Senge af massivt træ: bekvemmelighed af naturlige former (24 billeder)

Økologien i en lejlighed eller lejlighedskompleks er direkte afhængig af indretningen af ​​lokaler og møbler. Mere præcist, ikke møblerne (stol, sofa eller bord), men det materiale, hvorfra det er lavet. Alle syntetiske materialer frigør giftige stoffer i større eller mindre grad. Moderne teknologier giver mulighed for at skabe pålidelige, holdbare, smukke paneler, der efterligner naturligt træ. De gentager strukturen af ​​forskellige typer træ, dets unikke mønster og naturlige farve. Men de kan ikke kaldes helt harmløse, fordi de indeholder harpikser, formaldehyder, opløsningsmidler og andre kemiske elementer.

Seng af massiv birk
Seng af massiv bøg

Nyttige oplysninger

Særligt vigtigt er problemet med sikker plads i soveværelset, hvor vi bruger en tredjedel af vores liv.

Seng af massiv bøg i soveværelset
Træ seng i klassisk stil

Den bedste mulighed i sove- og hvileværelset kan kun være senge af naturligt træ. De er ikke kun miljøvenlige og pålidelige. Deres sikkerhed er garanteret af mange undersøgelser af verdenslaboratorier og af naturen selv. Desuden afgiver savetræ nyttige stoffer - phytoncider, der er dødelige for mange bakterier og infektioner.

Og massivt træs senge har fantastiske egenskaber - de gør soveværelset bedre. De er lavet af bløde og hårde skove.

Pine, alder, cedertræ, kastanje, linden og nogle andre arter betragtes som bløde. Massivt træ fra birk, ahorn, æble, eg, bøg og legendarisk lærke. Der er også en gruppe af sten, der tilhører en meget hård - dogwood, bjergaske, boxwood, hornbeam og pistacien. De er så hårde, at mange af dem bruger epitheten "ironwood", som bruges til at lave små redskaber og dekorative elementer.

Seng af massivt træ med indretning
Seng af massivt træ

Det bedste er for børnene!

En god baby seng lavet af massivt træ kan udstyres med en løftemekanisme, der gør det nemt at ændre placeringen af ​​et soveværelse eller klassisk, antikke, firbenede. Det er vigtigt, at det ikke udsender skadelige stoffer. Vælg kvalitetsarmaturer og dekorative elementer lavet af harmløse materialer. Kvalitet og sammensætning af børnemøbler skal bekræftes af overensstemmelsescertifikater.

Design seng lavet af massivt træ
Seng af massivt træ i det indre af soveværelset

Seng af solid eg med kasser

For eksempel børneseng (array) med skuffer, skal være fuldt fremstillet af naturmateriale, snarere end den samlede struktur: birk væg og kasser - derevostruzhechnaya plade (MDF), en særlig tekstureret indsat papir. Stol ikke på sundheden for barnet skrupelløse fabrikanter.

Seng af massiv eg

Hvis brugen af ​​møbler fra den producerer en vedvarende kemisk lugt, der ikke er egnet til luftning og våd behandling, vil den bedste løsning være at returnere et substandard køb til sælgeren. Vælg senge af massivt træ til børn fra troværdige virksomheder, der har bevist sig på møbelmarkedet.

Seng af massivt træ i stil med øko

Sådanne forskellige racer

Skønheden i træbelægningen er blevet brugt i mange århundreder. Kombinerer forskellige racer, skaber mastrene en mosaik, der er fantastisk i harmonik farver: nødder, chokolade, terracotta og okkertoner passer perfekt til hinanden. Når du køber en seng af massiv egetræ, skal du være opmærksom på den faste struktur og glathed af materialet. Eg er en hårdrock. Let modstår luftfugtighed lokaler og er ikke underlagt mekaniske skader, hvis producenten ikke krænker tørring teknologi og træforarbejdning ved at gøre sengen af ​​fast.

