Ovet taloon: kuinka valita ja asentaa oikein (24 kuvaa)

Valikoidessa käytäväkatuihin tulee kiinnittää erityistä huomiota, koska niiden on täytettävä useita vaatimuksia kerralla. On tärkeää, että ovet ovat turvallinen ja on hyvä lämmöneristys, mutta valtava valikoima ovet voivat aiheuttaa vaikeuksia valita, siksi monet ansaan on kiinnittää huomiota mainoksiin, toiset "matkalla" edulliseen hintaan, ja kolmas ja kaikki, tietämättään ostaa jotain, että ammattitaitoiset myyjät neuvoo, mutta on parempi selvittää tämä asia omasta tekemään oikean valinnan oven talosta.

Valkoinen ovi taloon

Musta ovi taloon

Valintasäännöt

Ovet voivat olla eri materiaaleja, useimmiten talon tai metallin muovin metallisia ovia. Tosiasia on, että puuovia ei suositella talossa, koska ei ole suositeltavaa paloturvallisuustoimenpiteitä. Lisäksi ne eivät ole vahvoja, koska on parempi olla sijoittamatta tällaisia ​​oviaukkoja taloon.

Pääaukko, joka on ostanut ovi puusta, on kondensaation muodostuminen lämmin ovi sekä korroosiota ja jäätä. Lisäksi nämä ovet heikentävät ulkonäköä.

Puinen ovi taloon

Harmaa ovi taloon

Metalliset ovet

Sitä käytetään usein yksityisten talojen metallisten ovien kanssa, koska niitä pidetään luotettavammin, kestävämmiksi ja kestävämmiksi.

Itse asiassa tällaiset metalliset ovet maalaistalolle tai huoneistolle, erinomainen vaihtoehto, koska he säästävät kutsumattomilta vierailijoilta. On parasta antaa etusijalle ne, jotka on valmistettu teräslevystä, joka on enintään kaksi millimetriä paksua. Itse asiassa tämän indikaattorin lujuus riippuu vahvasti.

Kysymys siitä, miten valita metallista ovi on erittäin tärkeää, koska harvat tietävät suunnittelun hienovaraisuudet. Muista kiinnittää esimerkiksi jäykisteitä. Joten pystysuorat kylkiluut vastustavat vääntömomentteja ja vaakatasot suojaavat rainan murskaa vastaan. On oikeampaa valita ovi, jossa on yhdistetty jäykistejärjestelmä.

1

Oven taloon taiteellisen taonta

Oven taloon maalaistyyliin

Metalliset ovet ovat joskus sidoksissa jotain epäkohtia, mutta moderni tekniikka mahdollistaa niiden tekemisen kauniiksi, erilainen muotoilu ja muotoilu. Samanaikaisesti sisäänkäyntiovet voidaan panssaroitua, niillä on suurempi turvallisuus, ne luodaan samalla tekniikalla kuin kassakaapit.

Valitessaan ovet täytyy kiinnittää huomiota ovenkarmiin, joka on luotu teräksestä, jonka paksuus 0,3-0,5 cm ja niillä on U-muotoinen.

On toivottavaa, että ovi varustetaan lisälaitteilla, kuten saranoilla, kuulalaakereilla tai laakereilla, joita tässä tapauksessa pidetään parhaimpana vaihtoehtona. On parempi, että nämä silmukat eivät ole ulottuvilla ulkopuolelta, turvallisuuden kannalta on myös tärkeää, että niitä ei ole enempää kuin kolme.

Taotut ovi taloon

Mahongin ovi taloon

Teräsovilla varustetuilla voimakkailla irrotettavalla nastoilla, joiden tehtävänä on pitää luukku kiinni suljetussa tilassa.

Lämmöneristyskysymys on todellinen. Ovet, varsinkin yksityisessä talossa, on äärimmäisen tärkeää olla lämmin. Tässä luotettava sisäinen lämmöneristyskerros on tärkeä. Mineraalivilla, polystyreenivaahto voi toimia lämmittimena. On parempi eristää ovi ovikehyksen onton kehyksen sisään. Eristetty ovet ovat huoneen mukavuutta.

Metal ovi taloon

Metal-muoviovi taloon

Kiinnittäkää huomiota myös siihen, että mökkien ja maalaismökkien sisäänkäyntiovien pitäisi olla kiinteä pinta, sillä se koskee kosketusta kadulle. Ei ole suositeltavaa käyttää lastulevyä tai MDF: tä tai PVC: tä, mutta vasaran väri on erinomainen kosteutta vastaan. Sama voidaan sanoa viilun vuorauksesta. Jos puhumme esteettisiä ominaisuuksia hienostunut ulkonäkö ovet antaa aluksen vedenkestävä paneeli on tehty tammesta, pähkinä, leppä tai mänty.

Ovi taulusta taloon

Heilurin ovi taloon

Metalliset ja muoviovet: ominaisuudet ja edut

Jos tarvitset ovia maalaistaloon, erinomainen vaihtoehto on metalli-muovivaihtoehto. Erilaisia ​​ominaisuuksia ovat voima, kestävyys, esteettinen ulkonäkö, mutta tärkeintä on, että ne pystyvät helposti selviytymään jään muodostumisesta ja kondensaatiosta.

On virheen ajatella, etteivät tällaiset ovet ole luotettavia. Tosiasia on, että PVC-ovien valmistukseen käytetään vahvaa teräsprofiilia.

