Kuvia käytävällä: uusi designratkaisu (22 kuvaa)

Sali on huone, jonka vieraat näkevät ensimmäisenä, kun he tulevat taloon. Jotta saataisiin myönteinen vaikutelma, sisustuksen tulisi olla tyylikäs ja huomaavainen. Alaston seinät eivät paranna huoneen ulkoasua, joten ne on sisustettu. Puhutaan siitä, mitä kuvia lisäävät käytävän mukavuuteen.

Mustavalkoisia maalauksia käytävällä

Värit ja kohtaukset

Valitsemalla maalauksia sisätilojen sali, muista, että värit ja juoni kankaalla olisi miellyttävä, ja menevät hyvin sisustukseen. Vältä tummia sävyjä sisäänkäynnin alueella. Mukavuus on helppo luoda pastellisävyillä. Kuvan paletti, joka kulkee äärimmäisen käytäntön palettiin - tyylikkään designin win-win versio. Rauhallinen sävy luo mukavuutta, mutta voit ottaa mahdollisuuden ja pelata toisin. Jos huoneen seinät ovat kirkkaita, kuva voi tulla kirkas aksentti. Varmista, että taustakuva on neutraali, runsaasti kuviota tai ornamentti seinillä yhdessä kirkas kuva kehyksessä näyttää maultaan maultaan.

Maalaus kukkien kanssa käytävällä
Kuva käytävällä

Käytävällä olevat kuvat sopivat orgaanisesti paitsi väriin myös tonttiin. Luonnonkatastrofien, rikkoutuneiden asioiden tai pretensioitujen muotokuvien kuvaajia tarkastellaan parhaiten galleriassa eikä omassa kodissa. Luo viihtyisä ympäristö sopiva mehevä maaseutu tai kaupunkimaisemat. Niitä voidaan jopa tehdä itsenäisesti, aseistettuna kameralla ja vierailulla lempipaikoillasi. Kuvia eläimistä tai perheenjäsenten kuvista ovat merkityksellisiä.

Kuva käytävän sisätilasta
Kuvat yläpuolella konsolipöydässä käytävällä

Saat minimalistisia luomuksia valitsemalla yksinkertaiset metalli- tai muovikehykset. Klassiseen sisustukseen, osta puukehys. Barokkityylisiä mestariteoksia ei voi tehdä ilman kullattua kehystä.

Universal vinkkejä käytävän maalaamiseen maalauksineen

Suunnittelijoiden suositukset maalausten valinnasta ja sijoittamisesta:

 • Harkitse huoneen kokoa. Jos kuvan koko ei vastaa huoneen mittoja, dissonanssi heikentää kuvien vaikutelman. Pienessä huoneessa ruuhkainen kuva vie melkein kaiken vapaan tilan. Tilavassa eteisessä pieni kuva katoaa.
 • Älä liioittele sitä kuvien määrällä. Koostumukset näyttävät vaikuttavilta, jos käytävällä on tilaa sijoittaa oikein. Mutta olohuone ei pitäisi muistuttaa taidegalleriaa. Älä unohda maltillisuutta.
 • Oikea sijoittelu otetaan huomioon, kun kuvan keskipiste sijaitsee henkilön silmien tasolla.
 • Jos et ole rajoitettu yhteen seinään yhdestä kankaasta, muista, että kuvat on yhdistettävä toisiinsa. Tämä voi olla hyvin valittu väriteema tai taiteilijan erityinen tekniikka. Jos mahdollista, hanki skriptit tai laadukkaat kopiot.
 • Kattovalaisimien tai kohdevalojen avulla voit keskittyä jopa pienikokoiseen kuvaan. Mutta suoralla auringonvalolla on oltava varovainen, niiden vaikutuksen alla, värit menettävät kirkkautensa.

Maalaus on helppo tapa koristella kotiin. On tärkeää vain ajatella etukäteen, missä se näyttää edullisimmalta.

Kuvia talon käytävässä
Kuvia lehdistä hallissa

Modulaariset maalaukset

Modulaariset maalaukset käytävällä - alkuperäinen design-ratkaisu, jota käytetään usein nykyaikaisen tyylin sisustuksessa. Mikä on tällainen kuva? Tämä kuva on jaettu osiin. Koko koostumus koostuu moduuleista. Riippuen kappaleiden määrästä on olemassa useita erilaisia ​​modulaarisia maalauksia:

 • diptiitti (2 segmenttiä);
 • triptyykki (3 segmenttiä);
 • penaptich (5 segmenttiä);
 • polyptyw (yli 5 segmenttiä).

Mitä enemmän moduuleja, sitä korkeammat kustannukset ovat. Mutta älä osta, keskittykää tuotteen hintaan. On tärkeämpää, että tämä kuva harmonisesti katsoi käytävien sisätiloihin. Tätä varten sinun on otettava vakavasti kuvan valinta ja modulaarisen kuvan koko.

Kuva hevosta käytävällä

Maalaukset minimalistisessa tyylissä eteisessä

Oikein valittu kuva herättää vieraiden huomion ja osoittaa omistajien hyvän maun, joten kun valitset aiheita, kiinnitä huomiota yksinkertaisiin ja yksinkertaisiin aiheisiin. Komposiittikentän rooli on korostaa sisustuksen kauneutta ja luoda tarvittava tunnelma. Saapuvan henkilön ei pidä juuttua käytävään pitkään katsomalla kangasta.

