Taotut metalliset sisäänkäyntiovet – teräs klassikko (25 kuvaa)

Jos teatteri alkaa ripustimella, talossa on sisäänkäyntiovesta. Koska kaunis ja tyylikäs ovi täyttää vieraat, koko asunnon ulkonäkö ja sen tuottamat vaikutukset ovat riippuvaisia. Laadukkaan sisäänkäynnin oven ei kuitenkaan pidä olla vain ulkonäöltään houkutteleva, vaan myös tarjoamaan turvallisuutta vuokralaisille, koska tämä on yksi tärkeimmistä kohteista.

Suosituimmat vaihtoehdot, jotka yhdistävät nämä luetellut ominaisuudet ovat metalliset sisäänkäyntiovet. Jos monikerroksisessa talossa asunnossa yleensä kruunataan jatkuva sileä kangas, sitten yksityisten talojen asukkaat haluavat asentaa taotut rakenteet. Puhumme jälkimmäisestä tänään.

Koristeellinen taotut ovi

Puinen ovi, jossa on taottu sisustus

Taottujen rakenteiden ominaisuudet

Takorauta ovi tai ovet koristeltu väärennettyjä elementtejä, tuli ihmiselämä Kauan sitten, kun mies ensin huolissaan turvallisuudesta oman kodin. Ensimmäiset ovet olivat melko karkeita eikä niinkään nykyaikaisia ​​versioita. Kuitenkin mestari metallin taonta kehittää veneet, ja tänään vastassa todella mestariteos vaihtoehtoja, joista on vaikea ajatella, että tämä on kylmä ja karu metalli.

Taotut ovien suunnittelu

Taotut ovi taloon

Moderni taotut ovet voivat olla kiinteitä tai niissä on lasia ja puuta. Tällaisten ovien piirustukset voidaan taittaa geometrisiin kuvioihin, monimutkaisiin abstrakteihin koostumuksiin, olla hyvin monimutkaisia ​​tai yksinkertaisimpia. Itse asiassa ovien taottua viimeistelyä on paljon vaihtoehtoja - kaikki riippuu tekijän mielikuvituksesta ja esiintyjän taidosta.

Jos puhumme tämän oven sisäänkäynnin eduista, voimme muistaa, että:

  • tämä ovi on luotettava ja kestävä;
  • antaa tarvittavan turvallisuustason;
  • on korkea ääni- ja lämmöneristysominaisuudet;
  • oikea hoito ei ole kymmenen vuotta;
  • on alkuperäinen muotoilu ja houkutteleva ulkonäkö.

Tietenkin, kuten mihin tahansa sisätilojen ja ulkoasun osiin, tällaisilla ovilla on haittansa. Tärkein monille on tuotteen korkea hinta. Usein taotut ovet valmistetaan erikseen ja tilauksen mukaan. Päällikkö tekee ainutlaatuisen suunnittelun, joka perustuu tarpeisiisi. Epäilemättä tämä miinus saa sinut ajattelemaan, mutta toisaalta voit aina olla varma, että mikään muu naapurustasi ei ole tällainen ovi. Lisäksi suunnittelun korkeat lujuusominaisuudet ansaitsevat maksun asianmukaisesti.

Oven taotut elementit

1

Ovi taonta

Takorautaportti

Jos taotut ovi näyttää liian kalliilta, päälliköillä on aina vapaa vaihtoehto - he voivat käyttää ovelta ovelia. Tässä tapauksessa vain osa ovelle tehdään äiti taonta, pääosa on käytössä yksinkertainen ovi lehtiä. Taotut kappaleet voivat olla eri muodoissa, väreissä ja kokoluokissa - on monia vaihtoehtoja, ja valinta riippuu tuloksesta, jonka omistaja haluaa nähdä.

Taotut ovi asunnossa

Taotut metallilevyt

Taotut sisäovet

Toinen haittapuoli on mahdollista nimetä todennäköisyyttä korroosio metallia, mutta se on niin pieni, ja riippuu ensisijaisesti ammattipätevyyttä päällikön, joka tekee teille oven, niin sinun pitäisi viitata luokkaan puute potentiaalisia ongelmia.

Taotut ovi vuorauksella

Taotut ovi katolla

Taotut ovi antiikkia varten

versiot

Tämäntyyppisten sisäänkäyntiovien suosituin vaihtoehto on taotut lasiovet. Tällainen ovi näyttää erittäin houkuttelevalta ja lempeältä, lasista kulkee riittävästi valoa taloon ja voit katsella sisäänkäyntiä avaamatta ovea. Lasin muotoilu eroaa kevyestä ja mielenkiintoisesta toteutuksesta. Lasia voi olla läpinäkyvä, matta tai peili. Jokainen näistä vaihtoehdoista lisää sekaansa koostumukseen, jolloin metallin ja lasin yhdistelmä on orgaaninen ja houkutteleva.

Taottu kääntöovi

Taotut ovi, jossa laajennin

Taotut teräsovet

Se voi tuntua, että ovi lasi on vähemmän luotettava, eikä se tarjoa tarvittavaa turvallisuutta, jonkin verran perää, mutta vain siinä tapauksessa, että on olemassa mahdollisuus nähdä katuelämää sisällä kotiin. Sama lasi on valmistettu erityisesti käytettäväksi etuoviin ja sille on ominaista korkea lujuus ja kestävyys.

Hyvin usein toimitetaan tällaiset ovet ovat taottua katokset oven - usein niitä pidetään samaan tyyliin kuin ovi, on jotakin yhteistä elementtejä koriste oven, mutta mikä tärkeintä - turvallisesti suojata oven ja alue edessä oven sateelta.

Taotut ovi lasilla

Taotut etuovi

Taottu lasimaalaus

Tunnetaan myös niiden vaatimuksesta taotut ovet aiemmin. Nämä mallit
päinvastoin tunnetaan niiden raskaudesta ja muistuttavat muinaisten linnojen sisäänkäyntirakenteita. Tällaiset ovet on koristeltu karkeilla elementeillä ja eri niiteillä, jotka saattavat tuntua hieman alkuperäisiltä. Talon julkisivun on luonnollisesti vastattava tätä valintaa, muuten vanha ovi häviää lopullisesti nykyaikaisilla materiaaleilla.

Taotut portit

Taotut ovi talossa

Takorauta

Kuten näet, voi olla paljon muunnelmia, on tärkeää, että ovi on pidetty teistä, lähestyt ulkoa ja vastannut kaikkiin teknisiin vaatimuksiin. Vain ovi, joka täyttää kaikki nämä näkökohdat, voi tehdä miellyttävän vaikutelman vieraillesi ja kertoa sinulle hyvästä makusi.

Arched hammered door

Valkoinen taotut ovi

Taotut ovet pronssilla

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

60 + = 65