytäväsi värivalikoiman ja ymmärtää ideoita käytävällä omilla kädilläsi. Kaikki tuoreet ideat ovat tervetulleita. Niiden ansiosta ne auttavat koristemateriaaleja.

Vaaleanharmaa tapetti eteisessä

Seinä maan tyyliin käytävällä

Maalauksia käytävällä

1

Sisustustarvikkeet

tapetti

Tämä on yksi tunnetuimmista pinnoitteista. Mutta myymälöissä on usein tunne, että valmistajat haluavat sekoittaa ostajan tai heittää hänet sukulaistensa kanssa. Niin monipuolinen on heidän valintansa. Mikä taustakuva on parempi?

vinyyli

Tämä on suosituin vaihtoehto. Syyt luoda moderni muotoilu sisätilojen käytävällä avulla vinyyli taustakuva asetettu:

  • PVC: stä ruiskuttamalla ne voidaan pestä;
  • ne ovat kestäviä;
  • voit peittää seinät omilla käsilläsi;
  • on monenlaisia ​​kuvioita ja kuvioita;
  • edullinen.

Mutta vinyyliä ei voida pitää ympäristöystävällisenä materiaalina, koska se emittoi myrkkyjä ja ei anna ilman kulkea.

korkki

Ne tulevat luonnolliseksi vaihtoehdoksi vinyylimuovista. Niitä on helppo hoitaa, mutta kaikki omistajat eivät voi houkutella yhtenäisiä värejä, heillä ei yleensä ole mitään sisustusta. On parempi käyttää niitä tilavan, ei pienen käytävän sisätiloissa.

Paneeli seinällä eteisessä

Hyllyt seinällä eteisessä

Kuva kultaisessa kehyksessä käytävällä

neste

Voittaja nimityksessä "Käytännöllisin tapetti." Paras sopivuus käytävälle, sillä on monia kulmia, aukkoja ja jambs.

kvartsi

Toinen luonnollisen alkuperän päällyste: kuitukangas tai paperipohja päällystetään kvartsihiekalla tai murskattuna. Mutta kaikki sen pluses, ja on monia, voi ylittää yksi miinus: korkea hinta.

lasikuitu

Lasikuitupohjainen taustakuva on keskimääräisen ostajan saatavilla. Luonnollisella, vahvalla pinnoitteella voit maalata tai maalata mitä tahansa väriä.

Valokuva-seinämaalaus

Älä pelkää, käytäväsi keskellä ei ole vesiputousta kiven tai palmupuun kanssa. Päinvastoin voit jälleen näyttää luovuuttasi, kääntää omia ideoita ja määrätä minkä tahansa kuvan tulostamisen. Tämä on moderni sisustus, joka näyttää paremmalta etupuolelta. Voit tehdä modulaarisia kuvia valokuviesi perusteella, jotka näyttävät erittäin mukavilta.

Taustakuva meren oranssi tulostaa käytävällä
Mustat taustakuvat harmailla piireillä
Vaaleanharmaa tapetti eteisessä
Harmaa taustakuva käytävien seinillä
Valkoiset taustakuvat käytävällä

Koriste kipsi

Seinien koristelu koristekastikkeella täyttää asunnon vaativimmankin omistajan. Se on yksinkertainen mutta tyylikäs sisustus, jonka pinnalla voit luoda omia käsiäsi. Jos et ole tyytyväinen mustavalkoiseen väriin, käytä sitten erilaista maalausta. Voit myös maalata seinät omiin käsiisi. Voit toteuttaa ideoita, jotka ovat jo pitkään olleet päähäsi. Piirtäminen voi sijaita paitsi seinillä, myös myös sisäänkäyntiovella. Älä vain unohda suhteen tunnetta.

Koristeellinen kipsi käytävällä
Vaipat kipsiä ja perhosia varten

Koristele seinään käytävällä

Kattokruunut seinällä eteisessä

Paneelit seinissä käytävällä

Tiiliseinä

Tyylikäs ratkaisu käytävien sisätilaan on muurattu seinä. Tiiliseinän muotoilu ei saisi olla suppea. On parempi säilyttää tiilien luonnolliset sävyt tai peittää valkoisella maalilla. Suunnittelijoita kehotetaan tällä tavalla koristelemaan seinää ei oven edessä, vaan käytävällä. Valitse huolellisesti tiiliseinän sisustus. Onko tarpeen ripustaa kuvia, kellot, peilit, jotka voivat kattaa kaiken sen matalan avaimen?