Kun kuva ei jää huomaamatta ja harmonisesti katsoi asunnon sisätilaan, sinun täytyy päättää kuva. Täällä on tilaisuus toteuttaa fantasioita, koska modulaariset kangastyypit voidaan tehdä tilauksesta. Hinta on hieman suurempi kuin valmiin mallin, mutta saat käytävällesi ainutlaatuisen kuvan.

Pienet kuvat käytävällä
Art Nouveau maalaus käytävällä

Älä unohda ottaa huomioon huoneen mittoja. Esimerkiksi tavallisessa Hruščovissa, eteinen on pieni. Jos seulalla näkyy diptyyppi abstraktilla, visuaalisesti huone kasvaa. Samanaikaisesti viiden segmentin komposiittikangas pienentää visuaalisesti käytävän jo pieniä kuvamateriaalia. Maisemia pidetään yleismaailmallisena ratkaisuna, ne näyttävät hyviltä kaiken kokoisissa tiloissa.

Voit ripustaa tällaisia ​​kuvia monin tavoin. Suunnittelijat ovat kehittäneet u
seita käsitteitä, joista he ovat suosituimpia:

1
 • Neliö. Neljä samanlaista koon segmenttiä sijaitsevat lähellä toisiaan muodostaen neliön.
 • Standardia. Kapeat suorakulmat on kiinnitetty yhteen tasoon, moduulien määrä voi vaihdella.
 • Tikkaat. Neliön tai suorakaiteen muotoiset segmentit on järjestetty pystysuoraan.

Nämä ovat yleisiä vaihtoehtoja siitä, miten voit ripustaa modulaarisia maalauksia käytävällä, mutta ei vain niitä. Yhdistä segmentit haluamallasi tavalla, jolloin sisätilat ovat ainutlaatuisia.

Modulaarinen kuva"осеннее дерево" в прихожей

Kuvia Feng Shuin eteisessä

Kiinalainen Feng Shui -tapaus puhuu siitä, kuinka tärkeää elää harmoniassa itsensä ja maailman kanssa. Jotta ajatukset ja tunteet olisivat tasapainossa ja rauhassa, on jatkuvasti taisteltava ulkoisista kielteisistä tekijöistä. Voit aloittaa muutoksen luomalla suotuisan ilmapiirin asuntoosi.

Maalausten paneeli käytävällä
Maalauksia, joissa on valaistus käytävällä

Usein isännät eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota käytävän sisustukseen. Mutta feng shui -lain mukaan talouden hyvinvoinnista vastuussa oleva energia muodostuu eteiseen. Vaikka käytäväsi olisi pieni, sen pitäisi olla hyvä valaistus ja puhdas. Jos käytävä on ahdas ja pimeä, huone tulee olemaan yksin. Jos se ei halua jäädä, niin materiaalinen hyvinvointi läpäisee. Oven edessä oleva tyhjä seinä on energian este. Jotta et voi estää energian etenemistä eteenpäin, sinun on ripustettava kuva tyhjään paikkaan.

Hylly, jossa on valokuvia käytävällä
Maalaus käytävällä Provence-tyyliin

Asiantuntijat Feng Shuin neuvoo käyttämään käytävän sisätilojen maalauksia tai valokuvia, jotka kuvaavat vesivirtoja. Se voi olla vesiputouksia, vuoria, meriä. Veden elementin on oltava liikkeessä, mutta ei kauhistuttava. Sopivat maalaukset ylpeillä purjehduksilla tai tyylikkäillä merikuvilla. Tee valinta vakavasti, koska tontti määrittää, mitkä magneettivuoret vallitsevat talossa. Haluat rauhaa ja menestystä, ei pysähtymistä ja ahdistusta.

Kuva linnuilla käytävällä
Kuva koiralla käytävällä

Mukaan feng shui käytävää - paikka, jossa kuvia luonnonmaisemissa ovat ihanteellisia. On aika, että kuva kuvassa voi olla erilainen, mutta on toivottavaa keväällä herääminen tai kesän ylellisyys vehreys. Kuvan koostumuksessa ei saa olla rikkoutuneita puita, himoitettuja kukkia tai tuhoutuneita esineitä. Tuoreita kukkia maljakko- tai hedelmän asetelmissa tuo taloon kauneutta, vaurautta ja hyvinvointia. Oikein valittu kuva ei vain aktivoi positiivista energiaa, vaan myös imee negatiivisen säteilyn aiheuttamaa negatiivista säteilyä.

Japanilaiset tyyli maalaukset käytävällä
Kuvia eläimistä eteiseen

Etsi sopiva kuva käytävällä on helppoa. Jotta voisimme tehdä oikean valinnan, riittää, että opastuksemme ja oma maku sujuvat. Muista, että kuvan ei pitäisi vain täydentää huoneen sisustusta vaan aiheuttaa myös positiivisia tunteita niille, jotka näkevät sen.

Maalauksia talon eteisessä
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

95 − 90 =