PVC-ovien asennus on tehtävä tiettyjen sääntöjen mukaisesti, joten ovet voivat suorittaa perustoiminnot hyvin. Tällaisia ​​ovia on viiden kammion profiililta, joiden paksuus on vähintään 70 mm. Talon muoviovilla voi olla raudoitus metallisen lujittavan kehyksen muodossa, joka sijaitsee kehyksen sisemmän kehän varrella. Kierteiden ansiosta kehyksen jäykkyys varmistetaan. Tässä on asennettu tehokkaita saranoita, joilla on luotettavat katkaisumekanismit. Ennen kuin valitset PVC: n omakotitalon etuluukun, kiinnitä huomiota siihen, kuinka monta kameraa se on, mieluiten vähintään viisi niistä.

Ovet talossa on varustettu runko, jossa on metallinen runko, kokonaisuutena on täällä - ei ole yksinkertainen lasitus ja laminoitu tai kuten sitä kutsutaan toisin, panssaroituja lasia. Tämä takaa turvallisuuden ja suojauksen mekaanisilta vaurioilta. On parempi, että lasista valmistetut ovet eivät ole yli kolmanneksen koko kangasta. On ehdottoman tärkeää, että oven ympärillä on kumitiiviste, koska se tarjoaa lämpöeristeen ja vedenpitävyyden.

Alumiiniovet voivat olla kahdentyyppisiä: yksiosainen ja kaksinkertainen lehti. Tällaisten ovien etuja ovat erinomainen leaktiivisuus, helppo asennus ja hoito, kyky valita erilaisia ​​suunnitteluratkaisuja.

Oranssi ovi taloon

Ovi mutterista taloon

Muoviset ovet taloon

Rakennustyyppi: oikea valinta

Samanaikaisesti kukin henkilö valitsee itselleen, mitkä ovet ovat parempia, ohjaavat hänen taloudelliset valmiutensa, henkilökohtaiset mieltymyksensä ja muotoilun piirteet.

Juuri tätä käsitellään myöhemmin. Jokaisessa talossa on omat ominaisuutensa, puutalolle ja höyrystettyä betonia sisältävälle talolle on syytä valita ovet erikseen. Esimerkiksi sisäänkäynnin lasiset ovet ovat erinomainen vaihtoehto mille tahansa rakenteelle. Ne näyttävät hyvältä, lisäämällä kosketuksen mihin tahansa kotiin. Tämä ovi ei ole varaa omistajalle, sitä enemmän, että tässä on otettava huomioon lasin laatu ja sen ominaisuudet. On tärkeää, että lasi on paksu ja luotettava.

Oven taloon tyyliin Provence

Punainen ovi talolle

Ovi talon kanssa laajentajalla

Valittaessa ovi ei ole merkitystä mökille tai pienelle talolle, kiinnitä huomiota seuraaviin ominaisuuksiin:

  • Estetiikka.
  • Ulkoisen viimeistelyn kestävyys.
  • Luotettavuutta.
  • Rakennuksen laatu.
  • Lämmöneristeen ja meluneristeen läsnäolo.

Joten puhumme siitä, mitä ovien puuportaan pitäisi olla. Vain kiinnitä huomiota siihen, että puutalon ovien ei välttämättä tarvitse olla samasta materiaalista. Oven baarissa voi olla metallia.

Puutavaran metalliovi toimivat hyvin, koska se on luotettava suoja talosta kutsumattomilta asiakkailta. Puutavaran metalliovet ovat vähemmän alttiita ympäristölle. Erinomainen vaihtoehto - ovet puusta, joka on valmistettu metallista, joka on vuorattu puusta. Tämä on sekä luotettavuutta että kauneutta.

Hirsitalon ovet voivat myös olla metallia. Suunnittelun epäluotettavuus on pitkään kiistetty, varsinkin kun puutalon muovinen ovi voi näyttää orgaaniselta, jos valitset oikean suunnittelun.

Sininen ovi taloon

Teräsovet taloon

Ovi talon kanssa lasilla

Ja nyt tarkastelemme lähemmin rakennuksen ovea. Yleensä se on metalli-versio, joka on valmistettu profiilimalmista. Sitä vuorostaan ​​reunustavat metallilevyt yhdellä tai molemmilla puolilla. On tärkeää, että näiden levyjen paksuus on suuri, nimittäin 2,5 millimetriä.

Metalli ovet puurunkoinen talo on molemminpuolinen ihon rakennetta takaa parantaa kestävyyttä ja luotettavuutta, mutta ovi on vaikuttava paino, joka voi olla huomattavia ongelmia suojista.

Eri voi olla ja loppua. Suurin budjetti-vaihtoehto on vinyylikangas sekä jauhemaalaus. Jälkimmäinen vaihtoehto kestää ympäristövaikutuksia ja vahvuutta. Mökkien ja maalaistalojen sisäänkäyntiovilla voi olla myös puutavara, nimittäin laminaatti, taulukko tai MDF. Tällaisten ovien erottuva piirre on houkuttelevuus, mutta samalla se on kalliimpaa.

Oven taloon lasimaalauksella

Vihreä ovi talolle

Keltainen ovi taloon

Sama metalliset ovet tekevät, jos sinulla on talvi hiilihapotetusta betonista. Ainakin tämä vaihtoehto näyttää orgaanisilta ja kauniilta.

Sanaakaan on mahdotonta vastata kysymykseen yksiselitteisesti, mikä ovi on parempi. Ja kaikki, koska nykyaikaiset tekniikat ovat saavuttaneet tason, jossa sekä puiset ovet että metalliset muoviovet voivat olla erinomaisia. Se ei ole pelkästään rakenteen luotettavuus vaan myös rakenteen suojeleminen ei-toivotuilta vierailijoilta.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

1 + 5 =