Siniset verhot huoneissa – vapauden ja avaruuden tunne (30 kuvaa)

Sininen väri näyttää hyvältä missä tahansa huoneessa. Tämä sävy muistuttaa kirkasta taivasta, rauhallinen meri, niin siniset verhot, kuten lähes kaikki vapauden ja keveyden ystävät, vaikkakin siniset ja viittaavat kylmään mittakaavaan.

Kun valitset tekstiilejä huoneisiin, sininen sävy on erittäin tärkeä. Hyvin valaistut huoneet ovat tyydyttyneempiä värejä (tuoksu, meren aallot). On toivottavaa koristella pimeiden huoneiden ikkunoita kevyillä, epäselvällä sinisellä sävyllä (taivaallinen, vaalea maissinvihreä sininen).

Sinisistä satiinista valmistetut verhot

Siniset verhot perhosilla

Siniset verhot, joissa bando

Siniset verhot olohuoneen sisustuksessa

Harmaa, ruskeat, valkoiset ja keltaiset värit sopivat erinomaisesti sinisten verhojen kanssa. Ne sopivat saumattomasti huoneen yksiväriseen muotoiluun tai värin suunnitteluun.

Täydellisesti koristele huoneverhoja vihjeellä, muutama sävy kuin seinät, mutta sopivat huonekalujen verhoiluun. Harmonisen ympäristön luomiseksi on tärkeää asentaa keinotekoisen valaistuksen lähteet oikein. Tämä on erityisen tärkeää yksinkertaisten, askeettisten tyylejen sisustuksille: korkean teknologian, skandinaavisen, minimalismin.

Siniset verhot klassiseen tyyliin

Siniset verhot kukilla

Siniset verhot lapselle

1

Sininen väri lisää visuaalisesti tilaa, yhdistettynä kromi- ja lasielementteihin. Erittäin paljon kysyntää ovat tällaiset maalaukset olohuoneissa, joissa on panoraamaikkunoita.

Orgaanisen sisustuksen luomiseksi on toivottavaa soveltaa joitain design-temppuja:

  • Välttääkseni verhojen korostus auttaa verhoilukalusteiden kangasta, joka sopii sävyyn tummemmaksi;
  • vaaleansiniset verhot sisätiloissa täydentävät täydellisesti seinät, joissa on vaalean beigenväriset ja ruskeat kalusteet;
  • Valkoisten huonekalujen tilava tila lisää tyylikkäästi ikkunoiden sinistä viimeistelyä.

Jos haluat koristella verhoja hallissa, voit käyttää yksinkertaisia ​​yksityiskohtia sisustuksesta: pitsin pohjasta kangasta, poimii kuvioiduista materiaaleista.

Tekstiilien valinnassa on parempi keskittyä olohuoneen tyyliin: hienot klassikot / barokki tarvitsevat raskaasti samettia, velouria ja Provence-tyyliä, skandinaavinen maa täydentää täydellisesti pellavaa ja puuvillaa. Roll- tai roomalaiset kaihtimet sopivat täydellisesti mihin tahansa sisätilaan ja auttavat luomaan ympäristön miellyttävälle harrastukselle sekä varhain että myöhään illalla.

Siniset verhot taimitarhoissa

Siniset verhot, joissa kaltevuus

Siniset puuvillasta valmistetut verhot

Taivaan sävyjen verhot makuuhuoneeseen

Yleisin mielipide: sininen on pääväri kylpyhuoneen sisustukseen. Kuitenkin valkoisen ja sinisen värin yhdistelmä on erittäin tyylikäs makuuhuoneessa, koska ikkunoissa on sininen ja valkoinen tekstiili, joka luo rennon ilmapiirin makuutilassa. Tämä yhdistelmä sopii erityisesti huoneisiin, joissa on pienet ikkunan aukot - siniset sävyt tuovat valoa ja tuoreutta huoneeseen.

Siniset verhot häkissä

Siniset yksiväriset verhot

Siniset verhot sisätiloissa

Roomalaiset verhot - käytännöllisin asennus makuuhuoneeseen. Laitteen nostoon / laskemiseen tarkoitetun kätevän mekanismin ansiosta huoneen valaistuksen taso voidaan säätää tasaisesti. Nämä mallit täydentävät täydellisesti muuntyyppisiä verhoita ja näyttävät erinomaisesti sekä monofonisessa että kuvioituina. Tuotteiden räätälöinnissä käytetään erilaisia ​​materiaaleja: pellava, satiini. Romanin verhot, jotka on valmistettu puuvillasta ja verhoverhosta, antavat huoneelle hienostuneen ja rauhallisen ilmeen.

