Kaksiosainen ovi: mielenkiintoinen ratkaisu mukavuutta ja esteettistä täydellisyyttä varten (26 kuvaa)

Kaksisuuntaiset sisäovet ovat ovirakenne, joka koostuu kahdesta ovilevystä, yhdistyvät yhdellä ovikehyksellä, lohkolla ja yhdellä vyöhykkeiden järjestelmällä. Yksi siipistä kiinnitetään pulttien avulla. Ne kiinnittävät liinat ylä- ja alareunaan ja antavat tarvittaessa ovien avaamisen tarpeen mukaan.

Edut ja haitat

Tuplaovia ei niin usein löydy asunnosta tai talosta. Tämä johtuu siitä, että liian kapeita tai pieniä huoneita, joissa on samanlaiset rakenteet, on vaikea varustaa. Kuitenkin, jos huone mahdollistaa, käyttää samanlaisia ​​malleja ovet ovat edelleen sen arvoisia.

Kaksoislehdeteline

Kaksipuolinen kaareva ovi

Tärkeimmät edut:
Heilurirakenteen käytön ansiosta sisätilojen ovi voidaan avata sekä yhdestä että toisesta suunnasta, mikä on erittäin kätevää toiminnallisuuden sijainnista;

  • Koriste-maalaukset, lisäkkeet ja muut sisustukset näyttävät hyvin houkuttelevalta ja kiinnostavalta.
  • Kaksilevyiset ovet sopivat hyvin mihin tahansa sisätiloihin;
  • Tällaiset malleet näyttävät hyviltä epätavanomaisessa muodossa, esimerkiksi koristeltu kaarella;
  • Kaksinkertainen muotoilu on paljon helpompi valita ei-standardi oviaukko;
  • Katuovet, joissa on kaksi kangasta, näyttävät värikkäältä ja vieraanvaraiselta, täysin muuttaen talon julkisivua.

Siinä tapauksessa, että huoneen ulkoasu ei salli sisätilojen kaksilehtimallien käyttöä, ne voidaan aina korvata liukuovella. Tärkeintä on, että järjestelmä toimii hiljaisesti ja tasaisesti.

Kaksipuolinen valkoinen ovi

Kaksiosainen musta ovi kylpyhuoneeseen

Swing-rakenteiden ominaisuudet

Liukuovi on yksinkertainen, kätevä ja luotettava järjestelmä. Tärkein epäkohta, jonka on kohdattava, on vapaan tilan tarve aivan oveen, muuten ovet eivät yksinkertaisesti toimi.

Keinuovet taloon tai huoneeseen luokitellaan ominaisuuksien mukaan.

1

Kaksoislehti korkea ovi

Esitteiden määrällä

Jos oviaukko on kapea (alle 900 mm), on parempi käyttää yhtä lehteä. Jos leveys on yli 900 mm, voidaan käyttää kaksinkertaisia ​​kääntörakenteita, joissa on lasia tai muita kiinnikkeitä.

On hyvä vaihtoehto, johon kuuluu kahden eri leveyden läpät. Tämä kangas, joka on jo suljettuna, käyttää vain yhtä lehteä, mutta tarvitaan kapea kangas, kun tarvitset tuoda tai toteuttaa mittatilaisuuksia (esim. Huonekalut);

Kaksikerroksinen ovi klassisessa tyylissä

Kaksinkertainen puuovet

Avattu puoli

Jos oviaukkoa liikutetaan toisistaan, käännettävälle yksilehtisovelle on tunnusomaista jakaminen aukon vasemmalle ja oikealle puolelle.

Jos varastot sijaitsevat oikealla puolella, etuovi aukeaa itsekseen ja päinvastoin. Kaksisuuntainen malli voi avata yhteen suuntaan tai toimia heilurin periaatteella.

Kaksipuolinen lasimaalaus

Valmistusmateriaalit

Ottaen huomioon, että kaksinkertaiset ovet ovat monimutkaisempia työn ja kokoonpanon periaatteen kannalta, erityistä huomiota kiinnitetään sekä materiaalin valmistukseen että laitteistoon. Mistä ja miten kaikki suunnittelun elementit tehdään, riippuu siitä, kuinka sisätilojen ovet näyttävät, ja kuinka kauan ne palvelevat omistajiaan ilman työtehtäviä ja ärsyttäviä vikoja. Katsotaanpa suosituimpia vaihtoehtoja.

Kaksiosainen ovi talon sisätiloissa

Tammasta valmistetut kaksinkertaiset ovet

puu

Talon puiset ominaisuudet ovat aina sopivia. Puu on ekologisesti puhdasta materiaalia, joka näyttää kauniilta, antaa koko sisätilalle tiettyä hienostuneisuutta ja viehätystä.

Yleensä sisäovet ovat puusta, ja käytännöllisempää ja voimakkaampaa analogia (esimerkiksi metalli) käytetään syöttörakenteiden materiaalina. Arvokkailla puulajilla on kaunista koostumusta, luonnollista koostumusta, niitä arvostetaan niiden värjäämisen vuoksi. Liukuvat puiset kaksilehtiset ovet ovat melko kalliita, mutta hinta on täysin perusteltu, kun otetaan huomioon, kuinka kestävät ja kestävät ne ovat.

MDF

MDF on materiaali, joka on halpa ja houkutteleva käytännöllisyytensä ansiosta tullut suosituimpia kuin puu. Tämä on erinomainen vaihtoehto kalliille ja ei aina edulliselle puumalleille.

