PVC-ovet: moderni klassikko (21 valokuvaa)

Muoviovet puhkesivat nopeasti elämästämme kaksi vuosikymmentä sitten. Aluksi se oli parvekkeelta valmistettu ovi, joka oli valmistettu valkoisesta PVC: stä ja pienten kauppojen sisäänkäyntiryhmistä. Ne ovat osoittautuneet käytännöllisiksi tuotteiksi, edullisiksi ja pitkäikäisiksi. Nykyisin PVC: stä valmistetut sisätilat ja sisäänkäyntiovet ovat merkittävä markkinaosuus, ja ne on asennettu kunnioitettaviin kartanoihin, muodikkaisiin ravintoloihin ja hotelleihin. Polyvinyylikloridin käytännöllisyys, sen plastisuus ja kohtuuhintainen hinta antavat sinulle mahdollisuuden luoda tuotteita, jotka eroavat ulkonäöstä ja suunnittelusta. Nämä ovat kääntöovia, PVC-liukuovia, ovi-harmonikoita, liukuvat mallit. Yhdistää kaikki tällaiset tuotteet alumiinilla tai metalliprofiililla pohjaan ja koristeelliseen muovipinnoitteeseen.

Parveke muovinen ovi

Valkoinen muovinen ovi

PVC-ovien ominaisuudet

Täysin muovista valmistetaan vain PVC: stä valmistettu ovi-harmonikka, jolla on kyky taittaa avattaessa. Tätä varten sen rakenne koostuu useista samanlaisista paneeleista ja erikoisvarusteista. Tällaisia ​​sokeja ovia käytetään vain pieninä huoneina sisätiloina.

PVC-ovi sisustuksella

PVC-ovi puulle

Kaikissa muissa ovissa on runko alumiinista tai metallista. Tulomoduulissa on lämpöeristys ja kolminkertaiset lasiset ikkunat, parvekkeen ovet on valmistettu kaksinkertaisilla ikkunoilla. Erilaiset PVC-ovien tyypit ovat varusteet. Se tarjoaa tietyn tyyppisen avaamisen tietyssä asennossa, joka on vastuussa toiminnan kestävyydestä.

PVC-ovi talon sisätiloissa

PVC-ovea oleva taitettava ovi

PVC-ovien edut

Moderniin muovioviin käytetään sisäänkäyntiä, interroomia, joka on asennettu kylpyhuoneeseen ja parvekkeelle. Laaja sovellusalue on paras vahvistus näiden tuotteiden saatavuudesta. Tärkeimpiä niistä ovat:

1
 • erilaisia ​​viimeistelyjä;
 • kevyt paino;
 • tiiviys;
 • huollettavuus;
 • toiminnallisuutta.

PVC-profiililuukun kevyt paino estää vääntymisen, minkä ansiosta se on aina helposti ja laadullisesti suljettu ja tarjoaa korkean ääneneristyksen ja lämmöneristyksen.

Kuuma PVC-ovi

Ruskea PVC-ovi

Sisäänkäyntiä ja sisäovia voidaan säätää koko käyttöiän ajan. Tämä saavutetaan käyttämällä korkealaatuista laitteistoa, pienen painon kankaalle. Suurin osa oven yksityiskohdista: tiivisteet, kahvat, katokset, kaksinkertaiset ikkunat, sandwich-paneelit voidaan helposti korvata vastaavilla tuotteilla. Jos on tarpeen vaihtaa puinen ovi, vain pieni korjaus vaaditaan PVC-ovi lasilla.

Muovinen ovi keittiössä

Muovinen ovi-osasto

Analysoimalla tämän tuotteen etuja ja haittoja, emme voi jättää huomiotta mallien, erilaisten päällysteiden, kosteudenkestävyyden moninaisuutta. PVC: stä valmistettuja liukuovia, keinuvat, kaarevat, kaksiosainen heilurimallit. Polyvinyylikloridi on yksi suosituimmista materiaaleista, jossa on erilaisia ​​koristeellisia ominaisuuksia. Ensimmäiset mallit olivat sileät ja valkoiset, ja nykyään tuottajien valikoima on värjättyjä, valkaistuja, kuvioituja malleja. Polyvinyylikloridikalvo, joka on peitetty ovilla, jäljittelee ihanteellisesti luonnon puusta viilua. Potentiaalinen ostaja voi valita sisäovet PVC-pinnoituksella Wenge, valkaistu tammi, kirsikka, merbau ja muilla pinnoilla.

Muovinen ovi parvekkeelle

PVC-ovi

Muovisten ovien lajikkeet

Ovesta, joka on peitetty PVC: llä, on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 • sisätilojen;
 • tulo;
 • parveke.

Parvekkeelle johtavat kosteudenkestävät ovet eroavat muista malleista saatavien erikoisvarusteiden ja kaksinkertaisten ikkunoiden koon mukaan.