Tiiliseinä käytävän sisätiloissa
Valkoinen tiiliseinä käytävällä
Valkoinen tiiliseinä ja paneelit käytävällä
Valkoinen tiiliseinä käytävällä

Peilit seinällä käytävällä

Kiven viimeistely

Koristeen koristelu luonnollisella tai keinokivellä näyttää vaikuttavalta. Mutta seinää ei voi sisustaa omin käsin, mutta kannattaa kääntää asiantuntijoille sekä luoda tiiliseinä. Päinvastoin, kiven, me koristelemme useamman kuin yhden seinän kokonaan. Se on koriste pienen impregnoinnin muodossa. Ne voivat olla oven ympärillä ja päinvastoin - niin että kun kirjoitat, kiinnität välittömästi huomiota suunnitteluun.

Viimeistele käytävä kiviin
Viimeistele käytävien seinät luonnonkivellä
Luonnonkivi käytävien seinillä

Seinäpaneelit

Käytännöllinen valinta on paneelien viimeistely, jotka on valmistettu telineiden, laattojen tai kiinteiden levyjen muodossa. Materiaali, josta ne on valmistettu, monipuolisimpia - puusta ja lasista muoviin ja kipsilevyyn. Se voi olla modulaarisia osia, jotka kootaan yhteen. Peilin muotoilu sisustuksessa näyttää upealta: peilipaneelit seinillä, sisustus voidaan maalata. Jos liimaa käytävä tällaisella laatta, niin sinun ei vain helpottaa hoitoa seinät käytävän asunnossasi. Voit toteuttaa rohkeimmat ajatukset elämässä. Se voi olla yhdistetty viimeistely pienellä laatta tai maalaus. Rajoja ei ole. Erityinen arvo työsi on ymmärtää, että teet sen itse.

Koristele käytävien seinät taustakuvilla ja seinäpaneelilla
Seinän koristelu seinäpaneelilla
Seinäpaneelien käytävien maalattujen seinien viimeistely
Taustakuvat ja seinäpaneelit klassisessa käytävässä

Materiaalien yhdistelmä

Olemme tottuneet seinäpaperin yhdistelmään. Luovuuden todellinen räjähdys voi olla materiaalien yhdistelmä. Taustakuva kivi, kipsi tiili, muovi paneelit ja kivi etuovi - ideat voivat olla erilaisia. Jos päätät tästä riskialttiista askeleesta, muista muistaa maku ja huono maku. Lisäksi käytävä on yleensä pieni huone. Runsas sisustus, maalaus, modulaariset elementit ovat tarpeettomia. Siksi kiviä oleva tiili ei ole kovinkaan syytä yhdistää. Mutta onnistunut muotoilu voi olla loistava ruumiillistuma idea. Tähän synteesiin tarvitaan kokemusta ja tietoa, joten ota yhteyttä suunnittelijaan paremmin.

Keltaiset levyt ja valkoiset seinät käytävällä
Kelta-valkoiset seinät käytävällä
Vihreä ripustin ja beige taustakuva käytävällä
Yhdistelmä materiaaleista klassisen käytävän luomiseen
Peilit alkuperäinen eteinen
Taustakuva tulostimella ja pystysuora nauha käytävällä

Valo ja tarvikkeet

Sano äänekäs "kyllä" valaistukseen eteisen sisätilaan. Valo ei ole sisustus, vaan päinvastoin kiireellinen tarve. Ripusta seinille seppeleitä, lamppuja - ja huone näyttää heti tilavammalta. Sinun on aina ripustettava peili. Se myös auttaa lisäämään visuaalisesti tilaa.

Seinien muotoilu käytävien sisätilanteessa on epätäydellinen ilman koristeita. Onko sinulla mitään käsitystä siitä, mitä pitää ripustaa? Erittäin kätevä, kun kello roikkuu. Sopivat valokuvat ja modulaariset maalaukset.

Vähitellen käytävällä on moderni ilme. Se on mukava ja viihtyisä.

Kuvia pimeässä tapetissa olohuoneessa
Kukkaruukut ja kehykset eteisen koristelemiseksi
Kuvia käytävän koristelemisesta
Koristele käytävällä puu
Maljakko, kori- ja seinäkoristeet koristeluun

Maljakko, kori- ja seinäkoristeet koristeluun
Sisäänkäynti talossa valkoisissa sävyissä
Kattovalaistus ja kohdevalo käytävällä
Pieni kodikas eteinen talossa
Sisäänkäynti rauhallisissa väreissä
Peach tapetti käytävällä
Keltainen tapetti eteisessä
Valkoiset seinät käytävällä
Valkoinen sali, jossa puinen sisustus
Musta, valkoinen ja ruskea käytävän sisätiloissa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

87 − = 78