Ovet wenge: vaihtoehtoja yhdistää sisustus (23 kuvaa)

Yksinomainen sisustussuunnitelma auttaa luomaan puisia wenge-ovia, jotka korostavat omistajan makua ja korkeaa sosiaalista asemaa. Tämän trooppisen kiven puulla on luonteenomaista hienostunutta kuvioitua tummaa väriä, jonka sävyt vaihtelevat kullanruskeasta tummaan suklaaseen. Afrikalle tämä puu on tullut todellinen musta kulta, vuosikymmenten ajan se oli todellinen metsästys, joka johti lähes kokonaan katoamiseen metsistä.

Wenge-ovi

Wenge-ovi sisustuksella

Wengen väri liittyy monia ihmisiä, joilla on ylellinen ylellisyys ja korkea tila. Afrikan metsien hävittämisestä ja puiden määrän vähenemisestä johtuen puun arvo on kasvanut moninkertaisesti. Viilunväriset viiluovet vievät nykyään korkeaa hintaa, joka ei ole kaikkien potentiaalisten asiakkaiden saatavilla. Tästä syystä PVC-kalvolla peitetyt mallit ovat suuria vaatimuksia, joiden arvo houkuttelee ostajia ympäri maailmaa.

Double wenge -ovi

Seinäpaneelinen wenge-ovi

Tärkeimmät wenge-ovien tyypit

Wenge-puu on erittäin tiheää, joustava ja kestää mekaanisia vaurioita. Wenge-sarjan sisäänkäyntiosa on aina toimiva ja käytännöllinen, mutta tällaisen tuotteen hinta on erittäin korkea. Tästä syystä seuraavat ovet ovat suosittuja:

  • sisäovet viilutettu;
  • PVC-kalvolla peitetyt metalliset ovet;
  • sisätilojen PVC-ovet;
  • Sisustus, peitetty keinotekoisella viilulla.

Wengen sisäovet, joissa on lasi- ja kuuro-malleja, valmistetaan liukuovista ja heilurista, taittuvat ja pyörivät. Näin voit valita tuotteita budjetin ja käyttöalueen mukaan.

Tyhjä Wenge-ovi

Ovien tyylejä wenge

Sisätiloissa käytetään Wenge-värisiä ovia, jotka toteutetaan monissa eri tyyleissä. Valmistajat tuottavat tässä väreissä klassisia ja moderneja malleja, tuotteita, jotka arvostetaan huipputekniikan ja minimalismin fanien keskuudessa. Modernin Wenge-tyylin ovet ovat epäsymmetriset koristeelementit ja sileät linjat ovat erittäin suosittuja. Hyvin sovitettu wenge-värin peiliin, joten nämä ovet-coupes ovat uskomattoman suosittuja boudoirissa.

1

Wenge-ovi pystysuorassa

Sisäänkäyntiovi wenge

Wenge-ovet, joissa on himmeä lasia, ovat muodikkaita, tällaisten mallien määrä tekee vaikutuksen paitsi tavallisille ihmisille myös asiantuntijoille. Hämärä lasilla voi olla eri lasitusalue: pienistä asennoista, jotka ovat 80-85% ovipinnasta. Käytä valkoista tai beigenväristä lasia, koska vaaleat värit sekoittuvat täydellisesti lähes mustan wenge-värin kanssa.

Wenge ovi olohuoneessa

Wenge-ovi sisätiloissa

Wenge-ovien yhdistelmä lattiapäällysteellä ja seinänvärillä

Käytä wenge-värisiä ovia sisätiloissa, sillä ne on vaikea yhdistää sinisiä, vaaleanpunaisia, oransseja, sinisiä ja vaaleanvihreitä sävyjä. Kun valitset taustakuvan, sinun kannattaa valita vaaleat värit: valkoinen, beige, hiekka, harmaa. Tumman wengen ja tällaisen seinämateriaalin välinen kontrasti on suurin, mikä tekee sisustuksesta tunteellisen, ilmakehän ja valoisan.

Wenge-ovi keittiössä

Wenge-ovi huoneiston sisätiloissa

Valittavana on lattianpäällystys sisäpuolella olevan wenge-värin sisäoville, joten se on riittävän vaikea. Suurin ongelma on, että tämän afrikkalaisen puun rakenne on niin alkuperäistä, että perinteiset laminaatti- tai linoleum-versiot eivät sovi siihen. Älä yhdistä sisäovia ja lattiaa wenge, se ylikuormittaa sisätiloja, vaikea havaita. Suunnittelijat käyttävät tämän värin ovet mieluummin tällaista lattiapäällystettä kuin valkaistu tammi, vaalea pyökki ja vaahtera. Vaihtoehtoisesti voit valita saksanpähkinän, jolla on pääosin harmaa sävy.