Seng af trækrydsfiner
Seng lavet af træ i landstil

Ved at fortsætte samtalen om egenskaberne bemærker vi de kvalitative egenskaber ved bjergetmassens seng. Det giver ejen i værdi, men forbrugeregenskaberne er lidt lavere:

  • antifungale egenskaber;
  • bakteriedræbende egenskaber;
  • pålidelighed og holdbarhed
  • tæt og let træ med et unikt mønster.

Den sidste parameter bestemmes af forholdet mellem træets volumen og masse.

1

Pine er et vidunderligt materiale til fremstilling af møbler, let at maskine og male.

Lakeret massivt træ seng
Seng fra massivet på loftet

Et sundt mikroklima og en lille lugt af fyrretræ i soveværelset vil give en køjeseng lavet af solid fyr. Nyanser fra gul-beige til lysgyldne
med lyserøde skilsmisse vil dekorere ethvert interiør fra klassisk til trendy antik.

Dette er en budget mulighed for børn (for eksempel en køjeseng lavet af massiv fyr), køkkener og bryggers. Det tåler fugt godt, fordi det indeholder en tilstrækkelig mængde duftende harpiks i fibre, der har vandafvisende egenskaber. Bred dobbelt og blød singel fra en fil af en fyr - sådanne varianter købere vælger ofte for landejendomme og landhuse, der erstatter moderne når sofaer.

Seng fra massivt træ i jugendstil
Seng af farvet træ

Ask - et andet værdifuldt, hårdt træ. Har fremragende dekorative kvaliteter. En klar kontraststruktur ændrer ikke farve, når den er lakeret og overtrukket med olieagtige formuleringer. God overførsel af blegning og farvning: malingen er lagt jævnt, selv når den påføres en gang. Ideel til indretning af møbler under gamle dage, modstå slibning og udskæring. Sidstnævnte udsmykker ofte ryglæn og armlæn i lænestole, sofaer. Derfor kan en seng af fast aske med en løftemekanisme glæde selv den mest krævende køber. Højt, sammenlignet med produkter fra birk og fyr, koster prisen lang levetid, upåklageligt udseende.

Træ møbler i soveværelset
Træ seng i jugendstil

Vi bryder os ordentligt

En kvalitets træ seng fremstillet af massivt træ har et godt, glat og slidstærkt træ. Det kan behandles med voks, lak eller vandbaseret maling. Men træbjælken fra massivet fra mekanisk skade er ikke forsikret: Børnsprænger, kæledyr, omlægning af møbler forlader spor på møblerne. Ridser, gnider og retur af den uberørte skønhed i sofaen eller sengen løses let ved at bruge vores tips.

Seng fra et array med hylder
Seng fra massivt træ i Provence stil

Det vigtigste er, at møbler fremstillet af naturligt naturmateriale, hvad enten det er en enkeltseng lavet af massiv eg eller en køjeseng lavet af fyrretræer, har behov for regelmæssig pleje.

Seng af mørkt træ

Professionel pleje er let at give, hvis du køber i en specialiseret butik poleringsagenter. De kan være i form af sprøjter, blyanter og emulsioner. Ud over at skabe et æstetisk udseende fjerner en beskyttende film på overfladen af ​​affaldsammensætningerne statisk elektricitet fra træoverfladen og tiltrækker støv.

Seng af mørkt træ i det indre af soveværelset

For mere alvorlige skader: bukser, dybe og lange revner, brug en blød spatel og en speciel primer til træ.

Seng af massivt træ med kasser

Et gammelt århundredgammelt materiale er et træ. I dag vender vi igen til kilderne ved hjælp af sin varme, komfort og skønhed i vores liv. Lakeret, en køjeseng lavet af massiv fyr reflekterer solens stråler fra overfladen og skaber stemning for hele interiøret. Favorit klassiker, blid Provence eller artsy art deco - i enhver stil af senge fra array ser perfekt ud!

1

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*

36 + = 46