Swinging muovinen ovi

Liukuva muovinen ovi

Rakennetyypin mukaan PVC-laminoidut ovet on jaettu seuraaviin tyyppeihin:

 • vauhdissa;
 • taitto;
 • liukuva;
 • heiluri;
 • yksilehtiset;
 • taitto;
 • Arch.

Mallien valikoima mahdollistaa rajattomat mahdollisuudet suunnittelijoille ja arkkitehdeille. Joten PVC: stä valmistettuja heiluriovia voidaan käyttää huoneissa, joissa on tilaa. Liukuva malleja käytetään panoraamakuulujärjestelmissä. Ylellisiä PVC-PVC-ovia käytetään julkisissa paikoissa ja kunnioittavissa mökeissä. Taitomallien ominaisuudet antavat heille erinomaisen valikoiman mökkejä, vaatekaappeja ja kodinhoitohuoneita.

Muovinen ovi lasilla

Muovinen ovi vessaan

Kuinka valita muoviovet?

Perinteisesti tämäntyyppiset tuotteet valitaan parvekkeelle, mieluummin lasitettuina 2/3 malliin. Näin voit varmistaa huoneen maksimaalisen valaistuksen. Tavallisesti käytetään tavallisia valkoisia ovia, vaikkakin valkaistu tammen pinta ei ole yhtä kirkas, mutta näyttää vaikuttavammalta. Riippuen sisätilasta, voit valita viilun oven parvekkeella tahansa varjossa. Tätä olisi käytettävä sisustuksen yksinoikeuden antamiseksi.

Uima-altaan PVC-ovet ovat yhä suosittuja nykyään. Niiden lämpöominaisuudet kestävät korkean kosteuden, älä päästä pois lämpöä. Tekokuituravusta on helppo huolehtia, ja valinnanvaraa voi valita halutun sävyn mallin. Tavalliset valkoiset ovet voidaan korvata valkaistu tammi, yleiset sävyt ovat erittäin suosittuja: tammi, kirsikka, pyökki.

Viistetyt pariovet - erinomainen vaihtoehto olohuo
neelle tai pääsy terassille. PVC-sisämallit nykyään eivät ole huonompia MDF-tuotteiden valmistuksessa. He voivat kilpailla hinnalla, mutta parempia kuin toimivuus. Vanhojen sisäovien viimeistely PVC: stä voi olla mikä tahansa: lasi lasimaalaukset, sulatus, koriste-elementit. Sävyjen valinta on vaikuttava: valkaistu tammi - ebony ja merbau.

Muovisen oven asennus

Sisäänkäynti muovinen ovi

Taitettavat mallit eivät tee lasia, mutta on vaikeaa soittaa miinus. Useimmiten niitä käytetään asennus apuhuoneisiin, joten niiden koko on pieni, joten voit syöttää jatkuvan kangas talon suunnitteluun ilman tarpeetonta vaivaa.

Muovinen ovi lasimaalauksineen

PVC: n sisäänkäyntiovet tuntuvat monille potentiaalisille ostajille, jotka ovat tosiasiallisia vain pienille myymälöille. Tämä näkemys kannattaa vaihtaa - monien mallien ominaisuudet eivät ole alhaisempia kuin metalliovet, koska korkealaatuinen teräs voi piiloutua muovin alle ja panssaroitu lasiyksikkö voi kestää paitsi iskun vaikutukset myös pistoolin pistoolin. Tällaiset viilutetut ovet taloon täyttävät tiukimmat vaatimukset ja voivat toimia vuosikymmeninä. Niiden viimeistely voi olla mikä tahansa: pinnoitettu valkaistu tammi tai merbau, koristeelementit ja kaksoislasitut erikoiskalvot. Asentamalla tällainen ovi yksityiseen taloon voit osoittaa paitsi makua, myös sitoutumista uusiin teknologioihin.

Muovinen ovi lukolla

Valittaessa minkä tahansa tyyppisiä ja tarkoituksia olevia PVC-ovia, on kiinnitettävä erityistä huomiota käytettäviin varusteisiin. Ei ole välttämätöntä säästää tätä komponenttia - pysyvien korjausten käyttökustannukset, säätö minimoi halvan tuotteen ostamisen ilon. Laadukkaat kalusteet eivät vain pidennä ovien käyttöä, vaan myös varmistavat niiden toimivuuden ja korkean huollettavuuden.

PVC: n kaarituet

Tällaisten tuotteiden käyttö on ilo, kuten miljoonat eurooppalaiset ja pohjoisamerikkalaiset näkevät. Markkinoilla on paljon valmistajia, jotka käyttävät korkealaatuisia lisävarusteita maailman johtavilta valmistajilta PVC-ovien valmistukseen - ja heidän pitäisi lopettaa valintaansa!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

98 − 95 =