Wenge-ovi, jossa huurrettu lasi

Wenge metallinen ovi

Valitse wenge-väriovet

Wengen upea sisäänkäynti on paras ratkaisu kaupunkilomalle, jossa on valoisa käytävä. Tällaisten teräsovien käyttö voi olla kartanoissa, joissa on julkisivut beige- tai harmaasävyisiä tiiliä. Harmonisesti ne näyttävät viimeistelystä valkoisen, kevyen hiekan, pistaasipäällysteen julkisivuhelmiin.

Sisätilan ovi wenge

Wenge-ovi minimalistisessa tyylissä

Asunnon sisätiloissa voit käyttää ovi-coupe-, swinging- ja folding wenge -malleja. Niitä käytetään missä tahansa talon huoneessa: olohuoneessa, keittiössä, toimistossa, kylpyhuoneessa ja wc: ssä. Kevyt käytävä pimeillä ovilla näyttää ylelliseltä ja voimakkaalta tyylikkäältä. Eri tyyleihin tehdyt mallit valitaan kiinteistön omistajan mieltymysten mukaan. Ainoa suositus voi olla neuvosto useiden lasisten ovien käyttämiseksi varjostetuissa käytävissä.

Wenge-ovi jugend-tyyliin

Minkä tyyppinen ovi on paras valita? Laminoidut wengeovet ovat erittäin suosittuja kohtuulliseen hintaan. Valmistajat tuottavat eri tyyppisiä malleja, joiden paksuus on erilainen PVC-kalvolla, mukaan lukien ovi-coupe. Vähemmän suosittuja ovat viilutetut ovet, jotka on peitetty sekä keinotekoisella että luonnonmateriaalilla. Etusijalle asetetaan yhä enemmän vinyyli PVC: stä, jota kutsutaan laminaatiksi sen eduista:

  • yksinkertainen hoito;
  • korkea mekaaninen lujuus;
  • kosteuden kestävyys;
  • yksityiskohtainen jäljittely pu
    un rakenne.

Laminaattilevyllä varustetut oviosastot eivät ole erotettavissa malleista, joissa on luonnollinen viilu.

Wenge-ovi kaistaleilla

Wenge-ovi käytävällä

Ovet MDF wenge ovat kohtuuhintaisia ​​ja niitä voidaan käyttää talousarvion korjaamiseen. Ne sopivat täydellisesti laminaatin tai linoleumin kanssa valkaistuun tammiin, jota kaikki johtavat lattianpäällysteet valmistavat. Huolimatta kohtuullisesta hinnasta, potentiaalisille ostajille tulee vaikutuksen laaja valikoima tuotteita eri tyylejä. Voit ostaa ovi-osaston tai lasimallin boudoirille, kaapin, kirjaston ja olohuoneen tuotteille.

Suklaan sävyyn avautuva wenge

Viiluovi wenge

PVC-värin Wenge-liukuovia voidaan käyttää valkaistun tammen avoimeen tai suljettuun terassiin. Tämän varjostetun sohvaovet ovat hyvä valinta talon teknisissä huoneissa. Lasi-koriste-elementit koristelevat Wenge-malleja, jotka on suunniteltu olohuoneisiin ja makuuhuoneisiin.

Wenge-ovi moderniin tyyliin

Wenge-ovi lasilla

Wenge on ylellisyyden, vaurauden ja hienon maun symboli. Valinta tämän värin ovien hyväksi luo elegantin sisustuksen talossa tai kaupunkitalossa. Wenge-tuotteita voidaan käyttää toimistotilojen, kahviloiden, ravintoloiden suunnitteluun. Tämä on erinomainen valinta hotelleille, mukaan lukien 3-5 tähden hotellit. Wenge soveltuu erinomaisesti eri suuntiin sisustussuunnittelussa, erityinen ilo-ostaminen ja asentaminen tämän tuotteen ansiosta fanit ovat vastakkaiset ratkaisut. Laaja tuotevalikoima luonnollisista ja keinotekoisista materiaaleista mahdollistaa oven optimaalisen valitsemisen korjauksen tai rakentamisen budjetin mukaan.

Wenge-ovi sisustustekstiileillä

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

88 − 84 =