Sisätilojen sisäovet (21 kuvaa): kauniit yhdistelmät

Joku, sisätilojen ovet - tämä on sisustus sisustus, ja jollekulle tilaa erottava. Mutta riippumatta siitä, mitä ovet ovat sinulle, tärkein indikaattori, joka yhdistää molempien toiveen, on laatua. Kun olet tehnyt hyvän rakenteen, se voi palvella sinua, vaikka ei koko elämäsi, mutta 15 vuoden ajan se on tarkka. Sen vuoksi se olisi valittava hyvin huolellisesti. Anna sisäovien valinta, eikä se ole tärkeä rakennusrakenteessa, mutta tiedät, että muotoilu tuo viime kädessä kokonaiskuvan suunnittelukonseptista.

Musta-ja ruskeat sisäovet ruokailuhuoneeseen

Moderni ostajalla on runsaasti valinnanvaraa, sisäovien valikoima on niin suuri, että on erittäin vaikeaa tehdä valinnan malleista. Erityisesti, jos omaan ymmärrykseen liittyvä ovi ei saa jakaa tilaa vaan myös yhdistää sen.

Jos pidät ovi erillisenä elementtinä sisustuksessa, jotkut mallit ovat sinällään taideteos, jonka tunnelmassa et voi aina sopeutua harmonian saavuttamiseksi ja yhdistelmänä kokonaiskuvaan sisustuksesta. Joten käy ilmi, että hetkellisen heikkouden ostaminen voi muuttua valtavaksi ongelmaksi. Siksi sinun on ainakin ymmärrettävä ovi-teoria.

Tyylikäs harmaa ovi valkoisessa sisätilassa

Sisustusovien suunnittelu

Ensinnäkin päättää sisäovien mallista. Markkinat tarjoavat tänään hienoja, joten seuraavia kriteereitä valittaessa:

  • Ovien tekniset ominaisuudet.
  • Tyyli, jonka täytyy vastata huoneen yleistä muotoilua.
  • Kysymys säästää ylimääräistä tilaa, jos se on merkityksellinen.

Liukuovet sisätiloissa

Liukuva sisäovet tai ovi-coupe, kuten heitä vielä kutsutaan, voivat olla apuasi, koska ne ovat erittäin kätevää käyttää ja lähes eivät käytä arvokasta vapaata tilaa. Kangas liikkuu pitkin ohjaimiaan ja liukuu seinän lähelle.

Mustavalkoiset liukuovet

Tietenkään nämä eivät ole kääntöovia, jotka eristävät hyvin ei-toivottuja ulkomaisia ​​ääniä eivätkä säilytä tuoksuja muilta huoneilta. Mutta heillä on oikeus olemassaoloon. Kaikki eivät tarvitse oven täysin sanan merkityksessä. Jos esimerkiksi henkilö tarvitsee jotain, joka näyttää sisäiseltä osioilta, niin että tarvittaessa on mahdollista luoda yhdestä suuresta huoneesta kaksi pientä huonetta, jotka on eristetty toisistaan.

Liukuovet voivat olla paitsi välttämättömyys myös asuntojen ylellisyyttä. Loppujen lopuksi ovi-osasto näyttää erittäin tyylikkäältä ja sopii helposti myös huoneiston suunnitellun sisustuksen kaikkein monimutkaisemmalla tontilla.

Lasinen liukuovi
Ruskeanvalkoiset liukuovet

Taittuvat ovet sisätiloissa

Taitettavat ovet ovat täysin kaavoitettuja huoneita. Itse asiassa ne muistuttavat hyvin liukuvia rakenteita. Merkittävä ero on sulkemis- ja avautumisjärjestelmä. Liukuva esimerkiksi oikeutetusti junaan tai kaappiin. Tässä ovenpeitteen liikkumisjärjestelmä puhuu puolestaan. Mutta taittuvat muistuttavat ruutua tai harmonikkaa. Valmistusmateriaali on puu tai muovi. Siksi ne sopivat enemmän makuuhuoneiden tai olohuoneen suunnitteluun, mutta ne voivat toimia osana pukuhuoneessa. Ja jopa pysyä ruudussa näytön kylpyhuoneessa.

