Harmaaovet sisustuksessa: kaikki nerokas on yksinkertainen (31 kuvaa)

Monet epätoivoisesti aliarvioivat harmaan väriset ovet. Jostain syystä uskotaan, että tämä väri on liian tylsää ja haalistunut, mutta tämä harmittaa virhe. Itse asiassa sisustuksessa olevat harmaat ovet - todellinen suunnittelijoiden löytö, koska se on harmaa, toimii hyvänä taustana muille väreille, mikä tekee niistä entistä kirkkaamman ja mehukkaamman.

Harmaa penkkiovi

Harmaa puinen ovi

Miksi sinun pitäisi ostaa harmaita ovia?

Kun suunnittelijat yrittävät tarjota asiakkailleen varteenotettava vaihtoehto harmaana ovi, monet ihmiset eivät odota loppuun välittömästi hävittää, koska suurin osa tätä väriä liittyy suoraan ns "hiiri" varjossa, mutta paletti harmaan sävyjä on rajaton. Niihin kuuluvat:

 • smoky;
 • helmi;
 • harmaa-hopea;
 • syvä harmaa;
 • tuhkainen;
 • tumma (melkein musta) harmaa;
 • siniharmaa.

Nämä ovat erittäin kauniita sävyjä, jotka yhdistyvät toisiinsa ja muihin väreihin. Jos valitset harmaa-siniset ovet, sisätila näyttää kylmältä ja tiukalta. Jos asennat tummanharmaa oven ja laita beigen laminaatti lattialle, huone tulee heti lämpimään ja kodikkaan. Lisäksi lähes kaikki harmaan sävyt voivat korostaa kirsikan syvyyttä, ruskeaa, vihreää ja sinistä. Harmaita ja muita värejä on klassisia yhdistelmiä, jotka suunnittelijat muistuttavat meitä jatkuvasti.

Harmaa ovi talossa

Harmaanovet

Valitse sisätilojen ovi

Osta interroom harmaa ovet pitää kestää. Ensin sinun on yhdenmukaistettava sisustussuunnitelma, päättää hankkimalla laminaatti, huonekalut, tapetit. Ja kun kaikki tilataan ja ostetaan, voit ostaa harmaata sisäovet. Ne ovat lopullinen kosketus, joka viimeistelee huoneesi sisätilat.

Hävitä välittömästi täysin harmaat sisätilat. Jos huoneistossa on harmaa lattia ja seinät, ovien on oltava täysin erilaiset. On myös syytä huomata, että harmaasävyinen yhdistelmä on ruskeaa tai mustaa maalia. Nämä värit sopivat hyvin, mutta ylittävät surua ja ahdistusta.

Harmaa kaksiovinen

1

Harmaa ranskalainen ovi

Harmaa ovet näyttävät hienoilta pastelliväreiltä. Heidän avullaan on mahdollista laajentaa tilaa. Jos tällaisessa makuuhuoneessa on täysin lasihopea ovi tai puinen, jossa on lasillinen alkuperäistä muotoilua, niin huoneessa on vielä enemmän ilmaa.

Sisätilojen lämpimämpi ja todella kodikas, harmaasävyiset puiset ovet voidaan asentaa huoneeseen, jossa on keltaisia ​​sävyjä. Harmaa taustalla tämä väri muuttuu vielä aurinkoisemmaksi ja mehuksi. Myös harmaa korostaa täysin beige- ja hiekkasävyjä - tämä on täydellinen yhdistelmä keittiölle, ruokasalille ja olohuoneelle.

Viilun harmaa ovi näyttää upealta valkoisessa sisätilassa. Puhtaasta varjosta se muuttuu helmi. Yleensä tämä on win-win -ympäristöyhdistelmä. Voit päinvastoin: seinät ja lattia maalataan harmaan sävyillä ja asetetaan valkoiset ovet.

Harmaa sokea ovi

Harmaa maalattu ovi

Hiljaisen sisustuksen luomiseksi harmaat ovet voidaan yhdistää siniseen, turkoosiin, oliiviin. Tämä vaihtoehto sopii makuuhuoneisiin. Kylpyhuone ja lapset ovat ihanteellinen paletti, joka koostuu sininen, violetti, vaaleanpunainen ja harmaa sävyjä.

Harmaa ovi keittiössä

Harmaa ovi-osasto

Mistä materiaalista minun pitäisi valita?

Kun olet päättänyt vaihtoehdoista sisustuksen värjäämiselle, kannattaa harkita, mistä materiaalista tilaat ovet. Nykyään ne on valmistettu:

 • luonnon puu;
 • viilu;
 • MDF;
 • PVC.

Jokaisella näistä materiaaleista on sen edut ja haitat. Esimerkiksi luonnonpuusta valmistetut harmaat ovet näyttävät rikkailta ja tyylikkäiltä. Ne ovat erittäin vahvoja ja luotettavia, mutta samalla tavoin tammi tai muut ovet ovat melko raskas, he pelkäävät äkillisiä lämpötilan muutoksia ja korkeaa kosteutta. Jos ovi on liimattu liikaa, se voi ajoissa johtaa tai liimauspaikoilla murtuu.