Bicuspid violetti ovi

Kahden sisäänkäynnin punainen

Kalliimmat mallit koostuvat kokonaan MDF-paneeleista. Budjettianalogit eroavat toisistaan ​​siinä, että sisäistä täyttöä tavallisesti edustavat solu- kartonki tai materiaalit, jotka ovat samanlaisia ​​toiminnallisissa ominaisuuksissaan.

Hinta voi myös vaikuttaa ulkonäköön. Esimerkiksi MDF-pohjaan ja hiekkapuhallettuun sisustukseen tarkoitetut kaksilehtiset lasiovet maksoivat suuruusjärjestyksen enemmän kuin vain huoneiston sisäänkäyntiovet.

Kaksinkertainen liukuovi

Kaksipuolinen kiinteä ovi

muovi

Toimintorak
ennuksissa, parvekkeissa ja myös korkeissa kosteissa tiloissa käytetään muovisia ovia, jotka yleensä eroavat pienoiskoosta ja yksinkertaisesta työmallista. Muovi voi vahingoittaa koko sisätilaa, mikä tekee siitä halvemman.

Tämä on kuitenkin halvin ja monipuolisin vaihtoehto paikkoihin, kuten parvekkeelle tai kylpyhuoneelle. Jatkuvasti korkea ilman kosteus kunnioittavalla puulla on haitallista, mutta tällaisten haittojen muovituotteet eivät "pelkää".

Kaksilehtinen ovi jugend-tyyliin

Kaksoislehtinen ovelta tehty värjätty tammi

Muovista valmistetut ovet eivät ole melkein tehty. Tämä on ennen kaikkea käytännöllinen tekijä. Jos estetiikka on tärkeä, ja tämä on huoneiden välinen tila, on parempi käyttää muita materiaaleja. Poikkeus tehdään, jos sisustussuunnittelu vaatii kevyiden ja yksinkertaisten materiaalien käyttöä.

Esimerkiksi keittiön kaksoislehdet PVC-ovia käytetään ilmakehän säästämiseen ja tiivistämiseen. Toinen vaihtoehto, kun kevyt muovi kannattaa - tarve antaa iso oviaukko huoneeseen, jossa on korkeat katot. Samoin kaareva ovi on kertynyt.

Kaksoislehtiovilla tehty saksanpähkinä

Kaksoistuukainen kaiuttimella

metalli

Sisätilojen kaksoislevyovia käytetään vain yhdessä muiden materiaalien (esimerkiksi lasin kanssa) kanssa. Valmistajat haluavat käyttää kevyttä ja halpaa alumiinia tai käytännöllistä ja monipuolista ruostumatonta terästä.

Sisääntulotut teräsovet - ihanteellinen vaihtoehto todellisen linnoituksen luomiseen. Tällainen "varaus" suojaa huoneistoa tai taloa kaikista epätoivottavista vierailuista.

Liukuva kaksinkertainen ovi

lasi

Materiaalia ei käytetä yksikomponenttina. Yleensä läpinäkyvillä levyillä yhdistää MDF, puu ja muovi. Rauta- ja lasiosat ovat paljon harvinaisempia.

Ultra-moderniin olohuoneisiin, jotka on sisustettu futuristisella tyylillä tai progressiivisen modernistisen tyylin suuntaan, on sallittua sisällyttää täysin lasirakenteet kokoonpanoon. Tällaisten rakenteiden valmistuksessa käytettävän materiaalin on kuitenkin oltava erityinen: raskaita ja mekaanisia vaurioita ei pidä pelätä.

Sisäänkäynnin kaksioviset lasiset ovet ovat kalliissa toimisto- ja kauppakeskuksissa. Yksityisessä talossa tai asunnossa, jolla on vastaavia ominaisuuksia, ei voi olla.

Kaksilehtinen ovi retrotyylisenä

Kaksinkertainen vaaleanpunainen ovi, jossa pehmeä verhoilu

Ihanteellinen pienille huoneistoille

Useimmin käytetään liukumekanismia pienissä huoneistoissa. Tällainen kätevä ja yksinkertainen, ei vaadi ylimääräistä "työskentelyä" tilaa.

Yksinkertaisin tyyppi on kelaus. Oletetaan, että rakenne koostuu yhdestä ovesta, joka voi liukua pitkin telamekanismia yhdeltä puolelta toiselle. Tässä tapauksessa kapeat kanavat on paljon helpompi varustaa kompakti mekanismi.

Kaksipuolinen harmaa ovi

Kaksiosainen ovi Skandinavian sisustuksessa

Kaksinkertainen taitettava ovi

Jos liukuovia on asennettu tilavaan tilaan ja laaja terä on suunniteltu käytettäväksi, rullamekanismilla voi olla ongelmia. Tällaisen massiivisen rakenteen kuorma on varsin vaikuttava, joten mekanismi epäonnistuu usein.

Kaksinkertainen ovi lasilla

Kaksinkertainen lasiovi

Nykyään markkinoilla on paljon mielenkiintoisia malleja: laakonista suunnittelusta ja helppokäyttöisistä coupe-ovista uskomattoman monimutkaisiin yksinmuuntajiin. Lisäksi on aina mahdollista löytää mestari, joka on valmis tekemään ainutlaatuisen muotoilun omilla käsillään. Joka tapauksessa kaksoislehdet ovet miellyttävät asuntojen omistajia erinomaisella ulkonäyllä ja hyvillä toiminnoilla.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

58 + = 67