Valkoinen taittovehti makuuhuoneeseen

Tällaisissa ovissa on paljon etuja: sekä tyylikäs ulkonäkö että helppokäyttöisyys ja houkutteleva hinta. Mutta ehkä on yksi pieni haitta - se on hyödyntämisajankohta. Vaikka hinnoittelupolitiikalla voi olla suuri rooli tässä. Laatukomponentit, hyvä ovi-lehtien materiaali voivat kaksinkertaistaa tai jopa kolminkertaistaa käyttöiän.

Ruskeat taittuvat ovet lasimaisella lasilla
Valkokankaat, joissa on peilit

Kääntöovet sisätiloissa

Genren klassikot ovat tavallisia useimpia yleisimpiä kääntöoviä varten: yksilevyinen tai kaksirivinen. Tällaisen suunnitelman ovi lehti sopii helposti huoneen sisätilaan. Ovet voivat olla joko kynnysarvon kanssa tai ilman. Yksilehtiset ovet ovat vasenkätisiä tai oikeakätisiä.

Puiset oviovet sisätiloissa

Tässä ovien mallissa on myös yksi haitta - ne avaavat paljon tilaa avattaessa, varsinkin jos niiden leveys on 90 cm. Asennuksessa on välittömästi vivahteita, mihin suuntaan oven avaaminen niin, että se vie pienintä tilaa. Nykyaikaiset valmistajat tarjoavat kääntömekanismin, joka avautuu itsestään ja itsestään. Jonkin osalta tämä voi olla todellinen tie ulos, mutta joillekin on ehdottoman mahdoton vaihtoehto. Mutta vaihtoehtojen olemassaolo on jo itsessään hyvä.

Valkoinen keinuovet klassisessa sisustuksessa
Sisätiloissa kaksi ruskeaa kääntöoviä

Oven muodin löydöt

Kun valitaan sisäovien avausjärjestelmä, on tarpeen ymmärtää, minkälainen rooli heillä on asunnon yleisessä tyylirakenteessa.

1

Wenge-ovia sisätiloissa

Ovet-wenge - yksi suosituimmista malleista klassisesta tyylistä. Wengea kutsutaan tavallisesti kaikkiin malleihin ovien lehdistä, jotka on valmistettu tummasta puusta. Kasvitieteessä ns. Afrikkalainen mustetakki. Tämän värinen ovenlehti on rikkaan suklaan sävy. Ovet näyttävät jaloilta ja tyylikkäisiltä
melkein minkä tahansa huoneen tyyliin, mutta harmonisesti katsovat moderniin techno- ja high-tech-tyyliin. Tummat ovet sisätiloissa täydellisesti yhdistettynä metalli- ja peilikappaleisiin.

Moderni ovet, joissa on lasi ja ilman väriä wenge

Moderni ovet, joissa on lasi ja ilman väriä wenge

Tämä väri sopii hyvin yhteen monien vaaleiden sävyjen kanssa. Mutta tärkeintä sisätilojen suunnittelussa ei ole liiallista, muuten tumma väri voi vetää kaiken huomion itseensä ja tulla huonoksi hallitsemattomaksi huoneen suunnittelussa. Sisätilojen klassinen yhdistelmä on ovien värin yhdistelmä huonekaluilla ja lattiapäällysteellä, mutta sävyt voivat erota pari sävyä, jotka ovat tummempia ja kevyempiä.

Tärkeää! Jos et onnistunut noutamaan sisätilojen sävyn ovea, älä lannistu, on vähän temppua. Oikea valaistus huoneessa pystyy korjaamaan ei kovin hyvän yhdistelmän ääniä.

Vaikka useimmat suunnittelijat suosittelevat oven lehden värin yhdistämistä lattialle. Mutta missä tahansa sisätilassa on vivahteita ja toisinaan kontrasti on voittavampi päätös.