Harmaa laminoitu ovi

Harmaa ovi parvekkeella

Harmaa metallista ovi

Ne, jotka rakastavat luonnollista puuta, mutta eivät ole valmiita maksamaan suurta rahaa sille, suunnittelijat suosittelevat sisäisten ovien tilaamista värin harmaa tammiin. Ne on valmistettu kevyemmästä materiaalista ja liimattu oikeaan sävyyn tarkoitetulla laminaatilla tai viilulla. Tammi sisustuksessa näyttää aina hyvältä ja hienolta.

Harmaa kaappiovet

Harmaa viilunovi

Harmaa ovi makuuhuoneessa

Ekomivärin harmaat ovet ovat erittäin suosittuja. Luonnonpuuta leikataan ohuiksi levyiksi, jotka liimataan puristimen alle - näin valmistetaan viilua. EcoShponin tärkein etu on se, että se on erittäin kevyt. Itse asiassa, tilaat puinen ovi, joka painaa useita kertoja niin massiivinen ovet ja halvempia, mutta viilu ei ole yhtä kestävä kuin puu- ja lakatut pinnat voi haljeta, kun monikerroksinen pinnoite.

Harmaa ovi jugend-tyyliin

Harmaa oviosa

Jos haluat
säästää rahaa, voit ostaa PVC-ovia. Nykyään tämä materiaali on erittäin suosittu markkinoilla. Ostajat ovat tyytyväisiä täydelliseen laatuun ja hintaan. PVC on kevyt puinen arkki, joka on päällystetty polymeerikalvolla. Kalvo voi olla mikä tahansa väri, joten harmaa PVC-ovet sopivat mihin tahansa sisätiloihin.

Toinen halpa materiaali on MDF. Pohja on valmistettu puujätteestä, ja sitten kankaalle on päällystetty viilutettua värillistä viilua. Verrattuna luonnollisiin tammiin MDF-ovi maksaa hyvin halvalla, mutta kaiken halvan materiaalin mukaan tällaiset harmaat ovet näyttävät kunnollisilta ja näyttävät yhtä hyviltä eri tyylien sisätiloissa.

Harmaa PVC-ovi

Harmaa riipusovi

Voit valita yksiosainen ovet mistä tahansa luettelossa olevista materiaaleista tai voit tilata ovia lasilla. Ne tekevät sisustuksesta entistä rikkaampia ja hienostuneempia ja visuaalisesti jakaa tilaa.

Harmaat lasiset ovet ovat täydellisiä missä tahansa huoneessa: keittiö, toimisto, olohuone, makuuhuone, kylpyhuone. Voit valita huurrellisella lasilla, jolla on alkuperäinen muoto ja sitten tällainen lasilevy tulee osaksi sisustusta.

Harmaa ovi maalaukseen

Harmaa oviaukko

Harmaa eri tyylien sisätiloissa

Harmaaovet ovat universaaleja, joten ne sopivat muotoilun sisustuksiin:

 • parvi;
 • Classic;
 • Provence;
 • vuosikerta;
 • minimalismia.

On erittäin tärkeää, että sitä ei voida sekoittaa varjoon. Minimalismiin sopii viileä harmaa teräksisellä sävyllä. Jo käytävässä vain tämän värin ovien kautta luodaan suosikki muotoilu.

Harmaa ovi tyyliin Provence

Harmaa ovi, jossa laajennin

Harmaa liukuovi

Saat provence valita pölyinen harmaa - tämä on vanhemman puun väri. Suunnittelun loppuun saattamiseksi sisustukseen voidaan lisätä muita harmaan värin yksityiskohtia. Parvekkeen tyyliin soveltuvat huoneet sopivat myös rauhallisen harmaan oviin. He myös maalata tiiliä ja lattiat huoneeseen. Klassiseen sisätilaan voit tilata harmaita ovia, joissa on kaikki sävyt ja äänet - ei ole rajoituksia eikä erityisvaatimuksia.

Harmaa teräsovet

Harmaa ovi lasilla

Vaaleanharmaa ovi

Harmaa ovet sisätiloissa - hyvä muotoilu löytää. Kun tulet huoneeseen, he vain eivät huomaa - joten se on hiljainen ja lakoninen väri, mutta jos ne poistaa tai muuttaa valoisa, huomiota yksityiskohtiin sisustus on huutaa ja epämukavaa. Vieraasi voivat arvostaa sohvan, lattian ja seinien kaunista väriä, laittaa huoneeseen harmaat ovet, jotka toimivat ihanteellisena taustana ainutlaatuisten muotoilutietojensa kannalta.

Tummanharmaa ovi

Harmaa etuovi

Harmaa vintage-ovi

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

7 + 2 =