Siding til en mursten i kælderenes design (24 billeder)

Ejer dit eget hus eller dacha, folk vil have det til at se smukke og elegante ud, så mange mennesker ønsker at lave en unik foring af huset. I øjeblikket giver markedet mulighed for at vælge materialet til dette. Et sådant materiale er kælderen for mursten. Det finder anvendelse i dannelsen af ​​en standard mursten ydre.

Egenskaber

Paneler til mursten blev først brugt, da basen blev lukket på grund af den uoverkommelige pris. Nu er sådant materiale tilgængeligt for næsten alle. Fabrikanter af disse paneler udvikler alle nye teknologier, der giver dig mulighed for at få mange typer teksturer til at skylle huset.

Hvid sidespor til mursten

Cement sidespor til mursten

Siding til en mursten har visse karakteristiske træk:

 • Bruges til efterbehandling af kælderen eller hele huset;
 • Tykkelsen af ​​elementerne er designet til at modstå mekaniske skader;
 • Måske delvis anvendelse i forbindelse med konventionel sidespor, når den dækker hele overfladen af ​​huset;
 • Rene installationsoperationer;
 • Forskellige farveskemaer er mulige (brun, rød, gul, hvid mursten).

Disse paneler er egnede til efterbehandling af enhver bygning lavet af forskellige vægmaterialer. Du kan oprette en mursten palæ eller et sten palads.

Kælder sidespor til mursten

Siding til mursten til sokkel

arter

Facing mursten sidespor er opdelt i forskellige kategorier i henhold til panelets farve, men der er også forskellige typer af mursten sidespor til fremstillingsprocessen:

 • Metal sidespor til mursten - i produktionen af ​​materialet, anvendes stål eller aluminium. Det er også kendt som jern sidespor. Det har egenskaberne af ikke-brændbarhed, modstandsdygtighed mod stød, holdbarhed, inertitet over for vand, lave temperaturer, ultraviolette stråler. Det øverste lag af paneler er dannet af et lag af zink, som hjælper med at beskytte mod rust. Når en tandpude opstår, genoprettes panelet sjældent. Denne type bruges hovedsageligt i beklædningen af ​​industrielle bygninger eller hozpostroek. Når paneler er påkrævet for at installere en stærk ramme, så panelerne har en vægtig vægt.
 • Vinyl sidespor til mursten - anvendes i produktionen af ​​polyvinylchlorid, hvilket gør det muligt at oprette en struktur svarende til virkelige mursten. Materialet bevarer luftmasserne, som påvirker varmeisoleringsegenskaberne. Paneler har iboende egenskaber ved holdbarhed i vand, frostforhold, ultraviolet stråling, brand. Hovedtræk ved denne type er panelernes lave vægt, hvilket påvirker kabinets hurtige proces. Panelerne kan også let skæres og opbevares de resterende dele.
 • Fibrosement sidespor - produceret med cement og cellulosefibre. Resultatet er en solid monolitisk belægning. Denne art skelnes af en højere pris sammenlignet med andre arter. Et sådant materiale har en stor masse, som kræver inddragelse af andres hjælp i efterbehandling. Når man står overfor, er det nødvendigt at udarbejde forarbejder for at styrke væggene og fundamentet. Paneler er frostbestandige og ikke udsat for UV-stråler.

Panelfabrikanterne forsøger at udvide produktudvalget og opfinde nye typer materialer.

1

Så der er en slags sidespor lavet af vinyl, der er karakteriseret ved tilstedeværelsen af ​​en varmelegeme. Panelerne ligner en sandwichkonstruktion med stor tykkelse. I dette tilfælde kan du ikke foretage isolering af hjemmet.

Dekorative mursten sidespor

Siding under mursten til hjemmet

Fordele og ulemper

Afslutningsbelægning til mursten har en række fordele:

 • Materialet er modstandsdygtigt over for negative effekter af sollys, lav temperatur, regn, hvilket bidrager til beskyttelse af vægge og isolering mod ødelæggelse.
 • Produktionsproceduren er beregnet til produktion af monolitiske komponenter i et murstenarrangement, der ligner en reel murværk af mursten. Non-breaking paneler tillader ikke clearance områder.
 • Facing udenfor huset med en sidespor under en mursten er kendetegnet ved manglende arbejdsvanskeligheder.
 • Fejl på panelerne forekommer sjældent, kun når de udsættes for mekanisk handling med tilstrækkeligt tryk.
 • Praktiske anvendelsesmuligheder er berettiget ved at opnå det mindste antal affald under facadefinisharbejder.
 • Lang levetid.
 • Miljøvenlige paneler.
 • Lav lønomkostninger i forhold til efterbehandling af en mursten eller sten.