Ovi Wenge-lasilla
Ovi, jossa huurrettu lasi wenge-väreissä

Sisätilojen sisäiset sisäovet

Tummia sävyistä kääntymme valolle ja klassisemmille malleille. Klassikot ovat aina tiukkoja, ytimekkäitä ja suhteellisia riveihin ja kaareihin. Klassiseen tyyliin kuuluvia ovilehtiä erottaa aatelisuus ja herkku. Samaan aikaan ne ovat erittäin käytännöllisiä, lisäksi ne näyttävät aina hyvältä. Tällaiset ovet on valmistettu joko luonnonmateriaalista tai koristeltu ekomuutoksilla.

Sisätilojen sisäiset sisäovet

Valkaistu puusta tai maalattu valkoinen maali sopivat usein hyvin Shebbie-chicin ja Provencen tyyliin. Ne ovat hyvin yhtenäisiä sisätiloissa.

Tällaisia ​​ovimalleja täydennetään usein epätavallisia yksityiskohtia, kierrettyjä elementtejä tai kuvioita. Ne voivat koostua lasipinnoista, läpikuultamattomista tai läpinäkyvistä, jotka lisäävät edelleen armoa ja keveyttä. Tällä hetkellä väri vaalea tammi ja norsunluu väri ovat erittäin suosittuja.

Nykyaikainen sisustusvalkoinen ovi

Lasiovet sisätiloissa

Lasirakenteet ovat yksi epätavallisimmista ja antenniratkaisuista. Valitettavasti kaikilla ei ole varaa tällaisiin oviin, koska lasimateriaali on tarpeeksi herkkä. Yksi huolimaton tai kiusallinen liike ja jopa aikuinen voivat helposti pilata tällaisen oven. Jos perheellä on pieniä lapsia, siitä tulee erittäin vaarallinen heille.

Sisäovien lasiovi keittiöön

Sisäovien lasiovi keittiöön

Jos halu voittaa puutteet ja haluaa todella lasiovimallin, on parempi yhdistää lasi puuhun. Suurin vaihtoehto on ovi, jonka pohja on puusta ja yläosa on koristeltu lasisisäkkeillä.

Merkittävä lisäys tällaiseen muotoiluun on tyyliltään moderni ja välimerellinen tyyli. Estetiikan ainutlaatuisuuden ansiosta lasipinnat voidaan yhdistää minkä tahansa tyylisuunnan kanssa huoneen sisätilaan.

Sisäpuolinen lasiseinä, jossa kuvio
Sisätilan ovi matta ja tavallisesta lasista

lisälaitteet

On vielä tärkeämpää valita ovien sopivat ja laadukkaat komponentit. Loppujen lopuksi oven - tämä on muotoilu, joka avautuu ja suljetaan sata kertaa päivässä, joten on erittäin tärkeää, että mekanismi on vahva ja luotettava. Jokainen meistä odottaa, että ovet palvelevat ja pitävät omistajiaan monen vuoden ajan.

Vaaleanruskea ovi sisätiloissa

Onko oven korkeus väliä?

Useimmilla meillä on tavalliset oviaukot, joten ovien korkeus on vakio. Mutta yhä useammin suunnittelijat tarjoavat korkeat sisäovet. Ensinnäkin ne näyttävät erittäin vaikuttavalta, ja toisaalta ne muuttavat huoneen koko tilannetta. Mitä tulee teknisiin ominaisuuksiin, on selvää, että enemmän valoa ja ilmaa kulkee korkeiden ovien läpi. Huone näyttää tilavammalta visuaalisesti.

Kaikkien ovilevyn parametrit on tunnettava etukäteen, ennen kuin sisäiset viimeistelytoimenpiteet alkavat, jotta ei ole tarpeetonta purkamista.

Wenge-ovi, jossa on himmeä lasi sisätiloissa
1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

56 + = 58