Verhot sinisellä kuvioilla pastellivärillä

Siniset verhot poimia

Siniset verhot

Tiivisten verhojen ja läpinäkyvien verhojen yhdistelmä takaa täydellisen lepoajan ja hyvän unen. Siniset sävyt tuovat tuoreutta, puhtautta ja rauhaa huoneeseen. Siksi sen käyttö on niin suosittua makuuhuoneen sisustuksessa.

Joskus siniset verhot yhdessä valkoisen makuuhuoneen kanssa voivat antaa tilalle liiallisen kylmän. Tämän tunteen poistamiseksi beige-sävyjä lisätään sisätiloihin. Kermainen hiekkasävy antaa huoneen lämpöä ja mukavuutta. Vaikka ikkunat näyttäisivät aurinkoisella puolella, kannattaa jäädä sinivalkoiseen versioon. Täsmällisemmin, tämä yhdistelmä on esillä skandinaavisen tyylin huoneiden sisätiloissa.

Siniset verhot, joissa on painatus

Blue Provence -tyyppiset verhot

Siniset suorat verhot

Tyylikkäästi näyttää siniset verhot makuuhuoneessa, jossa on valkoisia ja harmaita sävyjä mu
issa huonekaluissa. Sisään ei näytä tylsältä, voit lisätä sinisiä sävyjä (tyynyjä, päiväpeittoja, verhoilupöydän tuoleja tai nojatuolit).

Jos kontrastia ei haluta luoda huoneeseen, kannattaa valita samanlaisia ​​sävyjä: sininen, harmaa, laventeli, violetti. Tällaista sisätilaa voidaan pitää yksivärisenä. Tämä tilanne sopii moderniin tyyliin makuuhuoneeseen.

Siniset verhot, joissa on kuva

Siniset rullakaihtimet

Siniset ja siniset verhot

Sinisen ja ruskean yhdistelmän voidaan katsoa olevan retro vaihtoehto. Kuitenkin ei voida kieltää, että siniset verhot, joissa on ruskeat huonekalut, luovat tunnelman vakaudesta ja hiljaisuudesta huoneeseen. Jos tämä yhdistelmä näyttää synkältä, voit lisätä beige-sävyjä, jotka pehmentävät sisustusta.

Läsnäolo huoneessa, jossa on siniset verhot keltaisia ​​sävyjä, antavat makuuhuoneelle valon ja aurinkoisen tunnelman. Tämä väriyhdistelmä soveltuu täysin Provence-tyyliin. Koristeeksi maalaismainen tyyli, on toivottavaa valita tekstiilejä pienellä kukka koristeena.

Siniset verhot makuuhuoneessa

Vaaleansiniset verhot

Siniset verhot sisustuksessa tekno

Siniset verhot keittiössä

Sineva näyttää sopivalta keittiössä, koska se yhdistää onnistuneesti seinien perinteiseen valopalettiin. Täydellinen ottelu: samanväriset kangas ikkunat, tuolit ja pöytäliinat, lautasliinat. Kevyt- tai ruskean sävyjen sarjat täydentävät täydellisesti keittiön ikkuna-tekstiilejä sinisissä sävyissä.

Sininen tulle

Siniset verhot, joissa kuvio

Siniset verhot, joissa on itämainen kuvio

Roomalaiset kaihtimet - sinisten verhojen optimaalinen muotoilu keittiössä, koska ne jättävät ikkunan ikkunan ja toimivat helposti. Ikkunan koristeleminen läpinäkyvällä verholla voidaan jo pitää perinteenä. Rullakaihdin ja läpinäkyvä verho yhdistää tyylikkään ja mukavan ilmapiirin huoneeseen milloin tahansa päivällä.

Ovilehtien verhot sopivat täydellisesti keittiön sisätilaan. Parempi ulkonäkö malleista ohuista materiaaleista, mikä antaa tilaa ja tuoreutta. Läpinäkyvä tulle yläosassa on sinetöity erityisellä kankaalla. Epätavallinen on sininen tekstiiliyhdistelmä ja tumma värinen räystäs.

Verhot sinisellä kirjonalla

Kirkkaat siniset verhot

Siniset ja vihreät verhot

Kansiot kiinnitetään alkuperäiseen tapaan sarana- silmukka. Tällaiset mallit näyttävät mahtavalta tyylikkäältä keittiöltä. Jos kankaat ja saranat ommellaan eri sävyistä, niin nämä tuotteet houkuttelevat aina vieraiden huomion.

Tyylikäs sisustus on suositeltavaa noudattaa suunnittelijoiden suosituksia. Kuitenkaan ei pidä täysin luopua halustaan ​​ja mieltymyksistään, koska se on yksilöllinen sävyvalikoima ja sisustuselementit auttavat luomaan ainutlaatuisen ilmapiirin huoneistossa.

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

82 − = 81