Siding til mursten front

Siding til mursten, fibercement

Siding til en mursten i det indre

Siding til mursten, ud over positive kvaliteter, har også sådanne ulemper:

 • Hvis installationen ikke er korrekt, er det muligt at ændre designet ved lave eller høje temperaturer, panelerne komprimeres og udvides, så beklædningsteknologien skal overholdes nøje.
 • Farve løsninger i sammenligning med klinker mursten eller kunstig sten er ikke så forskellige.
 • Med nøje undersøgelse kan du se forskellen mellem efterligning og ægte murværk.

Tilstedeværelsen af ​​en række mangler påvirker i mange tilfælde ikke valget af sidespor under mursten til udvendig dekoration, fordi prisen på sådant materiale er meget lavere. Desuden kan du vælge panelets brune eller gule udseende og skabe en klinker som klinker.

Siding under stenen

Siding til klinker mursten

Brun sidespor til mursten

ansøgning

Husets sidespor med murstenimitation i de fleste situationer udføres udefra, men det er muligt at bruge sådanne elementer inde i bygningen. Applikationsmuligheder:

 • På grund af den generelle overflade af siderne, kælderen del, verandaen kolonner, når man bygger et stort hus. De mest foretrukne farver er brune og hvide. De kan kombin
  eres med pudsede og malet vægge.
 • Facing grillen eller pejsen i huset. Derefter anvendes paneler fra fibercement, da der er direkte ild.
 • Til færdiggørelse af arbors, pavilloner, husbygninger.

Til dekorative formål kan du bruge et andet farvepanel. Plinten udføres i mørke toner, og resten er lavet i lyse farver.

montering

Montering af sidesporet under mursten begynder med installationen af ​​kassen. Det er oftere lavet af metalprofil, hvilket forenkler processen med at arbejde med metalsider eller fibercementelementer.

Du skal også beregne mængden af ​​materiale. For at gøre dette skal du måle længden og højden af ​​væggene. Det skal bemærkes, at forsamlingen kræver justering af figuren, så det er nødvendigt at levere en beholdning på 10%.

Rød sidespor til mursten

Metal sidespor til mursten

Siding installation under mursten

Inden du installerer materialet på ydersiden af ​​huset, bør du læse instruktionerne, som angiver størrelsen af ​​de nødvendige huller mellem de enkelte elementer. Trin af installationen

 1. Det første panel er placeret på startstangen, så dets vinkel ikke skal gå ind i profilkanten. Værker udføres fra venstre mod højre.
 2. Når panelet er skiftet til højre, påføres tætningsmiddellaget, indtil det stopper.
 3. Dock panelet med en vinkel.
 4. Fastgør panelet med negle eller selvskærende skruer.
 5. Det andet panel sættes i profilen og bevæger sig til det første element.
 6. Gentag proceduren for at oprette paneler til slutningen af ​​hætten.
 7. Fastgør sidesporet på hjørnedelene ved hjælp af en profil eller et hjørne.
 8. Dekoration af en anden væg.

Processen ender med montering af monteringsprofilen, hvor det først er nødvendigt at lave huller i størrelsen større end diameteren af ​​fastgørelseselementerne. På samme tid skal du lave en vedhæftning til fundamentet og fylde panelernes kanter. Det er tilladt at anvende en forseglet forbindelse til yderligere styrkelse.

Siding til mursten til udendørs værker

Facing huset med sidespor under mursten

Siding til mursten på kassen

I processen er det nødvendigt at gøre en havn smidigt uden at udøve overdreven kraft. Ved fastgørelse behøver du ikke at indsætte hardware i monteringsstifterne, der er forsynet for at beskytte mod mulige deformationsændringer.

Siding til sidespor under mursten

Siding under mursten

Paneler til mursten

Vedligeholdelsesanvisninger

Hvis du vælger paneler af forskellig produktion, skal du følge visse regler for materielpleje:

 • I slutningen af ​​installationen skal du fjerne den ydre film og tørre overfladen med en tør klud;
 • Vask bedre med en fugtig klud eller en vandstrøm, styret fra top til bund.
 • Metal sidespor til mursten bliver oftere ridset, så efter at det har fundet skade, er det nødvendigt at rydde op, prime og male overfladen.
 • Paneler kan ændres, hvis overfladegenoprettelse ikke kan udføres.

Tidlig og høj kvalitet pleje bidrager til facadeets lange levetid.

Ground sidespor er et af de æstetiske materialer til efterbehandling huse. Forskellige typer af paneler til mursten gør det muligt at skabe unikke dekorative finer af forskellige farver og teksturer. Sådan facade materiale vil pålideligt beskytte husets vægge i mange år.

Siding til en mursten med en varmelegeme

Vinyl sidespor til mursten

Siding til en mursten til et landhus

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

− 2 = 3